- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Ania schudł i to bardzo. Wszystkie spodnie na nim wiszą. A pampersy nosił 6, teraz spokojnie w 2 wchodzi. Robiłam mu badania i niby wszystko jest ok. Po prostu się wyciągnął. No i niejadek też się trochę z niego zrobił.
Dzisiaj porobiłam większość zakupów na imprezę ciągle się boję, że za mało jedzenia zrobię...
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Żłobek jest naprawdę super, zawsze byłam przeciwna, żeby dawać dziecko tak szybko do obcych. No ale to dla Oliwiera raj, nawet w nocy coś mi o kolegac opowiada, np : Miłosz bije A ostatnio Oliwier z roczną koleżanką Tolą zalali całą łazienkę i siebie przy okazji
W złobku mają naprawdę fajne pomysły i nie boją się pobrudzić sali i dzieci Zresztą musiałam podpisać zgodę na brudne ubrania
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Sandra pokój Szymka malowałam sama - jak jeszcze miałam czas wstyd przyznać że Gabi ma nie pomalowany przez mnie pokój ale jakoś za dużo rzeczy chciałam jej namalować a potem pomyślałam że może taki naciapany nie jest fajny. i na razie mam naszykowane naklejki ścienne. Jak już poukładam meble to zaczynamy oklejanie i zobaczę efekt. W razie co zawsze mogę coś namalować. Choć przyznam się że u niej to kusił mnie sufit
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Na dodatek wyszło mi badanie GBS pozytywne (mam paciorkowca)
Brzuch już mnie boli i chcę urodzic
Ala bawi sie w łóżeczku z kotkiem (maskotką) codziennie po obiadku I to tyle zameldowałam się
Nic ponarzekałam i uciekam
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
kasia tylko chwawilić przedszkole Oliwiera,nawet układy mają skoro był tam sam prezydent
sandra to gratuluję, bo Bruno słucha cię bardziej niż mnie filip,ale i tak jak kogoś słucha to mnie i niańkę
A moja bratanica będzie miała na imię Paulina, bo urodziła się w Pauliny 2 grudnia, ważyła 4580 więc kawał babki, bratowa miała cc, więcej nie wiem w weekend zadzwonię na skypa, więc będę miała więcej informacji, mam na smsa zdjęcie małej, widać, że grubasek ale mam starą komórkę więc wam nie wrzucę foty, czekam aż brat się pochwali na fb, to może udostępnię
A moja Madzia też chyba będzie miała cc, bo mały ułożył się pośladkowo, raczej się nie przekręci
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Chasiami pozytywny GBS to nic strasznego ja miałam przy Szymku też pozytywny i po prostu podczas porodu podają Ci w wenflon dodatkowo lek. Trochę jak pamiętam taki dziwny posmak ma się w ustach ale to przez 5 sek. więc wytrzymasz. Potem jak byłam w ciąży z Gabi to już nie miałam pozytywnego testu.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Moze jutro sprobuje jeszcze napisac i zdaze dodac post zanim lump sie wylaczy
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
bo ja tu przychodze z OGROMNYMI GRATULACJAMI !!! jako sierpniowka 2014 (mimo, ze Zuczek ostatecznie wybral lipiec;)) do sierpniowki 2015 gratuluje i magicznego czasu zycze :* (ciesze sie jakbym to ja byla, bo widze siebie rok temu )
Kasia - kocham przedszkole Olego (i nie przez tego prezydenta, a przez te zabawy gdzie sie mozna brudzic ), (mozesz mnie zapisac:P), uwielbiam jak z dziecmi pracuja ludzie z pasja
a torcik bardzo ladny sama pieklas ? pochwal sie jaki smak choc ja musze sie przyznac, ze ja tam od tortu wole te sledzie po prawej
Aniu- przykro mi, ze corke spotyka tyle dolegliwosci ciazowych, a teraz jeszcze to ulozenie... oby sie jednak przekrecil, mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej -wrzesniowki czekaja na pierwszego wnuka duzo sil!
Chasiami to juz koncowka - ale zlecialo szybciutko mysl pozytywnie - juz niedlugo wielkie spotkani, trudny ale cudowny czas
a ja sie zastanawiam co u Karolak ? mam nadzieje, ze wszytsko dobrze! mam nadzieje, ze bedziesz miala dobry porod - bardzo Ci tego zycze po tym co musialas przejsc za pierwszym razem - pamietam dobrze, bo teoretycznie mialysmy bardzo podobne pierwsze porody, ale konsekwencje i przezycia zupelnie rozne niestety
kolorowych snow !!!
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Karolak urodziła 4 listopada synka Jasia. ale długo się do nas nie odezwała
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja wlasnie pamietalam, ze Karolak miala termin cos na koniec roku, ale dokladnie nie pamietalam pewnie nie ma czasu - sama z dwojka dzieci - poczatki nie sa latwe zwykle, a z czasem jest coraz lepiej.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Haloooo mamusie a gdzie wy? Już mi z tego fejsbuka zmykać i chociaż coś skrobnąć, bo nie mam co czytać
Oliwier znów w domu siedzi, katar i kaszel się nasiliły. Mam nadzieje, że syropki pomogą, bo lekarz na bank znów jakiś antybiotyk da. A co za dużo to niezdrowo
Wieczorem jakby lepiej było już