- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Właściwie to czekam co dzień na wiadomość od Ciebie jak sobie dajesz radę, bo nie ukrywam, że łatwiej jak ktoś przeżywa coś podobnego
No i cieszę się ogromnie że u Was coraz lepiej. Ja jak Hania nie może zasnąć to stoję nad łóżeczkiem i głaszcze ją albo nucę coś i staram się jej nie wyciągać na ręce.
Kasia - Oli niezłe wygibasy robi. Widać silne chłopisko. A co to za fajną zabawkę macie???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Hanias dlatego ja śpię z moim synem, dawno złożyłam broń i olałam łóżeczko, nie wiem do czego mnie to dporowadzi,ale mężowi nie przeszkadza, trochę się przez to oddaliliśmy,ale nie całkiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hanias to góra od stoliczka aktywnego z Fisher Price, Oliwier bardzo go lubi
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
a jak z twoją laktacją ??ty w dzień karmisz jeszcze??u mnie już mniej pokarmu ale jeszcze piersi są twarde:)
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Pierwsza karuzelka zaliczona .
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
dziś Mati budził się 4 razy w tym raz tylko na dosłownie minutkę...jadł o połnocy...ostanio jadł 3 razy o 1 30 wiec sie zdziwiłam i nie byłam pewna czy jest głodny ale wypił 180 ml!!!!od wczoraj rana ma jakiś większy apetyt rano zjadł 220!!!
polal a u nas beznadziejna pogoda wczoraj cały czas padało i dziś chyba też na szczęście jutro ma być lepiej to wreszcie pospacerujemy...a karuzela superowa. Matek jeszcze nie siedzi więc nie czuł by się tak pewnie:)
a dziś odwiedzają mnie przyjaciółki na kawce ok 15 a o 19 wychodze na wieczór Spa do koleżanek i mam pozwolenie do powrotu nawet po północy:)
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
U nas weekend mija pracowicie bo od wtorku malowaliśmy pokój. Strasznie długo nam schodziło bo mąż we wtorek i czwartek był w pracy, a jeszcze musieliśmy spsikać takim środkiem na wilgoć. Nasz pokój jest teraz iście dziecinny bo na 3 ścianach mamy malunki jak będę miała troszkę czasu to wstawię Wam zdjęcia.
Tak poza tym to w środę byliśmy u chrześnicy mojego męża na 3 urodzinach i były dwa torty bo mój mąż też obchodził w ten sam dzień urodziny. Jutro też jedziemy na 3 urodzinki do mojej chrześnicy
My też do spania słuchamy kołysanek Turnaua i Ummer
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
a dzisiaj pierwszy raz od ciąży lampka wina-bezcenne:)
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Jak ta ciąża zmienia człowieka Bo ja ostatnio byłam na basenie pierwszy raz od ok 2 lat i ta radocha Gorzej niż dziecko niezapomniana
A co do Alusi to nie moge jej zostawic ani na chwile w łóżeczku, bo zaraz wstaje na nóżki. Na FB jest zdjęcie - dowód zbrodni A cwaniarka raczkowac nie umie, a chodzic chce
A najlepsze jest to że sama z całkiem leżącego usiąśc nie potrafi(siedziec siedzi, wstawac do siadania też umie ale musi miec chocby najcieńszą poduszkę to wtedy sama siądzie ale całkiem z leżącego to nie potrafi) , a chodzic chce.
I zauważyłam ze zaczeła się bac ludzi, przyszedł dzisiaj sąsiad to na jego widok tak zaczeła płakac, ze nie potrafiłam jej uspokoic.
A jutro idziemy na urodziny do mojej babci, ale od obiadu już i będzie Alusia i dwóch troszeczkę starszych kuzynów (a tak naprawde to są dzieci po kuzynach), ale będzie gwarno napewno a Ala tak nie lubi. No nic trzeba przeżyc
Miłej niedzieli życzę