BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #990799 przez Scarlett86
8 miesiac :woohoo:

Załącznik nie został znaleziony

Kacik mojego synka juz gotowy :woohoo:

Załącznik nie został znaleziony

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #990800 przez me.ch
Pesq, ja wlasnie chodze i sie sama nim maze, mialam taka skore sucha i mi zaczela schodzic po jednym razie jak mnie spalilo niedawno i powiem szczerze ze po dwoch posmarowaniach mam przedramiona jak nowe ;p no i jak pachnie :D

9 lata 6 miesiąc temu #990802 przez me.ch
Widzisz Asiek, a mnie lezenie i pachnienie strasznie ale to strasznie nudzi i mnie nosi zeby cos dla Kornelka organizowac :D

Ale dla jego dobra obiecalam lezec wiec leze, poki co..... skupiam sie na piciu litrow wody i glaskaniu brzucha :D

9 lata 6 miesiąc temu #990803 przez Kasia888
Tak, tak ;) Mech to własnie chyba któraś z tych.
Koleżanka do mnie napisała ta co rodzi pod koniec listopada.
U nich też chłopczyk ;) :woohoo:
zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że trudniej zmajstrować dziewczynkę hihi :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #990804 przez pesq
Mech kochanie napisz gdzie zamawialas monitor oddechu i ile zaplacilas z nianią.. :)

Ah olejek kokosowy <3 kupie sobie wlasnie chyba na ostatnie dwa miesiace na te rozstepy na brzuchu bo juz zaden z markowych specyfikow nie dziala...

9 lata 6 miesiąc temu #990805 przez Kasia888
Asiek to dokładnie ta koszula mi się podobała :laugh:
a kupiłaś jedną czy dwie?

9 lata 6 miesiąc temu #990806 przez me.ch
Scarlett jak pieknie!!! :D i brzuch jaki ladny :D

Super ten zestaw dla maluszka, jak maly ksiaze :)
Podziękowania: Scarlett86

9 lata 6 miesiąc temu #990807 przez Scarlett86
Dziewczyny puchna Wam stopy? Ja we wczesniejszych ciazach tego nie mialam a teraz zamiast stop mam banki :S
Kostek mi nie widac a jak dluzej stoje to strasznie mnie nogi bola...

9 lata 6 miesiąc temu #990809 przez me.ch
Pesq, my zamowilismy z amazonu i dalismy chyba £75, stwierdzilismy ze bierzemy nowa (niania z monitorem oddechu dokladnie ta ktora polecalas) bo przy mozliwosci ze Kornel bedzie wczesniakiem, postanowilismy chuchac na zimne i miec 100% pewnosci ze nam nie przyjdzie popsute.... na poczatek (w 'normalnych warunkach' nazwijmy to...) planowalismy kupic jakas tansza, uzywana ale jakos w obecnej sytuacji stwierdzilismy ze nie bedziemy ryzykowac bo potem jakbysmy mieli sie bawic w odsylanie itp szukanie nowej, a w sumie nie wiadomo ile czasu bedziemy miec na organizacje tak naprawde (OBY DO POLOWY SIERPNIA ZGODNIE Z PLANEM !:) )

9 lata 6 miesiąc temu #990811 przez asiekasiek
Pesq ja kupiłam dla małej oliwkę z Hipp i żel do ciałka i włosków też Hipp i mydełko z dzidziusia mam. ( z Hippa udało mi się bardzo tanio kupić w sueprpharm) Właśnie też myślałam o oliatium, ale poczytałam sobie opinie i dużo osób pisało, że to się używa jak dzidziuś jest uczulone na tańsze właśnie kosmetyki i może uwrażliwić się jego skóra na przyszłość... więc ja miałam z Nivea kupować ale były tańsze z Hippa i pewnie będę kupować co będzie na promocji, no chyba że będzie miało uczulenie to coś lepszego kupię.

Mech ale będziesz miała rozpakowywania :D ja czekam na aptekę gemini B) wiem wiem łatwo mówić ja sama nie umiem wysiedzieć w miejscu :silly:

Scarlett jaki brzusio!!! A jaki śliczny kącik dla synka !!! Zazdroszczę!! Mój mąż jak pomalował dwa szczebelki to tak zostawił :P no ale może do konca lipca pomaluj :D
Podziękowania: pesq, Scarlett86

9 lata 6 miesiąc temu #990812 przez me.ch
Scarlet mi stopy nie puchna ale za to dretwieja mi dlonie, zwlaszcza jak sie z rana budze i cos robie na telefonie jeszcze na lezaco, i takie jakby ciezkie w obsludze sa wtedy, jakby w stawach (w palcach) cos nie dzialalo... potem w miare przechodzi ale dziwne uczucie..

9 lata 6 miesiąc temu #990813 przez Scarlett86
Lozeczko z posciela i cala reszta przyszlo z Polski, wozek tez zamawialismy z Polski a w srode albo czwartek ma przyjsc kocyk minky z podusia :)

9 lata 6 miesiąc temu #990814 przez asiekasiek
Kasia kupiłam dwie jedną tą a drugą taką szarą na innej aukcji u niego ;) ja zamawiałam L i chyb w trakcie porodu będzie na styk ;) chociaż jak tak dalej będę tyć to XXXL by przydała się :huh:

9 lata 6 miesiąc temu #990816 przez Scarlett86
Me.ch ja to mialam w 2 ciazy moja polozna powiedziala ze mam brac magnez.

9 lata 6 miesiąc temu #990817 przez me.ch
Dzieki Scarlet, w sensie ze dodatkowo jeszcze? bo ja biore pregnacare plus caly czas, bo polecili zeby nie przestawac i tam juz chyba magnez jest?

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia