- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ten dzień to szczególna chwila,
w której każdy z nas może się przekonać jak
cenna i piękna może być prawdziwa miłość.
Dlatego tak serdecznie życzę Wam dzisiaj,
aby szczęście i miłość trwały przez całe Wasze wspólne życie.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)
Załącznik nie został znaleziony
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
mam nadzieję, że pogoda u ciebie jest tak samo piękna jak u mnie i że ten dzień będzie taki jaki sobie wymarzyłaś
Zazanna cudownie te twoje sówki wyglądają w tych kolorowych ramkach! naprawdę bardzo fajnie ci się to udało i będziesz miała fajny kącik dla twojego Pasożytka
mi dzisiaj smutno i nudno jak mąż wyjechał, niby szwagierka jest ale wolę się nudzić u siebie w domu niż siedzieć u teściów...ale nic, jutro już wracają. zamówiłam sobie Rafaello bo strasznie za mną chodzi i dla Kubusia jakiś drobiazg mogą być skarpeteczki, które tak kocham
ale na szczęście już po weekendzie wypłacam moje pieniążki, które uzbierałam sobie na moją wymarzoną kuchnię i wyślę męża na zakupy najchętniej z nim już bym sobie pojechała ale trudno. będę miała radochę jak przyjedzie z zakupów i będzie mi tą kuchnię składał
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Anisia Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia, to wspaniałe chwile zapamiętaj je na zawsze
Zazanka masz talent, śliczne te sówki, będą super wyglądały w pokoju dzieciaczka.
Franiowi życzę duużo zdrówka i jak najszybszego powrotu z rodzicami do domu
Byliśmy dzisiaj w Ikei kupiliśmy sporo rzeczy także szał się zaczyna :
Przede wszystkim łóżeczko z materacykiem, wanienkę, taki dmuchany podręczny przewijak, podkładkę na materac, prześcieradła no i szafę do pokoju Jasia .
A jutro wybieramy się do kolegi po te ubranka, które dla nas przygotował, także weekend pełen wrażeń
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Anisia, wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia! Dużo miłości i wytrwałości!
Franuś super facet Silny i dzielny. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej wyszedł do domku
Zazanka ale z Ciebie zdolna kobietka
Kasia, super zaszalałaś. Sama przyjemność przygotowywać pokoik dla swojego maleństwa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szafa i łóżeczko przyjdą w pon razem z transportem bo by się nie zmieściły do samochodu.
W pon mężuś z moim tatą będą składać szafę, już się doczekać nie mogę
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I mężuś pochwalił, że mu się podobają
Jednak do lidla tak czy siak zamierzam się wybrać, to będę miała drugie na zmianę
I jeszcze po ten stanik do karmienia.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
pogoda u mnie paskudna ale to nie zmieni mojego dobrego humoru bo maz dzis wraca i wracamy dzis do swojego domku i swojego lozeczka
Kasia888 pochwalisz sie ktore lozeczko i materacyk z Ikea kupilas? bo my tez sie przymierzamy do zakupow mebelkow, lozeczka, materacyka i wanienki z Ikei. ale to dopiero gdzies przelom lipca - sierpania.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Łóżeczko wybraliśmy te: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248529/
a materacyk ten: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00150184/
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Anisia najlepszego !
Jak Wam weekend mija? My zaliczyliśmy zakupy, potem obiadek (piersi pieczone w czerwonym pesto z pomidorem i mozzarellą i młode ziemniaczki z koperkiem -mniam), a teraz się lenimy
Kasia leginsy są super -to prawda, aczkolwiek mi się przetarły na udach..... za gruba się zrobiłam
Łóżeczko śliczne ! Już sobie pomyślałam, że spapuguję, ale chcę z wyjmowanymi szczebelkami jak mi Młody zacznie sam wychodzić, aby nie kupować od razu nowego łóżka My będziemy kupować tak jak Basiek -lipiec-sierpień
Aaaa i mam pytanko, będziecie potem same przecierać dzidziom jedzonko, czy kupować gotowe "słoiczki" ? Bo ja chyba wolę sama, a słoiczki na wyjścia/wyjazdy, bo wiadomo, że się nie popsują
Miłego popołudnia/wieczoru
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Jeżeli chodzi o karmienie "później" to w ogóle jeszcze o tym nie myślę. Zobaczymy na co sił starczy .
Co do mojego weekendu to niestety, pod znakiem pierwszych dni z cukrzyca. Mimo tego, że spotkalismy się ze znajomymi i bylismy w kinie to i tak mysli krażą w okół jednego. Tak to jest jak trzeba co 2,5 godziny jeśc i tyle razy dziennie sprawdzać cukier. W dodatku dzis naczytałam się bardzo złych rzeczy o dzidziusiach cukrzycowych i wpadłam w panikę, siedziałam godzine w wannie i płakałam.. Albo o tym, że cukrzyca może zostać.. Albo może byla przed ciążą, ale nie wiedziałam i wtedy w ogóle naczytałam się, co to złego z dzieckiem mogło się stac w pierwszym trymestrze.. Płakać się chce.. Eh.. Jutro mam diabetologa. Zobaczymy co dalej.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Ja wczoraj cały dzień na działce, a dzisiaj zakupy mężowie trzeba było kupić garnitur na komunię chrześniaka, a jak przyjechaliśmy to zrobiliśmy sobie pstrąga z grilla, mąż zrobił bo mu dobre wychodzą a do tego ziemniaczki też z grilla pycha
Pesq będzie dobrze kochana, jakbyś wcześniej miała cukrzycę to jakieś oznaki pewnie miałabyś będzie dobrze
Zazanna jeżeli chodzi o zupki, moja siostra sama robiła dla dzieci bo ze słoików nie chciały jeść, a znowu koleżanka co już kilka razy wspominałam o niej na forum, daje ze słoiczka, bo jak zaczęła wprowadzać jej zupki przecierki to robiła sama, ale dziecko nie chciało jeść, a dał jej ze słoiczka to te wcinała heh każde dziecko ma swoje widzimi się. Więc zobaczymy jak to będzie u mnie, ale na razie myślę o mleku
Jutro jadę do Krk na ciuchy już nie mogę doczekać się wyszukiwania ubrań dla mojej małej
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
jutro tez i wolne
kurczaczek miesiąc wolnego mialam i tak mi sie dluzylo w pracy że szoook
byle do wrzesnia a pozniej macierzynski