- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aniu - mnie to czeka za kilka miesięcy ale już się denerwuję. Trzymam za Ciebie kciuki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Lepiej popatrzcie na kabaret Młodych Panów W końcu z mojego miasta są
Polecam Skoki narciarskie
Ja dzisiaj ma dzień lenia Posprzątałam wszystko, ale to co bym zrobiła w 3 godziny to robiłam to cały dzień
Alusia za to była dzisiaj bardzo grzeczna, prawie pół dnia bawiła się w łóżeczku Bylismy na 10 min na podwórku ale strasznie zimno i uciekalismy szybko do domciu Teraz malutka już śpi grzecznie od godziny
Życzę miłego weekendu Pozdrawiam
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
Matek coraz bardziej ruchliwy ale nóżek nadal nie wkłada do buzi ma wyraźny opór juz prawie palec w buzi i nagle taka skwaszona mina:)
chyba skusze sie na zakup spacerówki bo ten wózek który mamy od znajomych jest strasznie ciezki a z 4 pietra znosic ciągle to trochę średnio...zresztą mąż nalega więc nie bedę oponować macie jakieś wiadomości co do firmy która byłaby ok?
chasiami jakby we wtorek przegrali z San Marino to bym chyba padła!!!!
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
miałam ciężkie dwa tygodnie, nawał obowiązków itp itd. Grześ 2 dni temu skończył pół roczku:) zjada swoje stópki, ząbków dalej nie mamy;) i dziś nabił sobie pierwszego siniaka,nie wiem jakim cudem. Byłam w szkole a mały był z mężem i wróciłam,pojechaliśmy do teściów na obiad i nagle widze że ma taki ślad jakby się drapnął i tyle, potem wróciliśmy do domu i patrze a tu siniak i nie mam pojęcia kiedy on sobie to zrobił,masakra jak on już teraz zaczyna sobie siniaki nabić to co będzie potem... a ja znowu chora, z nosa cieknie, zaczyna się kaszel,po prostu tragedia, niech już będzie wiosna!!!
patys Mateuszek cudowny i jak ślicznie się śmieje Co do spacerówek to my kupiliśmy graco mirage, bardzo leciutka spacerówka, składa się jedną ręką, przednie koła mają możliwość "kręcenia się" albo jazdy na wprost;) nie wiem jak to ująć. Jestem z tej spacerówki zadowolona
chasiami oglądałam ten kabaret, normalnie padłam ze śmiechu, ten Żyła to dobry aparat;) szczególnie utkwił mi w pamięci tekst że na niego spadł obowiązek żeby postawić flaszkę dla Morgensterna( chyba źle napisałam nazwisko tego skoczka;) w każdym razie chodziło mi o sytuację jak ten koleś powiedział że źle policzyli punkty i Polska w drużynowych zawodach stanęła dzięki temu na podium
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Wy tak o tych porządkach jest ktoś chętny kto by chciał umyć moje okna ? Są tylko 3
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Patka buziaki dla Grzesia z okazji skończenia połowy roczku :* I dużo zdrówka dla Ciebie, nie dawaj się chorobie Ja też już chcę wiosnę, ponoć po świętach ma być
Wszyscy się śmieją, ze na te święta choinki będziemy ubierać i karpia z jajkiem jeść będziemy
Makrelcia biedny Jerzyk, niech szybko zdrowieje :*
Ja też jeszcze okien nie myłam, pogoda mnie nie nastraja
Wczoraj zabraliśmy Oliwiera na basen, ależ był zdziwiony. Przez co najmniej godzinę (pół na basenie byliśmy) nie wydał żadnego dźwięku. Taplaliśmy się w brodziku, ale bardzo spięty był Poza tym widać i czuć trzeciego ząbka - lewą górną jedynkę I przemieszcza się po pokoju już coraz lepiej W zasadzie można powiedzieć, ze raczkuje
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Moja Oliwia coraz lepiej siedzi sama, czasem uda jej się z minutę i jak się chwieje na boki to podpiera się rączkami Wczoraj obniżyliśmy łóżeczko, bo przedwczoraj udało jej się usiąść samej przy szczebelkach. Tak poza tym wyskoczyło jej jakieś uczulenie na pleckach i podejrzewam, że to od soczku marchewkowego
W sobotę była u nas koleżanka zarosić na wesele i idziemy 13 kwietnia a w zeszłym tyg. dzwoniła do mnie koleżanka z pracy panny młodej, że organizuje wieczór panieński i czy przyjde. Ja jej powiedziałam, że muszę przedyskutować z mężem, ale po przemyśleniu stwierdziłam, że nie będę zostawiała małej i męża żeby iść sobie na taką imprezkę. Jednak mąż namawia mnie żebym szła się trochę rozerwać a ona da sobie radę z Oliwką. I teraz mam już mętlik w głowie iść czy nie iść. Z jednej strony to taka jedyna koleżanka, która mi została z czasów szkolnych i wiem, że zależy jej żebym była, ale z drugiej strony to chyba miałabym ogromne wyrzuty sumienia zostawiając mojego pączusia
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
kasia7775 my już basen mamy opanowany. Już szoku nie ma tylko mega uśmiech i kwik Długo spał Oli po basenie ?
Ja juz nie mogę się doczekać kiedy Jerzol zacznie raczkować Choć pewnie będę narzekała, że wszędzie włazi jak zacznie
sandra nie idę na taki układ
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
patka chyba skusze sie na ten wózek co mi poleciłaś a jaki kolor wybrałaś??
kasia gratuluje raczkującego maleństwa:) mój ma teraz faze obracania się we wszystkie strony i tylko słysze jak głowa uderza o mate:)
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Patys bardzo fajnie wyszedł Mati myślałam ze to fasoleczka ale to chyba jakiś smoczek
Co do okien to ja mogę wam pomyć ( jedno z moich ulubionych zajęć) w zamian przydałby mi się ktoś do mycia szafek, półek itp.
Dziękujemy za życzenia. A to spóźnione zdjęcie z jedzonka. Zaczęliśmy od ziemniaczka i chyba smakowało bo potem chciała zjeść miseczkę
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak Gabi sobie pomaga przy jedzeniu - wyciąga swój jęzorek i go męmla.