- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Facet naprawił, więc pojechałam jeszcze raz żeby Daisy się wysikała. No i chcąc wjechac do góry dupa- nie działa. No więc weszłam z Lenką na rękach. No padam normalnie! Idę się umyć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O tak, wszystko niesamowicie kosztuje. Wczoraj w Realu kupiliśmy pampki, tabletki do zmywarki, trochę zarełka (gdzie miesa nie było), mleko no i poszło 360 zł. Chore to!
A prostownica taka za stówe powinna już Tobie sporo posłużyć. Fajnie, że udało się Tobie zaliczyć fryzjera Brwi to piątku na pewno zejdą. Ja to siebie nie lubię od razu po zrobieniu henny. Jak dla mnie za czarne są, tym bardziej, że ja to mam ogólnie prawie niewidoczne.
Zazdroszczę, że masz tam lumpeks. U mnie w pobliża nie ma w ogóle.
Dla Leni zabiorę i jakąs kieckę i legginsiki, choć dla niej mam coraz mniej fajnych ciuchów. Ona chyba w ogóle nie rośnie, bo już bardzo długo nosi te same i są bardzo zniszczone. A jak kupuje to duże większe.
Ze mna tez nie ma problemu, bo ciuchów brak. Ciągle myślę o tych spodniach i zła jestem.
U nas tez pogoda piękna. Ale w weekend ma być deszczowo :/
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Nie mam chwili spokoju dzisiaj normanie z moim Chochlikiem, wlasnie szarpie mi laptopa i juz raz mi skasowala to co pisalam.
Kregoslup mnie dzisiaj tak boli, ze ledwo chodze.
Vestusia, Dorcia spoko wanienki uzycze
polunia bedziemy sie obzerac kaszana haha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia, ale jaja w tej windzie! Tez bym sie spekala.
Batman nie jedzie.
Poszukam plyt, gdzies mialam disco polo ponagrywane
Wypadaloby cos powoli pakowac, ale normlanie sie zabrac nie moge. Nie cierpie pakowania!
Co do ciuchow to raczej stroic Misi nie zamierzam do zapylania po trawie, bo przeciez ona na kocu nie usiedzi.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My to gdzies o 6:00 rano bedziemy w piatek wyjezdzac
Ide kolacje zjesc, mam nadzieje, ze wpadniecie tu jeszcze dzisiaj.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
My dopiero wróciłyśmy z dworku, jak Zuzia wstała po drzemce to wpakowałam ją do wózka i poszłyśmy! Na placu zabaw było fajnie, spotkałam kumpelę, której dawno nie widziałam, tzn. dawno nie miałam okazji z nią rozmawiać - ma małego Kubusia 1,5 roku, więc tylko za nim ganiała i się śmiała, że za rok będę miała to samo. Później w piaskownicy Zuzia poznała koleżankę, w sumie zdziwiłam się troszkę, bo dziewczynka ma skończony rok, a dopiero zaczęła raczkować i wstawać. Tzn. może przynajmniej przestanę się nakręcać, że Zuzia powolna, bo daje radę i za rączki prowadzona chodzi a ta dziewczynka jeszcze nie. Potem przyszła Agata z Tymkiem i okazało się, że koleżanka Zuzi, to koleżanka Tymka - bo i Agata i ta dziewczyna to koleżanki he, he, he
Zuzia pobawiła się w piasku, zadowolona, później już było widać jej zmęczenie, więc zabrałam już ją do domu. Wykąpałam mojego Zgredka małego, nakarmiłam i teraz usypia - ale standardowo jeszcze swoje gorzkie żale mówi przed snem i ostro dyskutuje (nie płacze, żeby nie było, ale rozmawia sobie nie wiem z kim )
Dorcia o ja!!! Ty to masz jakiegoś mega pecha ostatnio. Jak nie mandat, to jeszcze teraz ta winda. Dobrze, że to nie trwało aż tak długo, ale swoje się upociłaś. No i jeszcze wędrówka z Lenką na 9 piętro ha, ha, ha
Ja też Zuzi generalnie nie zamierzam stroić, tzn. nie zabieram żadnej kiecki dla niej, bo to niewygodne. Leginsy, krótkie gacie, bodziaki, krótkie bluzki, długie i długie spodnie.
Ja teraz widzę, że robię się czerwona po solce. No jak świnka. Oby do piątku chociaż troszkę zbrązowiało
Na moje brwi nie mogę patrzeć, no jakieś brzydkie są! Będę je chyba w wannie szorować
Ja to nie umiem się zacząć pakować. Jutro wszystko przygotuję, bo generalnie i tak nie wiem, co brać. Jutro jednak pojedziemy na zakupy, bo o 7 rano chcę wyjechać w piątek. Mięsny otwierają dopiero o 7:30, więc nie chcę kupować mięsa w piątek, bo jak wyjedziemy o 8 to na pewno na 12 nie zdążymy, a ja nie lubię się spóźniać. I tak musimy przecież jeszcze założyć, że będą korki i takie tam.
Malina współczuję z Misią, ona to naprawdę nadpobudliwa i mega szybko rozwijająca się Ja to nie mogę na razie narzekać. Ale pewnie niedługo mi się skończy. Jak Zuzia podejrzy Misię w Powidzu to pewnie będzie od niej odgapiać i mi się zacznie
Jejor padam na suty! Zaraz idę się myć i spać, bo i mnie ten spacer wykończył
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia, a jak tam Twoje wlosy? Bylas w koncu drugi raz u tego fryzjera?
Dziewuszki wezcie dla siebie cieple rzeczy, bo wieczorami bedzie pizgac zapewne.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Cały czas podczytuje, zeby nie było
Widzę, ze "sprawy powidzowe" dopiete już prawie na ostatni guzik
Oj, chciałabym Was zobaczyć takie wszystkie "porobione"
Nie odpisuje,wybaczcie. Znowu mam zapalenie piersi. Ja sie chyba wykoncze z tymi cyckami. Leżę już w łóżku, z kapusta na cyckach Wzięłam antybiotyk,bo bez niego nie dałabym rady.
Dobranoc
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Poszłam tylko na 8 min
Brwi troszkę zmyłam i od razu lepiej wyglądają.
Dupsko mnie piecze i cycki. I wszystko
Madziaska ja to się cieszę, że już nie karmię ;-P Współczuję no i oby kapucha pomogła.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Oj nie ciekawie masz jak teraz D całymi dniami nie ma wiem coś o tym
Sarna mnie tez zaintrygował ten miś , bo bladego pojęcia nie mam o co w tym chodzi
no jakas muza by sie przydała , ale szczerze to ja radyjka słucham.Nie pamiętam kiedy nagrywałam coś na mp3 lub płytkę.Mój znowu słucha trans ,nie wiem czy lubicie .Ale najlepsza mam muzę w aucie , na bank wam puszcze heheh.a generalnie to ja lubie wszytko od kasyki do disco polo
Vestka u nas jest to samo .O ile młoda w dzień jako tako tylko sie wyrywa i marudzi, tak na wieczór tojest hardcor , ale daje jej smoka w pyszczek , a jak to nie pomaga to co mam pod ręka to dostaje , byle szybko ja ubrać
A co do Zuzi to teraz może byc z niej pulpecik , bo jak pójdzie na nogi to wybiega wszystko.
Eh ty tez walczysz z syfami , mi to sie jakaś masakra na gębie zrobiła .Noż kużwa takich syfów od czasów gimnazjum nie miałam .Ale właśnie mi sie wydaje , ze to od opalania .Dawno sie nie opalałam , a nad morzem mnie trochę przypiekło i zaraz wylazły syfy i to kuźwa nawet na dekolcie Sudocremem smaruje
Vestka ty fot to nie dawaj ,już w realu zobaczymy!!!!
Hhehe a co i z fryzjerką może być fajnie.
Ja w końcu uśpiłam gadzinkę swoją.Zabiła mnie dziś , wstała o 4.30 , pourzędowała godzine i padła na szczęście, a ja razem z nią.wstała po 7.A ja półgodziny później.Dajel chucham i dmucham , żeby tylko było do piątku oki.A po weekendzie, to już luz może się rozłożyć
Docia na to superasnie bo ja miałam zamar wyjechac około 9.00-9.30 i zajechać jeszcze po pieczywo i chyba do mięsnego , bo nie wiem czy sie wyrobie jutro do mięsnego.Jak by co to dzwon rano w piątek i już na bieżąco telefonicznie będziemy sie dogadywać.
Hheh nie mamy CLI i nie kombi
Co do kreacji , to bardziej na luzie , chociaż kilka taki sukienusi też biorę.Dorze masz z mamcia , doba o was
A jak by co to ja poproszę o kable , bo mi coś w lapie sie zjechało i kart nie czyta.
A co do pogody to ponoć ma być chłodno
O boziu Docia to miałaś przygodę!!!!
O wy juz sie pakujecie .Ja sporządziłam jak na razie liste , powyjmowałam to co nie do prasowania i wyjęłam pudełko na ciuchy młodej i miałam prasować .Znając życie zarwę jutro nockę , bo się nie wyrobie
O kuraka Madzia a co sie wydarzyło , ze cie zapalenie dopadło??
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Mykam w końcu prasować , to może coś spakuje dziś
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dla siebie sukienek nie zapomnijcie Laski
Wrzuce pare fotek, a co!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojej Madziaska współczuje. Trzymam kciuki żeby szybko przeszło.
Vestka toś się spaliła. Też mam już grube skarpety przygotowane, adidaski i bluzy, co by mi we wszystko ciepło było. A nie jak do Zakopca- same letnie ciuchy i sandały.
Luśka my wyjezdzamy ok 8:30 i jedziemy do Torunia ok 1godz 15 min. Czyli dzwonie do Ciebie w piątek jak bedziemy wyruszać tak?
Też się już nie moge spakować no. Krzysiu juz zły, że dwie torby będą. A jakieś takie większe zabawki bierzecie czy takie podręczne?
Misia boska! ha ha tatusie to zawsze jakąś "mądrą" zabawę wymyślą A jak słodko z tym lizakiem wygląda, no i fajowe zębolki. Lenka ma tak krzywe, że szok. :/
Też mamy ten marynarski strój, Karola kiedyś kupiła. Spodnie uwielbiam, ale tą bluzkę nie bardzo bo Lenia wygląda w niej jak rambo
Ech Malina gdzie w tej pogodzie sukienki :/
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Misia to damulka pierwsza klasa śliczna jest
I róbcie duuuużo fot żeby nam tu wrzucić, ale i tak większosć będzie tam, ale nie zapomnijcie o tych tu
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Znowu tyle zabulilas za fryzjera?
Ja jutro sie bede pakowac to chociaz dzien zleci, ale ogolnie ciezko z Miśka bo chodzi za mna, wspina sie po nogach, paleta miedzy nimi, no gorzej niz z Batmanem