- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kurcze wczoraj miałam styczność z chorym dzieciątkiem i dziś mój mąż już leży plackiem, a ja tak ledwo żyje fakt, że nie mam temperatury ale za to spore osłabienie (35'), ciśnienie jak na mnie to w sumie w normie ale puls 130 chociaż ciągle leże
Majka to może sie wygadaj, wtedy zawsze lżej na serduszku a my Cie chetnie wysłuchamy
Agnesssa daj potem koniecznie znać co i jak
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agnesssa daj znać co powiedzieli Ci na IP. Mam nadzieje ze to nic poważnego Trzymam kciuki.
baby tylko nie mów ze wszystkie nas wyprzedziłaś i jesteś na porodówce , skoro nic się nie odzywasz
A ja nawet nie wiem gdzie mam iść w szpitalu w razie czego Nie wspominając ze niema przy szpitalu parkingu ( są jakieś miejsca na ulicy ale wiecznie ktoś tam stoi!) i trzeba będzie gdziekolwiek zaparkować i iść z buta
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
w kazdym razie sama nie wiem gdzie jechać bo zapominam się zapytać, ale po prostu wejdę głównym wejściem jeśli bedzie otwarte i zapytam portiera albo kogoś i już a jak nie to kawałek za głównym wejsciem jest boczne a potem jeszcze wjazd dla karetek to tam mozna też zapytać i już jakoś pokierują na pewno
a co do parkowania to chyba pod ilaca albo jervisa trzeba wjechać i już, chyba najblizej... ja bedę jechała taxi więc się tym nie martwię na razie
Majka ja mam takie różne mieciutkie kapciuszki dla młodej, lubie jak maluszki mają coś na nóżkach
Agnessa daj znać co i jak
u mnie dzisiaj nic ciekawego ale byliśmy na długim spacerze i trochę mnie kręgosłup boli, podbrzusze i ogólnie ledwo doszłam po 2 godzinach łażenia jakieś skurcze są i mimo przysznica nie minęły ale nic konkretnego więc sobie siedzę na piłce i czekam czy coś z tego wyjdzie, ale coś wątpię więc chyba zaraz idę spać, jakby coś sie działo to 26joanna pierwsza się dowiesz, bo mam twój numer w kom
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Agnessa czekamy na wieści od Ciebie.
Majka jak Ci możemy pomóc albo Ci lżej będzie jak się wygadasz - wypiszesz, to masz tu grono słuchaczy - czytelników, którzy Ci dobrze życzą
Ja się dziś już kładę, bo mnie coś brzuch pobolewa, ale już mi nikt nie wierzy po wczorajszym, że rodzę...
dobrej nocki Mamusie:)
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Chciałam zapytac o patys bo miała się odezwac a sie nie odezwała, pewnie już z mateuszkiem sobie leży
agnesssa trzymam kciuki za ciebie!!!! Ty byłaś pierwszą osobą, która wiedziała że rodzę! tak teraz my czekamy na ciebie!
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
agnesssadaj znać co i jak
Mnie strasznie boli podbrzusze jak na okres, i plecy, idę zaraz pod prysznic i modlę się żeby to były już te bóle
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Ja to już straciłam nadzieję, że coś mnie ruszy wcześniej... jutro zobaczę wieczorem na wizycie czy w ogóle się coś ruszyło... a jak nie to nastawiam się na jeszcze 2 tyg czekania, a za tym idzie że to chyba ja będę ostatnia na tym forum... straszny uparciuch z tego synka, nic nie słucha rodziców
Miłej nocki!
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- magdalenamksiazek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Córcia- Basia :)
GRATULACJE DLA NOWYCH MAM
My jeszcze w szpitalu..ale dzis pewnie wyjdziemy. Chcieli nas wypuscic wczoraj ale pediatra wymyslil sobie jeszcze jedno badanie. A ze nie dalo rady wyjsc i przyjechac na nie z domu to musielismy tu siedziec jeszcze 1 dzien. Ogolnie wszystko dobrze. Basia nie zapeszajac bardzo grzeczna, przesypia nocki z 1 pobudka na karmienie. Ja po cesarce przez 3 dni nie mialam pokarmu ale sie wkoncu pojawil w ilosciach nie do przejedzenia przez to ze ja dokarmiali walczymy teraz z jedzeniem z piersi bo to jednak o wiele trudniejsze niz butelka. Pozdrawiam i doczytam was w domu. Na tel to strasznie denerwujace:)
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Piszę z samiutkiego rana, bo mam dobre wieści od Patys: Mateusz urodził się wczoraj rano, waży 3570 i ma 53 cm... teraz tylko rzeba przecierpieć ból po cesarce... sam zabieg super, nic nie boli, ale po... już gorzej.
Napisałam, że wszystkie trzymałyśmy kciuki i że się cieszymy i gratulujemy, że Mateuszek już na świecie!
Agnessa a co z Tobą i z Maksem? Czekamy na dobre informacje:)
Magdalenamksiążek jeszcze raz gratuluję, wracaj do zdrówka i do domku też razem z Basią!
Anulka co z Tobą i Juliankiem? Ma ktoś jakieś info?
Siteczko daj znać po wizycie, ja mam podobnie jak Ty, czekam... raz mnie to dołuje, bo chciałabym być już po, a innym razem się z tego śmieję i jak pytam Natalki kiedy wyjdzie, czy na imieniny babci we wrześniu, czy na urodziny mamy w październiku, czy taty w listopadzie, to dopiero na gwiazdkę zareagowała leniwie się ruszając;)
dobrego dnia:)
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W nocy przenieśli mnie na patologie bo oksy nie pomogła. Tetno małego było lepsze więc się uspokoiła. Teraz czekam na obchod i w zasadzie chciałabym wrócić do domu bo skurczy porodowych nadal nie czuje. Maks się tak wierci ze aż lekarze się mnie pytają co ją mu robię ;p
Patys WIELKIE GRTULACJE :*
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Patys gratulacje