- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160973 przez mgielka22
Megi nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze:) jesz tyle ile powinnas nie mozesz sie objadac nie wiadomo jak no bez przesady 3mamy kciuki bedzie wszystko dobrze :*
Pati swietnie ze z małym wszystko ok i że tak szybko się rozpakujesz już się nie możemy doczekać
Właśnie podołałam układaniem ciuszków małej na półkach jejku to dziecko w życiu w tym wszystkim nieprzechodzi chyba żebym 3x dziennie ją przebierała
Pati swietnie ze z małym wszystko ok i że tak szybko się rozpakujesz już się nie możemy doczekać
Właśnie podołałam układaniem ciuszków małej na półkach jejku to dziecko w życiu w tym wszystkim nieprzechodzi chyba żebym 3x dziennie ją przebierała
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160975 przez pati-m
mgielka22 napisał:
hihihi, też tak pomyślałam jak ułożyłam w szafkach rzeczy Kacpra Nawet wydaje mi się, że on ma więcej ciuchów ode mnie
hihihi, też tak pomyślałam jak ułożyłam w szafkach rzeczy Kacpra Nawet wydaje mi się, że on ma więcej ciuchów ode mnie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #160991 przez Mała
pati-m super, że mały rośnie.
Megi kurcze, ja przez dwa tygodnie byłam na diecie dla cukrzyków i nie mogłam wyrobić, bo chodziłam słaba i głodna. Dostałam od sierpniowej mamy cukrzycowej broszurkę od dietetyczki, jak byś chciała to podaj e-mail to Ci prześlę. Mnie pomogła, bo po tej lekturze chociaż jakoś się dało wytrzymać. Trzymam kciuki, żeby jednak szpital Cię ominął.
Pati-m ja pościeli do wózka nie kupuję, myślę, że kocyk wystarczy. Może dziewczyny pomogą.
Megi kurcze, ja przez dwa tygodnie byłam na diecie dla cukrzyków i nie mogłam wyrobić, bo chodziłam słaba i głodna. Dostałam od sierpniowej mamy cukrzycowej broszurkę od dietetyczki, jak byś chciała to podaj e-mail to Ci prześlę. Mnie pomogła, bo po tej lekturze chociaż jakoś się dało wytrzymać. Trzymam kciuki, żeby jednak szpital Cię ominął.
Pati-m ja pościeli do wózka nie kupuję, myślę, że kocyk wystarczy. Może dziewczyny pomogą.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #161001 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati to super wiesci buziak dla Ciebie i Kacperka
co do poscieli do wozeczka to mi sie wydaje byc zbedna ale jak bym miala kupowac to pewnie cos takiego allegro.pl/mamo-tato-4-cz-posciel-do-woz...row-i1707064089.html
wlodzi juz po burzy i znowu jest duuuszno
Megi trzymam kciki zeby udalo Ci sie przytyc dasz rade
co do poscieli do wozeczka to mi sie wydaje byc zbedna ale jak bym miala kupowac to pewnie cos takiego allegro.pl/mamo-tato-4-cz-posciel-do-woz...row-i1707064089.html
wlodzi juz po burzy i znowu jest duuuszno
Megi trzymam kciki zeby udalo Ci sie przytyc dasz rade
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #161037 przez Agusia83
Pati, Kacperek ladnie przybiera na wadze kurcze, to juz tak niewiele zostalo? Mozesz byc pierwsza z nas, ktora sie rozpakuje
Megi, nie rozumiem, jesli normalnie jesz i to 6 posilkow, to przeciec juz nie od Ciebie zalezy czy przytyjesz, czy nie...ile masz na plusie?
Dziewczynki z duzymi biustami, znalazlam cosik takiego...nawet na mnie sa rozmiary
www.biustonoszedokarmienia.pl/szukaj_wg_...id_kat=3&rozmiar=85H
Ja nie mam jeszcze poscieli do wozeczka, zastanawiam sie cy jest podtrzebna...ale jesli bede kupowac, to taka jak pokazala Monia...
Co do fotek brzuszkowych, to niedawno pokazalam swiatu, ze jestem w ciazy na nk
Megi, nie rozumiem, jesli normalnie jesz i to 6 posilkow, to przeciec juz nie od Ciebie zalezy czy przytyjesz, czy nie...ile masz na plusie?
Dziewczynki z duzymi biustami, znalazlam cosik takiego...nawet na mnie sa rozmiary
www.biustonoszedokarmienia.pl/szukaj_wg_...id_kat=3&rozmiar=85H
Ja nie mam jeszcze poscieli do wozeczka, zastanawiam sie cy jest podtrzebna...ale jesli bede kupowac, to taka jak pokazala Monia...
Co do fotek brzuszkowych, to niedawno pokazalam swiatu, ze jestem w ciazy na nk
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161043 przez pati-m
Agusia - bardzo ładne te biustonosze I są w większych rozmiarach, więc też się zastanowię nad kupnem.
A co do rozpakowania się to z jednej strony się cieszę, że już niedługo będę miała maluszka przy sobie, a z drugiej trochę mnie strach obleciał, że to już... Że to się dzieje naprawdę... Że ciąża to nie tylko chodzenie z brzuchem, ale także i etap porodu Powoli do mnie dociera, że BĘDĘ MAMĄ
A co do rozpakowania się to z jednej strony się cieszę, że już niedługo będę miała maluszka przy sobie, a z drugiej trochę mnie strach obleciał, że to już... Że to się dzieje naprawdę... Że ciąża to nie tylko chodzenie z brzuchem, ale także i etap porodu Powoli do mnie dociera, że BĘDĘ MAMĄ
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161051 przez Agusia83
My juz jestesmy mamami Ale to prawda, do mnie tez powoli dociera, ze bedzie maluszek w domu....a porodu coraz bardziej sie boje...dlaczego to musi byc takie bolesne? Boje sie, ze bede wyla i gryzla...i kto wie? Nie chcialabym wyzywac meza, ale jak bedzie?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161052 przez pati-m
Ja się strasznie cieszę Ta mała istotka będzie MOJA. I już teraz jak sobie pomyślę, że ktoś mógłby chcieć mi ją skrzywdzić lub zabrać, to bym chyba udusiła! Ech... Jeszcze troszkę i będziemy siedziały przy łóżeczkach i wpatrywały się z miłością w te nasze maluszki
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161053 przez mgielka22
Agus no to dopiero moja pierwsza dzidzia bedzie wiec dlatego chce to przezyc i zobaczyc na wlasnej skorze i w ogole heeh za tydzien juz koniec lipca zostaje caly sierpien praktycznie dla niektorych z nas to sierpien bedzie ten najszczesliwszy szybko zleci ahh juz bym chciala przytulic
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161056 przez Agusia83
Mgielka, dla mnie to tez pierwsze dziecko...zastanawiam sie jak bede znosic bol....chyba wole sie przygotowac na najgorsze, niz myslec, ze jakos to bedzie Chociaz z drugiej strony staram sie myslec w ten sposob, ze poboli dzien a pozniej to juz bedzie cudownie bo dzidek bedzie sobie lezal przy mnie
Kurcze, jak ja sie ciesze, ze te cyckonosze sa na mnie tylko czy faktycznie beda dobre? Szkoda, ze nie mozna ich wczesniej przymierzyc....
Kurcze, jak ja sie ciesze, ze te cyckonosze sa na mnie tylko czy faktycznie beda dobre? Szkoda, ze nie mozna ich wczesniej przymierzyc....
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161060 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dziewuszki jem dzisiaj jak glupia, sama siebie przerazam. po zjedzeniu kilograma sliwek pochlonelam gotowana zielona fasolke szparagowa z buleczka tarta na maselku ok 0,5kg, potem miseczke platkow z mlekiem, teraz opierniczylam pomidory ze smietana i jeszcze bym cos zjadla.
Ja tez sie juz doczekac nie mohe, chciaz porodu boje sie badzooooo
Ja tez sie juz doczekac nie mohe, chciaz porodu boje sie badzooooo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161071 przez megi2501
Mała wyślij mi proszę informację, jakie masz. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Będę bardzo wdzięczna!
Przytyłam prawie 6 kg (30tydzień).Wiem, że to nie ogromna ilość, ale ja się nie odchudzam. Zawsze byłam szczupła. Przez tą cukrzyce muszę jeść co 2,5 godziny. Więc nie mam czasu czuć głodu.
Dzięki dziewczynki za słowa pociechy. Zobaczymy za tydzień co będzie. Według mojego ginekologa jest wszystko dobrze, a diabetyka nie.
Będę bardzo wdzięczna!
Przytyłam prawie 6 kg (30tydzień).Wiem, że to nie ogromna ilość, ale ja się nie odchudzam. Zawsze byłam szczupła. Przez tą cukrzyce muszę jeść co 2,5 godziny. Więc nie mam czasu czuć głodu.
Dzięki dziewczynki za słowa pociechy. Zobaczymy za tydzień co będzie. Według mojego ginekologa jest wszystko dobrze, a diabetyka nie.
Moderatorzy: ilona