BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #980877 przez AgusiaKRK
Pesq, nie martw się, leżałam w szpitalu na sali z dziewczynami z cukrzycą. Dostawały nawet fajniejsze posiłki i urodziły piękne zdrowe dzieci. Zwykle cukrzyca jest tylko ciążowa i mija. Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoją dzidzię!:-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #980880 przez me.ch
Pesq, będzie dobrze zobaczysz! Trzymam za Was kciuki kochana!

9 lata 8 miesiąc temu #980886 przez glooria
dla dzieci zrobi się wszystko
to bardzo silna motywacja

9 lata 8 miesiąc temu #980887 przez glooria
właśnie usypiam emilkę trochę szybko ale strasznie marudzi i widac że nie ma sensu jej męczyć
robota poczeka a tak to muszę ja bawić bo zmęczona
pewnie emocje
o juz odleciała

9 lata 8 miesiąc temu #980888 przez pesq
Dzięki, kochane jesteście :).

Agusia jak Twój Franek?

9 lata 8 miesiąc temu #980891 przez asiulek_dolls
pesq oj bidulko Tobie to cos ciągle pod górkę w tej ciąży, na sierpniowkach 2013 tez mialysmy jedna dziewczynę z cukrzycą ciazowa i było minęło urodziła zdrowa corcie a to najważniejsze Ty tez dasz radę, trzymam kciuki!

anisia i to jest prawidłowe podejście kochacie się wiec ślub powinien być piękna a nie nerwowa chwilą, tańcem się nie przejmuj bo najgorzej jest właśnie tak go wycwiczyc później jeden krok nie w ta stronę co trzeba i może wyjść nie ciekawie a nawet śmiesznie, ja osobiście najbardziej lubię takie pierwsze tańce w trakcie których młodzi patrzą sobie w oczy i przytuleni kolysaja się w takt muzyki... to tak romantycznie zawsze wygląda :) a skoro się juz tak rozpisuje to pozwól ze juz teraz złoże Ci życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo zdrowia i szczęścia i jak najwięcej wspólnych usmiechow i wielu wielu powodów do radości :kiss:

AgusiaKRK co u Ciebie? Jak synek? Widziałam Wasza wspólna fotke :) śliczny!!! i cieszę się ze juz się kangurujecie! Cudowne uczucie, prawda? A skoro poczuł juz co to znaczy bliskość rodziców to na pewno z motywuje go to do nabierania wagi i siły, tylko powiedz mu koniecznie ze w domu będziecie się tulic jeszcze częściej!!!! No i daj znać co mówią lekarze, przewidują mniej więcej kiedy go wypisza?

9 lata 8 miesiąc temu #980898 przez AgusiaKRK
Cudownie jest tulić Frania! Codziennie nie mogę się doczekać. Wczoraj zdjeli mu już tlen i ładnie sam oddycha. Je już tylko moje mleko, przybiera na wadze. Jest mega kochanym słodziakiem i tak z zaciekawieniem na mnie patrzy jak mu zmieniam pieluszke :-) To kiedy wyjdziemy zależy od jego kondycji. Musi mieć odpowiednią wagę, umieć dobrze ssac i oczywiście bardzo ładnie sam oddychać. Myślę że jesteśmy na dobrej drodze ale musimy pozostać cierpliwi.

9 lata 8 miesiąc temu #980901 przez jurada
Asiulek przez Ciebie przewertowałam forum, żeby też zobaczyć Frania!!!

Agusia Franio jest cudny taki blondasek:) Cudny:)

9 lata 8 miesiąc temu #980908 przez pesq
Agusia, pokaz Nam Frania :)

9 lata 8 miesiąc temu #980909 przez agatagama
hej, też znalazłam zdjęcie Frania na forum czerwcówek i lipcówek !! śliczne maleństwo !!! a Ty Agusia jesteś piękną mamą :))) oby dalej wszystko szło dobrze, a Franio rósł i rósł :)

9 lata 8 miesiąc temu #980910 przez asiekasiek
Cześć no ja też musiałam zobaczyć Frania!! śliczny chłopak. super Aga!! teraz z dnia na dzień będzie coraz lepiej!! :D i śliczna mamusia z Ciebie;)

9 lata 8 miesiąc temu #980913 przez glooria
jak urodzilam emilkę to byla ona ok tydzien na sali intensywnej opieki
obok emilku lezal chlopczyk ur ok 28 a lezal juz 3 tydz ... jego mama przyjeżdżala codziennie z babcia i bardzo ją podziwialam za wytrwalosc i zawzietosc ... jej synus nabieral sił kazdego dnia jednak najwięcej czasu zabieralo mu koordynacja oddychania z saniem
jak wypisywali emilke na moj oddzial to gratulowala mi i mowila wlasnie ze nie moze doczekac sie tego dnia gdy zabierze synka do domu
bardzo ja podziwialam i kazdego rodzica w takiej sytuacji
oby bylo jak najmniej takich sytacji

9 lata 8 miesiąc temu #980914 przez AgusiaKRK
Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane! Tyle dobrej energii zewsząd płynie do naszego synka, w tym od forumowych cioć, że musi się pięknie rozwijać. Wrzucam jego fotkę i dla Wrześnióweczek, z pozdrowieniami dla wszystkich brzuszków :-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: pesq

9 lata 8 miesiąc temu #980916 przez pesq
Agusia aż łzy mi poleciały, Franio jest cudownym i bardzo dzielnym dzieckiem!

Dziewczyny powiem Wam ciekawostkę co do tych cukrów.. Wy na szczęście nie musicie ich pilnować, ale może komuś kiedyś przyda się do wiadomości - lody big milki są rewelacyjne, prawie w ogóle nie podnoszą cukru :) Za to plasterek sera żóltego masakra..... Dziś na obiad pstrąg z ziołami, młode ziemniaki z koperkiem i to na co bardzo czekałam... ZIELONE SZPARAGI :) ...

9 lata 8 miesiąc temu #980922 przez Zazanna
Agusia cuuudooownyyy <3<3<3

Pesq ale masz dziś obiad wow... ale by to pożarła... w ogóle mam ochotę na młode ziemniaczki.. najlepiej z jajkiem sadzonym i koperkiem mmmmm..... Muszę wysłać T. na zakupy :)
U nas dziś zupa cebulowa z serem i grzankami-pierwszy raz robiłam, dobra jest, ale bez szału, jednak wolę rosołek :)
A teraz wcinam kisiel truskawkowy :) W ogóle cały czas chce mi się jeść............ :)

A tutaj ramki :)

Załącznik nie został znaleziony

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia