- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #234066 przez Jagodowamama
Za to moje wysypianie się to ja odpłacam cały dzień
mała chce być noszona bo albo bąki ją męczą albo chce bliskości..
Po całym dniu noszenia takiego klocka to mi ręce odpadają
waży około 6300g i ja nie wiem kiedy mój kręgosłup odmówi posłuszeństwa..
Ale racja, przez te 12h to ja nadążam z regeneracją i rano jest już okej
Trzymam kciuki za czyszczenie tych żółtaczek, też sądzę że nie ma sensu odstawiać od maminego mleka..
Mam nadzieję, że oczko Jagódki Gosi się szybko podleczy, nam pielęgniarka strasznie tłukła do głowy, że ważny jest kierunek przemywania od zewnątrz do wewnątrz, żeby nie rozcierać bakterii z worka spojówkowego po całym oku, ale to pewnie wszystkie wiecie
Wam też tak garściami wypadają włosy
mała chce być noszona bo albo bąki ją męczą albo chce bliskości..
Po całym dniu noszenia takiego klocka to mi ręce odpadają
waży około 6300g i ja nie wiem kiedy mój kręgosłup odmówi posłuszeństwa..
Ale racja, przez te 12h to ja nadążam z regeneracją i rano jest już okej
Trzymam kciuki za czyszczenie tych żółtaczek, też sądzę że nie ma sensu odstawiać od maminego mleka..
Mam nadzieję, że oczko Jagódki Gosi się szybko podleczy, nam pielęgniarka strasznie tłukła do głowy, że ważny jest kierunek przemywania od zewnątrz do wewnątrz, żeby nie rozcierać bakterii z worka spojówkowego po całym oku, ale to pewnie wszystkie wiecie
Wam też tak garściami wypadają włosy
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #234106 przez Pyśkaaaa
trzymam kciuki za Jagódki oczko
Megi mam nadzieję że podły nastrój nie wróci mua
a i trzymam kciuki za żółtaczki co by dzieci zbladły
ale sie dziś wyspacerowaliśmy pogoda przepiękna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Megi mam nadzieję że podły nastrój nie wróci mua
a i trzymam kciuki za żółtaczki co by dzieci zbladły
ale sie dziś wyspacerowaliśmy pogoda przepiękna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 2 miesiąc temu #234116 przez Marta M
Jagodowa mamo mnie w ciazy nic nie wypadaly, przed ciaza z kolei tracilam mase wlosow, a teraz zaczely powoli wypadac, ale jeszcze sa silne...natomiast slyszalam ze przy karmieniu tak sie niestety dzieje..
Ale mowia ze skoro w czasie ciazy nie wypadaly wiec mialysmy dwa razy wiecej na glowie a po ciazy to co mialo wypasc wychodzi podczas karmienia...
Pyska slicznie A Franus to chyba najmlodsze nasze dziecie, czy sie myle..
Ale mowia ze skoro w czasie ciazy nie wypadaly wiec mialysmy dwa razy wiecej na glowie a po ciazy to co mialo wypasc wychodzi podczas karmienia...
Pyska slicznie A Franus to chyba najmlodsze nasze dziecie, czy sie myle..
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #234133 przez Edyta1986
hej mamy i ja postanowilam napisac, mam nadzieje ze bede czesciej sie udzielac ale moj maly Wojtus jest bardzo zajmujacy bo malo spi skubaniec jeden
w sobote skonczylismy 6 tygodni-porod byl ciezki, zakonczony proznociagiem ale nie mam jakiejs traumy
maly od trzeciego dnia zycia odmowil ssania piersi bo mialam wklesle brodawki i sciagalam pokarm przez 4 tygodnie i jadl tylko moj ale od 2 tygodni dokarmiam go Bebilonem Pepti bo mam mniej pokarmu i jest narazie ok
2 tygodnie temu bylismy w szpitalu 4 dni bo maly zlapal ropny katar i mial podejrzenie zapalenia oskrzeli ktore sie nie potwierdzilo ale uwazajcie na swoje szkraby bo my tez myslelismy z mezem oj tam katar a tu nagle szpital
chodzimy od dzis na rehabilitacje bo maly po tym wyciaganiu proznociagiem slabo podnosi glowke bo jest len taki maly ale po rehabilitacji ma byc ok
to chyba tyle w skrocie o nas
postaram sie dodac zdjecie
pozdrawiam
w sobote skonczylismy 6 tygodni-porod byl ciezki, zakonczony proznociagiem ale nie mam jakiejs traumy
maly od trzeciego dnia zycia odmowil ssania piersi bo mialam wklesle brodawki i sciagalam pokarm przez 4 tygodnie i jadl tylko moj ale od 2 tygodni dokarmiam go Bebilonem Pepti bo mam mniej pokarmu i jest narazie ok
2 tygodnie temu bylismy w szpitalu 4 dni bo maly zlapal ropny katar i mial podejrzenie zapalenia oskrzeli ktore sie nie potwierdzilo ale uwazajcie na swoje szkraby bo my tez myslelismy z mezem oj tam katar a tu nagle szpital
chodzimy od dzis na rehabilitacje bo maly po tym wyciaganiu proznociagiem slabo podnosi glowke bo jest len taki maly ale po rehabilitacji ma byc ok
to chyba tyle w skrocie o nas
postaram sie dodac zdjecie
pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Edyta1986.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #234159 przez mgielka22
Edytka fajny ten niunius Twoj, 3mamy kciuki za rehabilitacje napewno bedzie dobrze
Jagodowamamo mnie nic nei wypadalo ani w ciazy ani teraz ja poza tym mam baaardzo geste wlosy i ich strasznie duzo i mocne dosc wiec moze to i od genow zalezy...
Pyska fajny ten Twoj Franus w sam raz dla mojej Lily wracaj do wrocka Kochana Chyba z Megi bedziemy walczyc o Franka
A moja arie wlasnie robi i co 5min sika i treba jej pampersiaka zmieniac no ksiezniczka nie mozliwa nie wiem po kim ona to ma
Jagodowamamo mnie nic nei wypadalo ani w ciazy ani teraz ja poza tym mam baaardzo geste wlosy i ich strasznie duzo i mocne dosc wiec moze to i od genow zalezy...
Pyska fajny ten Twoj Franus w sam raz dla mojej Lily wracaj do wrocka Kochana Chyba z Megi bedziemy walczyc o Franka
A moja arie wlasnie robi i co 5min sika i treba jej pampersiaka zmieniac no ksiezniczka nie mozliwa nie wiem po kim ona to ma
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #234219 przez pati-m
Pyśka - Franuś cudo! Widać, że jest zadowolony ze spacerku
Edyta - witaj buziak dla Wojtusia
My wróciliśmy z Łodzi, na szczęście nas nie zatrzymali w tym szpitalu. Dostaliśmy maść do smarowania i płyn do lapisowania i tyle
Lecę zaraz wykompać mojego urwisa i mam zamiar wcześniej się położyć, bo to wczorajsze siedzenie nad pracą mnie wykończyło. Ale zapomniałam Wam się pochwalić, że skończyłam Teraz tylko czekam jak mi odeśle abym naniosła jakieś poprawki i została mi tylko obrona
Edyta - witaj buziak dla Wojtusia
My wróciliśmy z Łodzi, na szczęście nas nie zatrzymali w tym szpitalu. Dostaliśmy maść do smarowania i płyn do lapisowania i tyle
Lecę zaraz wykompać mojego urwisa i mam zamiar wcześniej się położyć, bo to wczorajsze siedzenie nad pracą mnie wykończyło. Ale zapomniałam Wam się pochwalić, że skończyłam Teraz tylko czekam jak mi odeśle abym naniosła jakieś poprawki i została mi tylko obrona
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #234309 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam sie i ja pozno ale juz jestem
Mialysmy dzisiaj baaaardzo aktywny dzien
Bylysmy u pediatry i od dzisiaj jemy bebilon pepti narazie na probe dwie puszeczki mamy , mam nadzieje, ze Nunce sie poproawi.potem latalam z moja najlepsza po manu za prezentem dla mojego M na imieniny.
Pyska swietnie wygladasz a Fronio cudo malenkie chociaz wage ma sluszna
PAti ciesze sie, ze Was w tym szpitalu nie zatrzymali
Edyta fajny ten Twoj babelek mam nadzieje,z e rehabilitacja pomoze
Gosiu dla Jagodki
Mialysmy dzisiaj baaaardzo aktywny dzien
Bylysmy u pediatry i od dzisiaj jemy bebilon pepti narazie na probe dwie puszeczki mamy , mam nadzieje, ze Nunce sie poproawi.potem latalam z moja najlepsza po manu za prezentem dla mojego M na imieniny.
Pyska swietnie wygladasz a Fronio cudo malenkie chociaz wage ma sluszna
PAti ciesze sie, ze Was w tym szpitalu nie zatrzymali
Edyta fajny ten Twoj babelek mam nadzieje,z e rehabilitacja pomoze
Gosiu dla Jagodki
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #234350 przez beti
no to i ja się melduje... u nas marudzenia ciąg dalszy...no i pierwszy raz musiałam użyć suszarki, bo był głodny a nie chciał cyca tylko się zanosił ale po suszarce zassał i objedzony obdarował mnie uśmiechami a aguganiem
Pyśka....kwitniesz... Franio
Edytka, witamy i trzymamy kciuki za Wojtusia... matko...próżnociąg...to nawet brzmi okropnie...nie dało się tego uniknąć??
Pati...super wieści!!!
Monia, trzymam kciuki za zmianę mleczka...
Pyśka....kwitniesz... Franio
Edytka, witamy i trzymamy kciuki za Wojtusia... matko...próżnociąg...to nawet brzmi okropnie...nie dało się tego uniknąć??
Pati...super wieści!!!
Monia, trzymam kciuki za zmianę mleczka...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #234416 przez Pyśkaaaa
Pati superaśne wieści
Gosia dobrze że oczko da sie szybciutko wyleczyć
Marta chyba Lily Migielki jest z tego samego dnia... jak by nie patrzeć najmłodsi chyba sa
Monia mam nadzieję że tym razem mleczko dopasuję się
Beti ja nie znszę takich akcji... u mnie to na pożądku dziennym Franio zanim się zassie to nerwów oboje bardzo dużo tracimy ale ja jestem wytrwała i dalej karmie mlekiem swym chodz pokarmu malo...
Edytka Wojtuś fajniusi mam nadzieję że po rehabilitacji będzie lepiej
Migielka kto wie może kiedyś wrócimy do wro ależ moj syn ma powodzenie
Franio probuje usnąć ale coś mu ciężko idzie... najpierw musi pogawędke strzelić z księżycem
dziekuje za miłe słowa dobranoc
Gosia dobrze że oczko da sie szybciutko wyleczyć
Marta chyba Lily Migielki jest z tego samego dnia... jak by nie patrzeć najmłodsi chyba sa
Monia mam nadzieję że tym razem mleczko dopasuję się
Beti ja nie znszę takich akcji... u mnie to na pożądku dziennym Franio zanim się zassie to nerwów oboje bardzo dużo tracimy ale ja jestem wytrwała i dalej karmie mlekiem swym chodz pokarmu malo...
Edytka Wojtuś fajniusi mam nadzieję że po rehabilitacji będzie lepiej
Migielka kto wie może kiedyś wrócimy do wro ależ moj syn ma powodzenie
Franio probuje usnąć ale coś mu ciężko idzie... najpierw musi pogawędke strzelić z księżycem
dziekuje za miłe słowa dobranoc
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #234419 przez Agusia83
Hej dziewczynki i ja sie melduje...jeszcze kilka minut wtorku mi zostalo Emisia wczoraj miala klopoty z zasnieciem...dzis zreszta tez...ale wczoraj po zasnieciu o 22:15 obudzila sie jedynie o 4 i 7 nad ranem ciekawa jestem czy dzis powtorzy ten wyczyn Oby...bo jestem juz bardzo zmeczona...dzis tez wielkie marudzenie, ale za to spala caly dzionek i moglam wiele rzeczy zrobic...i na spokojnie poplotkowac z kolezanka
Ja nie wiedzialam, ze zoltaczka moze sie utrzymywac tak dlugo...ale trzymam kciuki by wszystkim maluszkom juz przeszlo...
Monia, ja rowniez mam nadzieje, ze zmiana mleczka pomoze...
Gosia, oby Jagodce oczko szybko sie wyleczylo..
Pyskaa, Franio cudowny A z Ciebie piekna babeczka...
Jagodowamamo...nic sie nie martw, trzeba sie tylko cieszyc, ze dzidzia tyle przesypia...
Edytka, czesciej do nas zagladaj...masz pieknego synka
Jutro wybieram sie do ginka, jestem ciekawa co mi powie,,,,
Ja nie wiedzialam, ze zoltaczka moze sie utrzymywac tak dlugo...ale trzymam kciuki by wszystkim maluszkom juz przeszlo...
Monia, ja rowniez mam nadzieje, ze zmiana mleczka pomoze...
Gosia, oby Jagodce oczko szybko sie wyleczylo..
Pyskaa, Franio cudowny A z Ciebie piekna babeczka...
Jagodowamamo...nic sie nie martw, trzeba sie tylko cieszyc, ze dzidzia tyle przesypia...
Edytka, czesciej do nas zagladaj...masz pieknego synka
Jutro wybieram sie do ginka, jestem ciekawa co mi powie,,,,
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #234423 przez pati-m
Zmykam spać dziewczynki, bo padam Właśnie zasnął mój mały głodomorek, tatuś już się do łóżka pakuje, więc kolej też na mnie. Nawet chomik śpi w pozycji horyzontalnej Więc jednocześnie witam się środowo i żegnam
Dobranoc! Spokojnej nocki wszystkim życzę i niech wszystkie maluszki prześpią przynajmniej pół nocki bez kolek, płaczu i w spokoju
Dobranoc! Spokojnej nocki wszystkim życzę i niech wszystkie maluszki prześpią przynajmniej pół nocki bez kolek, płaczu i w spokoju
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona