- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335921 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
i co wszystkie poszly??
to i ja uciekam
Buziaki i spokojnej nocy :*
to i ja uciekam
Buziaki i spokojnej nocy :*
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335933 przez beti
Cześć laseczki
wszystkie dzieciaczki słodkie jak zawsze, jubilatom Stoooo Laaaaat
mam doła...ciachnęli mi kasę w pracy i mam ok 20 % mniej
Z tą rodziną nie miałam ostatnio kontaktu spróbuję podpytać...
Lecę, bo zupę Fifiemu robię....
wszystkie dzieciaczki słodkie jak zawsze, jubilatom Stoooo Laaaaat
mam doła...ciachnęli mi kasę w pracy i mam ok 20 % mniej
Z tą rodziną nie miałam ostatnio kontaktu spróbuję podpytać...
Lecę, bo zupę Fifiemu robię....
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335938 przez Agusia83
Beti, a dlaczego ciachneli?
Podczytywalam staraczki...ostatnio pisaly o wrozeniu z obraczki...wiem, wiem...pierdoly i bujdy i w ogole nie ma co w to wierzyc...ale tak dla zabawy powrozylam sobie...wyszlo, ze bede miec 4 dzieci...hahah...3 corki i syna pamietam, ze w liceum kolezanka tez mi tak wrozyla i wiecie...wyszlo tak samo...pewnie to sila sugestii...ale kto wie?
Maju, mnie pod koniec karmienia nic nie mrowilo..nawet nie mialam tego dziwnego uczucia jak mleko naplywalo...kurcze, moze cieple oklady porob?
Podczytywalam staraczki...ostatnio pisaly o wrozeniu z obraczki...wiem, wiem...pierdoly i bujdy i w ogole nie ma co w to wierzyc...ale tak dla zabawy powrozylam sobie...wyszlo, ze bede miec 4 dzieci...hahah...3 corki i syna pamietam, ze w liceum kolezanka tez mi tak wrozyla i wiecie...wyszlo tak samo...pewnie to sila sugestii...ale kto wie?
Maju, mnie pod koniec karmienia nic nie mrowilo..nawet nie mialam tego dziwnego uczucia jak mleko naplywalo...kurcze, moze cieple oklady porob?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335977 przez pati-m
Witam
Wczoraj wieczorkiem mnie nie było bo S. okupował kompa, a mój lapek jest w naprawie. Więc przez 3 dni będę tak z doskoku niestety.
Widzę, że era chrupkowa rozpoczęta A Nunka i jej minki jak zawsze the best
Monia - dzisiaj już humorek oki?
Martuś - zdrówka!
slowiczek - ja powiem tylko tyle - kup i pzeczytaj książkę "Dlaczego mężczźni kochają zołzy". I mówię całkiem poważnie. Ja wczoraj zaczęłam czytać. Jak zaczniesz, to zrozumiesz dlaczego Ci polecam. Polecam KAŻDEJ babce!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wczoraj wieczorkiem mnie nie było bo S. okupował kompa, a mój lapek jest w naprawie. Więc przez 3 dni będę tak z doskoku niestety.
Widzę, że era chrupkowa rozpoczęta A Nunka i jej minki jak zawsze the best
Monia - dzisiaj już humorek oki?
Martuś - zdrówka!
slowiczek - ja powiem tylko tyle - kup i pzeczytaj książkę "Dlaczego mężczźni kochają zołzy". I mówię całkiem poważnie. Ja wczoraj zaczęłam czytać. Jak zaczniesz, to zrozumiesz dlaczego Ci polecam. Polecam KAŻDEJ babce!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez pati-m.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335999 przez pati-m
Edyta - ta chuśtawka ma na końcach liny takie kółka - obręcze. My je zakładamy na taki pręt stalowy, który przykręcamy do framugi. Pręt mieliśmy wcześniej bo mój S. ćwiczy podciąganie się na nim A teraz służy Kacprowi, no i możemy go przykręcać na każdych drzwiach które chcemy. Ale podobno można kupić takie specjalne wkręcane haczyki, zahaczyć o te kóleczka przy chuśtawce i wkręcić je do górnej framugi. No to już jest bardziej inwazyjna metoda, jak kto woli
Jeśli za bardzo zagmatwałam, to postaram się póżniej wkleić fotkę o jakim pręcie mówię jeśli chcesz. Ale to dopiero jak Kacper zaśnie na chwilkę
Jeśli za bardzo zagmatwałam, to postaram się póżniej wkleić fotkę o jakim pręcie mówię jeśli chcesz. Ale to dopiero jak Kacper zaśnie na chwilkę
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336000 przez fanka
witam i ja
u nas sensacyjnie bo spaliśmy do 8:20!!! już nie pamiętam kiedy tak było, a między czasie karmienie o 24 i 5. I o 5 M wstał do pracy, a ja młodego do łóżka i do 8:20 spanie ale kurdę budzę się a tu łeb mnie boli, gardło, w kościach łamie, nie dobrze ;-( a miałam się od dziś za mycie okien brać (bo ja muszę na kilka dni rozkładać bo mam dużooo ;-( )
Franulko w krzesełku jak ślicznie siedzi- nieustająco Cie uwielbiam
Nunka i jej "dialog"- super cwaniara mała
Kacperek w huśtawce super, może i ja swoją zamontuję? eh to już pora huśtawek, ale ten czas mija.
Agusia ja też miałam wróżone z obrączki, moja mama mi wróżyła i ja wiem, że to niby zabobony ale ona bardzo wielu osobom wróżyła i naprawdę znam wiele którym się sprawdziło, mnie wyszedł pierwszy chłopak, później dziewczynka i chłopak- z tym, że ostatnią dwójkę mi "wywróżyli" bliźniaków ale to już sobie dodała co nie zmienia faktu , że jak będę w drugiej ciąży to będę niespokojna czy tam jedna fasolka czy może dwie?
u nas sensacyjnie bo spaliśmy do 8:20!!! już nie pamiętam kiedy tak było, a między czasie karmienie o 24 i 5. I o 5 M wstał do pracy, a ja młodego do łóżka i do 8:20 spanie ale kurdę budzę się a tu łeb mnie boli, gardło, w kościach łamie, nie dobrze ;-( a miałam się od dziś za mycie okien brać (bo ja muszę na kilka dni rozkładać bo mam dużooo ;-( )
Franulko w krzesełku jak ślicznie siedzi- nieustająco Cie uwielbiam
Nunka i jej "dialog"- super cwaniara mała
Kacperek w huśtawce super, może i ja swoją zamontuję? eh to już pora huśtawek, ale ten czas mija.
Agusia ja też miałam wróżone z obrączki, moja mama mi wróżyła i ja wiem, że to niby zabobony ale ona bardzo wielu osobom wróżyła i naprawdę znam wiele którym się sprawdziło, mnie wyszedł pierwszy chłopak, później dziewczynka i chłopak- z tym, że ostatnią dwójkę mi "wywróżyli" bliźniaków ale to już sobie dodała co nie zmienia faktu , że jak będę w drugiej ciąży to będę niespokojna czy tam jedna fasolka czy może dwie?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336001 przez pati-m
Mi wróżyły z obrączki trzy różne osoby, nie znały się i nie wiedziały, że miałam wcześniej wróżbę robioną i wyszło mi, że będę miała trójkę dzieci - dwóch chłopców i dziewczynkę
fanka - zdróweczka!!!!!!!
fanka - zdróweczka!!!!!!!
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona