- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jak pisałam wcześniej że u mnie śnieg nie pada tylko zimno to teraz już pada wygląda na to że na lany poniedziałek będziecie się śnieżkami rzucać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
No widzę że pogoda nas wszystkie rozpieszcza tym białym płaszczykiem Patka nie masz co zazdrościć. Ty przynajmniej będziesz miała święta wiosenne a nie "choinkowe"
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
A u mnie nie ma śniegu i dzis bylo 9 stopni na plusie, więc maz przyszedl po mnie do pracy z Julcia
Ale pozniej zerwał się taki zimny wiatr, trochę pokropiło deszczem i tyle, teraz znowu jest przyjemnie
Ale te Święta i tak do d... z taką pogodą
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Czytam Was na bieżąco,ale niestety nie mam czasu na dłuższe siedzenie przy kompie. Jak wracam z pracy, to karmimy się z Filipem przez godzinę . Bardziej chyba z tęsknoty niż z głodu. W pracy ściągam ok. 120, 130 ml mleka, więcej nie da rady, bo nic innego bym nie robiła tylko siedziała z laktatorem, no i musimy go dokarmiać mieszankom , bo ani zupek, ani owoców za bardzo nie je, mieszanki też zjada ok. 130ml i tyle samo wypija herbatki.
Co do niani, to jest lepiej, śmieje się na jej widok i robi mi pa, pa jak wychodzę, więc chyba się przyzwyczaił, nie płacze już jak mnie nie ma. Najbardziej lubi być poza nami z dziadkiem, po prostu uwielbia mojego tatę, aż mąż stał sie trochę zazdrosny o synka
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
smacznego sniadanka w gronie rodzinnym,
udanego Prima Aprillis oraz mokrego Dyngusa
Życzą Justyna, Daniel i Julka
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
u mnie śniegu tyle że masakra i do tego ciągle dalej pada musze brać się za naukę bo ciężki weekend w szkolę się znowu zapowiada, niby nie ma sesji a non stop jakieś zaliczenia, wejściówki, kolokwia i trzy zjazdy pod rząd i koniec przedmiotu i egzamin.
Dobra już nie smęce. świętujcie świętujcie
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do pogody to śnieg nie pada ale mróz lekko trzyma. Może w końcu wiosna zawita
Patka mam nadzieję że egzaminy poszły śpiewająco.
Pozdrawiam aktywne mamusie i te czytające, bo dawno nie widziałam u nas Baby czy Madelaine. Ale mam nadzieję że po prostu są zapracowane żeby pisać i tylko podczytują.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
powiedzcie mi karmiące piersią mamy ile razy karmicie w ciagu dnia i czy eliminujecie jakies karmienie przez to że dajecie słoiczki?? i jeszcze jedno pytanie czy wasze maluchy mieszczą się jeszcze w nosidełka bo mój matek sie nie dopina pasami i nie wiem czy już innego fotelika nie kupić..macie jakies dobre sprawdzone firmy??
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Oj moje dziecko do raczkowania się nie bierze Jeszcze nie wie od czego ma kolana
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Dzisiaj to i ja się z rana witam, bo pierwszy dzień w pracy jestem
Masakra bo nie dość, że mi się wstać nie chciało, to jeszcze stałam w mega korku na obwodnicy i sypie śnieg jak by był środek zimy Aura nie sprzyja wyjściu z domu
Maks jeszcze spał jak wychodziłam więc dałam mu cycusia na śpiąco, mam nadzieję, że jedzonko które zostawiłam wystarczy bo moje dziecko najwięcej je rano
PolaL Piękna Gabrysia jako króliczek
Patys Ja rano karmie około 8 potem 9, potem dopiero koło 11-12, ok 13 dostaje obiadek i właściwie od razu po woła o cyca, a potem mniej więcej co 2-3h ostatni raz je ok 19 i idzie spać
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
U nas też święta spokojnie minęły. Tylko niestety nie mogliśmy jechać do moich rodziców bo tam jakiś wirus znowu panuje i nie chcieliśmy żeby Oliwka się zaraziła Szkoda... to pierwsze święta, w które nawet nie widziałam się z moją rodzinką. Tak poza tym to w pierwszy dzień świąt tyle śniegu nawaliło, że aż mi się płakać chciało. Dziś na szczęście świeci słoneczko
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
no to super że święta Wam minęły spokojnie
PolaL tak jestem zadowolona z tego jak poszły ale ciągle coś wymyślają weekend w weekend. Też nie mogę się już doczekać wiosny.
patys u mojego Grzesia też najlepsza zabawka to metka czy to w książeczce, czy misiu to metka jest najbardziej interesująca:)co do jedzenia to u mnie podobnie jak u agnesssy, koło południa obiadek, potem ewentualnie koło 15-16 deserek a tak to cyc, chociaż mały i po obiadku jakieś 30-40 min i cyca się dopomina i podobnie po deserku. Tylko u nas wieczorem je po 20 i potem około 24 a potem do rana sto pobudek Co do fotelika to nie pomogę, bo my się mieścimy jeszcze w nosidełko.
agnesssa daj znać po pracy jak było pierwszego dnia? Ten śnieg to każdą z nas dobija;/
czajusiątko szkoda, że wyjazd do Twoich rodziców nie wyszedł,ale nadrobicie ten czas napewno tylko poźniej jak wyzdrowieją My teraz też się pilnujemy żeby małego nei zarazić. U mnie dziś nadal pochmurno i zimno, chociaż grunt, że śnieg nie pada
A Grześ wczoraj pierwszy ran powiedział "mama", do tej pory to było ciągle "babababa", a wczoraj "mama" i dziś już też jest "dada". Leży na dywanie i krzyczy do siebie i do swoich zabawek dadadada komedia
A jak tam oszukałyście kogoś wczoraj?? jakiś dajny dowcip?? w końcu był prima aprilis