- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Też byłam dzisiaj na zakupach i weszłam do kilku SH i niestety u nas w mieście nie da się tam kupić nic fajnego dla maluszków, ale już 10 maja jadę do Warszawy na echo serca maluszka to może tam coś znajdę...
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja Joasiu, z mężem umiałam rozmawiać kiedyś. W czasach gdy byliśmy parą i potem narzeczonymi, rozmawiałam z nim o wszystkim, czasem to rozumiał mnie lepiej niż przyjaciółki. Dziś jakoś nie wychodzi mi to, coraz częściej czuję, że chęć zamknięcia się w sobie i nic nikomu nie mówienia. Czasem, tak np. jak wczoraj, robię próby rozmowy, ale końca się one nie zrozumieniem mnie, i wtedy czuję się jak kompletna idiotka. I tu właśnie widzę, że mój mąż i ja jesteśmy rożni. On jest dobrym, kochanym, czułym, ale do tej pory prowadził, proste monotonne życie na wsi. A ja cały czas gdzieś latałam, zmieniałam miejsca zamieszkania, chłonęłam życie. Mu starczy pole, las, ogródek, a ja chciałabym gdzieś pojechać coś zobaczyć czasem. Mój mąż kiedyś mi powiedział, że gdybym nie zobaczyła tylu miejsc to nie tęskniłabym za nimi i nie pragnęłabym zobaczyć nowe. I mi ręce opadły .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
anulka- nie martw się, naprawdę. Mężczyźni często nas nie rozumieją. Związek też przechodzi różne fazy. Na pewno ciąża i przyjście na świat dziecka zmienia wszystko w związku,ale to nic strasznego. Ja np. nie mam zaufania do takich ciągle ciumkających na pokaz. Nie raz się napatrzyłam na niby idealny związek, a to była tylko pokazówka. W pracy mam do czynienia głównie z mężczyznami i też napatrzyłam się na wiele i wiele razy byłam przerażona. Najczęściej ci co udawali przed żonami ideała, mieli coś na sumieniu
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- anette24
- Wylogowany
- gaworzenie
Dawno mnie tu nie było, ale miałam urwanie głowy :/
U mnie z tą szkołą rodzenia jest tak, że jeżeli mąż ma być obecny przy porodzie to trzeba chodzić do szkoły rodzenia. Zajęcia można zacząć dopiero od 25 tc. Mój mąż zdeklarował się, że chce być przy porodzie więc w czerwcu pewnie zaczniemy. A jeszcze dodam, że u mnie w przyszpitalnej szkole rodzenia zajęcia są bezpłatne, jest 6 dwugodzinnych spotkań.
Przyznam się Wam, że idę dzisiaj popołudniu na wizytę do gin i zobaczę moje Maleństwo Już nie mogę się doczekać... ciekawa jestem czy lekarka potwierdzi siusiaka Nie wiem, czy też tak macie, ale ja zawsze przed wizytą mam trochę cykora czy wszystko ok.
Życzę cieplutkiego słonecznego dnia
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Anette na pewno będzie wszystko dobrze, ale ja też się zawsze denerwuję, przed wizytą, to już chyba taka kolej rzeczy Daj znaka koniecznie po wizycie
A u mnie miało być dzisiaj słońce a ni ma, dobrze, że chociaz jest cieplej niż w zeszłym tygodniu, ale pranie chciałam na taras wystawić a tu bardziej na deszcz wygląda
Dziewczyny kupiłam wózek Ładny, nie zniszczony, mogek który chciałam, za 1/3 ceny, a babeczka mi jeszcze dorzuciła matę edukacyjną stoja,k do wanienki, i pałąk z zabawkami do wózka więc uważam, że warto było
Gdzie jest Mała Odezwij się kochana jak tam po wizycie
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj nie pisałam już bo lekarz się spóźnił prawie 2 godz..., w domu byłam po 22 i musiałam całą rodzinę obdzwonić
W więc............ Nie będę gorsza od Was - wrześniowy chłopaczek u mnie też
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anulka Chciałam Ci tylko powiedzieć, że tak jak dziewczyny mówią, mężczyźni inaczej reagują na ciążę, jest to tak indywidualne, że nigdy nie da się przewidzieć, mój maż teraz się angażuje, ale pierwsze trzy miesiące też był bardzo sceptyczny, zwłaszcza, że pierwszą ciążę poroniłam, i nie do końca wierzył, że się udało... był dziwny, teraz jak już brzuszek widać jest zupełnie inaczej, po za tym dużo mu dało, że był ze mną na USG i sam mógł obejrzeć swoje dzieciątko na monitorze, w tedy chyba był prawdziwy przełom, tak samo mój teściu, cały czas twierdził, że jak się urodzi to uwierzy, a jak zobaczył filmik na którym mały się wierci już inaczej podchodzi do mojej ciąży. Ale to prawda, że tatusiowie najbardziej wariują jak już mogą dotknąć i przytulić swoje Maleństwo. Twój mąż na pewno też tak będzie miał, a Ty się absolutnie nie denerwuj, może postaraj się go wyciągnąć do jakiejś hurtowni z akcesoriami dla maluszków, chociaż pooglądać, może coś się zmieni
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
mała2809 gratuluje synaczka
agnessa wrzucaj fotkę wózeczka
Też się zastanawiam nad stojakiem do wanienki bo nie wiem jak ja dziecko będę kąpała Chyba bez takiego stojaka się nie obędzie
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Ja mam prysznic więc w ogóle nie mam warunków do kąpieli bobasa i w dodatku łazienka mała
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
Mała Gratuluję chłopaka Nieźle dziewczyny szalejemy z tymi chłopakami
Kochane dziś pierwszy raz chyba miałam zgage fatalne uczucie pali w przełyku że szok ale napiłam sie mleka i było ok czy w ciąży to normalne te zgagi??? bo ja już nie chce jej
wczoraj wróciłam od mojej krawcowej czekałam 2 godziny aż skończy moje rzeczy szyć (ponczo, sweterek wampirek i sukienkę)- przerzuciłam sie na szycie teraz bo ja nie widze rzeczy dla siebie a jak już coś mi sie podoba to ma kolosalne ceny a szycie mnie taniej wynosi