BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 6 miesiąc temu #428045 przez 26joanna
Cześć mamuski. Dzisiaj o 8.23 urodziłam nasze 3.700 szczęścia oczywiście synka. Mamy sie dobrze. Napisze więcej jak wrócę do domu. Justys trzymam kciuki. [img/]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #428046 przez 26joanna
Cześć mamuski. Dzisiaj o 8.23 urodziłam nasze 3.700 szczęścia oczywiście synka. Mamy sie dobrze. Napisze więcej jak wrócę do domu. Justys trzymam kciuki. [img/]

12 lata 6 miesiąc temu #428056 przez agnesssa
Joanna WIELKIE GRATULACJE Jak tylko do siebie dojdziesz to opowiadaj :kiss:

Jussstyś Trzymam kciuki, co by szybko poszło :kiss: :kiss:

Madzia ja chyba też bym wolała urodzić w dzień, a najlepiej żeżby z rana wzięło i do południa było po :silly: :silly:

Na dzisiaj mam termin :huh: Chyba rozmawiałyście o tym która urodzi ostatnia otóż na pewno będę to ja :huh: Jak można mieć objawy porodu 3 tygodnie i nadal nie rodzić :unsure: Trzeb być mną :dry: Powiem Wam, że jestem już zmęczona czekaniem aż i płonną nadzieją :angry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 6 miesiąc temu #428060 przez MADZIA7
JOANNA26 GRARULACJE DLA CIEBIE I SYNKA, a jeszcze wczoraj pisałaś, że nic nie zapowiada, żebyś w weekend urdziła:)

AGNESSA nie załamuj się tym czekaniem i objawami, co zrobić, jak Maksiowi tak dobrze w Twoim brzuszku,na pewno w końcu się zdecyduje wyjść:)

A ktoś mówił, że w weekend mało dzieci się rodzi:)

12 lata 6 miesiąc temu #428062 przez PolaL
Joanna26 gratulacje :kiss:

Ja chyba wolałabym po południu (rodzić). Mam za dużo spraw z rana zeby rodzić ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 6 miesiąc temu #428076 przez siteczko
Witam, ja nadal w domu i w dwukapu :)

joanna26 GRATULACJE!!! Kolejny przykład że nic się nie zapowiada a tu niespodzianka, rano poród :) Jak dojdziesz do siebie to czekamy na relacje i zdjęcia :)

Jussstyś Trzymamy kciuki! I czekamy na wieści :)

A u mnie... hmmm chociaż wczoraj wiele się działo, mega czułam parcie na odbyt, ledwo chodziłam, myślałam że w nocy to już na pewno się coś ruszy... owszem bóle na okres były, brzuch się napinał, bóle w krzyżu i ledwo mogłam wstać w nocy na siku, tak mnie tam na dole wszystko bolało, myślałam że się rozrywa mi całe krocze... ale jakoś zasnęłam i przespałam prawie spokojnie... dziś rano normalnie wróciło prawie wszystko do normy... mały się mało co rusza, nadal wróciło parcie na odbyt i ból w pachwinach i lekki w krzyżu, no i chyba dopada mnie biegunka... tak więc organizm się przygotowuje cały czas... tylko ciekawe kiedy się coś faktycznie zacznie... chociaż cichutko z mężem liczymy że jednak będzie poniedziałkowy ;) dość na 17.09 mąż obstawiał że się wtedy urodzi to jeszcze ja mam wtedy imieniny :D

Miłego dnia!

12 lata 6 miesiąc temu #428081 przez Jussstyś
To ja melduję ze wlasnie odeszły mi wody :-) byly skurcze bolesne ale teraz to jest masakra :-(
Nie wiedziałam ze to aż tak boli :-(chce miec to juz za sobą bo zwariuje :-(

12 lata 6 miesiąc temu #428086 przez Jussstyś
26JOANNA GRATULACJE :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #428098 przez agnesssa
Jussstyś Jesteś dzielna, i na pewno dasz radę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Pamiętaj co Cię czeka na końcu i tylko o ty myśl, że już niedługo przytulisz Zuzię :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 6 miesiąc temu #428109 przez Ania14.09
Joanna gratulacje!
Justysss czekamy na wieści. O bólu szybko zapomnisz jak przytulisz maleństwo :laugh:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 6 miesiąc temu #428136 przez Jussstyś
Ratunku! Jak to boli nie wytrzymam :-( te skurcze to jest jakaś masakra :-(nie mam juz sily :-(

12 lata 6 miesiąc temu #428137 przez MADZIA7
Justyśś jesteśmy z Tobą!!! Wytrzymaj jeszcze troszkę, dla Zuzi! Już niedługo!

12 lata 6 miesiąc temu #428155 przez baby_55
26joanna miałaś mnie uprzedzić, że jedziesz rodzić to bym młodą pospieszyła, a Ty co :unsure: :silly: :silly: :silly: hehehhe
tak poważnie to wielkie gratki :) czekam na info ze szpitala, co i jak :)

Jussstyś jesteś super dzielną babeczką i już niedługo Twoja maleńka Nagroda pojawi się na świecie :kiss: :kiss: :kiss: jeszcze tylko trochę i będzie po wszystkim :blush: :blush: :blush: a sił na pewno Ci starczy :kiss: :kiss: :kiss: przesyłam ode mnie siły :blush:

12 lata 6 miesiąc temu #428163 przez Sandra85
Jussstyś mam nadzieje,ze juz po wszystkim i juz tulisz Zuzie w ramionach :kiss:
Joannna gratulacje!!!!Czekamy na wiecej info :) Buziaczki dla Ciebie i Maluszka i duuuzo zdrowka :kiss: :kiss: :kiss:
A u nas dzis w nocy odpadl pepuszek synkowi :) A jutro mamy wizyte u pediatry i u poloznej,zobaczymy czy Bruno cos urosl przez te 10 dni :silly: Dziewczyny te co karmia piersia,stosujecie jakas specjalna diete????Bo ja nie :huh: Jem wszystko tak jak do tej pory,bo tutaj mowia zeby jesc normalnie :unsure: Chlopek dziekuje za rade,oby sie sam wchlonal,bo troszke sie martwie :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #428169 przez magdalenamksiazek
Witam serdecznie :)

SERDECZNIE GRATULUJE MAMUSIĄ KTÓRYM JESZCZE NIE GRATULOWAŁAM
:)

My od piątku jesteśmy w domu. Na razie czas spędzam głównie na karmieniu bo moja córka najlepiej czuję się przy cycku ;) i tak się cyckujemy więc na inne rzeczy nie ma czasu.
A jak jest juz chwila to ogarniam dom i gości. O nadrabianiu tygodniowych zaległości na forum nie mam co marzyć :P

Jestem 6 dni po cesarce a czuje się naprawdę dobrze. Szybko wróciłam do formy tylko czasem coś zaboli jak się zapomnę i za dużo chce zrobić. Pierwsze 2 doby po cieciu były ciężkie. Dopiero od srody byłam na tyle sprawna że mogłam bez problemy zająć sie Basią.

Przesyłam fotkę: Basia miała 5 dni
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka