- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madeleine
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Synuś już na świecie! :))
- Otrzymane podziękowania: 0
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
miłego dnia
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Jak ja się ciesze, że studia mam już za sobą Nie chciało by mi się już na zajęcia chodzić, tym bardziej, że kończąc magistra doszłam do wniosku, że dyplomem w Polsce można sobie
A ja dzisiaj mam wizytę i straszliwie nie mogę się doczekać Mam nadzieję, że zobaczymy z mężem naszego szkraba na USG dzisiaj Cały czas byłam spokojna, ale teraz zaczęłam się denerwować przed tą wizytą
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Pozdrawiam
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja też mam dziś wyczekiwaną wizytę już się nie mogę doczekać jak podglądnę co tam robi moja dzidzia jak sie ładnie ustawi to może poznam pleć
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też miałam problemy ze snem, ale odkąd dostałam od męża taka poduchę w kształcie rogala, albo litery C jak kto woli, to powiem Wam, że śpię duuuuużo lepiej, bardzo ją polecam O taki mam motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Nie ma mowy o powrocie do pracy. Planowałam sobie, że dłużej popracuję, to później będę dłużej w domu z moim synkiem. Niestety nie wiem jak to będzie. Raz, to boję się, że ktoś zastąpi mnie i nie będę miała do czego wracać, dwa boję się, że będę musiała wrócić zaraz po macierzyńskim. Mąż obecnie nie ma jak dorobić,a moja dorastająca córka ma za rok maturę i chce dostać się na dobre studia, co wiąże się z dodatkową kasą.( korepetycje itp)
Zamiast się cieszyć, to ja znowu się martwię
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja od kilku dni mam mega apetyt, no normalnie jadłabym i jadłabym non-stop. Ratuje się jabłkami, surówką z kiszonej kapusty, twarogiem z ogórkiem lub pomidorem. Jem takie rzeczy mnie tuczące, bo gdyby nie to, to pewnie wyglądałabym już jak wieloryb i ważyłabym z "tonę"
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ania pamiętaj, że my musimy się martwić jak najmniej, więc głowa do góry bedzie dobrze
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anulka ja skończyłam ekonomię ze specjalnością logistyka i transport Mi też apeptyt wrócił, już od tygodnia nie wymiotowałam, czasami jeszcze mnie mdli, ale znacznie mniej niż wcześniej więc chyba już przechodzi Ale faktycznie trzeba uważać, bo to co tak ładnie mi zeszło w pierwszym trymestrze, może szybciutko wrócić, a moja ginka powiedziała, że z moją wagą równie dobrze nic nie muszę przytyć w ciąży
Mała ta kosztowała 140zł, ale wiem, że na allegro można tańsze znaleźć, z tym, że ja się obawiałam czy spełni taką samą funkcję jak ta, bo czytałam różne fora i najwięcej opinii było właśnie o tej firmie. Ale na prawdę mi pomaga
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mi tylko trochę apetyt wrócił kapustę kiszoną uwielbiam ale nawet jak zjem troche to ide zaraz ja do ubikacji zwrócić mięso też podobni na mnie dziala:( więc zajadam tylko słodkie
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania, Ty się nie martw. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Staraj się teraz nie myśleć o rzeczach które powoduję niepokój. Uspokój się i myśl o rzeczach przyjemnych. Myśląc pozytywnie przyciągamy do siebie pozytywne rzeczy . Dla mnie w takich chwilach zmartwień i wątpliwości uzdrawiającą jest modlitwa. Po prostu uświadamiam wtedy sobie, że Ja nic nie mogę sama, tylko Pan Bóg. I ofiaruję mu wszystko prosząc o potrzebne laski. Również św. Rita, jest patronką spraw trudnych i beznadziejnych. Gdy dwa lata temu byłam w bardzo trudnej sytuacji, po prostu nie widziałam żadnego wyjścia, zaczęłam gorliwie się modlić do św. Rity i po kilku dniach stał się cud, dosłownie!!!, nieoczekiwanie dostałam tel. od pewniej osoby, po którym mój problem został ot tak sam rozwiązany. Ona jest naprawdę niesamowita!!! Tylko trzeba uwierzyć i wierzyć.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :