- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja używam Pampers premium Care, są teraz w tesco w promocji za 39,99. Zielone Pampersy mi nie pasują
majka_166 to niezły zapasik masz
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Te rossmanowskie Babydream są jeszcze tańsze niż Dada
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
majka_166 no faktycznie masz niezły zapasik
Anulka ja podobnie jak Kasia nie ma sensu kasy tyle wydawać bynajmniej moi chłopacy dość szybko sie uspokoili po ukłuciach...
moi chłopacy sa strasznie markotni i przylepki jak nigdy....
i co moge pordzić po szczepieniu spacer uspokaja dzieci sprawdzone!!!!!
Co do pampersów to na poczatku używałam Happy później pampers pampers ale teraz biedronkowe DADA9 producent pampers- tyle że biedronka zastrzegła sobie prawo do nazwy. polecam dada3 od 4 kg)
Ja nie miałam nigdy odparzeń u chłopaków może że dosyć mocno smarowałam im dupcie przy każdym przewijaniu kremem bambino teraz smaruje mniej i co drugie przewijanie...
Wczoraj mieliśmy z mężem 2 rocznice ślubu i udało sie chłopaków zostawić z dziadkami a my ruszyliśmy do kina co prawda od 14 do 19 nas nie było ale zawsze coś mała randka z mężusiem
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
dzieciowo.pl/2012/10/o-jednej-takiej-bak...lynie-babydream.html
a po zatym super blog...
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A jeśli chodzi o rossmann to słyszałam już o tej "aferze".
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
jutro przychodzi położna wiec dopytam czy to co ma maluszek na buzi to trądzik niemowlęcy raczej jestem pewna ze tak ze to nie zadna skaza...
czytałam tylko ze czasem ten tradzik po kilka miesiecy trwa:(
poza tym znowu zrobiły mu się potówki wiec musimy w krochmalu wykąpać...
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
My już po pierwszym spacerku, któy odbył się wczoraj, ale mieliśmy cieżki wieczór, bo Malutka skręcała się, nie mogła zrobić kupki przez parę godzin, maci ena to jakiś sposób? Poza tym jest ok, skórka jej się trochę łuszczy, oilatum za słaby, ale za radą położnej smaruję kremem nivea mocno nawilżającym dla dzieci i jest ciut lepiej.
Pozdrawiam Was ciepło, nie mogą na razie nadrobić z czytaniem Was, bo odkąd wróciłam do domu jest u nas tećiowa i pomaga nam i jakoś mi niezrćznie przy komputerze siedzieć.
Ale nadal jestem z Wami, buziaki dla wsyzstkich Maluchów!!!
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
My wczoraj zaliczyliśmy pierwszy krótki spacerek dzisiaj juz drugi dłuższy, prawie godzinkę, ale u nas 12 stopni to nie chcę za bardzo szaleć
młoda spokojna, całkiem ładnie sypia, np dzisiajesza nocka zasneła po kąpieli o 19 potem jadła o 22 potem 1:30, 4:30, i 8:30 pobudka na dłuzej, poleżała sobie trochę sama trochę na rączkach, trochę na brzuszku koło Adiego usnęła o 10:30 po jedzonku i poszliśmy na spacerek, po spacerze pospała, zjadał i teraz też śpi więc spokojny "model" nam się trafił
pępek prawie odpadł, już się ledwo trzyma a dzisiaj mamy dokładnie tydzień czyli jak u Adiego, sama woda działa najlepiej
na buźce i całym ciałku czasem pojawiają się jakieś kropeczki itp ale nic z tym nie robię i same znikają, kapię w nivea baby, potem dokładne masowanie oliwką bo idealnie złuszcza naskórek, który i tak musi zejść w końcu
pieluch używamy pampers, w polsce też tak używaliśmy bo te wszystkie dada, babydream, huggies itp kompletnie się u nas nie sprawdzały i przeciekały, w pampers zawsze ideolo no i zielone, premium care mnie wkurzały, bo ta siateczka kleiła się do pupy, a tu nie mam problemu bo i tak premium care nie ma (albo ja nie spotkałam w sklepie)
26joanna kiedy byłaś na pierwszej wizycie z Jasiem? bo mi powiedzieli, żeby na pierwszą iść w 2 tygodniu i potem w 6 tygodniu szczepienie, ach i gdzie chodzisz do lekarza? my z Adim chodziliśmy do EMC Healthcare naprzeciwko Rotundy i tam planujemy iść z młodą
Madzia współczuję teściowej w domu, chyba bym się powiesiła z wrażenia albo wyszła z siebie...
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Trochę ciężko macie z tymi szwami. U mnie nic nie muszę sama ściągać bo szwy są rozpuszczalne. I jak rodziłam Szymka w 2008 też takie miałam.
A jak tam u Was z pogodą u mnie kolejny dzień leje, normalnie mnie trafia. wychodzę z małą jak lżej pada jak na 0,5h żeby trochę powdychała świeżego powietrza.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mam irlandzkiego GP kolo siebie , tez chodziłam do EMC ale w ciąży moja GP się zwolniła i robili ze mnie idiotkę w przychodni , wiec więcej tam nie pójdę Ale słyszałam ze z panią dr. poszło wielu pacjentów to później oszukiwali ludzi ( w tym mnie) żeby tylko zatrzymać ich więcej ( na ich stronie była informacja ze dla pacjentów pani Dr.W. 30% zniżki za wizytę
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
my dzisiaj po USG bioderek. Lekarz spóźnił się pół godziny, ale najważniejsze, że wszystko ok. Następna wizyta za 3 miesiące.
Chyba ktoś mi dziecko zaczarował, bo od wczoraj tylko je i śpi Jako jedyne dziecko nie płakał przy badaniu ani po. Otworzył oczy, spojrzał na lekarza i dalej w kimę