- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq mój Kubuś też już na dobre szaleje w brzuszku. w sobotę to dosłownie cały dzień brykał. nie wiem czy przez to, że jak byłam u teściowej to dosłownie nic oprócz leżenia i siedzenia nie robiłam i dlatego tak go czułam. ale już codziennie wyczuwam bez problemu ruchy więc fajnie bo przynajmniej się nie denerwuję
agatagama też marze już o przytuleniu maluszka i ubieraniu go w te słodkie ciuszki ale i tak jest nieźle. już chyba większość z nas dobiła do połowy ciąży a jak jeszcze nie to już wszystkie się do tej granicy zbliżamy. więc tylko się cieszyć z upływającego czasu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
jeszcze 4 godziny i wolna
ja chyba ostatnia z was sie dowiem co noszę pod sercem he he a moze wcale i lepiej miec niespodziankę
pochwalcie sie zakupami moze i tu w uk niedlugo będą ciążowe to i ja cos wybiore
no i oczywiście czekam na foto z weseliska
uwielbiam ogladac takie zdjęcia
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
U mnie pojawiają się puknięcia i to też zwykle tylko wieczorem
A tymczasem od rana cisza i do tego ten straszny ból pleców.
Pesq jesteś dzielna!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
a i ja juz zaczęłam 6miesiac! !!!!!!
Magdalena gratuluję córci:)
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ja zamówię jakoś na dniach tylko ten rożek i aspirator do noska z allegro, a pod koniec miesiąca chyba jednak te obrazki z kubusiem i tygryskiem na płótnach jak nic innego do tego czasu nie wymyślę.
zrobiłam dziś na obiad rybkę, za chwilę skończy mi się prać pranie i je rozwieszę i na dziś koniec z robotą. eh...tyle energii mam, słoneczko pięknie świeci a ja mam się oszczędzać. nawet na taki długaśny spacer przy tej pogodzie chętnie bym poszła ale co zrobić. Kubuś też dzisiaj czuję ma sporo energii bo ciągle bryka mi w brzuszku i tylko zmienia pozycje <3
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Basiek do łóżka i odpoczywać !!!
Asiek dawaj zdjęęęciaaaaa !!!
I tak sobie myślę, że może i dobrze, że te ciuszki w lidlu były takie sobie, bo bym nakupowała, a chce się wstrzymać jeszcze, bo nie mam gdzie ich poskładać w domu Najpierw komódka
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Udało i mnie się coś upolować w lidlu,dwa topy i leginsy, stanik ostatni gdzieś bez opakowania sobie leżał i nie mój rozmiar,ciekawe co musiało być rano
I zakupiłam pierwsze bodziaki dla córeczki nie mogłam się powstrzymać,oczywiście dużego wyboru nie było,ale niech już jest pierszy zakup
Zazanka sówki w ramkach super,chcę zobaczyć na ścianie takie kolory będą w pokoiku synka? Zupki to najlepiej i najzdrowiej samemu robić,słoiczki ewentualnie na wyjazdy zresztą przez pierwsze półroku tylko cyc wystarczy,także dużo czasu przed nami
Anisia wszystkiego najlepszego na nowej drodze ! Pochwal się jak wyglądałaś,fryzurka,makijaż suknia ach lubię takie tematy
u mnie w czerwcu będzie już 3 rocznica
A ja już się martwię bo takie mocne kąpnięcia czuje i takie to ruchliwe jest moje małe babsko,jak synek nie nadąże za nimi
Co do koszuli w szpitalu po porodzie to lepiej koszula niż piżama,lepszy dostęp powietrza i szybsze gojenie się,piżamka to już w domu po połogu najlepiej, też nie przepadam za koszulami,ale na początek najlepiej
Ale śliczny mały Franio zdrówka dla niego i mamusi
na razie tyle,padam dobranoc
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak jak pisałam wczoraj załączam moje upolowane ubranka
Magdalena daj zdjęcia tych ubranek jak możesz:)
Kasia ja też nie czuje jakoś regularnie tych ruchów jeszcze, najczęściej wieczorem, albo jak coś zjem słodkiego, czy wypije kawkę rano, aha i muszę leżeć, bo jak chodzę to nie czuje...
Basiek a ten rożek jest bez kokosu?? Bo pamiętam jak moja siostra kupowała rożki dla dzieci to miały kokos w sobie.
A co do pleców też mnie strasznie bolą :(i jeszcze do tego dochodzi ból w stopach, pochodzę kawałek a bolą jak po wchodzeniu na Giewont
Załącznik nie został znaleziony
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Mnie tez bola plecy wczoraj pomagalam mezowi ogrod ogarnac i nie wiem czy plecy mi przewialo, maz pojechal po 5 do pracy schylilam sie po cos i nie moglam sie wyprostowac tak mnie lewa nerka bolala ze myslalam ze to znowu kolka nerkowa ale bol byl ciut mniejszy dalej boli. Zastanawiam sie czy to przez to co mam na nerkach czy moj synek jakos sie dziwnie ulozyl i mnie naciska na nerki juz sama nie wiem
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asiek suuupeeeerrr
Scarlet nie ma co -leżeć i kropka !
Ja dziś pospałam, w ogóle chyba znów mam tydzień "spaniowy", wczoraj spałam w dzień 2,5 h, a potem zasnęłam przed 22 i spałam do 8:30 dziś I najlepsze, że nadal chce mi się spać
A u mnie słońce póki co Gdyby nie to i to, że muszę wziąć leki, to bym się zawinęła w kołdrę, na drugi boczek i mnie nie ma
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie też słoneczko jest może coś powygrzewam się na słoneczku a dzisiaj oglądałam jakiś program przez chwile, plaża słonce palmy... ehhh jak ja chciałabym tak mieć... a tu trzeba siedzieć w te wakacje a i program musiałam przełączyć bo się po wkurzałam że wakacje w domu w tym roku a mieliśmy jechać na Chorwację... ale głupia jestem... mam ślicznotkę w brzuszku i za rok gdzieś wybierzemy się
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa