BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #416863 przez polunia
No wróciłam bo mała skrzeczała :dry:

Dorcia gratulacje za kolejnego kiełka :) No to teraz kasownik pełna gębą :side:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kima skoro podczytujesz to weź Ty chociaż jeszcze błędy wychwytuj :blink: Bo niektóre to straszne robią , jak można napisać przepuCHlina zamiast przepuklina , no ja tego ewidencyjnie nie rozumiem :silly:
O i Kubolek tez kasownik :)

Sarna jak chcesz to możesz ewentualnie sobie kiełbache podpisać :silly: :woohoo: :woohoo: :kiss:

vestusiek no masz racje kobito , przejmuje się - czasami aż za bardzo :dry:
Pola spi w spiworku to sie nie odkryje , chociaz Kacper też w nim spał i w końcu opanował sztukę rozbierania się z niego. Nawet mu zatrzaski pozszywałam żeby nie mógł odpiąć ale i na to znalazł sposób. W końcu spasowałam i zakładałam skarpetki żeby mu stópki nie zmarzły. Do teraz śpi odkryty ale za to zawsze w skarpetkach , +30 czy -15 skarpetki muszą być. A jak mu nie założysz to się kłóci i potrafi przez 10 minut w kółko powtarzać "gdzie gdzie gdzie..." i pokazuje na stópki , niestety skarpetka to zbyt skomplikowane słowo dla mojego syna :silly: Tylko , że on teraz juz większy a jak był taki mały to tez wiecznie miałam stresa że mu zimno . A takie maluchy jak Zuzka to sie nie przebudza w nocy i nie przykryją :blink:

Ja Poli niczym nie smaruję , nawet octeniseptem nie psiknęłam bo to przy samym oku i chyba bym musiała ja pod narkozą mieć żeby do oka nie psiknąć :silly:

Fajnie , że autko sprawne. Czyli jednak łos chciał Cię nastraszyć!

O jak masz fajnie , urlop... :) Ja tu kombinuje kiedy na zakupy mam wyskoczyc a o fryzjerze czy kosmetyczce mogę zapomnieć przez ten zasrany wyjazd rodziców. Dzisiaj stwierdzili , że CHYBA w czwartek wrócą. No ocipieli , juz zapowiedziałam Ojcu , że ja od środy popołudnia sie wymiksowuję ze spółki i niech się dzieje co chce D do hotelu nie pojedzie!!!

Jejciu biedny Misiolek , musiało boleć :( :( :(

A o siorze później napiszę(rano jak mi emocje opadną) bo będę się wkurzać niepotrzebnie znowu!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #416877 przez Malina86

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

sarenka z zarciem ustalilysmy tak, ze kazdy przywozi to co lubi, ale w wiekszych ilosciach- generalnie chodzi o to, zeby nie bylo moje-twoje i pilowanie swojej kielby :laugh: Tak to widzisz obmyslilam, bo zamierzam przywiezc sama kaszanke, a potem wyjadac Wam miesko i inne smakolyki hahahahaha :laugh: :woohoo:

Dziolchy jutro juz wtorek! Ale zlecialo!

Batman mial swoje poslanie- taka budke i dzisiaj mu to wywalilam do smieci, bo juz sie rozsypywalo ze starosci i polozylam mu materacyk i kocyk i mu nie pasi. Wladowal mi sie do lozka i lezy "w kroku" jak Daisy.

12 lata 4 miesiąc temu #416878 przez Suari
Wpadłam na chwilkę,

Nie mam dziś kompletnie czasu :( w pracy taki młyn, że szkoda gadać, a jeszcze jutro przyjeżdża mój Dyr. i coś czuję, że mu się dostanie trochę, a co tam jemu też się należy ;)

pewnie jutro się odezwę, paaaaa!!!!!

Malina- a zrób na złość tym zgredom, jak będziesz się wyprowadzać to pokombinuj coś, np żeby sąsiadów zalali czy cosik takiego ;) a poważnie to nie wiem skąd tacy ludzie się biorą :ohmy: cycki opadają jak się czyta, mimo, że myślałam, że bardziej klapnięte być nie mogą ;)

12 lata 4 miesiąc temu #416879 przez polunia
Sprawdzałam konto , mam na sex party od Maliny 90 , na sex part - grupen sexen od Vestusi 90 i na impreze Powidz od luski 150.
Jeszcze Sarenka i Dorcia.

12 lata 4 miesiąc temu #416892 przez Malina86
Hahaha polunia to Twoj D juz chyba naprawde uwierzyl, ze to bedzie sex party.

Wlasnie na TLC leci program "Moje pranoje" i jest o babie, ktora zjada nalogowo kocia karme!

12 lata 4 miesiąc temu #416895 przez Suari
Podrzuć jej jakieś pluskwy :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #416897 przez Suari
Uciekam !!!!

słodkich snów!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #416906 przez polunia
Mało tego , że uwierzył , On to chyba juz się nastawił na grupen sex :silly: :silly: :silly: :blink:

Co Ty Malina za programy oglądasz????? Bo się porzygam :P :P :P

12 lata 4 miesiąc temu #416916 przez madziaska
Polunia, jestem,żyję :) W pracy byłam aż 2 godz ;)

Jutro odpiszę więcej, dobranoc :)

12 lata 4 miesiąc temu #416927 przez Malina86
polunia potem bylo o babie, ktora wypija lakiery do paznokci, a tera jest o takiej co 12 godz. dziennie dlubie w uchu np. nozyczkami i jakimis drutami! Masakra!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #416933 przez polunia
Ooo , fajnie madziaska , że żyjesz :silly: :silly: :kiss:

Malina weź Ty takich głupot nie oglądaj bo Ci jeszcze na psychikę to źle wpłynie i nas tam zadźgasz w Powidzu :silly:

Uciekam spać

Miłej nocki Dziewuszki :kiss:

P.s. Malina Ty tez juz idź spać albo zmień kanał :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #416958 przez kima
oo kobiety, włączcie sobie lepiej na jakieś sexy, może coś podpatrzycie :laugh: przyda Wam się :laugh:

wrzucam kilka fot, mam nadzieję, że Dorcia (i reszta of kors oczywiście) będzie zadowolona, więcej nie chce mi sie zmniejszać, doprowadza mnie to do szału! Uruchamia mnie niczym Halinkę Kiepską :woohoo:

O matko, chyba za Was wszystkie tu wkleiłam :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #416961 przez Malina86
Hahaha polunia uwazaj tam na mnie, bo jak Cie dopadne w tym Powidzu to Ci przegrzebie uszy na wylot, a na grilla przywioze kocia karme marynowana w lakierze do paznokci :laugh:

Dobranoc! :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #416970 przez Malina86
Hahaha i jest nasz Kubus- mistrz zdziwionej miny! :laugh: Widze, ze dba o muskulature od malego i pompki cwiczy na poduszkach :laugh: Kubunio jest superowy!

Aaa wlasnie mialam Was pytac, jakiego rozmiaru pieluch uzywacie. My caly czas na czworkach, ale juz pare razy w ostatnim czasie nam sie zdarzylo, ze przeciekly. Po tzrech godzinach spaceru Misia miala mokre spodnie! Druga sprawa, ze ona pije jak smok i potem pompuje duzo w tego pampka, ale to chyba tym bardziej na wiekszy rozmiar musimy sie przerzucic.

No teraz to juz naprawde dobranoc :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #416975 przez kima
Malina my już dawno jedziemy na 5 a chwilę wcześniej na 4+. Już pewnie z półtora miesiąca temu zeszliśmy z 4, bo ciągle przesiurywał i były poprostu małe.

I ja lecę,
buźki
Bananoc!

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka