BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu #340105 przez PolaL
U mnie niedziela nawet słoneczna. Wczoraj za to deszcz z gradem. No ale skoro już jestem po obiadku to trzeba korzystać ze słoneczka i ruszyć na spacerek. Miłego dnia.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #340137 przez madeleine
ja wam powiem ze u mnie wczoraj za oknem mialam wszystkie pory roku o.O a jak zaczęło sypać sniegiem to nie bylo nic widac :P dzisiaj słoneczko, cieplutko ide na spacerek :) trzeba korzystać ze słonecznej pogody :)

Wiktorek już jest z nami!

12 lata 9 miesiąc temu #340174 przez mala2809
Ja też już w końcu opuściłam mury mojej uczelni :) dobrze, że nie miałam zajęć do 21 :) pogoda na szczęście trochę się poprawiła, ale i tak mimo tego, że wyszło słoneczko to jest mi za zimno żeby iść na spacerek :) posiedze w domciu i poodpoczywam :) :) :) :)

miłego dnia :)

12 lata 9 miesiąc temu #340488 przez agnesssa
Hej Hej :)

Jak ja się ciesze, że studia mam już za sobą :cheer: Nie chciało by mi się już na zajęcia chodzić, tym bardziej, że kończąc magistra doszłam do wniosku, że dyplomem w Polsce można sobie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
No ale znowu bez skończonych studiów to już w ogóle jest kicha :angry: :angry:

A ja dzisiaj mam wizytę i straszliwie nie mogę się doczekać :woohoo: Mam nadzieję, że zobaczymy z mężem naszego szkraba na USG dzisiaj :woohoo: Cały czas byłam spokojna, ale teraz zaczęłam się denerwować przed tą wizytą :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #340489 przez chasiami
Witajcie dziewczynki :) miałam jakąs dziwną nocke, co chwilę sie budziłam, a teraz musze sie skupic pisac prace do obrony, czuje ze bedzie słabo.
Pozdrawiam

12 lata 9 miesiąc temu #340500 przez mala2809
Oj ja też miałam dziś fatalną nockę :( w sumie zasnęłam dopiero nad ranem :( ale tak bywa, brzusio rośnie i nie umie znaleźć sobie miejsca :)
Ja też mam dziś wyczekiwaną wizytę :) już się nie mogę doczekać jak podglądnę co tam robi moja dzidzia :) jak sie ładnie ustawi to może poznam pleć :) :) :)

12 lata 9 miesiąc temu #340508 przez agnesssa
No Mała też liczę, że nasze maleństwo się ujawni ;) Wczoraj mój mąż gadał do brzuszka, że dzidzia ma być grzeczna i się rodzicom ładnie pokazać :lol:

Ja też miałam problemy ze snem, ale odkąd dostałam od męża taka poduchę w kształcie rogala, albo litery C jak kto woli, to powiem Wam, że śpię duuuuużo lepiej, bardzo ją polecam :woohoo: O taki mam motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html

12 lata 9 miesiąc temu #340515 przez Ania14.09
To musiało coś być z pogodą, może zmiana frontów na wiosnę? Ja też spałam fatalnie. Poza tym za bardzo nie mogę nic robić. Jak za dużo połażę skacze mi ciśnienie :(
Nie ma mowy o powrocie do pracy. Planowałam sobie, że dłużej popracuję, to później będę dłużej w domu z moim synkiem. Niestety nie wiem jak to będzie. Raz, to boję się, że ktoś zastąpi mnie i nie będę miała do czego wracać, dwa boję się, że będę musiała wrócić zaraz po macierzyńskim. Mąż obecnie nie ma jak dorobić,a moja dorastająca córka ma za rok maturę i chce dostać się na dobre studia, co wiąże się z dodatkową kasą.( korepetycje itp)
Zamiast się cieszyć, to ja znowu się martwię :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 9 miesiąc temu #340521 przez Anulka
Widzę, że większość z Was studiuje. Podziwiam Was i trzymam kciuki :). A jakie kierunki studiujecie lub już skończyłyście?

ja od kilku dni mam mega apetyt, no normalnie jadłabym i jadłabym non-stop. Ratuje się jabłkami, surówką z kiszonej kapusty, twarogiem z ogórkiem lub pomidorem. Jem takie rzeczy mnie tuczące, bo gdyby nie to, to pewnie wyglądałabym już jak wieloryb i ważyłabym z "tonę" :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #340528 przez mala2809
agnesssa też kiedyś myślałam o takim zakupie :) ale bałam się, że nie bedzie zbyt praktyczna,ale jak muwisz, że jest fajna to będę musiała ładnie do męża zagadać :) :) :)
Ania pamiętaj, że my musimy się martwić jak najmniej, więc głowa do góry bedzie dobrze :)

12 lata 9 miesiąc temu #340529 przez Ania14.09
Agnesssa- ja już od dawna tak śpię,ale z kołdrą między nogami i przyznam, że dużo wygodniej

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340545 przez agnesssa
Ania nie zamartwiaj się, przyjdzie czas przyjdzie rada :kiss: :kiss: Ja spałam z poduszkami między nogami i pod cyckami, bo bez tego nie szło, ale i tak średni mi wygodnie było, a teraz na prawdę jest super, no i słyszałam, że do karmienia tez się bardzo przydaje :woohoo:

Anulka ja skończyłam ekonomię ze specjalnością logistyka i transport :) Mi też apeptyt wrócił, już od tygodnia nie wymiotowałam, czasami jeszcze mnie mdli, ale znacznie mniej niż wcześniej więc chyba już przechodzi :woohoo: Ale faktycznie trzeba uważać, bo to co tak ładnie mi zeszło w pierwszym trymestrze, może szybciutko wrócić, a moja ginka powiedziała, że z moją wagą równie dobrze nic nie muszę przytyć w ciąży :side:

Mała ta kosztowała 140zł, ale wiem, że na allegro można tańsze znaleźć, z tym, że ja się obawiałam czy spełni taką samą funkcję jak ta, bo czytałam różne fora i najwięcej opinii było właśnie o tej firmie. Ale na prawdę mi pomaga

12 lata 9 miesiąc temu #340549 przez mala2809
Anulka ja studjuje kierunek rachunkowość i finanse :)
Mi tylko trochę apetyt wrócił :( kapustę kiszoną uwielbiam ale nawet jak zjem troche to ide zaraz ja do ubikacji zwrócić :( mięso też podobni na mnie dziala:( więc zajadam tylko słodkie :) :) :)

12 lata 9 miesiąc temu #340556 przez Anulka
Ja rónież tej nocy źle spałam, dużo razy budziłam się, dopiero nad ranem zasnęłam na dłużej i spałam do 9-tej.
Ania, Ty się nie martw. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Staraj się teraz nie myśleć o rzeczach które powoduję niepokój. Uspokój się i myśl o rzeczach przyjemnych. Myśląc pozytywnie przyciągamy do siebie pozytywne rzeczy :). Dla mnie w takich chwilach zmartwień i wątpliwości uzdrawiającą jest modlitwa. Po prostu uświadamiam wtedy sobie, że Ja nic nie mogę sama, tylko Pan Bóg. I ofiaruję mu wszystko prosząc o potrzebne laski. Również św. Rita, jest patronką spraw trudnych i beznadziejnych. Gdy dwa lata temu byłam w bardzo trudnej sytuacji, po prostu nie widziałam żadnego wyjścia, zaczęłam gorliwie się modlić do św. Rity i po kilku dniach stał się cud, dosłownie!!!, nieoczekiwanie dostałam tel. od pewniej osoby, po którym mój problem został ot tak sam rozwiązany. Ona jest naprawdę niesamowita!!! Tylko trzeba uwierzyć i wierzyć.

12 lata 9 miesiąc temu #340570 przez Anulka
Bidulka Mala <tuli> . Ale te wymioty Ci miną jak nam wszystkim już pewnie za tydzień, dwa :). No wg. tego co mówią "starożytni" mieszkańcy na słodkie córcia, na słone synek :). A ty masz już jednego bobaska?? tak??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka