BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #981218 przez Kasia888
Mój brzuszek 23tyg przy okazji prezentuje modę z Lidla :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #981219 przez pesq
Kasia na dawandzie jest mnooooooooooooooooostwo super rzeczy, miedzy innymi te literki :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981222 przez kasandra9
Pesq, ale Ci się ułożyło z tą cukrzycą:( ale będzie dobrze, dasz radę! Jeszcze można któraś z nas do Ciebie dołączy, bo to nigdy nic nie wiadomo.

I kilka fotek;) makijaż i fryzurka, całokształt, selfie z mężem (garnitur, koszula i krawat kupione przeze mnie w ciemno:P), fotka z chrześniaczką męża oraz jedna z poprawin;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981226 przez Kasia888

Mój brzuszek 23tydz przy okazji prezentuje modę z Lidla :P :cheer:
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #981227 przez glooria
pieknie super fryc i kreacja , ty i wszystko :woohoo:

9 lata 7 miesiąc temu #981228 przez kasandra9
Kasiu, jaka Ty szczuplutka jesteś, o rety!:) ale brzuszek fajnie już widać:)
Słuchajcie, a co w tym Lidlu rozdają??? Może i ja zaatakuję???:P

9 lata 7 miesiąc temu #981232 przez Kasia888
Oj tak P Pesq a zobacz jeszcze te sówki pl.dawanda.com/product/81538167-Drewnian...w-sowki-sowy-mita-ro wprawdzie nie ma jak te ręczne Zazanki, ale ja chyba nie mam takich zdolności. Kasandra ślicznie wyglądałaś, Ty zawsze taka elegancka jesteś ;) Dzięki no na początku nie było widać specjalnie ale już od jakiegoś czasu mogę się pochwalić pokaźną piłeczką :silly:

9 lata 7 miesiąc temu #981233 przez Magdalena9t
Hejka :)
Dziewczyny,ja to zazdroszczę Wam tego snu,ja nawet nie mam :) czasu,żeby uciąć sobie drzemkę w dzień, bo jak łądna pogoda to z Tomkiem w ogródku działamy,a jak śpi to szykuję obiad. Ale dzięki Bogu dobrze się czuję i dużo rzeczy mogę zrobić ;) ostatnio zaczęłam jeździć na rowerze z Tomkiem w krzesełku, musimy na wycieczkę się wybrać :)

Kasia,chudzino! chciałąbym jak Ty wyglądać w ciąży,ale niestety córka nie dba o mamę :P :P

Kasandra super makijaż,sama się malowałaś? :) Ja na ślub w sierpniu jadę,i muszę kieckę kupić :silly: :silly:

Pesqu wytrwałości :kiss: znajoma z mam kwietniowych teraz miała cukrzycę,biedulka się namęczyła,ale zdrową córeczkę ma ;) :)

to narazkaaa..
:)

9 lata 7 miesiąc temu #981237 przez Sylwia-89
Hej! :)

Kasandra- bomba! :woohoo: Piękna mamusia z Ciebie :)

Kasia, ale figura :) Super wyglądasz! Chciałabym mieć taką figurkę :) Ja jakoś bardzo grubo nie wyglądam, ale jakoś tak ok. 2 kg tyję co wizytę :blush: No, ale jak chce mi się jeść, to po prostu to robię. Co chwilę wymyślam coś nowego do jedzenia :D Dzisiaj np. robię na obiad koszyczki z mięsa mielonego nadziewane puree i zapiekane z serem żółtym i jak tu nie tyć :laugh: Nic, będę zrzucać po porodzie ;)

Magdalena, ale z ciebie pracuś :)

9 lata 7 miesiąc temu #981243 przez kasandra9
Dziękuję:))) malowała mnie ta sama kosmetyczka, która robiła mi makijaż ślubny, jest niezastąpiona!:)
Ja od rana usiłuję sprzątać, ale gdzieś z godzinę temu się wzięłam dopiero, bo jeszcze spałam z godzinę jak mąż wrócił i zjedliśmy śniadanie (moje drugie;)) i już jestem mokra cała, bo myłam okna w salono-kuchni i prasowałam firanki, ale już wiszą. W sumie dobrze, że mąż śpi i nie wchodzę do sypialni, więc duże balkonowe zostaje mi na jutro;) jejku, jak się upierze firanki to całkiem inne pomieszczenie, tak odżywa wszystko;))) teraz kurzeeeeeeeee, nie znoszę tego robić!

9 lata 7 miesiąc temu #981248 przez melisamienta
Cześć dziewczyny. Mam pytanie. W którym tygodniu ciąży robiłyście badanie na cukrzyce z piciem glukozy.?? Ja mam na skierowaniu ze od 21tygodnia powinnam zrobić. A dopiero w czwartek zaczynam 21 a wolałabym zrobić jutro bo w piątek mam wizytę, i miała bym od razu wyniki. A tak będę musiała czekać z konsultacją wyników do 10 czerwca.

9 lata 7 miesiąc temu #981252 przez pesq
Melisa, spróbuj zrobić jutro - dwa dni NIC nie zmienią.. Ale jeżeli Ci się nie uda a wyniki będą złe, to nie możesz czekać z konsultacją do 10 czerwca - musisz jak najszybciej iśc do ginekologa i do diabetologa - bo tu nie mozna czekać.

9 lata 7 miesiąc temu #981254 przez asiekasiek
Kassandra - lasencja z Ciebie :D ślicznie wyglądałaś :) a taka elegancka jest bo w końcu nauczycielka ;)

Kasia jaka ty szczuplutka jesteś :D pozazdrościć :)

Ja też ogarnęłam dzisiaj u siebie, a jeszcze byłam na działce posiać rzodkiewkę i przeleciałam motyczką wokół krzaczków truskawek, żeby mi za bardzo nie zarosły jak będzie zbierać się truskawki :)

9 lata 7 miesiąc temu #981258 przez Scarlett86
Kasandra pieknie wygladaliscie !!! Faktycznie Kasia chudzinka z Ciebie :) Melisamieta ja 27 maja mam to badanie dopiero jestem ciekawa co mi wyjdzie. Pesq wspolczuje Ci tej cukrzycy u mnie podejrzewaja ze mam no ale sie dowiem dopiero 27. Teraz juz blizej jak dalej, a malenstwo wszystko wynagrodzi trzymaj sie :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981262 przez glooria
dacie rade dziewczyny wszystko dla dziecka i z cukrzyca i innymi problemami

a co do zrzucania po ciazy to nie jest to takie proste he he bo niestety nie będziecie tak mialy czasu jak wtedy gdy bylyscie bezdzietne
.no i inny tryb zycia ... :laugh:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia