BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #416976 przez madziaska
Kubusiek jest boski !! :kiss:

Malina, Hania nosi 4,ale zdażyło mi sie kilka razy kupić 4+ i było ok. Kurka,Hania właściwi nic nie pije :( może kilka łyków dziennie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #416989 przez Malina86
Madziaska Misia generalnie wypije tyle ile jej dasz. Teraz robie jej po trochu w butelce, bo potrafila po obiedzie popic cala flaszka i awantura jak chcialam zabrac. Ona mi tak ze cztery butelki po 220 ml wypija dziennie. Nic dziwnego, ze pampers wytrzymuje maks. 2 godz. Musze kupic piątki w takim razie, a wogole te przedzialy wagowe na opakowaniach sa chyba z kosmosu!

12 lata 8 miesiąc temu #416990 przez luska
hej laseczki

Srenko na mam nadzieje , ze Daro sie nie rozchoruje , zdróka i buziaki dla niego.Z Domisiem to nie fanjnie macie , ale teraz jedyny sposób , żeby mu przeszło to poświęcac mu więcej uwagi.U Ola obecnie poprawa zachowania , ale staram z nim się bawić jak mała śpi.Albo proszę go żeby mi pomógł w czymś, tylko teraz wam pisze , a znając życie zrobi mi jutro bal murzynów B)Ta , to ja tez jestem patologia , na wakacjach młoda codziennie ze mną na spółkę zjadała loda , bo się inaczej nie dał zjeść , takie oczy robiła.Frytek też próbowała , ba nawet raz wcjągneła całego pulpecika drobiowego tesciówce z talerza.

Polunia śliczne nasz te dzieciaczki.A Kacperek jaki blondasek , oj będzie łamał serca!!!
Olo po całej tej warjacij w wannie stwierdził , że fajnie jest z Aurelką i dał jej buziaka :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Hhehe ja nie wiem o co ci Dolocia chodzi z tym "do tyłu" hehe , ale Lenka jak zwykle boska.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jejku wy tu juz o zimie!!!!Heloł ja to chce jeszcze troche lata :P Dla mnie jak na razie odległy temat i nie mysle o wypadzie na jakieś zakupy , nawet chęci nie i mam ochoty..Mała na razie ma 3 pay balerinek , bardzo je lubi smakować B)

Mała w domu tez lata przeważnie na ,"krótko" bez skarpet itd , ale też mam w domu ciepło .Sama jestem zmarzluch , ale mimo wszytko w domu przeważnie ukrop jak nie wiem , że mi po dupie leci.

dcoia a napiszesz mi w końcu gdzie kupiłaś tą czape?
I dogadamy sie co do umówienia sie na wspólny dojazd do Powidza??

Kimus no nie , nie wierze w końcu.Oj straj się kobietko terz być na bierząco.

Docia to teraz idą Lence zebole ekspresowo!!!Gtuluję

Vestusia to do Powidzia wysztafirowana przyjedziesz :laugh: ;) .Normalnie ja to mam stresa przed tym wyjazdem , aż mi się odechciewa .Wy wszytkie takie lachony , zadban i w ogóle, Eh dobra nie nakręcam się.

A kurtałak bardzo fajniutka.

Hhe Pola ja miałam tez napisać sex party , ale u nas mała mieścina.W banku wszystkie baska mnie znają i Ł, potem na wieś by się rozniosło , że na sex grupowy jeździmy hehehe.a i tak juz starczy co teraz plotują

A i jest nasz dawno nie widziany przystojniak.Slodki jest niesamowicie , jaki ma oczy , rzęski , włosy .Oj tylko wymieniac i jaki duży!!!Kima musicie miec koniecznie więcej dzieci!!!!

My mlina na 4 i Aureska i Olo.

12 lata 8 miesiąc temu #416991 przez luska
Dziewczyny odnośnie wyjazdu , napiszcie mi ile mniej wiećej ilościowo kupujecie , bo ja zgłupiałam.nie chce , zeby wyszło potem , że ktoś czegoś za mloprzywiózł , bo ktos miał więcej itd Ale bez sensu znowu nie wiem jakie ilosci zwozic , bo co potem z tym zrobić.

No i z tym ketchupem hehe to chyba będzie go najwięcej :P

ale tak na poważnie to myślicie , ze jak np kupi każda po 1 kg karczku , piersi i jakiejs kiełbachy to styka??Czy jeszcze coś.U nas to jeszcze często na grilu lądują skrzydełka marynowana i nie wiem, moze też zakupić .Tylko szczerze nie jadłam ich nigdy , bo ja na karkówkę zawsze się rzucam i nażre , że już więcej nie wejdzie nic :P No i chlebka mniej więcej ile , napoi??
Miałam się jeszcze o coś spytać , ale skleroza nie boli

12 lata 8 miesiąc temu #416994 przez luska
Moja mala tak teraz broi , ze ja nie wiem czy jakoś przeżyje ten wyjazd .Ciągle chce żeby ją prowadzać , przy wszystkim staje i tylko za nią latać.Co by sobie łba nie rozwaliła i to teraz jeszcze przed samym wyjazdem.Wywinęła mi dziś taki nr , że myślałam , że zejdę na zawał .Robiłam śniadanie Ł,a Olo polazł do siebie to ta za nim , ale do puki ich słyszałam , to bez paniki .Ale coś na tym korytarzu za cicho się zrobiło i słyszę , ze Olo na górze urzęduje juz , a nie w korytarzu na dole.Ja poszłam to oczom nie wierzyłam .Ta mała gówniara była juz na połowie schodów na górę się do Oleska , i teraz schody hit nambre one i co tylko dostanie sie na parter to zapieprza na schody!!!
"

A powiedzcie mi czy z waszych maluchów to tez taki przylepy.Nic nie idzie zrobic przy tym moim srajdku, bo ile mała się z Bolesławem nie bawi i nie mam możliwości wędrówki na korytarz do schodów i łazienki, to czepia mi się tylko 'mama mama"i na raczki ,albo sunie za mna i popłakuje , ze mam się nią zainteresować.Ale to naprawdę jak cien sunie.A i hehehe najlepsze miejsce do zabawy ostatnio jej, to brodzik od prysznica .Jak wyczai drzwi do łazienki otwarte , to zasuwa i włazi do brodzika ,Kable i kontakty najlepsza zabawka :dry: Wykończy mnie ten dzieciok.A zapowiadało się ,że bedzie grzeczna :dry:

Dobra mykam lulać Z Bogiem mamuśki :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417016 przez [email protected]
Dorcia-moj grill to stara rozjebunda:/ nawet nogi mu odpadają dlatego w jednym miejscu stoji, Adam mowi ze nie bedzie robił z siebie wariata i wystawiał sie naposmiewisko zabierając 10letniego rozwalonego grila:/
A Lenia sie cudnie cieszy:) moj Daro czesto robi jeszcze inaczej, głośnozaciąga powietrze robi takie YYYYYy i to jkakby smiech?
No i odkąd nauczlismy go robic misia-to on czesto zamiast sie smiac to misia robi:)
U nas Daro wieczniie w samej pieluszce, ewentualnie ma bluzke i skarpetki, bo domis to golas nonstop

Polunia-tak, ja mam stwierdzone ADHD:) ale pwoeim ze po ciązach ja się bardzo uspokojiłam!
Co do zastępów pomocy to nieeee, jak jestem sama to zdzicmi jezdze, chodze.jak moge to Domisia komus podrzucam i jade z Darem albo Adam po prostu zostaje z dziecmi, chyba ze ewrybady pomarańcze....ale najbardziej sama lubie jezdzic heheh
Wtedy mam siły, chęci mega powera do działania:)
Co do ciuszkow-kurcze ja sie zastanawiam jak to z Darem bo im pory roku z wiekeim sie nie pokrywają i co za tym idzie-rozmiary ciuchow nie pasują. Troche tak ubieram troche kupuje...zobaczymy jak bedzie zima.
Ubieraj dzieci jak Ci pasuje, nokt osądzać cie nie bedzie
Ale powiem CI ze ja zawszepatrze na dzieckiaczki nasze forumowe i sie dziwie ze one tak cieplo ubrane, serio...ja w takim razie o dopiero swoje wyletniam!
A zdjecia cudasnie:)
Nooooo jasne że kiełbe pospisze! I napluje na nia jeszcze zeby nikt sie nie skusił! A do soku wsadze oblizany palec!
Pisz o tej siostrze bo nie wytrzymam z ciekawosci!

Kima-no Kubus jest taki uroczy! Wymiekam z niego! A no i jest podobny strasznie do byłego chopapa mojej siostry heheh
zaglądaj do nasz częsciej!

Lusia-a jana domisia ostatnio krzycze caly czas,ale on jest taki zlosliwy z enie wytrzymuje-a potem wyrzuty mam straszne. A czy pulpet drobiowy to cos zlego? Ja Darowi pulpety daje, myslalam z eto dobrze-domowy sosik, pilpecik i ryż on wsówa az sie uszy trzesą
Oj strachu ze schodami! Az mi sie zimno zrobiło! U nas tez schody rządza, ale mymamy takie drewniany z przewitem, sliskie i strome, jeszcze nie udaje siewejsc ale proboje całymi dniami:/

Ja generalnie jem mało, Adam to ma spust jejej jak coś, i tak jestem pewna ze ile nie wezmiemy to i tak zarcia zostanie. Ja wezme składniki io bede grilowała tosty:) moje ulubione . namiejscu zrobie masło czosnkowe i sos czosnkowy, my keczupu nie jemy, na pewno wezme żeberka bo kochaaaaam i białą kiełbase tez lubie-ale nie wiem czy dostane u naszego rzeznika, bo inne to jakies dziwne. Cuś do picia trza

1. Zdjęcie w planie ogólnym
2. Zdjęcie w planie średnim, przedstawiające wybrane zdarzenie lub grupę osób
3. Zbliżenie (detal)
4. Portret
5. Zdjęcie akcji
6. Podsumowanie, zawierające najważniejsze elementy narracyjne, zrobione w decydującym momencie
7. Sekwencja
8. Zakończenie
[12:41:40 AM] jaros.tomasz: osiem rodzajow zdjec masz wykonac w ramach tego projektu
[12:41:57 AM] jaros.tomasz: jak czegos nie rozumiesz to pytaj zanim wyjade
[12:42:05 AM] jaros.tomasz: i to koniec ograniczen
[12:42:10 AM] jaros.tomasz: resztat to twoja praca, ale pamięta, po powrocie rreportaż ma być gotowy, tylko nie zapomnij jak to masz w zwyczaju, podejdz powaznie do tematu. Jest to projekt jak każdy inny tylko że nadzorowany przeze mnie

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417030 przez Dorciaition
polunia napisał:

Sprawdzałam konto , mam na sex party od Maliny 90 , na sex part - grupen sexen od Vestusi 90 i na impreze Powidz od luski 150.
Jeszcze Sarenka i Dorcia.

Polunia ja ciełkiem zapomniałam. Dziś Tobie kochana przeleję.

Luśka pisałam Tobie już o czapie :P :P Kupiłam w Zakopcu. Ale przed zimną na pewno będą wszędzie, bo w zeszłym roku u nas też takie widziałam.

A o której Wy wyjeżdzacie? Ale np o której bylibyście w Toruniu?

Alanek[*] :(

12 lata 8 miesiąc temu #417070 przez Malina86
Dzien dobry!

Snilo mi sie ze poszlam do gina, zrobila mi usg i mowi, ze piekna ciaza- rowno osmy tydzien :ohmy:

Misia wstala, dorwala moja komore, przyklada do ucha i "tata, tata". No to zadzonilysmy z do A. :) Jeszcze jutro i w czwratek bedzie w domku :)

Mysle, ze po kilo kielbasy to trzeba brac, a miesa do nawet wiecej moze, bo kilo piersi to nie za duzo. Chleb jak kazdy wezmie to chyba tez nie bedzie za duzo.
Co to za opis projektu wkleilas? Masz zamiar go w Powidzu zrealizowac? :laugh:

polunia A.mowi, ze chyba nie bedzie mial kiedy kupic Ci ten spray przed wyjazdem, ale mowi tez, ze jak bedziesz fajna to Ci kupi i wysle po powrocie :blink:

Ide cus zjesc :)

12 lata 8 miesiąc temu #417072 przez [email protected]
UBZ!!!
heheh jak nałąduje telefon to tez kaske przeleje :P

i sorki za koncowke posta, ale miałam w wordzie akurat heheh

DORCIA GRATULUJE ZĄBECZKA!!!

a tu cosik o czapce:P

hehehe tylko bez obrazy-to nie ja kręciłam :P

12 lata 8 miesiąc temu #417086 przez polunia
Helołłł

Właśnie zwlekłam się z wyra , łeb mnie tak boli , że zaraz ocipieję.

Usiadłam na chwilę do kompa i przeleciałam po łebkach , nie mam siły na porządne czytanie.
Jedyne co bardzo mi wpadło do głowy to MALINOWA CIĄŻA :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Spadam , buziaki

Chyba zadzwonie po D żeby przyjechał do domu bo zaraz zdechnę!

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417153 przez Dorciaition
MAtko Sarna! Masakra! Głupie to!
Ogólnie to nie lubię tego kabaretu.

Dziewczyny mam dla Was opaski.
Wy się cieszycie, a ja dostałam kuźwa mandat. Już dawno, dawno nie jechałam tramwajem. Skasowałam bilet taki co miałam akurat w portfelu, no i okazało się, że już jest nie ważny. no jaki wstyd! Mandat prawie 2 stówy! Ocipieli!

12 lata 8 miesiąc temu #417173 przez Mirella
dla wszystkich cioteczek które kibicują i głosują na Emilkę dla przypomnienia u ułatwienia link pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035 za każdy głosik dziękujemy :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #417196 przez Dorciaition
DzieńDobry ;) (choć dla mnie nie bardzo)
\
Kubuś jest cudowny. No nie mogę się na niego napatrzeć. Pomyślałam o tym samym co Luśka- Kima róbta dzieciaczki. On ma niesamowite oczka, no i te dziurki w policzku są boskie. Słodziak z niego niesamowity :) Kimuś wpisz sobie minusa za to, że tak rzadko zdjęcia wrzucasz :P

Vestka jak dobrze, że z autem ok. Chciał Cię nastraszyć debil jeden.
Ooo widzę, że nieźle odwalona przyjedziesz do Powidza.
Kurteczka bardzo fajna.

Polunia jak nocka?

Ha ha Malina Batman wie co dobre. On jedzie do Powidza?

My używamy pieluchy 4.

Luśka ja jadę dziś na zakupy i sama nie wiem ile wziąć. Kupię na pewno piersi i jakieś kiełbaski.

Czyli nikt nie ma grilla? Kuźwa to trochę lipa. Zagadam z Krzysiem żeby chociaż tego małego pierdka z firmy zabrał.

Luśka
no to masz wesoło kurka z dzieciaczkami. Na te schody to chyba bramki się przydadzą co?

Malina
ile kupiłaś tej wódy?
Ooo zatestuj przed wyjazdem, co będziemy opijać ;)

Polunia
piłaś wczoraj co Cię łepetyna tak boli? ;)

No a ja zła o ten mandat. Kurka. Włąsnie sprawdzałam na necie, że dostałam tą samą kwotę, co osoby które w ogóle nie mają bilety. Napisze tam jakieś odwołanie.

12 lata 8 miesiąc temu #417211 przez [email protected]
oj Dorciu-ten kabaret, tak mi sie z ta czapką przypomniało-nie bądź na mnie złą, prosze:*:*:*
lipa ztym mandatem straszna!
współczuje! :*
nam przyszedł wczoraj mandat zfotoradaru:/ 250! oczywiscie Adam wie lepiej gdzie mozna przyspieszyc a gdzie nie-ciołek jeden!

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417215 przez Dorciaition
Nie jestem zła no co Ty :kiss:

Ooo, to też macie troszkę do zapłaty. Ach te chłopy B)

AA kupiłam Krzysiowi bransoletke z Apartu, ale taką stalową. Do jego kety będzie pasować. A jak mu się nie spodoba to można wymienić.
Dobie oczywiście nic. Kurka a tak mi się jedne spodnie podobały. Ale w kolorze czarnym nie bylo rozmiaru, a w jasnych wyglądałam jak parówa :/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka