- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
Dziewczyny ja dziś znowu w zakupowym szale na Allegro. Udało mi się w całkiem rozsądnych cenach upolować trochę rzeczy :
allegro.pl/show_item.php?item=2548548531
allegro.pl/show_item.php?item=2530525284
A za te rzeczy zapłaciłam tylko za nie same, a sprzedająca ( zresztą bardzo fajna kobitka) wzięła na siebie koszty przesyłki i dorzuciła jeszcze zabawki dla maluszka gratisowo to bardzo mi pasowała, bo akurat zabawek jeszcze nie mam ani jednej.
allegro.pl/show_item.php?item=2534569138
allegro.pl/show_item.php?item=2530501459
allegro.pl/show_item.php?item=2530501923
Kurcze, dziewczyny zakupy wciągają jak cholera, ja stwierdziłam, że naprawdę mogłabym zostać zakupoholiczką, gdybym się tak trochę nie hamowałam. Dla mnie zakupy to jak narkotyk
ten zestaw dla maluszka to mało estetycznie wyglada.... brudne butelki zużyta maść na brodawki stara szczotka do butelek .... smoczki używane .... a nabieraczki do mleka sa w każdej puszcze mieszanki mlecznej.ale za to becik kocyk i podusia ok.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
andra88 obie narozrabiałyśmy, bo u mnie to samo z kroczem
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Madzia7 Tak jak mówiłam nie miałam wczoraj czasu bo mężusiowi urodzinki odprawiałam
Jutro na 15.00 mam wizyte u gin. Jak będe miała chwile czasu to dam znac co i jak I nadrobie zaległości
Zrobiłam się baaardzo niezdarna! Wczoraj spadłam ze schodów, ale wszystko jest ok bo wylądowałam na nadgarstkach i kolanach
37 tydzień skonczony wiec powoli można zaczynac rodzic
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Lui trzymam Cię za słowo;)
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
chasiami uważaj na siebie
Anulka ja też jak zacznę kupować to umiaru nie mam niby wszystko mam, ale ciągle myślę, co by tu jeszcze dokupić
Wczoraj to kupiłam;
allegro.pl/lezaczek-bujaczek-chicco-drea...tis-i2548329008.html
allegro.pl/rozek-usztywniany-i-wiazany-d...lek-i2531885642.html
Dla mnie najgorsze są teraz noce. Ciągle mi się śni, ze albo mam bóle, albo wody mi odeszły. Dzisiaj było tak realistycznie, ze sprawdzałam, czy mam mokro. A tu nic Poza tym miałam tak silny ból pleców, myślałam ze zwariuję. Ale przeszło....
Śmiałam się, że w przyszłym tygodniu pójdę na grzyby, trochę pochodzę, poschylam się i pokucam, to może mnie ruszy
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
kasia7775 ja tez mam sny ze zaczynam rodzic Tej nocy mój mąż przytulił się do mnie i jeszcze przykrył nas kołdra , ze tak spociliśmy się ze cale majtki miałam mokre ( tylko bez skojarzeń ) , wyskoczyłam z łóżka ze strachem , bo przecież jeszcze czas ! Na cale szczęście to nic ale strach pozostał
Mnie od kilku dni coraz mocniej boli krocze i podbrzusze , nie wspominając o twardnieniu brzucha..... Ogólnie jeszcze doszedł strach ze młody nie odwróci się tylko do porodu będzie tak z boku i będą mi go odwracać
chasiami ja urodzialm córkę w 37 tc i 2 dniu i była donoszonym , zdrowym dzieckiem Wiec możesz być następna
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia7775 bardzo fajne zakupy zrobiłaś . No właśnie zakupy dla nas kobiet a szczególnie czekających na maluszka to tornado dla portfeli
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
madeleine PODWÓJNE GRATULUJĘ! Ale niespodzianka! W ogóle pamiętna data będzie 11.08.12 Ślub oraz narodziny SYNKA! SUPER! Najważniejsze, że wszystko jest dobrze, a tętno synka na pewno się unormuje. Jeszcze raz ogromne GRATULACJE! Chyba ogromne zaskoczenie, że ostatecznie Synek? Koniecznie jak będziesz miała chwilkę opisz ten wielki dzień, bo rozumiem, że skoro jesteś też żoną dostałaś przepustkę?
MADZIA7 W weekend jestem mniej aktywna, chociaż wczoraj wieczorem czytałam co wczoraj napisałyście Też mnie nie ma bo chce się nacieszyć mężem zwłaszcza, że czwartek i piątek był w delegacji Więc w weekend odpoczywam od pracy i komputera
Ja torby do szpitala nadal nie mam przygotowanej... ale w razie W, większość rzeczy mam w jednym miejscu, jak coś to wystarczy wrzuć do torby
My ciągle zastanawiamy się nad wózkiem... wydawało się że już mamy podjętą decyzję, ale byliśmy w innym sklepie i dowiedzieliśmy się jeszcze o innym fajnym modelu, więc trochę zgłupieliśmy, później w innym sklepie jeszcze coś innego usłyszeliśmy i ostatecznie sami już nie wiemy :| dobrze że wózek to nie jest rzecz pierwszej potrzeby i że najważniejsze że jest fotelik
Anulka, Kasia7775 Pięknie jeszcze szalejecie z zakupami
Ja jeszcze muszę kupić staniki do karmienia, bo tego nie mam, a jest niezbędne do szpitala, stwierdziłam, że muszę kupić jeszcze jeden kocyk. Mąż koniecznie chce karuzelę, więc kupimy końcem miesiąca. Co do leżaczków, mat itp. to nie jest potrzebne od początku, więc może akurat ktoś sprezentuje, tak samo nie mamy żadnych zabawek, a z pluszaków tylko jedną żyrafkę grzechotkę tak więc już za bardzo nie poszaleje z zakupami
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
moniab26 ja mogę być następna, bardzo chętnie
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
u mnie lekarz stwierdził, że leki a podtrzymanie w pierwszej ciąży odstawiamy jak mlody przekroczy wagę 2500g gdyby miał sie za chwilę urodzić, dlatego jak skończyłam 36 tydzień a Adiemu brakowało niewiele do 2500g to kazał jeszcze kilka dni brać i dopiero odstawić, po to zeby tez nie przenosić
Siteczko ach to naszze niezdecydowanie hehehh a nad jakimi wózkami się zastanawiacie?
co do kocyków to teraz są fajne na promocji w lidlu www.lidl.ie/cps/rde/xchg/SID-C9CFCD68-01....xsl/index_23269.htm tu jest akurat na irlandzzkiej stronie ale te same sa do dzisiaj w polsce na promocji, możliwe, ze dłuzej bedą bo oni wystawiają wszystko dopóki się nie sprzeda, więc warto zobaczyć, coś koło 30zł kosztowały
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
Ja jeszcze z dwie godzinki i w trasę po odbiór auta te 400 km.. torbę do szpitala wrazie W wrzucam do auta.. bo już mam różne myśli
baby_55 u mnie w Lidlu są te kocyki, leża tam od baaaardzo dawna od póki pamiętam jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży, nie cieszą się specjalnym zainteresowaniem, raczej czekają na to aby ktoś je wykupił (około 20 coś złotych kosztują). Ja nie lubię takiego materiału, więc nie nie planuje ich kupować