BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #335225 przez maja1982
Witam sie niedzielnie,

Wpadłam tylko powiedzieć że u nas ok, wróciliśmy od znajomych- Karolek to nasz mały dzielny podróżnik :) W ogóle grzeczny był bardzo :) i tym sposobem rodzice mogli otworzyć sezon GRILLOWY :)

Jutro was nadrobię bo dzisiaj padam!zdążyłam przeczytać o Samim :( matko biedaczek!ja dawałam te jogurty z nestlle od 6 msca i nic sie nie działo!

Franus,Anitka, Wojtuj, MAja i Jogo - :kiss: :kiss: :kiss:

martaM - ja ciągle KArolka karmię 3-4 razy w nocy!!nocki z 1 czy 2 karmieniami jeszcze nie było u nas :(

do jutra

dobrej nocki :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #335226 przez maja1982
12 lata 9 miesiąc temu #335260 przez Pyśkaaaa
Majunia z mamunia mua :*
dziewczyny cos ie dzieje z Monią jakos jej tu mało ostatnio...
12 lata 9 miesiąc temu #335286 przez Marta M
Pyśka faktycznie, masz rację, że mało jej ostatnio...mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku..

A ja dzisiaj wstałam do Majki, UWAGA: 1 raz :)

Dzisiaj M znów leci do Niemiec na trzy dni, do mnie przyjeżdża mama i jadę po południu z Mają do poradni rehabilitacyjnej na kolejną kontrolę...
12 lata 9 miesiąc temu #335294 przez fanka
witam w kolejnym tygodniu!!
Lilusia, Franulo sto lat nasze najmłodsze skarby ;-)
zrobiłąm przegląd zdjęć i jestem zachwycona, wiosna na polu i coraz więcej pięknych zdjęć- Nadusia, jaka Ty duża dziewczynka jesteś, Maja z rodzicami- cudo, a jak zazdroszczę Wam tego spacerku po Krakowie, ja wstyd się przyznać ale ostatni raz w Krakowie byłam w klasie maturalnej, a daleko przecież nie mam!!!Anitka jak Ty pięknie siedzisz i już na plac zabaw może Cię mama zabierać!! Franulo z mamą cudownie wyglądacie!!!
Katy aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam o Samim, dobrze, że wszystko już w porządku, kurcze naprawdę trzeba uważać co się dziecku daje, ja z danonkami i tym podobnymi rzeczami i tak narazie się wstrzymuję ze względu na te wszystkie alergie mojego potworka a teraz to już w ogóle będę uważać.
Ciocia Beti chciała zdjęcia czapek- Dawid w nowej czapie!
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #335296 przez Marta M
No przecież: Lila i Franio kończą dziś półroczku: HIP HIP HURA, HIP HIP HURA, HURA :kiss: :kiss:

Czapeczka piękna ale tak naprawdę Dawidek daje jej urok :)
12 lata 9 miesiąc temu #335298 przez fanka
aaa i chciałam się pochwalić, że jeszcze nie ma 9-tej a ja już umyta, ubrana, po śniadaniu, włączyłam jedno pranie, wywiesiłam, teraz już drugie się pierze, a ja piję spokojnie kawkę przy komputerze ;-)jak na mnie to rekord jakiś bo przeważnie o tej porze jeszcze w piżamach urzęduję. ;-) a śniło mi się dziś, że z tych zdjęć co powstał kolaż dla Moni i Pyśki zrobiłyśmy kalendarz, Beti je "podrasowała" i wydrukowałyśmy z tego kalendarz i sprzedawałyśmy i strasznie się dobrze sprzedawał ;-) i zarobione pieniądze miałyśmy na Chańczę, a resztę przelałyśmy na konto Kamilka- Małej ;-)
12 lata 9 miesiąc temu #335299 przez magda79
Hej hej :)

buziaki dla Lili i Franulka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

no i tym sposobem wszystkie nasze szkraby skończyły pół roczku...aż się łezka w oku kręci...

u nas nocka też fajna :)
teraz Domi śpi..ja też już ogarnięta i zastanawiam się co tu zrobić na drugie danie ;) :ohmy:
Fanka co za świetny sen :)
no i czapeczka super ja chyba zakupie dzisiaj tą w autka z H&M co linka miałyśmy na forum...tylko mam nadz, że będzie rozmiarowo dobra :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335300 przez maja1982
Witam sie w poniedziałek :)

LILI i FRANUŚ - buziaki :kiss: :kiss:

U nas 3 pobudki pobudka o 6 - także martaM - zazdroszczę 1 pobudki :dry: (dajcie przepis na przespaną noc ;)

fanka - świetny sen może proroczy :) gratuluje powera z ran!a Dawidzio słodziak - jaki kawaler z niego :)

martaM - no to miłego rodzinnego dzionka :) i powodzenia na wizycie

moje chłopaki ucinają sobie drzemkę a ja pije kawkę i zaczynam nadrabianie ;)
12 lata 9 miesiąc temu #335304 przez maja1982
magda - ja kupiłam lolkowi ta czapeczkę tylko ze szarą w paseczki rozmiar od 2-6 mscy i jest dobra !!chciałam troszkę większą ale kolejny rozmiar był od 12 chyba do 18 mscy!to ta już była mega za duża
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335305 przez monika1984lodz
Witam sie dziewczynki :*:*

Stesknilam sie za Wami bardzo.
Moj M wziol sie za formatowanie kompa i tak go naorawial, ze dwa dni bez dostepu do swiata eh...

Samiczku naszczescie wszystko sie dobrze skonczylo.

Dzieciaczki wszystkie cudowne i wszystkie caluje w uszko :)a mamusie to same laski :) :kiss: (przepraszam,ze nie bede wymieniala ale nie chce nikogo pominac)

Kamilku trzymamy za Ciebie bardzo mocno kciuki.

Co do danonkow- to jest najgrszy jogurt jaki moze byc.Ma najwiecej chemi w sobie.
najmniej maja jogurtu bakomy

Fakt mniej mnie ale to wina pogody.Nie gniewajci sie. Ja poprostu od kidy jest sloneczko wiecej na dworzu jestem.A wieczory poswiecam mezowi, bo ostatnio powiedzial, ze go zaniedbuje.

Co do zmiany czasu to Emi przestawila sie calkiem naturalnie :)
jak zwykle przed 20 kapiel i poszla spac- wstala o 7:30

LIli Franio :kiss: :kiss:
i spozniony buziak dla Wojtusia :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335310 przez Pyśkaaaa
witam :)
noc fatalna chyba z mln azy wstawałam pierwszy raz od kad sie urodził ae to wina brzuszka...prezył sie marudził prze sen...

Franek tez jakos zbytio nie odczuł zmiany czasu...

monia dobze ze jestes :*

ciese sieze Majunia tylko raz wstała

dziewczynki te co odstawiały maluszki od piersi powiedzcie jak to wygladało? i ile czasu wam to o zajeło? mleczko samo sie unormowało? diekuję:*

Dawidzio przystojniak:*
12 lata 9 miesiąc temu #335315 przez magda79
maja1982 napisał:

magda - ja kupiłam lolkowi ta czapeczkę tylko ze szarą w paseczki rozmiar od 2-6 mscy i jest dobra !!chciałam troszkę większą ale kolejny rozmiar był od 12 chyba do 18 mscy!to ta już była mega za duża

Dzięki...właśnie kupiłam :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #335316 przez fanka
Pyśkaaaa napisał:

witam :)
noc fatalna chyba z mln azy wstawałam pierwszy raz od kad sie urodził ae to wina brzuszka...prezył sie marudził prze sen...

Franek tez jakos zbytio nie odczuł zmiany czasu...

monia dobze ze jestes :*

ciese sieze Majunia tylko raz wstała

dziewczynki te co odstawiały maluszki od piersi powiedzcie jak to wygladało? i ile czasu wam to o zajeło? mleczko samo sie unormowało? diekuję:*

Dawidzio przystojniak:*

Pysia ja zaczełał MM wprowadzać, najpierw była 1 butelka dziennie , z czasem coraz więcej, za jakiś czas już tylko w nocy karmiłam cycem i raz dziennie, aż w końcu jak musiałam na jeden posiłek dać 2 cyce i jeszcze 120 mm stwerdziłam, że to nie ma sesnu i przestałam go całkiem przystawaić ale przez kilka dni musiałam uzywać laktatora, troszkę musiałam odciągać bo piersi strasznie bolałay, ale z laktatorem ze 3 dni i już koniec!!
12 lata 9 miesiąc temu #335319 przez Pyśkaaaa
mhm...czaje czaje... najbardziej sie boję o te cycuchy... u mnie i tak dwie piersi je od samego początku ale ja szału w mleku nie miałam i nie mam...mam nadzieję że gładko pojdzie :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia