- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Ania Filipek wymiata jako indianin Jest prześliczny
Mnie mdliło od początku i rzygałam do 5 miesiąca i jest Maks, więc u mnie się nie sprawdziło
Jussstyś Maks dokładnie przez wyjściem żabka tydzień czasu miał gorączkę ok 38-38,7 lekarka nie widziała nic na gardle więc to na pewno było od zębów, z tego co wiem co biegunka też może występować. U nas nie pomagało zbijanie lekami, musiałam jeszcze zimne okłady robić. Mam nadzieję, że u Ciebie to też ząbki, ale zawsze możesz iść skontrolować do lekarza
Jestem dzisiaj w domu z małym bo moja Niania poszła do gin swoją dzidzię podglądać I jestem gorzej zmęczona niż w pracy Rozbolała mnie głowa bo Maks od 9 był wykończony i pokładał się gdzie popadnie, a w łóżeczku nagłe ożywienie Ale w końcu zasnął
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W piątek byłam na świadkiem czego niesamowitego, niesamowite przeżycia. w Górce Klasztornej, najstarszym Sanktuarium Maryjnym w Polsce przez trzy dni odbywały się rekolekcje z o. Johnem Bashoborą charyzmatykiem z Ugandy, za pośrednictwem którego Bóg uzdrawia ( chociaż wiele mediów określa go jako uzdrowiciele i jest to rażący błąd, bo on jest tylko pośrednikiem miedzy Bogiem a nami, co sam wielokrotnie powtarza). Na rekolekcje niestety nie mogła się dostać, gdyż były to rekolekcje zamknięte dla 200 osób. W piątek natomiast o 18 odbyła się msza św. na terenie sanktuarium. Było ok.10 tys ludzi, mnóstwo autokarów z całej Polski. Niesamowite kazanie, w tak prosty sposób mówił On o Miłości Pana Boga do każdego z nas, niesamowicie otwarte i charyzmatyczne. Później o. Bashobora zaczął modlić się o uzdrowienia wszystkich zebraniach. Miałam ciarki w czasie uzdrowień, mój mąż, jak się przyznał później również to przeżył bardzo. 10 osób wstało z wózków, osoby dręczone złymi duchami mdlały lub trzęsły im się ręce ciała.....o. Bashobora uprzedzał o tym wcześniej, żeby nie bać się, że to będą działania Ducha Świętego i rzeczywiście tak było. Były też osoby opętane, zostały one przeprowadzone przez kogoś, ponieważ same nigdy nie przyszłyby, wiadomo dlaczego.... . Moja szwagierka stała niedaleko takiej kobiety, mówiła, że na własne oczy widziała, jak w pewnym momencie ta kobieta zaczęła głośno krzyczeć i rzucać się, podszedł do niej ks. egzorcysta ( w Górce Klasztornej jest taki ksiądz) i pomógł jej.
Wiem, że to wszytko dla niektórym może wyglądać jak bajki, szamaństwo..., słyszałam określali o. Johna ludzie z sąsiedztwa, który co tydzień uczęszczając na mszę św. do Górki Klasztornej. A ja wtedy w duchu pytam, Po co? Jedli dla nich to jest szamaństwo, to co niedzieli w kościele odbywa się takie same szamaństwo, bo ta msza niczym się od tej co niedzielnej nie różniła się tylko była ona mszą uzdrowicielską, bo w Ewangelii napisane, że również tylko nieliczni, wybrani dostawali dar pośredniczenia w uzdrowieniach przez Boga. Ojciec Pio też miał dar bilokacji i uzdrowień i też był prawie do końca szykanowany i sprawdzany, podejrzewany przez wielu, nawet przedstawicieli Watykanu. A teraz jest wielkim świętym, który wyjednał i wyjednuje u Boga wiele laska dla ludzi zwracający się do niego w modlitwach.
My po tym spotkaniu wyszliśmy z mężem wzmocnieni duchowo, BARDZO wzmocnieni. Byliśmy tam razem z naszymi maluszkami...dwójką .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Justyśśś możliwe, że to na ząbki. Daj w razie czego coś na biegunkę i nurofen i może minie. Mojego męża też dopadł jakiś wirus. Ja odczuwam tylko wirusa w kościach. Normalnie tak mnie ręce i nogi bolą, że ciężko pisać, ustać. Miejmy nadzieję, że do jutra przejdzie Oby Jerzol nic nie złapał !
Ania 14.09 Fajnego masz męża
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Uważam, że intensywna szczera modlitwa może zdziałać cuda. A w "kupie siła" jak jest zbiorowa, to lepiej.
Makrelcia dziękuję, na pewno jest dowcipny i kochany,ale wkurza jak chyba każdy facet Jednak odkąd mam Filipa, mówię, że mężczyznę życia musiałam sobie urodzić
Jusstyś też cię pocieszę, że to mogą być zęby.
Czy któraś już szczepiła na pneunokoki? Jaki jest koszt tej szczepionki? Bo ja zamierzam po roczku, to zrobić
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Zdaj relacje z imprezy i pierwszych wyborów
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
jjkk,,k,k,l.pl.;///////////////////yyt
Lecę bo juz zapomniałąm jak to jest biec po dziecko do przedszkola - a dziś Szymi w przedszkolu
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ania ale fajny indianinek z Filipka :* Oliwka czasem sama tak robi, ale zewnętrzną stroną dłoni
Justys to może faktycznie ząbki, ale też mi się wydaje, że dobrze dla świętego spokoju wybrać się do lekarza. Daj znać jak się czuje Jula
Makrelcia wszystkiego najlepszego dla Jerzyka :*:*:*:* pokaż nam jakieś foty
Ja też ostatnio jakaś taka berdzo zdołowana jestem. Nie mam na nic siły i energii. Cały dzień bym najchętniej przeleżała, bardzo szybko się denerwuję, a jak tylko kładę się do łóżka to mi łzy same ciekną. Sama nie wiem co się ze mną dzieje
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
A więc tak: gardelko ma białe, osluchowo czysta, moze byc tak ze cos síe zaczyna rozwijać i na razie nic síe nie dzieje, a moze byc tak ze to wlasnie zęby mam dawać nurofen na gorączkę, do tego acidolac baby, jak jutro bedzie taka goraczka to mamy síe znowu zgłosić bez kolejki
Acha i Julka przez to pchanie raczek do buzi ma plesniawki na języku
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dokładnie rok temu urodziła się Hania Mój mały słodziak
Roczek robiliśmy w sobotę,Hania wybrała kasę a potem kieliszek
Ale się dzisiaj rozpisałyście
PolaL - masakra! Ta dyrektorka to chyba wakacjami żyje!
Justyś - dobrze, że to nie żadna infekcja. A na te pleśniawki to jej coś zapisała?
A i jeszcze jedno - właśnie rozglądam się za jakimiś bucikami dla małej, bo póki co latała na bosaka albo w skarpetkach. No i na Hanię rozmiar 19 to za duże buciki A i w ogóle to drogie te buty wszystkie, że szkoda gadać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
My mamy buciki w rozmiarze 18, ale są juz prawie za male i chcę kupic w rozmiarze 19
Ja kupilam je po 36zl i wcale nie narzekam, bo to są sandałki i nóżka się nie poci jak będę kupowała na zimę to juz takie porządniejsze
A na te plesniawki to mowila ze pomaga wlasnie ten acidolac,bo zawiera probiotyki a jak nie beda schodzić to mamy przyjść to cos mocniejszego przepisze
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
PolaL Koszmarna baba, jak można takie świństwo zrobić Trzymam kciuki za Gabi
Jussstyś No to zdrówka dla Julci, oby pleśniawki szybko przeszły
Maksiu cały czas nosił 18 i były mu trochę za duże ale przez ostatni miesiąc urosła mu nóżka o cały rozmiar i już mu zakładam 19, żeby mniejsze go nie cisnęły w paluszki
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W oba policzki dla ślicznej dzieweczki
Mądrą, grzeczną bądź dziewczynką miej też śliczna pelerynkę
A w swym przedszkolu Inowrocławskim, jedz najlepiej placki
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Hanias 100 lat dla Haneczki :-*