- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia gratulacje za kolejnego kiełka No to teraz kasownik pełna gębą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kima skoro podczytujesz to weź Ty chociaż jeszcze błędy wychwytuj Bo niektóre to straszne robią , jak można napisać przepuCHlina zamiast przepuklina , no ja tego ewidencyjnie nie rozumiem
O i Kubolek tez kasownik
Sarna jak chcesz to możesz ewentualnie sobie kiełbache podpisać
vestusiek no masz racje kobito , przejmuje się - czasami aż za bardzo
Pola spi w spiworku to sie nie odkryje , chociaz Kacper też w nim spał i w końcu opanował sztukę rozbierania się z niego. Nawet mu zatrzaski pozszywałam żeby nie mógł odpiąć ale i na to znalazł sposób. W końcu spasowałam i zakładałam skarpetki żeby mu stópki nie zmarzły. Do teraz śpi odkryty ale za to zawsze w skarpetkach , +30 czy -15 skarpetki muszą być. A jak mu nie założysz to się kłóci i potrafi przez 10 minut w kółko powtarzać "gdzie gdzie gdzie..." i pokazuje na stópki , niestety skarpetka to zbyt skomplikowane słowo dla mojego syna Tylko , że on teraz juz większy a jak był taki mały to tez wiecznie miałam stresa że mu zimno . A takie maluchy jak Zuzka to sie nie przebudza w nocy i nie przykryją
Ja Poli niczym nie smaruję , nawet octeniseptem nie psiknęłam bo to przy samym oku i chyba bym musiała ja pod narkozą mieć żeby do oka nie psiknąć
Fajnie , że autko sprawne. Czyli jednak łos chciał Cię nastraszyć!
O jak masz fajnie , urlop... Ja tu kombinuje kiedy na zakupy mam wyskoczyc a o fryzjerze czy kosmetyczce mogę zapomnieć przez ten zasrany wyjazd rodziców. Dzisiaj stwierdzili , że CHYBA w czwartek wrócą. No ocipieli , juz zapowiedziałam Ojcu , że ja od środy popołudnia sie wymiksowuję ze spółki i niech się dzieje co chce D do hotelu nie pojedzie!!!
Jejciu biedny Misiolek , musiało boleć
A o siorze później napiszę(rano jak mi emocje opadną) bo będę się wkurzać niepotrzebnie znowu!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sarenka z zarciem ustalilysmy tak, ze kazdy przywozi to co lubi, ale w wiekszych ilosciach- generalnie chodzi o to, zeby nie bylo moje-twoje i pilowanie swojej kielby Tak to widzisz obmyslilam, bo zamierzam przywiezc sama kaszanke, a potem wyjadac Wam miesko i inne smakolyki hahahahaha
Dziolchy jutro juz wtorek! Ale zlecialo!
Batman mial swoje poslanie- taka budke i dzisiaj mu to wywalilam do smieci, bo juz sie rozsypywalo ze starosci i polozylam mu materacyk i kocyk i mu nie pasi. Wladowal mi sie do lozka i lezy "w kroku" jak Daisy.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie mam dziś kompletnie czasu w pracy taki młyn, że szkoda gadać, a jeszcze jutro przyjeżdża mój Dyr. i coś czuję, że mu się dostanie trochę, a co tam jemu też się należy
pewnie jutro się odezwę, paaaaa!!!!!
Malina- a zrób na złość tym zgredom, jak będziesz się wyprowadzać to pokombinuj coś, np żeby sąsiadów zalali czy cosik takiego a poważnie to nie wiem skąd tacy ludzie się biorą cycki opadają jak się czyta, mimo, że myślałam, że bardziej klapnięte być nie mogą
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze Sarenka i Dorcia.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wlasnie na TLC leci program "Moje pranoje" i jest o babie, ktora zjada nalogowo kocia karme!
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co Ty Malina za programy oglądasz????? Bo się porzygam
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malina weź Ty takich głupot nie oglądaj bo Ci jeszcze na psychikę to źle wpłynie i nas tam zadźgasz w Powidzu
Uciekam spać
Miłej nocki Dziewuszki
P.s. Malina Ty tez juz idź spać albo zmień kanał
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
wrzucam kilka fot, mam nadzieję, że Dorcia (i reszta of kors oczywiście) będzie zadowolona, więcej nie chce mi sie zmniejszać, doprowadza mnie to do szału! Uruchamia mnie niczym Halinkę Kiepską
O matko, chyba za Was wszystkie tu wkleiłam
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaa wlasnie mialam Was pytac, jakiego rozmiaru pieluch uzywacie. My caly czas na czworkach, ale juz pare razy w ostatnim czasie nam sie zdarzylo, ze przeciekly. Po tzrech godzinach spaceru Misia miala mokre spodnie! Druga sprawa, ze ona pije jak smok i potem pompuje duzo w tego pampka, ale to chyba tym bardziej na wiekszy rozmiar musimy sie przerzucic.
No teraz to juz naprawde dobranoc
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
I ja lecę,
buźki
Bananoc!