- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Czyli w domu zakłądasz i skarpetki i papucie? U mnie w mieszkaniu jest mega gorąco, wiec często bez skarpetek śmiga Lenucha.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zarąbiste ma te włoski i jeszcze takie fajne- jaśniutkie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
No ale ja jestem zmarzluch straszny więc wychodzę z założenia , że im też chłodno.
W tej chwili siedzę w polarze dresach skarpetkach(jeszcze nie froterowych ) i ... japonkach Co najmniej dziwnie wyglądaja skarpetki z japonkami ale co mi tam , nikt mnie nie widzi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Dorcia a gdzie ten filmik na staraczkach? Duśka jak się urodziła to płakała tak "do tyłu"
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mirella
Mamy drugą jedynkę
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia gratulujemy kolejnego zebola
Misia dzisiaj jakas marudna, nie spi od 10:45 i chyba juz nie zasnie do wieczora.
Ja cos weny do pisania nie mam, chyba przez te wydarzenia weekendowe....
Miśka steka, ide ja wypuscic na podloge.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Ja się melduję po krótkiej przerwie, ale jestem z Wami ciągle myślami Staram się podczytywać, ale gdy dużo produkujecie, to tylko foty oglądam, żeby się już całkiem nie zapuścić
U nas ogólnie dobrze, mamy dwie dolne jedynki, myślę, że góra się przebija i troszkę marudzenia czasem jest. Poza tym Kubuś w dzień śpi już bardzo mało, a jak wracam z pracy to rzadko, bo łapie drugą drzemkę na spacerze k.13, więc ja się nim staram nacieszyć ile się da, choć i tak ciągle mi mało Jest taki kochany, że mam ochotę go zjeść, daje całuski i sam podchodzi i się przytula śmieje się ciągle, robi takie śmieszne miny i jak wystawi się mu język to też wystawia
Przygotowania pełną parą idą.. w oczy rzuciło mi się zdj. tego ketchupu i muszę Was zasmucić, że nie znam takiego i nigdy nie jadłam a żołądkowa gorzka się troche popsuła i strasznie ostra jest teraz mam nadzieję, że będziecie się świetnie bawić, chociaż w sumie to napewno tak będzie, bo Wy szalone kobiety jesteście
Może wieczorem albo jutro uda mi się troszkę zdjęć wrzucić to zobaczycie mojego gagatka jak urósł!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koniecznie pokaż nam Kubusia. Dużo, dużo zdjęć
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Dorcia ale zajefajne fotki, chyba Ty miałaś większą zabawę od Lenki, co? Lenia Modnisia i tak mi na fotkach wygląda jakby miała takie fajne długi nóżki, moja Zuzia to mi się nadal bardzo nieproporcjonalna wydaje Lenia długaśna No a zdjęcie na zjeżdżalni mega! Ha, ha, ha, ale się uśmiałam, że się udało uchwycić taką fotkę, to jestem pełna podziwu Odważna jesteś he, he, he
Chłopek Sebuś sweetaśny Ależ on już wyrósł Jak ogarniasz podwójną „kuwetę” ?
O teraz doczytałam. Dobrze, że z Ksawciem lepiej no a Sebuś to naprawdę aniołeczek
Z tymi H&Mowskimi opaskami to ja już durna jestem. Są ciemnoróżowe i jasnoróżowe?? To którą Dorcia kupiłaś?
Lusia ale Olo z Aurelką mają frajdę w wannie He, he, he Wesoło tam macie, naprawdę No i jak Aurelcia mieli jęzorkiem Fajno
Sarna Ty zabiegano Kobieto! Ja tam nie uważam, że jesteś jakąś patologią, wręcz przeciwnie. Mnie tam się podoba wszystko, co związane z normalnością i nie wymyślaniem Myślę, że myśmy przeżyli a nasze mamy nie miały takiej wiedzy, jak my teraz.
Ja dziś się dowiedziałam, że Zuzia zjadła twarożek z jajeczkiem (Piotrek zrobił taką a la sałatkę, jak to ja robię w diecie białkowej) i mi się pożalił, że Zuzia mu połowę zjadła
Domiś da radę w przedszkolu Zuza od pn idzie do nowego żłoba
Wódka żołądkowa gorzka biała de luxe he, he, he, ja też lubię Pudliszki pikantny, choć dziewczyny tu o jakimś dziwnym pisały, którego nazwy nie powtórzę
Jedzonko myślę, że pod siebie, ale nie wyliczać co do jednej kiełbaski he, he, he (zalecenie Maliny)
Polunia to nie to, że Ty dziwna jesteś, ale mnie się też ciągle wydaje, że Zuzi zimno. Może dlatego, że ja też zmarzluch jestem i ciągle mi się wydaje, że Zuzia na pewno marznie. W nocy to nie wchodzę nawet do Zuzi, bo jak tylko ją przykryję, to ona i tak za chwilę jest odkryta. Piotrek mówi, że mam ją zostawić, bo widocznie jest jej ciepło. Ale ja ciągle sobie wbijam, że jest jej zimno. No a inaczej też jest, jak mieszkasz poza zabudowaniami, to na pewno wiatrzysko mocniej wieje. Ja to rozumiem i wyluzuj Za bardzo przejmujesz się chyba tym, co inni o Tobie pomyślą lub powiedzą
Ja to generalnie mam największy problem z czapką/opaską. Zawsze się martwię, że Zuzię przewieje, ale jednocześnie wmawiam sobie, że jak jest wiatr ciepły, to nie powinno jej nic być, bo jest np. na dworze ciepło. No ale sobie wkręcam i tyle i potem boję się, że Zuzia zachoruje.
O, jest i Pola! Faktycznie oczko troszkę obdarte, ale nie aż tak. Musiałabyś widzieć Zuzi nos jak spadła z łóżka. No strupy miała i bałam się, że zostanie jej jakaś blizna! A propos, czym smarujecie takie właśnie otarcia? Bo ja mam taki krem Nivea SOS i tym smarowałam i też Linomagiem. Nie wiem czy dobrze, ale tym smarowałam
O ja, ale Kacper ma burzę loków! No cudasek z niego i taki blondasek!
Lenka w kąpieli cudna Śmieje się moim zdaniem normalnie, moja Zuzia to miała taki okres, że śmiała się jak żaba, no rechotała przeokropnie, nie mogłam tego słuchać. Na szczęście jej minęło he, he, he No i jaką fajną ma gąsienicę? Tam przyczepioną na brodziku, z tą gwiazdką Fajne to
Kima Poproszę jakieś nowe fotki Kubuśka Oj, jak się jest w pracy, to potem chce się nacieszyć tymi chwilami z maluchami. Wiem coś o tym.
No nadrobiłam Was z przerwą na obiad, bo sam przyszedł
Zuzanka chwilowo śpi, więc mam chwilę. Dziś z tatusiem spędzała dzień i spisał się dobrze, poza tym, że w domu trzoda.
Byliśmy z autem na przeglądzie, nie jest źle. Trzeba wymienić jakieś tam przeguby i ustawić zbieżność i wymienić opony, bo pewnie ściąga troszkę z powodu zajechanej prawej przedniej. No ale generalnie nie jest to nic pilnego i takiego, że coś ma się stać. Więc tyle dobrze i odetchnęliśmy z ulgą.
Byłam w Tesco, kupiłam pieluchy do żłobka i obiadki z Hippa na wyjazd. Bo przecież Zuzi tam gotować nie będę
No i idę tylko jutro do pracy i mam urlop od środy! Cieszę się, bo mam iść jeszcze do fryzjera, a nie miałabym tego kiedy zrobić, więc w środę z rana ruszę do kosmetyczki i fryzjera, potem farbnę włosy i będzie git! Na paznokcie kasy zabraknie w domowym budżecie, ale nie szkodzi
Piotrek chciał, żebym wzięła na pn urlop, ale nie dam rady, bo idę na salę. No ale te 3 dni przed wyjazdem wolnego też się przyda. Robię ostatnie prania, bo dziś oczywiście poprosiłam Piotrka z rana, aby dorzucił do bębna swoje kolorowe i wstawił pranie. No i wstawił. Ale wyprało się dopiero jak wróciłam. No ciołek. Jestem jedno pranie w plecy, ale trudno.
W ogóle jakaś padnięta jestem, ta robota mnie wykańcza
Jejor jak ja się cieszę na piątek!!!!
A, i wylicytowałam dla Zuzi kurtkę na zimę. Mam nadzieję, że będzie fajna.
allegro.pl/show_item.php?item=2565292512
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Padam juz , spaććććććććć!!!!!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heloł
Moje dziecko juz spi, padla jak mucha, ale tak jak pisalam pierwsza i osttania drzemke miala od 10:00 do 10:45. Masakra!
A wogole pazurka u nogi sobie wydarla do krwi, albo obgryzla, bo widzialam dzisiaj, ze paluchy wcinala.
Obejrzalam Lencie i Aurelcie w kapieli, no zacieszaja cudownie
Ogladalam pogode i juz mowia co innego- w piatek bedzie cieplo, ale w sobote 20st i deszcz. Eeeeee tam ja wiem, ze bedzie ladnie. Oby tylko nie padalo. Fajnie jakby mozna w Powidzu ognisko zrobic, ale pewnie nie mozna
kima kope lat! Czekam na foty Kubunia!
polunia co tam z siora?
Kupilam sobie chleb "Fitness" i jest tak oblesny, ze nie dam rady go zjesc.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
madziaska jak tam w pracy? Dałaś radę?
vestusia fajniutka ta kurtala i za jaką taniochę Generalnie coccodrillo ma fajne te kurtki zimowe czy spodnie. Takie mięciutkie , fajnie dopasowują się do dziecka. Tak myslę , że poszperam na allegro i może też jakąś fajna znajdę. Tylko kuźwa nie wiem jakiego rozmiaru mam szukać bo coccodrillo ma dużą rozmiarowkę.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Polunia Ty tam uważaj na siebie. Ja to tak samo posrana jestem jak Ty, nie lubię być sama, boję się bardzo. Zresztą, ja wielu rzeczy się boję - np. mam ciągłą manię zamykania za sobą drzwi, no a Piotrek to na luzie nie zamyka a mnie to z równowagi wyprowadza!
Polunia co tam z siostrą się posprzeczałaś, że nie nocujecie razem??
Dorcia podaj mi proszę link do tych domków, w których będziemy nocować, bo coś nie umiem ich znaleźć