- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ptysiulek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
przepraszam za głupie pytania, ale chciałam zapytać, jak często Oliwier charcze?
Mój Jasiek też tak dziwnie charcze, ale pediatra mnie zbywa, że to przejdzie samo:/.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Czajusiątko Cudne jest to zdjęcie Oliwki

PolaL To dobrze, że osłuchowo jest ok

Hanias Współczuje zaparć

Madzia Jejku współczuje tych ząbkowych problemów

Mi się do zębów nie spieszy, póki karmie piersią to boje się, że mnie Maks pogryzie
Kasia Fajny ten skoczek

Maks wczoraj nie chciał siedzieć tylko stać, jak mnie łapał za rączki to od razu chciał wstawać na nóżki

A jak na brzuszku leży i chce do czegoś się zbliżyć to zaczyna na kolankach pełzać, bo raczkowaniem tego nazwać nie można, i tak śmiesznie to wyglądało, że obśmiałam się z niego

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój Filip kończy dziś 7 miesięcy i też chce stawać na nóżkach, staje coraz dłużej jak się go trzyma.
Dziś odpuściłam zupkę, bo nawet zabawek już do buzi nie bieże w obawie, że dajemy mu coś do jedzenia.
Co do ząbków, to też słyszałam, że zdrowsze są późniejsze zęby
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- hanias
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dałam wczoraj Hanusi śliwkę i powtórzyłam dziś rano. Mam nadzieję że to przyniesie jakiś rezultat

A z dobrych wieści to taka że dzisiaj moja córcia w nocy dała mi pospać. Obudziła się 2 razy!!! O 24 i 4 na mleczko!!!!Mam nadzieję że to nie jest tylko jednorazowy wybryk heheh Wyspałam się jak nigdy

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Hanias mam nadzieję, że Hanusi szybko przejdzie

Maks dzisiaj w nocy też się dwa razy budził o 1 i o 5 przez to rano przed wyjściem do pracy mało mleka ściągnęłam

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Agnessa nie dajcie się chorobie

Ania wszystkiego najlepszego dla Filipka

Ucho mi się znowu zatkało i nic nie słyszę, szlag mnie chyba trafi

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7

agnesssa Jerzol też tylko na nogi. Mogę już nawet rzec, że stoi sam przy oparciu. Nie trzeba go trzymać. Wiadomo wszystko przez chwilę dopukli nie wyczai, że stoi sam. Wtedy jest taka radość, że dupka zaczyna się kiwać

Ale mam dzisiaj lenia. Powinnam liczyc wypłatę ale mi się strasznie nie chce

kasia7775 a z tym uchem to tak często masz ? Bo kiedyś też już pisałaś że się zatyka
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Makrelcia po każdym myciu głowy mi się zatykalo
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Najważniejsze, że Oli wszystko ok ma z gardziełkiem.
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Wkurzyłam się bo jednak zdecydowałam się iść jutro na ten wieczór panieński, który zaczyna się o 20, a mąż mi dzisiaj zadzwonił, że jutro musi być w pracy od 5 do 22. Co prawda z Oliwką zostanie babcia, ale ja nie będę miała jak tam dojechać. Będę musiała wykąpać małą i wtedy PKS mam dopiero o 20.44 i później jeszcze na autobus, to na miejscu byłabym o 22. Średnio mi się to opyla

Kasia też ostatnio zastanawialiśmy się na zakupem tego skoczka, a widzę, że ten co Ty masz poza tym, że ma większą tolerancję wagową to cenowo też całkiem fajnie wypada. Pogadam z mężem jak wróci z pracy i może też się na taki skusimy

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Czajusiątko no i byłas na tym panieńskim? jak było?
Kasia Mati też charczy ale już mnie ale trwa to juz ze 3 tygodnie ponad...dajemy mu masc pantherin taki żel do noska żeby nawilżać, marimer w sumie ciagle od urodzenia dajemy i fenistil na obrzek noska....
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Patys ten wieczór panieński jest dzisiaj. Mąż załatwił, że jego brat ma mnie podwieźć. Trochę przeraża mnie fakt, że będę tyle godzin tak daleko od mojej kruszynki, ale może będzie to dobra zaprawa bo za tydzień idziemy na wesele i będziemy musieli zostawić małą na całe popołudnie i noc

Kasia bardzo nie miła ta lekarka, ale właściwie to mnie takie rzeczy wcale już nie dziwią...

Oliwia też po ostatnim i poprzednim przeziębieniu trochę charczała, ale na szczęście przeszło samo po kilku dniach.
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

My ciągle was podczytujemy

Co do osiągniec to Alusia sama siedzi

czajusiątko i jak tam na tym panieńskim? A jak tam Oliwa?

Patys Kasia Wiem że się powtarzam, ale Alusia mi też tak charczała i robiłam 3 dni inhalacje i wszystko mineło, tak więc polecam kupic nebulizator, tam wlewa się tylko 5 ml soli fizjologicznej i przykłada taką maseczką do buzi, Alusie to bardzo uspokaja ze nawet zasypia przy tym "buczku"

Życzę miłego weekendu
nie wiem kiedy znów się odezwe

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
w sobote na cwiczeniach Matedk dostał specjalne plasterki takie co sportowcy uzywają na stópki zeby tak nie kurczył ale tylko tak na dwa trzy dni do noszenia...smialiśmy się z mężem że nasz sportowiec zaczyna od kontuzji:)a tak serio to musimy nadal walczyc z tymi paluszkami u stóp zey nie kurczył i do srodka nie kładł bo mu bedzie ciężko wstać!!!!
wczoraj jak byli znajomi też było super Mati był towarzyski mimo ze 3 latek biegał mu ciągle nad głowa że co chwila miałam zawał i zabierał mu akurat te zabawki którymi sie bawił:)ale głaskał go tez po główce wiec ma wybaczone:)
jutro za to wybieram sie na spacerek wiosenny wreszcie:)dzis juz nawet schowałam kurtke zimowa i obojetnie co by sie działo juz jej nie wyjme:)