BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352757 przez agnesssa
Aganio no ponoć normalne, że zgaga w ciaży, słyszałam też że jak dzieciątka mają dużo włosków to zgaga częściej występuje... nie wiem czy to tak do końća prawda, ale moja koleżanka miała okropna zgagę i urodziła włochata córeczkę :silly:
Mnie męczy od kilku dni, mleko nie pomaga, kupiłam sobie Gastrostuss i niestety też nie do koca pomaga :huh: A dzisiaj znowu nie wzięłam do pracy i juz w ogóle mnie męczy :dry:

Fajnie, że masz krawcową zaufaną, jednak jak uszyte nam miarę to zawsze lepiej leży :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #352760 przez aganio87
co do rzeczy to są troche luźniejsze ale faktycznie tak jak sie chce i materiał taki jaki sie chce :) :) :)

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #352765 przez patys
u mnie dzisiaj piękna pogoda 24 stopnie B) :lol: więc chyba zaraz wybiorę się na spacer..na szczęście jutro jadę na wieś więc od rana będę na świeżym powietrzu:)

agnesssa bardzo fajny wózek, bardzo ładny kolor, ja nie kupuję bo dostaję po siostrze..bardzo się z tego ciesze, chociaż fajnie byłoby mieć na tyle kasy żeby kupić sobie taki swój:)
mała gratuluję chłopca! masz już wybrane imię bo nie pamiętam?:)my już z mężem raczej na pewno będziemy mieć Mateuszka zwłaszcza, że już tak do niego mówimy :lol: :lol:

co do naszych mężów to ja chyba mam dużo szczęścia bo to taka moja bratnia dusza:)jestem pewna że nikt nie rozumie mnie tak dobrze jak on...co nie znaczy, że nie ma wad bo każdy ma...

słonecznego dnia :)

12 lata 8 miesiąc temu #352777 przez Ania14.09
mała- witaj w gronie synkowym. Gratulacje!
agnessa- wózek super! Ja kupuję dopiero w sierpniu, na razie zbieram różne rzeczy jak mi dają :)

Pisałam wczoraj, że bolał mnie brzuch,ale chyba przeszło, a to chyba przez jelita, bo trochę się podtrułam starą sałatką :silly: Słyszałam, że jak w moim wieku zostaje się mamą, to więcej się panikuje. Chyba ja tak mam. Poza tym też jestem po przejściach..... W moim wieku też nie rosną już zęby mądrości :huh: Ja mam od wczoraj ten ząbkowy ból.. :( Wszystkie ósemki wyszły mi grubo po 30-ce, tylko została jedna i chyba teraz idzie. Czuję sie fatalnie, bo boli mnie i oko i gardło i mam spuchniety policzek. A w ciąży to nic chyba nie poradzę :blush:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 8 miesiąc temu #352779 przez aganio87
Aniu współczuje bólu jedyne co to wizyta u lekarza zostaje bo tak to faktycznie nic nie da sie zaradzić...:(

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #352782 przez agnesssa
Aniu współczuje, mi co jakiś czas się te
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
zęby wyrzynają i to jest bardzo nie przyjemny ból, a u Ciebie jakaś kumulacja :huh: Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie :kiss:

Patys ja Ci normalnie zazdroszę tych wyjazdów na wieś :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #352785 przez Ania14.09
U ginekologa byłam w środę i powiedział, że to od jelit. Ząb jakoś przeżyję :) Tylko wiecie jak to z tym bólem brzucha w ciąży, niby nic wielkiego,ale niepokój jest. Jak do jutra będzie mnie bolało, to pojadę do szpitala, bo może powinni mi zrobić usg? Może powinnam coś brać?

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 8 miesiąc temu #352789 przez aganio87
Oby ból przeszedł i byś nie musiała iść do szpitala :*

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #352805 przez Jussstyś
agnesssa wózek na prawdę bardzo ładny :):) ja będę miała od brata, bo jego córeczka już z niego wyrosła i kupili jej spacerówkę :)

Ania14.09 współczuję... ja już mam na szczęście wszystkie ósemki
mała gratuluję synka! :)

12 lata 8 miesiąc temu #352813 przez agnesssa
Jussstyś Patys fajnie macie, że dostaniecie w spadku wózeczki :lol: To jest zawsze duża pomoc :woohoo: Ja nie miałam po kim, dlatego się zdecydowałam na używany, bo jednak zamiast 2000zł zapłaciłam 600zł dla mnie to jest wielka różnica, bo ile rzeczy mogę kupić w to miejsce choćby łóżeczko itp

Ania faktycznie lepiej dmuchać na zimne i w razie czego leć do tego szpitala, ale lepiej będzie jak przestanie boleć, czego Ci życzę :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #352818 przez patys
wysyłam wam zdjęcie mojego aktualnego brzuszka:)

Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #352821 przez agnesssa
Patys Śliczny masz brzusio :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352824 przez aganio87
Agnesssa ja też szukam używanego wózka dla moich bliźniaków ale niestety nic na razie nie widze ale napewno jak znajde to kupie nie zależnie od moich postanowień że dopiero po 24 tyg ciązy bede kupować :)

a jak myślicie na początek 1 łóżeczko starczy dla moich szkrabów powiedzmy do 4 miesiąca??? bo powiem szczerze że na 2 łóżeczko to jak na razie nie mamy miejsca a tak po nowym roku już bedziemy mogli pomalutku sie przeprowadzać do nszego domku.

ubranka,wanienkę,szczoteczke do włosów, gumowa gruszkę,małe nożyczki z okrągłymi końcówkami to też bede mieć więc troche odejdzie, wiadomo kosmetyki, butelki smoczki trzeba bedzie kupić ale choć coś odejdzie.
No i zmora pampersy zaczynam szukać jakiejś hurtowni pampersów by choć mieć troche taniej....

Patys
śliczny brzusio :)

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #352830 przez Jussstyś
Patys śliczny brzusio :) mój to rośnie dosłownie w oczach ;)

12 lata 8 miesiąc temu #352832 przez aganio87
Jussstyś pochwal się swoim :) :) :)

[*] 6.11.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka