BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448289 przez luska
Vestak olać MjM więcej czasu masz na forum :P

ania ale będzie twój miał psikusa z tym meczem

Daje fotki mojej ryczki z dziś

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #448295 przez madziorskie
No za ciołki w tej Warszawie! Przecież mogli zamknąć dach... a wogóle nie rozumiem na co oni czekają i czemu jak się miał mecz zacząć to go nie zamknęłi i dlaczego dalej nie zamykają???????? czy to jakaś skomplikowana sprawa? podejrzewam, że to elektrycznie jest więc w czym rzecz?

Mnie się wydaje, że z tym pobytem w szpitalu to o kase chodzi... pewnie im więcej płaca jak się 6 dni jest...

Ja czapek nie kupuję, bo mam od ub roku.. kupiłam małej a potem się okazało, że za wielkie i teraz będą dobre ;) wogóle Iza miała maleńką główkę! W mojej zamkniętej ręce się mieściła ;)

vestusia tez tak mam, że jak starszny deszcz lub wiatr to antena czasami nie odbiera :( ale ja "na wspólnej" on-line wtedy oglądam przez kompa ;)

Luśka a co to buszowisko??????

12 lata 2 miesiąc temu #448301 przez madziorskie
Luśka o to się dzieci wybawiły!!!

12 lata 2 miesiąc temu #448314 przez aniaa_
Luśka wiem co czujesz z tymi postami, mi ostatnio też dwa razy zżarło !!!

Madziorskie super śmieszka z Izuni.

Dorcia a Krzysiowi za to nie przewijanie klaps się należy, mój tez przewija i to bez żadnego ale, no czasami losujemy kto idzie, ale to tak tylko żeby się przedrzeźniać.

Wow Malina nieźle z tymi mandatami!!! Mój ostatnio też dostał 200 zł za prędkość jak wracaliśmy z Krakowa, no nerw jak nic!!!! Nie na widzę tak bezsensownego wydawania pieniędzy, tym bardziej odkąd jest Wojtus to wszystko przeliczam na niego.

Emka dużo zdrówka dla siostrzeńca, myśle że jak będzie z nim dużo ćwiczyła to będzie dobrze.

Dorcia prezent ze sztabką złota super sprawa 

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 2 miesiąc temu #448316 przez luska
EE a o co chodzi z tym meczem , mój strszy tylko cos tam wyzywał , ze odwołali.E i ci z tym żłobkiem??

12 lata 2 miesiąc temu #448329 przez luska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #448333 przez Malina86
lusia my tez mamy te body i spodnice- zapomnialam o tym, bo mama do swojej torby wrzucila i jest u niej.
U nas w H&M byly spodnice ciemno rozowe i jasny roz z tej malej rozmiarowki.
Dzieciaczki cudne. Jak patrze to mi sie wydaje, ze Olo do Ciebie podobny, a Roleśka czysty Lukasz.
Widze, ze Aurelcia ma nowe kolczyczki :)

Vestusia jak u mnie program zanika to przelaczam z kanalu HD na zwykly SD i zazwyczaj pomaga, no, ale jak zanikl calkowicie to nie wiem czy to cos da... :huh:
Zuzanka w pizamce slodka :)
Ciekawe co z tym aparatem. Mi sie kiedys tez tak zrobilo, ale to dlatego, ze spadl.

ania__ tez ogladam X-Factor amerykanski. Lepszy niz nasz.

Ide jakas kolacje sobie zrobic.

Misia juz spi :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448343 przez luska
Malina no widzisz u nas to h&m mocno kurde okrojone jest :angry: o ale jak juz tą kupiłam , to nie będę świrować , bo i tak nie przechodz.Kupie na następne urodziny :P

Kurwa mac obejrzałam to o tym żłobku

dobra mykam do mego oleśka , jeku taki sie słodki zrobiła tak fajnie zaczoł gadac a teksty to ma nieziemskie :P
no i stry zrobił zapiekani , piwo wyżłopałam i pakmam się załączył :P

12 lata 2 miesiąc temu #448349 przez luska

12 lata 2 miesiąc temu #448351 przez madziorskie
aniu no to tez macie nie fajnie :angry: ale dorośli ludzie powinni jakoś sie dogadać, jakoś wziąść na wstrzymanie, przecież roczek to nie jedyna impreza, podobnych będzie jeszcze wiele.. i co wtedy? Tyle lat byli razem i co teraz nagle patzreć na siebie nie mogą? Nie muszą! Mogą usiąśc tak przy stole by na siebie nie patzreć, a dobro dziecka jest wazniejsze! Ja mam kuzynkę, której tesciowie są po rozwodzie.. i wyobraźcie sobie, że oboje byli na weselu i oboje się bawili, ale przyszli bez drugich połówek.. Jedynie trochę kwas wyszedł, jak orkiestra zagrała cudownych rodziców mam bo rodzice nie chcieli razem na początku wyjść, ale potem już było ok... więc jednak można...

ja tylko nie rozumiem czego nadal tego dachu nie zamykają??????

ok idę pod prysznic.... a potem nie wiem czy tu zajrzę czy do łżóka prosto...

jakby co to miłej nocki...

12 lata 2 miesiąc temu #448356 przez Dorciaition
Hej.

Ja tylko na chwilę o tych spódniczkach. u nas lipa- nie ma, tylko duże. W Smyku też chciałam to dziś kupić, ale nie było rozmiaru (sae maluśkie). Wkurzyłam się, bo mógłby być to fajny strój na roczek. Do tego chciałam taką kamizelkę futerkową, ale dupa :/

Znowu tyle naskrobałyście, że nie ogarniam. Wpadnę jutro,

Dobranoc

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #448358 przez madziorskie
jeszcze tylko Aurelcię obejrzałam i.. jest niesamowita! jakoś nie wyobrażam sobie, by za miesiąc moja panienka tak chodziła... a w sumie tylko miesiąc jest starsza od Izki...

i zmykam dobranoc

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448367 przez vestusia
No zrobiłam coś pożytecznego i zmyłam gary.
, no!

Malwina ja już właśnie sprawdzałam na tych i HD i zwykłych, nic nie dziamie, żadnego programu nie mam. Trudno, jestem tu z Wami ;-)

Lusia dzieciaczki oczywiście boskie. Na zdjęciu nr 4 Olo jak dla mnie zrobił minę tatusiową :)

Dobrze zrozumiałam, że zabrałaś czyjąś kurtkę i wracałaś się? Jeśli tak, to jesteś najzajebistsza w ubieraniu w nie swoje ciuchy ha, ha, ha :D

Pomysł ze zdjęciami podkradaj, mnie pewnie i tak nie uda się zrobić zaproszenia z tylu zdjęć, ja zresztą zdolności takich nie mam, więc jeśli Ty masz, albo masz kogoś, kto takie zdolności posiada, to śmiało rób takie zaproszenia :D

To z pokazem lipa troszkę.

Z tymi Waszymi znikającymi postami to ja mam jedną, najważniejszą radę - piszcie je na trzeźwo albo przynajmniej unikajcie spożywania alkoholu, bo potem wychodzą takie właśnie klocki ;-)

Aniaa_ to się mąż wnerwi zapewne z powodu meczu. Swoją drogą nie kumam - cały dzień leje, to wiadomo, że i tam będzie w końcu padać, to mogli zamknąć ten dach. No ciołki i tyle.

Z tym żłobkiem to mi nawet nie mówcie, bo miałam takiego nerwa rano, że szok. Ja nie wiem jak tak można, po co ktoś zabiera się za interes, do którego nie ma powołania? Skoro się nie czuły w tym, co robiły, to mogły otworzyć no nie wiem, sklep z kwiatkami, cokolwiek. Jakby to dotyczyło mojej Zuzi to też zrobiłabym tak, jak Lusia napisała.

Aniaa_ nie wiem czy jesteś trzeźwa, ale dostajesz banię do dzienniczka, a właściwie dwie. Ostatnio naszą koleżankę Dorcię poprawiałam, wyraz "nienawidzę" pisze się razem dziołcha, Tyś go na trzy części podzieliła, normalnie aż mi się oko zamknęło z wrażenia :D :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Madziorskie mam prośbę i może wszystkie też. Jeżeli cosik piszemy zaspoilerowane albo ukryte, to please też na to odpisuj jako tekst ukryty albo zaspoilerowany. Jak piszesz posta to powyżej masz różne ikonki m.in. "B" (pogrubienie" itd. i tam masz obok kolorów taką ikonkę kwadracik ze strzałką - to jest spoiler - wtedy zaznaczasz tekst, który ma być zaspoilerowany i naciskasz ten przycisk. A obok - te dwa hipki to jest tekst ukryty, więc robisz to samo co wyżej i ten przycisk. Chodzi o to, żeby nie było widać tych postów tak gołym okiem, nawet dla osób niezalogowanych. Bo różnie bywa i różni ludzie mogą tu wejść. :D

No mi tv nadal nie działa, więc jesteście skazane na mnie :D

Spać mi się chce, ale głupio tak zamknąć kompa, zgasić światło i po ciemku iść spać. Zresztą Piotrek wróci z pracy to pewnie mnie obudzi.

Ha Lusia no padłam jak zobaczyłam Aurelkę a zwłaszcza jej końcowe maszerowanie ha, ha, ha :D Niezła jest! Jak ona pięknie chodzi! No cudownie, ja też tak chcę :D

12 lata 2 miesiąc temu #448380 przez Malina86
Aurelka swietnie zapyla :laugh:

Vestusia przylaczam sie do Twojego apelu i to nie tyczy sie tylko madziorskiej, juz kiedys o tym wspominalam. Wkurza mnie to niesamowicie :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #448385 przez Malina86
Aaa... sadzac po zdjeciach na fejsie, u Ivy juz wszystko dobrze. Skad ja to wiedzialam?! :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka