- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Maks je wszystko co tylko mu dam, taki mały żarłoczek A najbardziej mu smakowała jak sama zrobiłam zupkę z kurczaczkiem, jak się skończyło to płakał
Ja Maksiowi pierwszy raz dałam bułę w piątek no i mój synek oszalał z wrażenia
Nawet go nagrałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ptysiulek Maks jeździ w spacerówce od jakiegoś dobrego tygodnia, co do jedzenia, to dzisiaj Maks miał chyba jakiś atak, bo jadł co chwile i ciągle był głodny
Makrelcia Gratuluje wygranej Ciekawe co Ci przyślą
Czajusiątko Super, że Oliwcia miała swój koszyczek i w cale się nie dziwie, że musiała wszystkiego spróbować
Siteczko Ale Tymuś się pięknie rozgadał, tylko pozazdrościć Maks jedyne co mówi to na razie "MA" albo "BŁA" My mamy taką miękką piłkę z IKEI i faktycznie to ulubiona metka Maksa Śliczny Tymek
Maks do laptopa tak się spieszył, że prawie nauczył się raczkować
Karoalk Śliczny Kapi A jakie super zdjęcie
Patysa Maks się czasami wstydzi, to jest bardzo pocieszne
Patka Ale masz rozgadanego zdolniache
Pola to dziadek wniebowzięty pewnie
HaniasOstatni na bakier z newsami jestem, ale to potworne co piszesz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miesiąc temu zamówiłam narożnik w AgataMeble bo mieli promocję raty 0% i dzisiaj mi ją przywieźli Jestem mega szczęśliwa, bo meble które miałam dostałam od rodziców i szczerze ich nie lubiłam Byłam w szoku bo panowie mi ją wnieśli ( a jest wielki bo 285/285) rozebrali z kartonów złożyli i ustawili gdzie chciałam Wszytsko razem trwało 20 min
Od wtorku jak wracam z pracy to mi się potwornie nic nie chce, cały czas bym tylko z Maksem się bawiła
Miłego wieczorka życzę
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
U mnie dziś za oknem +4 o 7 rano, więc zapowiada się wiosennie. Słońce świeci bardzo ładnie lekkie chmurki na niebie - tyle z prognozy pogody na zachodzie Polski. A tak to w przedszkolu od 2 tygodni panuje zapalenie krtani i idziemy dziś do lekarza o 10-tej, bo mały już cherla. Ma niestety zakaz całusków dla Gabi i chyba to jest dla niego największa kara separacja od siostrzyczki.
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
- Ptysiulek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas strasznie sypie śnieg . Wiosna przybywaj !
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa super ten filmik. Uśmialiśmy się wczoraj z mężem jak go oglądaliśmy
Ania Filipek straszny przystojniak się zrobił i wygląda na starszego
Dziś najmłodsze z naszych wrześniówkowych dzieci kończy pół roku.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
My już po lekarzu, niby osłuchowo wszystko w porządku tylko mamy się 3 dni inhalować z lekami żeby ten kaszel mu przeszedł. Kupiłam dziś małej książeczkę www.empik.com/kicius-mruczus-opracowanie...1050872951,ksiazka-p uśmiałam się z panią z księgarni bo normalnie mała mi ją wyrwała z ręki i od razu do konsupcyjnego-czytania
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agnessa - Maks robi super minkę jak chce płakać. Jest boski
Czajusiątko -wszystkiego najlepszego dla naszej małej blondyneczki
Dziewczyny poradźcie co na zaparcia dla maleństwa bo ja już nie wiem co robić. Mamy problem z kupką znowu!!! Co 3 dni czopek i stękanie i płacz bo kupa twarda!!! POMOCY!!!
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Nie odzywałam się wczoraj, bo nie dałam rady przy tych naszych rosnących zębach, Natalka wogóle nie spała w ciągu dnia, tylko drzemała przy piersi, no i całą resztę Wam już kiedyś opisywałam, dziś już było trochę lepiej, pospała w dzień, a później chichotała przy piersi zamiast iść spać na noc:)
Dziewczyny nie martwcie się, jak Waszym dzieciom nie rosną jeszcze ząbki, ponoć im później, tym lepiej, bo wtedy więcej mają minerałów, czy czegoś tam, w każdym razie ponoć są mocniejsze, po tych wszystkich przebojach czuję się jak ząbkowy ekspert
Agnessa super filmik z Makisem!
Czajusiątko tola tak dla Oliwii, ale pięknie siedzi!
Siteczko Tymek sam siedzi, czy go sadzasz? Natalka sama nie siada póki co, ale czasem ją na chwilę sadzam.
Pola, Patys my też lubimy książeczki, ostatnio dostałam taą nietypoą książkę od koleżanki, z dziurkami w środku, ponoć jej córcia uwielbia ją: tatarak.com/pl/ksiazki-od-1-roku/1-bardz...a-9788392592938.html , moja jeszcze nie wiem, bo parę miesięcy temu słuchała z zainteresowaniem wszystkich bajeczek, a teraz ta jak Wasze dzieci stale do buzi, a dziś ją zainteresowała książeczka o oparce, którą kupiłam dla mojego chrześniaka!
Hania też słyszałam, że śliwa jest dobra na zatwardzenie, u nas tez szpinak pomógł.
dobrej nocki:)
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Gruszka tez dziala rozluxniajaco.
ania Filipowi pewnie niedlugo odmieni sie z tym jedzeniem i bedzie wcinal wszysko. Mojemu juz sie odmienilo. Jak jadl wszystko tak teraz uznaje tylko mleko
Bylam dzisiaj u lekarza bo rano z lozka wstac nie moglam i strasznie oslabiona jestem. Jako porade lekarska dostalam zalecenie zrobieniua testu ciazowego hehe w takie cuda nie wierze dostalam skierowanie na badania hormonow. Ciekawe co tam wyjdzie.
Zdrowka dla waszych dzieciakow
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Co do zębów to nie jest to żelazna zasada że im później zęby tym mocniejsze itd... znam dwa przypadki gdzie pierwsze zęby były dopiero na 11 miesięcy! i niestety się sypią, zawsze były problemy i częste wizyty u dentysty :|
A tak z innej beczki, zapisywałaś się może na warsztaty dla mam z dziećmi 0-1 w następny piątek 12.04?
babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Ja się zapisałam, Baby również tylko czekamy na potwierdzenie
- Ptysiulek
- Wylogowany
- gaworzenie
dzięki za link.
Nan, zapisujesz się na te warsztaty?
A ja durna z piłeczki z Ikei obcięłam metki, a Jasiek je uwielbia!
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzieciaczki wszystkie są śliczne a z buły Maksia nieźle się uśmiałam
Makrelcia kupiłam skoczka jedynego dostępnego na rynku do 15 kg wszystkie inne są do 11, a tyle już Oliwier pewnie waży
zdrowe-zabawki.pl/sport-i-rekreacja/103-...zek-baby-jumper.html
Do soboty muszę napisać co najmniej jeden rozdział pracy licencjackiej, a weny nie mam za nic
Jutro idę z Olim do laryngologa z tym charczeniem (rodzinna na skierowaniu napisała wiotkość krtani), a po południu ja idę na USG jamy brzusznej i dzień zleci...