- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Ja umieram. Przeziębiłam się i całą noc nie spałam. A najgorsze jest to, że od tego kataru tak zaczęła mnie zgaga męczyć, że na końcu wisiałam nad kibelkiem bo nie wiedziałam już co i jak. Gdybym nie wiedziała, że to zgaga to bym na pogotowie pojechała tak bolało. Także moich postanowień nie doczekam,że dam rade bez leków na zgage. Rano zaraz poleciałam do apteki Zobaczymy czy coś ten syrop podziała. Dzisiaj odsypiam nockę i nie mam siły na nic Tragicznie się czuję. Normalnie to się modlę, żebym nie zaczęła rodzić bo nie dam rady dzisiaj
Co bierzecie dla maluszków na wyjście ze szpitala ? Jakiś pajacyk dresik czy co ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja do szpitala mam już spakowane torbę dla siebie i dla maluszka. Dla maluszka spakowałam na wszelki wypadek pajacyk w rozmiarze 56 i do tego czapeczkę i niedrapki oraz bluzę lub w rozmiarze 62 pajacyk, czapeczkę, niedrapanie i bluzę, no i do fotelika jak będzie my wieźli śpiworek, aby maluszkowi nie było zimno.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie zimno wczoraj +13 i deszcz, dzisiaj +19 i nie pada.
Pogoda mi sprzyja, nie mam żadnych opuchnięć, tylko dzieci szkoda, bo wakacje a w domu siedzą
Baby_55 ja obeje dzieci urodziłam dokładnie 21 dni przed terminem (skończony 37 tc) i były uznane za urodzone o czasie. Córka ważyła 3050 g, a syn 3950 g
Madeleine wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i w tej chwili zdrówka przede wszystkim.
makrelcia trzymaj się mnie dopadła zgaga w szpitalu, jak cały dzień leżałam. Nie ma się co męczyć, mam nadzieję że syrop pomógł
Nie przygotowałam rzeczy dla maluszka na wyjście, bo nie wiem jaki duży będzie, ani jaka pogoda. Córka mi wszystko dopasuje.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Mnie też pod wieczór jakiś katar dopadł - to przez tą pogodę - nie wiadomo jak się ubrać - raz zimno raz gorąco...
Uciekam spać, miłeji spokojnej nocki
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Mnie wczoraj wieczorem rozłożyło, tak mnie zaczęły boleć pachwiny, że chodzić nie mogłam (mam to do tej pory). Leże tylko w łóżku, boje się, że wczoraj przegiełam ze sprzątaniem z rana + wniosłam zakupy z auta (mocno padało i nie chciało mi się na dwa razy). Jestem zła sama na siebie Jeszcze spotkała mnie pracownica i mówiła, że brzuch mi opadł. W czwartek Gin mówiła, że skraca mi się szyjka, a jak długo się skraca do porodu nie wiem, tydzień, dwa, więcej hmmm u mnie lada dzień 37 tydzień .. a ja tym moim chodzeniem to sama jej pomagam się skracać (dziecko ciężkie więc naciska).. nie chce jeszcze rodzić, wszystko mnie tak przeraża jutro muszę jeszcze 400 km zrobić autem po drugie auto - odebrać.. całą noc przez to mi się śniło, że jutro urodzę.. w sumie to nawet nie śniło, bo nie mogłam spać od 2 w nocy. Jeśli tylko przeżyje jutro, to każdy kolejny dzień nie wychodzę z łóżka do samego końca !
Ja do szpitala mam spakowaną wyłącznie torbę dla siebie, myślę, że Mąż jakoś da radę wybrać ciuszki dla Dzidzi, nie wiem jaka będzie pogoda
kasia7775 dobrze, Ci z Córcią
- madeleine
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Synuś już na świecie! :))
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
madeleine PODWÓJNE GRATULACJE !!!
To jednak synuś :* Super!! wracajcie szybciutko do zdrowia
No i czekamy na zdjęcia Wiktorka i z wesela oczywiście!
Główka do góry kochana, trzeba być dobrej myśli i z pewnością wszystko będzie dobrze Buziaki dla Was
Ale piękna nowinka z samego rana madeleine Zaraz mi się humorek poprawił
Lui bidulko, trzymaj się jakoś Wiesz, ja wczoraj też przegięłam, a ostrzegałaś mnie Tak mnie krocze boli... Też jestem wściekła sama na siebie wrrr
Nie wiem jak długo może się skracać szyjka
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
narodziny w dniu ślubu, to takie piękne wszystkiego dobrego, dbaj o siebie a
Wiktorek juz na pewno niedlugo wyjdzie ze szpitala i bedziesz go tuliła
Jeszcze raz gratulacje i to podwójne :-*
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Lui szyjka jest dziwnym "urządzeniem" i może się skrócić w 1 dzień a może taka być przez miesiąc. Ale nie przemęczaj się za bardzo bo przyśpieszysz sprawe
A mi syropek baaardzo pomógł na zgagę prawie wcale jej nie miałam Za to nocka nieprzespana bo pieska coś męczylo i co 2 godz na dwór wychodził i tak na zmiane z mężem spacerowaliśmy
Która następna rodzi ??
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Andra i Lui nie szalejcie tak dziewczyny, uważajcie na siebie, niby nam położna mówiła, że po 35 tyg. dobrze się więcej ruszać, zeby poród sprawniej przebiegał, ale nie tak od razu na maksa;)
Makrelcia ale się umęczyłaś z tą zgagą, mam nadzieję, że jest już lepiej!
Patys ja też mam strupki i leje mi się siara, coraz częsciej. Może posmaruję to Bepanthenem, ale na razie nic nie robiłam, tylko staram się dbać - myć i delikatnie wycierać.
Agnessa tę hostorię dałam kiedyś siostrze przed porodem, dziś znowu mnie wzruszyła, bo odniosłam ją do mojego MAleństwa, dzięki, że mi ją przypomniałaś
Chasiami, Siteczko a co z Wami? Nie było Was wczoraj chyba na forum... odezwijcie się, żebyśmy były spokojniejsze...
- patys
- Wylogowany
- rozmowna