- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
mala Ty sie nie przejmuj, bo mi lekarz po wizycie w 35tyg. powiedzial, że mam sie oszczedzać, miałam 4cm rozwarcia i krótka szyjkę, ja zamiast leżeć to łaziłam gdzie popadnie, a teraz po wizycie w 38tyg. powiedzial, że mam 3cm, i gdzie tu sens? a biegam cały czas po schodach (kilka razy dziennie) bo mieszkam na drugim piętrze, molestuję męża prawie codziennie i nic Także wszystko może się zacząć nagle
Sandra to Bruno to łobuziak maly, że nie da czasami Mamusi dokończyć jeść Kochane te maluszki
Ania14.09 myslę, że te początki z karmieniem to zazwyczaj takie są, dopiero później się normuje wszystko Także u Ciebie tez na pewno sie unormuje
siteczko to teraz trzymamy kciuki za Ciebie, chociaż mi tez lekarz powiedział w środę, że lada dzień będę rodzić, a tu już sobota i nic Obyś była następna
baby mnie boli skóra, ale na samym podbrzuszu i swędzi czasami jak nie wiem brzuch mi opadl w 35 tygodniu i od tamtej pory zrobiły się tam rozstępy już powinnam urodzić, moja mama się śmieje, że niedługo ten brzuch na kolanach będę nosić, bo juz jest coraz niżej
Agnesssa odezwij się, pewnie tulisz juz Maksia i masz nas gdzies nie no żartuję, ale napisz co tam w szpitalu
Ja miałam nockę spokojną, wstawałam tylko trzy razy na siku, czasami obudził mnie ból w szyjce, ale lekarz powiedział, że moge odczuwać takie bóle, bo córcia jest nisko i wwierca sie w kanał . No a o 10 jadę z mężem do szpitala zwiedzac porodówkę, może z tych emocji wody mi odejdą i zostane? Jak coś to będe pisać z telefonu
Miłej soboty
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
dzisiaj mają mnie wypisać do domu, bo do tej pory nic się nie działo ale na porannym ktg wyszły mi skurcze co 10-15 min więc mam nadzieję ze nie zmienia zdania bo wolę w domku chyba zaczekać jak by miało się cos rozkręcić. Zobaczymy po obchodzie co powie lekarz Buziole dla wszystkich :*
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Dziś mamy cały dzień gości.. ale jakbym wylądowała w szpitalu to dam znać sms do MADZIA7 bo jak czytam przy takich skurczach to agnesssa też może lada moment rodzić, zwłaszcza że na dziś ma termin
Miłego dnia!
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
a Tobie w czym tak pomogly??ze nie pobrudzilas swoich bawelnianych czy jak?? musze jeszcze jakies podklady na lozko kupic , tylko nie wiem gdzie oblecialam juz kilka dzieciecych i ze dwie apteki i nigdzie nie ma . Mi jeszcze 12 dni do porodu zostalo , wszyscy sie pytaja kiedy i kiedy ale skad ja mam wiedziec kiedy .
zastanawiam sie czy jecha do tej warszawy , to jakas godzina drogi i czy w razie porodu mam sie kierowac do pierwszego lepszego szpitala czy pedziusiem do swojego?
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Siteczko śliczne zdjęcia
Majka mi się jednorazowe nie przydały, bo za małe były za to wielorazowe z siatki były dobre i fajnie wkład poporodowy trzymały.
agnesssa niech się rozkręca
Jussstyś ja 1 sierpnia miałam rozwarcie na 1,5 palca i zatrzymali mi wszystko w szpitalu. Potem jak byłam na kontroli 14 sierpnia miałam dalej na 1,5. 27 sierpnia byłam u gina i pomasował mi szyjke - zrobił na 2. 29 sierpnia jak odeszły mi wody po godzinie skurczy w szpitalu miałam na 2. A za następną godzine już na 8
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Agnessa pisz co i jak?
Majka ja bym nie jechała, a co do podkładów na łóżko to mnie się w ogóle nie przydały... a majtki jednorazowe są wygodne bo je wyrzucasz razem ze zużytym podkłądem i masz spokój, nie musisz się martwić, czy pobrudzisz swoją bieliznę czy nie
nocka i ranek mijają spokojnie, oby to cisza przed burzą
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Lekarz po rannym obchodzie nic mi nie powiedział, tylko zapytał jak samopoczucie, później pytałam położne co z moim wypisem, a one na to, ze weekendy nie wypisują Powiedziałam im, że ordynator chciała mnie wypisać jak wszytko będzie dobrze, ale powiedziały mi że marne szanse. I jak już się pozłościłam i nastawiłam, że jednak cały weekend przeleżę to przyszła inna lekarka zbadała mnie i powiedziała że w sumie mogę iść do domu Rozwarcie na 1cm i skurcz jakieś są więc jak zwykle wiem, że niedługo powinnam urodzić, ale to równie dobrze może być za tydzień więc po co miałam leżeć Teraz mam robić KTG co drugi dzień i jak nie urodzę w przeciągu tygodnia to muszę się już zgłosić do szpitala i będę już leżała u nich, w tedy zdecydują czy oksy, cc czy co z mną zrobią Skurcze mam cały czas więc wszytsko się może zdarzyć Mój maż się śmieje że jeszcze dzisiaj wrócimy na porodówkę, ja szczerze w to wątpię ale jestem szczęśliwa, że z Maksem wszystko ok i że mogę czekać na niego w domu a nie w szpitalu
Siteczko Piękne zdjęcia
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Majka co do majtek, to po prostu wygodne. Brudne wywalasz razem z podkładem, a nie zbieram i daję zakrwawione do domu do prania. Po cesarce trochę trzeba uważać na szew,ale nie jest najgorzej.
Agnesssa- ja myślałam, że ty już dziś urodzisz
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Ania, Majka ja też takie majtki jednorazowe kupiłam i podkłady, bo ja zawsze miałam spore okresy i słabą krzepliwość krwi, więc pewnie będzie się tego ze mnie lało za całe 9 m-cy:( Bardzo się tego boję
Agnessa to skoro jeszcze nie rodzisz, to dobrze, że wróciłaś do domku, zawsze to milutko i swojsko u siebie i lepiej się czeka i tobie i Maksiowi:)
Pola jaka masz kolejną datę w swoim terminarzu na poród? Mnie by w sumie 17 lub 18 odpowiadał, byleby nie 20 lub 21, bo mąż na konfernecje jedzie i się boję, że nie zdązy wrócić, jakby się coś działo.
Ja dziś zaliczyłam baaardzo długi sapcer i byłam w szoku, że w 40 tyg. ciązy tyle udało mi się tyle przejść, co 2-3tyg. temu wydawało mi się wręcz nieosiągalne!!!
miłego weekendu:)
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
Dzięki za komentarze dot. fotek
Trzymajcie się!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1