- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak tylko Juluś wyzdrowieje, odrazu szczepimy go na memingo, bo to one w dużej mierze powodują uszne zapalenia, no i oczywiście najstraszniejsze to zapalenie opon mózgowych. Co parwda nikogo nie znam ani wśród rodziny ani znajomych , kto by na to chorował, tfu tfu tfu, ale tu będzie zabezpieczenie przed tą straszną chorobą.
Szczepionka kosztuje ok. 180 zł, ale zdrowie i spokój własnego dziecka jest bezcenne.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Zdrówka dla dzieciaczków
Właśnie do mnie dotarło, że został miesiąc do świat i czas najwyższy zająć się prezentami Byłam z siebie dumna, że mam już jeden prezent ale jak się zorientowałam ile czasu zostało i ile prezentów to się przeraziłam Uwielbiam ten czas aż do świąt, w zeszłym roku jak Maksiul był taki maleńki nie miałam problemu z zakupami, ale teraz z tym czasem to średnio się widzę
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Wszystkie macie 100% racji. Jednak trzeba tu stanąć ponad tym co jest lepsze dla nas. Sama siedziałam z Madzią w domu dwa i pół roku i pod koniec już wariowałam,a wracając do pracy i "ludzi" byłam jakaś dzika na początku. Obserwując swoje dziecko i dzieci znajomych, to z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że dzieci które były z mamami przez pierwsze lata w domu chowają się znacznie lepiej. Lepszy kontakt jest z nimi , są inteligentniejsze, mniej problemów w okresie dojrzewania, po prostu najlepsza niania, nalepszy żłobek, mega drogie edukacyjne zabawki, nie zastąpią mamy. Te co wróciły pamiętają ciężki ból zostawienia dziecka, pamiętacie HaniaS??? Jaka trauma po powrocie do pracy? Nie pisze biedulka, bo pewnie nie ma jak.....
napiszę później, bo nie mam czasu
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Mi zostały w sumie tylko 3 prezenty ale oczywiście jestem bez pomysłów - dla mamy, męża i brata
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Więcej obaw miałam jak zmienialiśmy żłobek. Bałam się bardziej czy on to zaakceptuje
Prezentów to ja nie mam żadnych Na mikołaja dla Młodego jest. A reszta... z mężem wybieramy narożnik i ławę to będzie nasz prezent a rodzicom nie robimy prezentów. Dle chrześniaczki bratowa kupi co tam uważa a od drugiej chrześniaczki czekam aż napisze list do gwiazdora
Wiece jaka jestem głupia... na tablicy sprzedawałąm ciuszki. Pani się zdecydowała, pisszczała i jej wysłałam paczke bo ponoć wpłaciła pieniądze (kilka dni wcześniej kupiła czapeczke i pieniądze też wpłaciła dopiero jak dostała paczkę). Paczek dostała. Śmiała nawet napisać że coś jej tam nie pasuje w tych ciuszka a ja do dzisiaj pieniędzy nie mam. stówa w plecy...
Straszyłam, prosiłam i nic... Może któraś z was jest z Tych ? :> Nalot na nią trzeba zrobić. Mam adres imię nazwisko. wszystko co trzeba. Ciekawe czy na policji przyjęliby zgłoeszenie..
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Acha idzie nam druga jedyneczka, ale Julka nawet nie marudzi;-)
Musze kończyć bo Julka juz cos kombinuje bo za cicho jest
Wczoraj pomalowała mi mazakami nowe spodnie
Nie wiecie czym to wyprać? Szkoda mi bo prawie 100zl kosztowały
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Justyś mazaki to paskudna sprawa do usunięcia. Nie mam pomysłu
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
A ja powili zaczynam się poddawać z katarem Gabi. Ma iść już od poniedziałku do żłobka a tu znów zaczyna ją zatykać. Ma gęsty katar i nie mogę jej niczym rozluźnić - inhalujemy się, czyścimy nosek solą odciągamy fridą i d..pa. Jak idzie spać to smarczki jej przeszkadzają. Któraś ma jeszcze jakieś sposoby na gęsty katarek
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
A próbowałas na ten katar zwykłej wody morskiej? Namzawsze pomaga na gesty katar
Julka na szczęście zdrowa, tylko mnie jakis katar dopadł i leje mi się z nosa jak z kranu
Mamy juz dwa ząbki na dole, kolejne dwie jedyneczki górne w drodze jest troche marudzenia, ale nie jest tragicznie, z pierwszym ząbkiem bylo najgorzej
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa to ile masz osób do obdarowania??
Makrelcia trzymam kciuki żeby udało się wyegzekwować pieniądze od tej babki
Justyss ja też nie mam pomysłu na te spodnie
Anulka dobrze, że wcześnie wyczaiłaś z tym uszkiem to Julianek tak nie cierpiał
Polal biedna Gabrysia z tym katarkiem
Kasia u Was to szaleństwo z tymi ząbkami, my nawet wszystkich dwójek jeszcze nie mamy
U nas dziś biało za oknem Co prawda warstwa śniegu nie ma nawet 1 cm ale biało jest
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
PolaL Zdrówka dla Was
Makrelcia Mam nadzieję, że ta baba jednak Ci zapłaci Co za chamstwo
Jussstyś www.kawencja.com/plamy.html tu babka piszę jak usunąć plamy z flamastra.
Czajusiątko U nas też biało, ciężko się do pracy jechało tak sypało A co do prezentów to mamy sporą wigilię więc i prezentów sporo 13 osób do obdarowania Co roku obiecujemy sobie, że w następnym roku nie będziemy wszystkim robić, ale to jest coś co uwielbiam w Wigilę, jak każdy odpakowuje prezenty Jak dla mnie nie ma nic lepszego niż obdarowywać kogoś prezentem To takie drobnostki są, ale są
Jakaś nieprzytomna jestem Weekend pełen gości więc nic sobie człowiek nie odpoczął, ale byliśmy w Aqua Parku więc chociaż trochę poszaleliśmy w wodzie Maksiu nic się nie boi wody, nawet jak się cały zanurzał to tylko mrugał żeby woda z oczy uciekła
Widok z okna w pracy, i ciągle sypie
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
( Matko, ten wpis można odebrać jako zboczony, jak by ktoś nie będący w temacie go przeczytał )
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :