- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asiekasiek napisał:
Zazanna napisał: Dziewczyny mam głupie pytanie Możecie się nabijać
Czy lekarz ZAWIĄZUJE pępek ? Tak fizycznie, na supeł ? I on wtedy jest albo wklęsły albo wypukły ? JAK on to zawiązuje ? Taki zwykły supeł? To która część odpada? Ta od "supła" odchodząca, czy sam "supeł" ?
Internet nie potrafi mi odpowiedzieć, wszędzie co innego napisane
ha ha czytając czułam się jakby mój siostrzeniec 4 ro letni pytał o coś bo on tak umie wymyślac pytania ze az mnie zatka heh ja nie pomogę
Mysia to super ze miałas wakacje nad morzem
Czasem mam te samo wrażenie... Ale juz sie przyzwyczaiłam do naszej Zazanki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Jurada, powiem Ci, że z jednej strony ( i ta położna dziś też mówiła), że wiadomo ochrona ochroną, ale jeśli pęknie, szczególnie w niepożądanym miejscu...no to lipa...jak dziecko nie będzie chciało wyjść, i użyją jakichś narzędzi - to też będą nacinać...to może od razu lepiej się zdecydować, żeby w razie czego cięli niż potem być zaskoczoną... ja na pewno spróbuję z masażem;) mąż też już zapodał mi, że będzie trzeba duuuuuuuuużo chodzić i będę miała spacerować póki co byłam zwolniona, bo upały:P no ale tak od 34 tyg. trzeba się już na serio szykować
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
kasandra co do twoich zakupów to bardzo podoba mi się ten biały bodziak z zeberką ładny, delikatny, taki ach...
mysia fajnie, że jesteś i że udało ci się zajechać nad morze i tam sobie odpocząć ...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiu, ten z zeberką i taki drugi z misiem są takie delikatne właśnie, tak samo ten pajacyk, który wcześniej wkleiłam, fotka tego nie oddaje, ale naprawdę przeuroczy jest, a w dotyku -suuuuuuuuper! A co do bodziaków - to czuję, że to będzie mój ulubiony strój, bo na dół czy leginsiki czy spodenki czy jakaś spódniczka (póki co nie mam żadnej), na to sweterek i będzie moja mała księżniczka
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do ciebie kochana to baaaardzo się cieszę, że dzisiaj poszalałaś i wyśmienicie spędziłaś swoją rocznicę ślubu. jak się jutro wyśpisz to proszę nam tu wszystko opowiedzieć
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
faktycznie Mech nie pisała i miała mieć wizytę w szpitalu!! no to kurcze... mam nadzieję że wszystko dobrze!
kass super ciuszki
mam pytanie czy wasi faceci wiedzą w którym tygodniu jesteście ?? bo ja swojemu wyrzuty zaczęłam robić bo Kass pisze ze jej mąż czyta inintetesuje się.... i zapytałam czy wie w którym tyg jestem a ten ze w 26 !! przykro mi się zrobiło i rycze teraz jak ja nie płacze !!! Kassandra dawno nie płakała w sumie
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Nie wiem czy wie który tydzien ciąży mija ale z drugiej strony po co mu ta wiadomość...
Ostatnio sam powiedzial, ze nie dochodzi do niego to ze we wrześniu będzie miał córkę, ze on wie ze jestem w ciąży ale jakos to do niego nie dociera... Z D. Było tak samo tez się zbytnio nie interesował ale jak się urodził to duma go rozpierała.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Dobrze, że Meszkowa w dwupaku -to czekamy na wieści
Ja się na wszelki wypadek nie spytam T. czy wie jaki tydzień, bo nie chcę się denerwować
T. też nie dotyka brzusia.. no ale go nie zmuszam. On tak ma ze wszystkim, że do póki to nie jest "fizyczne" to dla niego tak jakby tego jeszcze nie ma, ale nie w negatywnym sensie, tylko jakby czekał aż się pojawi "w realu" -nie umiem wyjasnić Ale biorąc pod uwagę, że ja małego w brzuchu czuję, a dla mnie jest całkowitą abstrakcją, ze będę mamą, to co ma czuć biedny facet, który ma pusty brzuch i rozwrzeszczaną bombę zegarową w domu
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia spytałam się męża czy wie na kiedy mam termin. uff chociaż to wiedział...
Jurada to mam nadzieje ze jak urodzi się córcia to wtedy zacznie interesować się...
no Kass dzisiaj Twój dzień na forum
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
widzisz Asia, to co najważniejsze to wieBasia spytałam się męża czy wie na kiedy mam termin. uff chociaż to wiedział...