BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #117080 przez bewipo
Monika to chyba jakiś klimatyzator musisz sobie zakupić. Masakra z taką temperaturą. Ja mam okna od wschodu, więc nie mam źle.

Pati super, że wszystko dobrze.

Ja mam jutro rano wizytę :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #117093 przez mYSZA
ja mam mieszkanie bardzo ciemne więc rozkosznie jest;) na balkonie też jest cień więc naprawdę lody, ciastko i nic tylko wdychać zapachy kwiatów.

ja idę jutro wieczorem. ale mam obniżone wyniki z morfologii wiec nie wiem czy wszystko ok...

Janek z nami!
13 lata 7 miesiąc temu #117095 przez bewipo
Mysza ja też mam kiepską morfologię, pomimo, że jem żelazo już chyba 2 miesiące. Pewnie mi się kiepsko wchłania, może mi zmieni na inne.
13 lata 7 miesiąc temu #117097 przez mYSZA
no ja właśnie też biorę aż dwa preparaty i jestem zaniepokojona;/

Janek z nami!
13 lata 7 miesiąc temu #117099 przez monika1984lodz
no wlasnie mamy taki plan zeby jakis klimatyzator kupic, bo tu naprawde sie nie da wytrzymac a na dodatek nie tylko mi jest ciezko ale takze naszym zwierzetom... nasze psisko cale dnie wyleguje sie na kafelkach w lazience bo to jedyne chlodne miejsce.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #117125 przez magdamagda1988
Jeszcze raz dziekuje dziewczynki :)

Agusia jeszcze nie mam tego problemu, ale jesli bedzie trzeba nie zawaham sie poprosic przyszlego meza :) a teraz wreszcie i ja pokaze moj brzuszek...
13 lata 7 miesiąc temu #117126 przez magdamagda1988
mam nadzieje ze teraz sie uda
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #117141 przez bewipo
Brzuszek super :) I ta plaża w tle :)
13 lata 7 miesiąc temu #117146 przez katy25
hey dziewczynki

My już po badaniu:) będzie chłopak na 100%, zdrowiutki i malutki:) mam piekne zdjecia jego buziaczka ale muszę zrobić scan, bo nie mam fotek na CD tylko płytkę z filmem.
Powiem Wam, że badano mnie z 40 min i bardzo dokładnie. Jestem bardzo zadowolona i nie żałuję 250zł. Szczególnie, że to moje ostatnie badanie 3d bo więcej nie ma sensu. Zadowole się zwykłym USG, które robi mi moja doktorowa.

Najważniejsze, że mały zdrowy :laugh:
a leniuszek z niego totalny, nie chciał nam sie odwrócić... narazie położony :laugh: miednicowo.
Jutro wkleje Wam fotki.
Marta możesz obok mojego nicka dopisać chłopczyk, a poród mam na 25 września. Narazie bez imienia bo z tym mamy problem. Musze zacząć rozglądać sie za imieniem arabskim a juz wiem, że będzie mega ciężko... ale na drugie dam mu polskie imie:)

Pyssska super te czapeczki, ja tez takie chce:)
ja dzis kupilam takie fajne spodenki w 5-10-15 za 14,90.
Obiecałam sobie, że jak po USG okaże sie wporządku to zacznę już po mału kompletować. na allegro mam upatrzone kilka rzeczy...

lece ogarnac w kuchni i do wyra jakis filmik obejrzec.

Jutro wybieram sie do fryzjera nareszcie bo aż wstyd łazić z takimi odrostami:)
13 lata 7 miesiąc temu #117149 przez katy25
magdamagda super zdjecie! A jakie widoki! Cudnie.
13 lata 7 miesiąc temu #117156 przez pati-m
magdamagda super fotka :) pięęęęękny brzuchalek :)

katy - gratuluję synusia :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #117167 przez Agusia83
Pati, to Twoj maluch juz spory, jak tyle wazy...moj w 21tc wazyl tylko 370g :silly: tak wiec chudzina w porownaniu z Twoim :)

Magda, fotka piekna....brzuszek masz sliczny a widoki takie, ze dech w piersiach zapiera

Katy, gratuluje synka, ciesze sie, ze wszystko u niego dobrze...

Ciesze sie z kazdego maluszka :lol:

Ja tez juz po wizycie....wszystko super, wyniki krwi mam swietne, moczu zapomnialam odebrac, ale jutro bede miec i moge do ginki zadzwonic, a ona je przeanalizuje :woohoo: Nasz dzidzius naprawde nie lubi tych detektorow...co znalazlysmy serduszko, to sie obracal, albo wedrowal w druga strone...haha...nastepna wizyte mam 8.06 i do tej pory musze zrobic obciazenie glukoza 50g....i mam wziasc cytryne...i ponoc tego sie nie robi na czczo, tylko po jedzonku :woohoo:

A teraz maluch niesamowicie szaleje w brzuszku....cudowne uczucie :lol:

Dobranoc dziewczynki!
13 lata 7 miesiąc temu #117171 przez pati-m
Agusia - lekarka też nam powiedziała, że wielki facet z niego, wielkością wyprzedza wytyczne o tydzień :) No ale ma po kim :) Ja mam 178cm, a mąż 188cm więc niziutki raczej nie będzie :D
13 lata 7 miesiąc temu #117262 przez Smerfetka
Pati-m naprawdę nosisz w sobie wielkiego faceta :) no ale skoro rodzice tacy wysocy to nie ma się co dziwić :) Mój waży 380 g a termin ten sam :) no ale my jesteśmy ciutkę niżsi :)
Katy gratuluję synusia :)
Agusia cieszę się, że po wizycie taka radość w Tobie i maluszek zdrowiutki i rozbrykany :)
13 lata 7 miesiąc temu #117276 przez gosia2324
Pyska super czapeczki, mi udalo kupic je na allegro za 1 zl :)
Kupilam jeszczec takie same body do kompletu :)

Agusia do golenia sie korzystajz lusterka... ja w pierwszej ciazy musialam tak robic bo w pasie mialam 113 cm jak szlam do porodu ... :silly:

A przed kazda wizyta , musialam sie ogolic, dla samej siebie.
No i przed porodem to juz mus, bo jak nie zrobicie tego w domu to w szpitalu ogola Was polozne paskudna maszynka... no niestety i jeszcze co gorsza komentuja ze rodzaca przyszla nie ogolona...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia