BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #980926 przez pesq
O cholera Zazanka, Sówki w ramkach POWALAJĄCE!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #980935 przez glooria
sliczne zdolniacha :)

9 lata 8 miesiąc temu #980937 przez jurada
Anisia

Ten dzień to szczególna chwila,
w której każdy z nas może się przekonać jak
cenna i piękna może być prawdziwa miłość.
Dlatego tak serdecznie życzę Wam dzisiaj,
aby szczęście i miłość trwały przez całe Wasze wspólne życie.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #980939 przez basiek149
Anisia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
mam nadzieję, że pogoda u ciebie jest tak samo piękna jak u mnie i że ten dzień będzie taki jaki sobie wymarzyłaś :)

Zazanna cudownie te twoje sówki wyglądają w tych kolorowych ramkach! naprawdę bardzo fajnie ci się to udało i będziesz miała fajny kącik dla twojego Pasożytka ;)

mi dzisiaj smutno i nudno jak mąż wyjechał, niby szwagierka jest ale wolę się nudzić u siebie w domu niż siedzieć u teściów...ale nic, jutro już wracają. zamówiłam sobie Rafaello bo strasznie za mną chodzi i dla Kubusia jakiś drobiazg :) mogą być skarpeteczki, które tak kocham :D

ale na szczęście już po weekendzie wypłacam moje pieniążki, które uzbierałam sobie na moją wymarzoną kuchnię i wyślę męża na zakupy :) najchętniej z nim już bym sobie pojechała ale trudno. będę miała radochę jak przyjedzie z zakupów i będzie mi tą kuchnię składał :)

9 lata 8 miesiąc temu #980950 przez Kasia888
Cześć dziewczynki :)
Anisia Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia, to wspaniałe chwile zapamiętaj je na zawsze ;)

Zazanka masz talent, śliczne te sówki, będą super wyglądały w pokoju dzieciaczka.
Franiowi życzę duużo zdrówka i jak najszybszego powrotu z rodzicami do domu :kiss:

Byliśmy dzisiaj w Ikei kupiliśmy sporo rzeczy także szał się zaczyna :woohoo: :
Przede wszystkim łóżeczko z materacykiem, wanienkę, taki dmuchany podręczny przewijak, podkładkę na materac, prześcieradła no i szafę do pokoju Jasia :silly: .
A jutro wybieramy się do kolegi po te ubranka, które dla nas przygotował, także weekend pełen wrażeń :cheer:

9 lata 8 miesiąc temu #980952 przez Sylwia-89
Hej :)
Anisia, wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia! Dużo miłości i wytrwałości! :)

Franuś super facet :) Silny i dzielny. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej wyszedł do domku :)

Zazanka ale z Ciebie zdolna kobietka :)

Kasia, super zaszalałaś. Sama przyjemność przygotowywać pokoik dla swojego maleństwa :)

9 lata 8 miesiąc temu #980953 przez Kasia888
Oj tak to było istne szaleństwo :woohoo:
Szafa i łóżeczko przyjdą w pon razem z transportem bo by się nie zmieściły do samochodu.
W pon mężuś z moim tatą będą składać szafę, już się doczekać nie mogę :silly:

9 lata 8 miesiąc temu #980955 przez Kasia888
A i Zazanka kupiłam sobie w końcu te leginnsy w h&m i są naprawdę świetne :cheer:
I mężuś pochwalił, że mu się podobają ;)
Jednak do lidla tak czy siak zamierzam się wybrać, to będę miała drugie na zmianę :woohoo:
I jeszcze po ten stanik do karmienia.

9 lata 8 miesiąc temu #980976 przez Lidziun
Hejka, patrzylam na tego lidla i Stadniki niestety tylko w rozmiarach 80 b c d chyba i nic więcej zresztą ja na dzialce wiec i tak bym nie kupiła nawet jakbym miała blisko lidla juz 1 czas spać dobranocka

9 lata 8 miesiąc temu #980987 przez basiek149
Dzien doberek :)

pogoda u mnie paskudna ale to nie zmieni mojego dobrego humoru bo maz dzis wraca i wracamy dzis do swojego domku i swojego lozeczka :)

Kasia888 pochwalisz sie ktore lozeczko i materacyk z Ikea kupilas? bo my tez sie przymierzamy do zakupow mebelkow, lozeczka, materacyka i wanienki z Ikei. ale to dopiero gdzies przelom lipca - sierpania.

9 lata 7 miesiąc temu #980997 przez Kasia888

9 lata 7 miesiąc temu #981002 przez Zazanna
Heeelllooouuu :)

Anisia najlepszego ! :)

Jak Wam weekend mija? :) My zaliczyliśmy zakupy, potem obiadek (piersi pieczone w czerwonym pesto z pomidorem i mozzarellą i młode ziemniaczki z koperkiem -mniam), a teraz się lenimy :)

Kasia leginsy są super -to prawda, aczkolwiek mi się przetarły na udach..... za gruba się zrobiłam :D

Łóżeczko śliczne ! Już sobie pomyślałam, że spapuguję, ale chcę z wyjmowanymi szczebelkami jak mi Młody zacznie sam wychodzić, aby nie kupować od razu nowego łóżka :) My będziemy kupować tak jak Basiek -lipiec-sierpień :)

Aaaa i mam pytanko, będziecie potem same przecierać dzidziom jedzonko, czy kupować gotowe "słoiczki" ? Bo ja chyba wolę sama, a słoiczki na wyjścia/wyjazdy, bo wiadomo, że się nie popsują :)

Miłego popołudnia/wieczoru :)

9 lata 7 miesiąc temu #981004 przez pesq
Hej Zazanka - mi też sie przetarły na udach... Myslalam, że poszły po szwie ale zobaczyłam, że jednak sie przesiały. Zamówiłam 2 pary z allegro, zobaczymy.

Jeżeli chodzi o karmienie "później" to w ogóle jeszcze o tym nie myślę. Zobaczymy na co sił starczy :).

Co do mojego weekendu to niestety, pod znakiem pierwszych dni z cukrzyca. Mimo tego, że spotkalismy się ze znajomymi i bylismy w kinie to i tak mysli krażą w okół jednego. Tak to jest jak trzeba co 2,5 godziny jeśc i tyle razy dziennie sprawdzać cukier. W dodatku dzis naczytałam się bardzo złych rzeczy o dzidziusiach cukrzycowych i wpadłam w panikę, siedziałam godzine w wannie i płakałam.. Albo o tym, że cukrzyca może zostać.. Albo może byla przed ciążą, ale nie wiedziałam i wtedy w ogóle naczytałam się, co to złego z dzieckiem mogło się stac w pierwszym trymestrze.. Płakać się chce.. Eh.. Jutro mam diabetologa. Zobaczymy co dalej.

9 lata 7 miesiąc temu #981009 przez asiekasiek
te leginsy z h&m są spoko. I Zazanna one mają tendencje do przecierania :( bo na mnie są luźne a również mm przetarte ...:( wygodne są, ale myślałam że będą lepsze jakościowo...

Ja wczoraj cały dzień na działce, a dzisiaj zakupy mężowie trzeba było kupić garnitur na komunię chrześniaka, a jak przyjechaliśmy to zrobiliśmy sobie pstrąga z grilla, mąż zrobił bo mu dobre wychodzą a do tego ziemniaczki też z grilla :D pycha :):)

Pesq będzie dobrze kochana, jakbyś wcześniej miała cukrzycę to jakieś oznaki pewnie miałabyś będzie dobrze :kiss:

Zazanna jeżeli chodzi o zupki, moja siostra sama robiła dla dzieci bo ze słoików nie chciały jeść, a znowu koleżanka co już kilka razy wspominałam o niej na forum, daje ze słoiczka, bo jak zaczęła wprowadzać jej zupki przecierki to robiła sama, ale dziecko nie chciało jeść, a dał jej ze słoiczka to te wcinała :) heh każde dziecko ma swoje widzimi się. Więc zobaczymy jak to będzie u mnie, ale na razie myślę o mleku :P

Jutro jadę do Krk na ciuchy :D już nie mogę doczekać się wyszukiwania ubrań dla mojej małej :P

9 lata 7 miesiąc temu #981012 przez glooria
ja dzisiaj w pracy bylam a maz z dziećmi
jutro tez i wolne
kurczaczek miesiąc wolnego mialam i tak mi sie dluzylo w pracy że szoook

byle do wrzesnia a pozniej macierzynski

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia