- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A u ciebie może byc tak ze zus cie przejął. I twój pracodawca ma chyba 7dni... A potem zus ma na to 30dni aby wypłacić pieniążki tobie.
Dlatego ja się cieszę ze mi placu pracodawca a sam sie rozlicza z zusem... A i zus podobno rozlicza od zwolnienia do zwolnienia.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Co zrobić aby mały się poruszał? Jem paluszki z nutellą, ale nie działa, a on się jeszcze dziś nie wiercił i czekam........
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chciał soku pomarańczowego po prostu
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Ale naskorbalyscie .. o rany
nie wiem od czego zacząć Aaah może po pierwsze pochwałę się, że wczoraj czułam małego i chciałam podpatrzeć brzuszek i pierwszy raz widziałam jak się rusza było widać gdzie kopie wielka radość <3
Jej .. przeczytałam ten artykuł i się trochę przestraszylam, ja się ogólnie boję wszelkich robaków, pająków i wszystkich podobnych gadów wiec jak będziemy kupować materacy i łóżeczko to pewnie będę musiała bardzo uważać..ale kto powie prawdę w sklepie jak każdy chce sprzedać :/
Kasandra ja zamawiam z tej apteki Gemini i naprawdę ceny mają ok czasem mają fajne promocje wiec polecam
Anisia biedna, co się dzieje w tych szpitalach brak słów :/ walcz o swoje i niech porządnie Cię zbadaja :*
Gloria daj znać jak po usg, trzymam kciuki !
Basiek ja mam tak samo z pęcherzem, idę juz spać i leżę w łóżku a tu bum i nie mogę zasnąć dopóki nie pójdę kilku kropelek oddać w nocy tez się budzę
Kasiu jak tam się czujesz ? Mam nadzieje ze choć mała poprawa jest !
Agusia, synuś cudowny jaki on sliczny raaaany !
U mnie pieniążki tez dostaje od pracodawcy a oni się jakoś chyba rozliczają z ZUSem.
Ciągle za mną chodzą truskawki dzisiaj mamusia mi przywiezie to się najem am am !
Miłego dnia kochane
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Zazanna napisał:
jakie słodziaki !!! o rany , aż chciałabym znów mieć pieska Jejku slicznosci
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
One się dziś PIERWSZY raz tak położyły ! No i kociak miał być do oddania, bo to kotek brata, a on się nim nie zajmuje, ale wysłałam T. to zdjęcie i zadzwoniłam i zgodnie stwierdziliśmy, że to jest MIŁOŚĆ i już musi z nami zostać, bo Graż będzie za nim tęskniła........ Mam nadzieję, że szybko będę miała ten ogródek.. bo ciężko będzie.. 2 koty, pies, dziecko, facet i brat = mieszanka wybuchowa Plus oczywiście terrorysta i choleryk w jednym w mojej postaci -no ale ktoś musi tu mieć twardą rękę aby to wszystko utrzymać w jako takim ładzie
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja zaczęłam oglądać na allegro rzeczy wyprawkowe, ale jakoś mnie znudziło i położyłam się...i prawie 2h spałam!!!
hahha, moja też tak ma...po prostu musi dostać coś, co chce....ale weź jej dopasuj;)))))Zazanna napisał: FIKA
Chciał soku pomarańczowego po prostu
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chciałam ograniczyć picie aby tak nie siusiać ale przeczytałam artykuł i wychodzi na to, że to jednak kiepski pomysł i muszę się przemęczyć..
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Ale mały jest Cwany bardzo i chyba lubi ciepło bo jak się rusza i podnoszę bluzę to cwaniak przestaje a jak tylko ja opuszczę to znowu się rusza, albo jak siedzę pod kocem to tak samo ale przez bluzeczke na szczęście tez widać właśnie teraz sprzedaje mi serię kopkow na pewno pozdrawia forumowe ciociunie
Miłość psa i kota haha - bezcenne faktycznie mieszankę macie wybuchowa, ale na pewno nie jest nudno ) życzę Ci żebyś jak najszybciej miała ten wymarzony domek i ogródek
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aj wesoło Ale zgrzyty też są, w sumie z T. się prawie nie kłócimy, czasem drobna sprzeczka, ale zaraz się dogadujemy, za to z bratem... ehh potrafimy się kłócić tak jak "za dawnych lat" A biedny t. patrzy i nie wierzy
Mój z kolei lubi się bawić w chowanego Jak kopie sobie sam to kopie jak szalony, a jak tylko przyłożę rękę to przestaje, zdejmę zaczyna -i tak w kółko
Zaliczłyśmy szybki spacer i teraz chyba czas się przespać troszkę, bo jakoś dziś strasznie wcześnie się obudziłam i jestem nieprzytomna
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja lista wyprawkowa się wydłuża
Muszę też uzupełnić listę do szpitala i zacząć to zbierać powoli -ale to po urlopie zacznę Poprasuję sobie koszule, przygotuję pojemniczki z kosmetykami żeby nie zawalać miejsca w torbie ogromnymi butlami szamponu itd. No i to położę na jednej pólce aby w razie czego tylko zgarnąć do torby