- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny z Wawy, gdzie byście się udały w Wawie w takiej sytuacji ? I ogólnie Dziewczyny, myślałyście o tym? Czy tylko ja jestem taka nadgorliwa?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Też dziwię się że na zachodzie tak nie dbają o kobiety w ciąży…
Agusia Franuś jest słodziutki i już taki duży i coraz lepiej wygląda bo na początku był taki kruchy a teraz już taki silniejszy:)
Dziewczyny ja też niby zasypiam na boku a budzę się prawie na brzuchu lub na wznak jeszcze ręce do góry biorę…
Gloria daj znać co i jak po badaniach !
A mi się śniła moja córeczka już tka większa ok. 2 latek:D poszłam się z nią przejść i był prawie taki zachód słońca śliczny, przystanęłyśmy oglądnąć i ta mnie się pyta „mamusiu czy ty mnie kochasz?”, i odpowiedziałam, że najbardziej na świecie. Jejku nie myślałam, że ciąża może aż tak rozkleić człowieka i takie uczucia mieć… jeszcze nie narodziła się mała, a ją tak kocham, że jak urodze ją to chyba ją schrupę
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Cudne te Wasze zwierzołki
Agusia, Franuś jest cudowny
Straszne jest to, co się dzieje w naszej służbie zdrowia. Tyle pieniędzy biorą a jak potrzeba pomocy, to drzwi przed nosem zamykają...
Słuchajcie, szukałam informacji na temat materacy do łóżeczka. Ja osobiście byłam zwolenniczką gryka-kokos, ale zmieniłam zdanie po obejrzeniu tego:
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Dziś tatę wyprawiłyśmy i już koniec leżenia, bo przecież głód nie z tej planety;) wczoraj nie zdążyłam umalować paznokci, tylko u stóp zrobiłam przed spaniem, więc zaraz maluję na wściekły róż)) Chcę już "za tydzień" i wypłatę i zrobić zakupy na allegro:P Co do takich zakupów aptecznych, to koleżanka polecała mi aptekę internetową Gemini - mówi, że mają bdb ceny. Trzeba obczaić
Nie mam weny, co dziś na obiad, bo wczorajszy mężowi bardzo smakował i na dziś nic nie zostało:P Podrzućcie jakieś pomysły:)))))))))))))))
A zwierzaki cudowne macie!
Co do szpitali - ja nie mam pojęcia, gdzie rodzić, gdzie jechać....z jednej strony szpital w NDM mam rzut beretem z domu, z drugiej strony myślałam o Warszawie...z trzeciej - może gdyby to nie była jakaś nagła syt., to w Ciechanowie - tam mamy rodzinę jedną i drugą, więc zawsze łatwiej niby...choć taki natłok gości i rad - nie wiem, czy to dobry pomysł i czy ja na pewno to zniosę ........ trzeba już powoli podjąć decyzję i nie wiem naprawdę.......
Sylwia, my mamy materac kokos-gryka, więc lepiej nie obejrzę filmu!:D:D
edit: obejrzałam i faktycznie straszneee, aż mnie wszystko swędzi, bo my też mamy kokos...i kocham ten materac ponad życie! Hmmm, niby taki najlepszy dla dziecka, bo przecież hipoalergiczny.... no trudno, mamy jaki mamy, myśląc, że jest bdb:) najwyżej będę córkę ratować, ale mam nadzieję, że jednak u nas nic takiego się nie pojawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Anisia to skandal, że tak Cię potraktowali mimo skierowania, niektórzy lekarze to w ogóle nie mają powołania a tym bardziej serca!
Mam dziś wizytę, trzymajcie kciuki, strasznie się stresuję...
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To jednak ja się cieszę że mam sztuczny.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do materacyka na wszelki wypadek nie obejrzę filmu, ale jak będę kupować to pomyślę o sztucznym
Na obiad też nie mam pomysłu, w ogóle nic mi się nie chce Najchętniej to bym jeszcze pospała Z małą już byłam, pranie wstawiłam i teraz herbatka
Później jeszcze jedno pranie będzie i będę miała już na wyjazd poprane, to tylko poprasować i spakować A w ogóle to lubię pakowanie i planowanie wyjazdów
A poza tym to powinnam się podnieść, bo w domu bałagan, lodówka pusta, ehhh leń jestem. Jakby mi ta kasa weszła, to pewnie miałabym więcej energii Zwłaszcza, że muszę pójść do hebe i uzuełnić kosmetyki i trochę mi pójdzie, bo w końcu kończą mi się podkład, puder, muszę koniecznie tusz kupić, no i oczywiście zwykłe zakupy.. Przyznam, że fajnie, że nie muszę co miesiąc kupować "pampersów" -w sensie zestawu podpasek i tamponów
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
W sumie dzisiaj kiepsko spałam, co chwilę budził mnie pełen pęcherz...nie wiem czy was też już tak pęcherz męczy? wydaje mi się, że jest pełen, nie mogę zasnąć, w końcu zmuszona idę do toalety a tam kilka kropelek ale fakt ulga jest... ja nie wiem, skoro mały już teraz tak naciska na pęcherz to co to będzie w 8-9m-cu...
Zazanna nie wczoraj też wywalało z forum na wieczór a później już w ogóle nie mogłam tu zajrzeć i zrozpaczona poszłam spać
anisia27 szok co tam u was się dzieje! zwłaszcza, że miałam skierowanie. ja jak z Hanią trafiłam do szpitala, pierwszego, który napotkaliśmy na drodze i w rejestracji opowiadałam jaka jest sytuacja to babka do mnie na koniec mówi "ale my nie mamy tu ginekologa" to mąż na to "a gdzie mamy w takim razie jechać?". a ona mówi, że jak już do nich przyszłam to oni mnie nie mogą wypuścić. i tam jakiś lekarz mimo wszystko mnie zbadał i tam była decyzja, że przewożą mnie do innego. bez żadnych problemów. chociaż pamiętam, że wtedy w poczekalni było full osób. więc kurcze jest zszokowana tym co napisałaś.
AgusiaKRK synek cudny rośnie z dnia na dzień fajnie, że już tak nie wiele was dzieli od tego żeby wrócić w komplecie do domku
glooria czekamy na wieści po wizycie!!!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa