- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasandra.. napisz pozniej co i jak, odpocznij odetchnij.. eh i ja mam dodatkowo prosbe . Kurde już mi głupio jak cholera bo prosiłam ale.. zgubiłam gdzie link do kostki i kocyka z ta podusia, ktora zamawialas, moge Cie prosic jeszcze raz? Przewaliłam ostatnie 15 stron i nie znalazlam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Więc wiesz kochana, kwestia motywacji
Kasandra to płakaj -my tu już wszystkie płakanie upalne zaliczałyśmy... ja marudzę minimum dwukrotnie więcej niż bez upału.. jak nie jeszcze bardziej ... :*
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kupiłam tą i jest spoko (piżama) -ładnie wygląda na człowieku i jest wygodna i niedroga i kupowałam też półśpiochy u tego faceta i są świetne, a bardzo tanie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
ja właśnie układam już ubranka w szafie dla małej i jak na razie układam rozmiarami do 62cm... nie wiem czy dobrą taktykę obrałam okaże się
Zaz obrazki śliczne!! Przy Was dziewczyny kompleksów nabawiam się, że ja taka utalentowana artystycznie nie jestem dałabyś radę z tym paznkokciem, tak bolało, że wszystko obojętne to było co do karuzeli też patrzyłam kiedyś właśnie na tą... ale jeszcze zastanawiam się czy nie kupić używanej z fisherprice...kurde sama nie wiem
Anisia a gdzie Twój ginekolog przyjmuje?? W jakim szpitalu??
Pesq ja też takie sny mam, dzisiaj mi się śniło, że uciekałam po dżungli bo jakieś małe zwierzątko chciało mnie zabić...
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
taką kiedyś w kratkę któraś z Was wrzucała teraz już nie dojdę, bo to dawno było
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koszulę kupiłam w lumpeksie heh
A jeśli przyjdzie mi leżeć długo w szpitalu -przed porodem, to biorę leginsy i koszulkę te co chodze na co dzień, bo strasznie nie lubię siedzieć w piżamie cały dzień Poprzednio też byłam własnie w leginsach i koszulce (w 15tc). Więc koszule mam tylko do (1) porodu -pójdzie do wyrzucenia, drugą na pierwszy dzień po porodzie (tą z lumpeksu) aby nie krzyczeli, że mam "zasłonięte" krocze, a już na drugi dzień mam piżamkę do karmienia i najwyżej na obchód będę ściągać spodenki -sama koszulka jest długa, więc pupę mi zasłoni I ta piżamka też przyda mi się w domu potem Bo ja jednak nie znoszę koszul
Asiek a używane są ładne? Kupiłabym używaną, ale teraz już chce ten wzór Kurcze nooo mi cos pokazać i zaraz zostanę bankrutem
W ogóle rzeczy z fisher pricea są drogie wrggg ale ładne i fajne
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Zazanka, super obrazki i karuzelka piekna, idealnie pasuje
Kasia, Chyba Kasandra kupowala takie ladne, nie wiem skad wziela dokladnie, ale kojarze ze Italian Fashion sie nazywala firma chyba, na allegro wyskakuje sporo wynikow na to...
allegro.pl/listing/listing.php?order=m&s...bmatch=s0-fas-4-0629
u nas upaly juz przszly w lzejsze, teraz jest dalej cieplo ale jest juz wiatr wiec jest ok
ja dzis mam zakaz robienia czegokolwiek, po podobno wczoraj przesadzilam (tak twierdzi moj maz) wiec musialam mu obiecac ze dzis nic nie zrobie - zadnego organizowania czy sprzatania. Mam lezec i pachniec, i pic duzo wody..
Jutro mam wizyte kontrolna znow, a do tego usg zeby sprawdzic jak tam poziom wod i jak Kornelek rosnie, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... no i pol dnia w szpitalu bo o 11 wizyta pewnie z godzina tam zejdzie jak zawsze a potem na 13 usg wiec juz poczekam na miejscu.
Ja wlasnie znalazlam liste dla mamy i dziecka do spakowania do NHS i widze ze prawie mi sie udalo, kilka rzeczy musze dolozyc bo albo mi sie przypomnialo (np czapeczka, z tym ze ubranek jeszcze wcale nie spakowalam bo jeszcze ich nie mamy gotowych na miejscu) albo wlasnie bylo na tej ich liscie a ja nie spakowalam bo myslalam ze zapewnia...ALe nie wiele rzeczy sie nie zgadzalo wiec jest w miare ok
Kasandra, co sie stalo ze sie nie podobal wypad nad wode?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ziajka od pierwszego dnia (bo chcialam)
- linomag a+e (bo szwagierka polecala)
- sudocrem (bo wszyscy polecali)
- bepanthen (bo wszyscy polecali)
no coz, bedzie najmocniej nakremowana pupa swiata na Kornelu.......
Dodatkowo, bo wiem ze byla rozmowa na temat oliwek i ich stosowania - ja postanowilam stosowac OLEJ KOKOSOWY w zamian do calego ciala - szwagierka polecala, internet polecal, no i jest gwarancja naturalnosci i niechemicznosci produktu, wiec zakupilam w tesco spore pudelko i przelozylam sobie do malego na wyjscia zeby z wielka paka nie biegac....
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Zazdroszcze Wam tych wizyt! Ja ostatnio synka widzialam na polowkowych badaniach Rodzinka
pojechala a ja sie bycze Maz skonczyl malowac nasza sypialnie, lozeczko synka zlozone
Zostal nam jeszcze korytarz na dole i u gory i potem spokoj na jakis czas. Ciuszkow dla malego chyba mam
juz dosyc, teraz wezme sie za kompletowanie rzeczy do szpitala tzn kosmetyki koszule...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Sluchajcie a tak na szybko krótka odpowiedz - co macie do mycia malucha a co do smarowania calego cialka (jesli nie olej kokosowy;)) ? Bo mi koleżanka oilatumy polecila i do tego i do tego ale ja nie wiem czy jest sens.. one są dość drogie a może wystarczyłoby jakiejś "zwykłej" firmy? Nie myślcie że chce koniecznie na tym oszczedzic, jak trzeba bedzie to kupie, ale nie wiem czy jest sens
Scarlet - ALE ZAZDROSZCZE PASKA! Na kiedy masz termin?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
znalazlam wczoraj nie wykorzystana do konca karte podarunkowa ktora mozna byol wykorzystac w mothercare i zamowilam:
- dodatkowe pieluchy 60x60 sztuk 8 w roznych kolorach (jednolite) - stwierdzilam ze 10 bialych to moze i niezbedne minimum ale pieluch nigdy dosc ;p
- ubranko przepiekne (ze wzgledu na ilosc jaka juz posiadamy mialam nie kupowac nic na 62 i 68 ale mieli tylko 62 a ja sie zakochalam.... przesliczne jest pokaze Wam jak tylko przywioza )
- 5 par skarpetek jednolitych cienszych w odcieniach od bieli po granat i 3 pary slodkich troche grubszych z motywem zwierzecym - hipcio, tygrys i waz
Dostawa ma byc w tym tyg (do 5 dni roboczych) wiec CZEKAM
a do tego czekam, bo jeszcze "prezenty" zamowione w zeszlym tygodniu powinny przyjezdzac jakos na dniach
Zazanka, czekam na zdjecie ROZKA jak tylko dotrze
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Zazanna no właśnie ja się boję kupić troszkę używaną bo wiesz może coś nie działać... chciałabym taka z projektorem i tak używane kosztują mniej więcej tyle ile ta co wkleiłaś linka... muszę z M. pogadać .... fakt tak jak pisze Mech że pasowąłaby Ci do obrazków ta karuzela
Jejku ja dalej układam te ubranka już mi się mylą kupki z ubrankami mam porównanie do ubranek które dostałam od dwóch koleżanek. Jedna miała ubranka (pewnie z ciuchów) marki George Next i inncyh takich nie polskich producentów i te ubranka są nie zmechacone takie mięciusie milusie, chociaż te ubranka mją minimum 4 lata po jej córce a od drugiej mam dużo ubranek ze smyka, co miała nowe z tamtego roku i są zmechacone i takie szortsze... jednal bawełna bwełnie nie równa.
Ja do szpital wezmę jakieś body, śpioszki i czapeczki, ale jak nie będzie trzeba to nie będę dawać, bo poźniej może nie odzyskam
Mech Ty to powinnaś leżeć i pachnieć i już!! Dobrze Twój mąż mówi. A jutro sprawdzisz czy wszystko ok z wami.
Aha Zaz o której masz wizytę??