- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
a poza tym to żyję już jutrem bo idę na usg na 13 30 i może dowiem się czy będzie chłopak czy dziewczynka
miłego i słonecznego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Brzusie macie wszystkie śliczne, i każdy widać, że ciążowy Aganio największy, ale bliźniaki zobowiązują
W sobotę wybrałam się na małe zakupy z moją mamą i tez kupiłam parę body z długim i krótkim, spodnie i bluzę Normalnie rozczulające są te małe ciuszki Do tego byłam na chrzcinach i ten maluszek taki słodki i się uśmiechał do cioci
Ja wróciłam od rodziców dopiero wczoraj w nocy, i jestem jak zwykle wymęczona po weekendzie, zwłaszcza, że był intensywny, a jeszcze wczoraj jak już mieliśmy się zbierać do domku, moja chrzestna miała wypadek i mąż od razu pojechał na miejsce zdarzenia, cały dzień spędzili przy wraku samochodu razem z policją, a moja chrzestna jest w szpitalu, zrobili jej tomografię i niby nie ma połamanego kręgosłupa, ale że rozbiła głową szybę boczną to leży na obserwacji, bo nie wiadomo czy opuchlizna będzie schodzić Mówię Wam normalnie byłam przerażona, nawet mi nie pozwolili do niej do tego szpitala jechać, ale może to i lepiej
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
Wiem jak ja miałam ostatnio USG, to też żyłam tym, aby się dowiedzieć, czy faktycznie chłopak, czy może to wcześniej była zmyłka i będzie dziewczynka ale będzie synuś i jak to mąż mówi, następna będzie córeczka, to synek jako starszy będzie się nią opiekował i bronił przed innymi chłopakami hehe no nie wiem jak to jest, bo mam młodszego brata, ale nie ukrywam chciałam mieć jako nastolatka starszego, zawsze to mógłby mieć fajnych kolegów hehe
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
Ja też mieszkam w bloku i zazdroszczę wszystkim co mieszkają w domu. A w lato to szczególnie zazdroszczę
patys to czekamy jutro na nowinkę
Dziewczyny miewacie bóle brzucha?? Mnie od 2 dni boli tak jakby na okres. Martwię się troszkę, ale nie chcę z byle powodu do lekarza lecieć.
Ja swojego małego dopiero zobaczę za 2 tyg.bo mam badania prenatalne połówkowe. Już nie mogę się doczekać.
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Andra Mnie brzuszek też czasami pobolewa, i dziewczyny podpowiedziały żeby magnez łykać, już sobie zamówiłam taki zestaw naturalnych witamin magnez z wapniem, czekam aż przyjdzie
Patys mam nadzieję, ze Twoje maleństwo się ujawni
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
A i wczoraj byłam z mężem na zakupach i jak widziałam te maleńkie ciuszki to normalnie nie mogłam wytrzymać, ale powstrzymałam się, bo znając mnie nie miałabym umiaru w kupowaniu:)
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
A tak ogólnie to zażywacie jakiś zestaw witamin dla ciężarnych? bo ja właśnie się zastanawiałam, ale ginka nic nie mówiła, wcześniej o to pytałam, powiedziała że nie, a na ostatniej wizycie jakoś mi umknęło, ale znając moją gin jakbym miała to by sama powiedziała.. a nie chce nic na własną rękę łykać..
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też się niepokoję jak mały się nie rusza. Słodycze nawet go nie ruszają Cały czas czułam dość mocne łaskotanie a od 2 dni to leniuszek jest. Raz- dwa razy w ciągu dnia da znać że siedzi w brzuszku
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas dziś trochę słońca ale pewnie znowu będzie ulewa Wczoraj jak wracałam do domu z przedszkola złapała mnie taka ulewa ze dzisiaj oprócz bólu gardła , doszedł kaszel i katar
Dziewczyny śliczne brzuszki , siteczko mamy na ten sam dzień termin a mój brzuch jest wielgachny przy Twoim jak w końcu ktoś zrobi mi zdjęcie to wrzucę ( dziś może córka mi zrobi zdjęcie , bo lubi fotografować dzidziusia ).
Ja tez zazwyczaj czuje dziecko codziennie , wczoraj wieczorem czułam koniaczki nim mąż przyszedł to już przestało kopać , ma wyczucie
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
26joanna ja od początku obserwowałam wrzucane fotki z brzuszkami i jak u którejś się pojawiał u mnie ciągle nic i nic zaczęłam się niepokoić że coś jest nie tak, że maluszek nie rośnie, po każdej wizycie się uspokajałam na jakiś czas, po prostu chyba mam taką urodę może później mnie wywali hehe ale póki co łatwo mogę ukryć brzuszek, wystarczy nie opinająca bluzeczka i gotowe.. chociaż nie ukrywam ciąża to jedyny okres kiedy chcemy pokazywać nasze brzuszki, więc chce i ja