BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #991586 przez Sylwia-89
Kasia, wspolczuje tego stresu. Sama tez bym sie mega wystraszyła. Mam nadzieje, ze to ciśnienie to przez nerwy a nie przez to, ze mozesz miec nadciśnienie. Odpocznij, wycisz się i na pewno będzie dobrze :*

Dziewczyny, ta dziewczyna dzisiaj trafila na sir o 3:26 a urodziła o 3:35 :-O Miala całkowite rozwarcie już... Ekspresowy poród

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #991587 przez asiekasiek
Basia no to dobrze, że u Was nic poważnego nie stało się podczas burzy... wkurzyłbym się z tym Big Milkiem!!!! Jak oni tak mogą zrobić i w bambuko wrabiać!!

Kasia tak jak piszą dziewczyny, nie przejmuj się, pij więcej wody i tyle, widocznie nie sprzyja Ci ta pogoda :( a babka pewnie miała gorszy dzień... ;) i nie stresuj się. Jeżeli Ci nic nie powiedziała, ze synek za mały to raczej dobrą wagę ma. Nie panikuj tak bo to szkodzi dziecku...

Melisa ja mam laktator ręczny od koleżanki, a jak będę mieć nawał pokarmu to kupię ten polecany przez Pesq.

Pesq a jaki kupujesz bekon?? A opakowanie szpinaku całe dajesz to duże ?? :ohmy:

Zazanna no niezły post znalazłaś coś z życia przed nami :side:

9 lata 6 miesiąc temu #991589 przez kasandra9
Wrzuciłam jeden rożek (drugi na razie niech będzie awaryjny, do szpitala i tak jeden styknie) na płukanie (nawet mam opcję - antyalergiczne) + wirowanie 800. Mam nadzieję, że wyjmę w całości :D
Ok, wsio ogarnięte mam, podłogi wytarte. Kolacji chyba dziś już jeść nie będę, może kawałek grejpfruta (kupiłam, bo "Agatka" ma ochotę:P) i kilka paluszków. No i herbatę mrożoną, która mi meeeeeeeeeeeeeega smakuje, opić się nie mogę, ale za to mogłabym pić i siedzieć na kibelku, bo sikam bez przerwy dosłownie:)))
Na dwójce jakas głupia komedia romantyczna, to obejrzę;) No i mam już walizkę wyjętą (jednak nie ta wielka, tylko mała) i spróbuję jakoś się popakować:))))

9 lata 6 miesiąc temu #991590 przez me.ch
Basiek, tydzień pełen wrażeń:)

Melisa, ja odkupuje od szwagierki elektryczny mendeli bo tak jak Pesq myślę że tak czy siak się przyda.

Kasia, nic się nie martw, ciśnienie to napewno z gorącą i stresu, także to się spokojnie unormuje za chwilę, a co do poziomu wód ja mam 5.5 i ciągle że mnie leci więc Ty jak masz 7cm i nie masz przecieku to spokojnie podladujesz, tylko pij duuuuzo wody i sama zobaczysz na następnej wizycie będzie wszystko w normie! Napewno:)

Poza tym pomysl że jeśli nawet masz te 7 cm i mieścisz się w normie, a mnie się z moimi 5 i przeciekiem kazali nie martwić i ze wszystko będzie dobrze to i i Ciebie napewno się wszystko uzupełni i za dwa tygodnie nikt by nawet nie pomyślał że miałaś jakiś spadek formy:)

9 lata 6 miesiąc temu #991593 przez me.ch
Meliska, ten model tylko ze ona miała używany już a ja od niej więc oczywiście nie za takie grube zielone;)
www.lulajbaby.com/laktator-elektryczny-s...ela-calma-p-519.html

9 lata 6 miesiąc temu #991596 przez kasandra9
Widziałam sporo tej firmy na OLX i sama się dziwiłam, czemu takie drogie używane...no ale już widzę, ile nowy:P Aż mnie korci zajrzeć w komentarze, czy rzeczywiście taki dobry:))))
Jednak jem kolację:)

9 lata 6 miesiąc temu #991597 przez asiekasiek
Sylwia no to ekspresowo urodziła. ojacie!!

Kasandra to z Ciebie taki nocny marek...wszystko zawsze w nocy robisz :) ja też w takim programie pralam i wyjęłam cały rożek ;)

9 lata 6 miesiąc temu #991599 przez Zazanna
Dostałam paczki <3 O rany jakie tam są CUDA :woohoo: :woohoo: :woohoo: Przejrzałam tylko na szybko i do łóżka, juto porobię zdjęcia i się pochwalę :woohoo:
Ale się cieszę !!! Chłopaki patrzyli na mnie jak na kosmitę jak rozpakowywałam i piszczałam przy tym :D

I jutro będę PRAĆ !!! :D:D:D

9 lata 6 miesiąc temu #991600 przez kasandra9
Oj, ze mnie nocny Marek nie jest, wieczorny ewentualnie:)
Zazanka, haha, niezla jestes:D

9 lata 6 miesiąc temu #991601 przez kasandra9
A w ogóle to muszę sobie wymyślać zadania w imię zasady "dojechania się", żeby potem dobrze spać...no i rano z mężem jeszcze pospać, a nie być po 6 wyspaną, bo co będę robić, żeby jeszcze nie hałasować, itp. ;P

9 lata 6 miesiąc temu #991602 przez me.ch
Zazanka, czekam ma foteczki, zważywszy na różnice czasu i Twoje pory wstawania oczekuje że będą na mnie czekać na forum przy porannej kawce:)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #991603 przez kasandra9
Idę do pralki, trzymajcie kciuki :D

edit: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest, nic się nie stało, zero zmechacenia ani ta wata czy coś w środku - też nic się nie stało:) Juhuuu:D

9 lata 6 miesiąc temu #991604 przez Zazanna
hahah Meszku postaram się, ale nie obiecuję :D
Na pewno porobię dopiero jak chłopaki sobie pójdą żeby mi nie przeszkadzali :P
I tak się zastanawiam, że może jednak nie bedę prać jutro.. Bo jutro przyjeżdża do mnie koleżanka i będę jej pokazywać wszystko, w piątek przyjeżdża druga i też jej pokażę, a w weekend Mama i jej też będę wyciąhgać :P
To może już poczekam i popiorę i poprasuję jak już wszystkie obejrzą, bo ja już będą rzeczy "gotowe' to nie będę pozwalała dotykać nic :P

Kładę się Dziewczyny, za dużo emocji na dziś :)
Miłej nocki :) :*

9 lata 6 miesiąc temu #991605 przez kasandra9

Zazanna napisał: To może już poczekam i popiorę i poprasuję jak już wszystkie obejrzą, bo ja już będą rzeczy "gotowe' to nie będę pozwalała dotykać nic :P

haha, Zazanko, pękam :D:D:D:D

9 lata 6 miesiąc temu #991607 przez basiek149
ja jeszcze czekam z praniem do końca miesiąca bo wtedy chcemy kupić komodę Kubusiowi i wszystko już na gotową sobie tam poukładam. a jeszcze mama ma przyjechać właśnie na koniec miesiąca to mi przy okazji troszeczkę z tym pomoże :)
no i pod koniec miesiąca chcę kupić już łóżeczko i materacyk...:) więc niech już ten czas leci bo ja chcę takie zakupy robić :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia