- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogóle to dzis na 17 mamy isc na tort do siostrzenicy obok. 5 lat dzis kończy. Byłoby wsio ok gdyby nie jeden małutki szczegoł , ja juz przeszlo dwa tygodnie z siora nie gadam Ale cóż , zjem tort i sie ewakuuję , mam prawdziwa wymowkę - robotę w hotelu która juz czekac nie może. Musze isc bo Majka to takie bardzo wrażliwe dziecko i bylaby gotowa się popłakac , ze ciocia nie dotarła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I my mamy skrzeczone w kojcu. Ona chce na wolność ale kurde musiałabym za nia krok w krok chodzić bo jak Kacper jej towarzyszy to co chwile coś jej sie przytrafia. Jak szwenda sie sama po domu to nic sobie nie zrobi a jak z nim to zawsze sie gdzies przewróci uderzy. A ja juz mam dość jej poobijanego łebka. Sobie chyba w całej chacie wykladzine założę to moze ciut bezpieczniej bedzie niz na płytkach
Uciekam bo juz płacz jest wielki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
U nas dzis piękna pogoda , poczekam do 12 imałą napcham obiadem i śmigamy na jakiś długi spacer.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z siorą to od czasu tej akcji z zakupami nie gadamy. Jechalismy z D na jakies zakupy i moja mama chciala jechac z nami. Oczywiscie nie zabralam jej bo zakupy z moja matka to istne tortury. Kazała nam w takim razie cos tam kupic w selgrosie a , ze nie bylo to dzwonie do niej żeby jej to powiedzieć . Jej telefon odebrala siora ino to jej powiedzialm , że nie kupiłam pojemników mamie. Na co ona mi mowi , że sa własnie z mama na zakupach to sobie kupia. Mówie ok , dobra i pytam gdzie są na tych zakupach. A ta do mnie z tekstem , że pojechały do Malty bo tam najlepsze sklepy sa i matka nakupi jej lumpów(mega ironia w głosie). Zaczęłam sie smiać a ta kolejny tekst(i znowu ironiczny ton) , że sie wkurwiłam bo to ona pojechała z mama a nie ja. No to jej mówie , że miałam okazje jechac z mama ale nie chciałm. A ta nadal swoje , ze na pewno jestem wkurzona , że to jej sie jakies lumpy skapna i w ten deseń(pomijajac fakt , ze w tle słyszałam ojca i podejrzewalam , ze na zadne zakupy nie pojechaly). No to juz sie na maksa wkurwilam , i jej specjalnie powiedziałm , że wiem , ze pojechała z mama tylko dlatego zeby na tym skorzystac bo inaczej to by nawet nie pomyslała zeby z nia jechać i sie rozłączyłam. Na drugi dzień przyszła po pampersy które jej w selgrosie kupowalam i do mnie z tekstem , że moze i ona jest biedna ale na pewno nie jest sępem i , że na zadnych zakupach z mama nie były i to co mówiła to niby się smiala. No to jej mowie , że specjalnie jej tak powiedziałm bo ile mozna sluchac glupot , że ja niby taka wkurwiona o te zakupy bylam. A ta dalej swoje. Mówię do niej , że jak to jest , że ona może mi takimi głupimi tekstami non stop walić a ja mam siedziec cicho. A ona do mnie ze gdyby to nie była prawda to bym się tak n ie wsciekała. A ja zajebiscie nie lubie jak ktos mi takie głupoty pierdoli. Serio mam w nosie to czy mamma jej cos kupi czy nie(zawsze sie smialysmny do matki , że my mamy silne poczucie sprawiedliwosci i jak cos kupuje jednej to drugiej tez ma kupić , ale to zawsze do jaj było).Mówie jej , ze ile mozna słuchac takich glupot , bo tez na kazdym kroku niby zartem mi dowalała, ze ja metkowa jestem. Fakt jestem metkowa ale gówno jej do tego , mi nie robi róznicy czy ktos chodzi w lumpach za grube siano czy kupuje na bazarze czy w lumpeksie. Kazdy kupuje to na co go stać i tyle. Ona mówi , że to wszystko do jaj ale ile możesz słuchac JAJ pod swoim adresem? No i tyle , poszła. Ja mam to w dupie , nie czuje sie winna , tym bardziej , ze powiedziałam to specjalnie zeby wiedziała jak to jet jak sie słucha takich głupot. Widocznie ona jest ponad kreseczka i jej wolno a ja mam siedziec cicho. Hmm , chyba poemat mi z tego wyszedł. Więc w gruncie rzeczy powód jak u pietnastolatek ale ja niestety nie mam niewyczerpanych pokladów cierpliwosci
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Ehhhh Lusi Ty to się wykończysz z tym chłopem, no ale co zrobić z nimi źle bez nich tez niedobrze.
Polunia udanej „imprezki” i dobrze, że chowasz na chwile uraze do siostry, bo to przecież nie młodej wina, że jesteście pokłócone, szkoda, że nasi rodzice nie sa na tyle dojrzali.
Polunia ja zdjęcia na fb wrzucę to jej głupio będzie, ale jej sprawa, a jak Wojtuś dorośnie to powiem, że babcia nie była na roczku ;p
Polunia dobrze siostrze powiedziałaś A tak swoja drogą to strasznie głupio się zachowala, że coś takiego wymyśliła, po co?? ;/
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Aniaa Twój nie zostaje na meczu??Pewnie jest wkurzony co?
Cholera i jeszcze ta zmywarka Najpierw Vestusi coś, teraz Tobie, trza uważać
My byłyśmy na spacerku w parku. Pokarmiłyśmy kaczuchy, pochodziłyśmy na rączke. Cudowna jest pogoda i tak pieknie kolorowo.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Polunia o ja Cie pierdzielę! No o której Ty chodzisz spać???? Ojejor. No ale jeśli lubisz to, co robisz, to nic tylko chwalić
Ja też nie widzę błędu ort. Zresztą spokojnie, ja to się z Wami przedrzeźniam i lubię Wam dokuczać z tą poprawną polszczyzną Dorcia to w stresie takie byki robi
Oj ja też jak urodziłam to się należałam w szpitalu. Trafiłam 10 listopada a wyszłam 21 listopada. Masakrejszyn.
To ja po wypłacie pojadę do naszej Galerii do tego H&M i obczaję co tam kupujecie. Mogłaby mi któraś zdjęcie zrobić ubranka na roczek? Żebym wiedziała czego szukać? Mi pomysłów na ubiór oczywiście brak.
Aniaa_ no Wojtuś fryzura pierwsza klasa!!! Powinnać codziennie tak go czesać
Ojejor, awaria zmywarki!
Zuzanka obżerała mój telefon
No Polunia miała dziś spanie, nie ma co Ale Zuzia też zaszalała, spała do 7
Oj przestańcie Wy z tym tańcowaniem Zuzi. Wasze dzieciaki pewnie tak samo wymiatają a mi tu słodzicie. Normalnie się gibie, chociaż fakt, że raz to się walnęła buzią w tę szafkę, bo tak się rozbujała. A ruch nogi też musiałam obejrzeć ha, ha, ha
Polunia to ja życzę smacznego torta.
No nic. Ja powoli muszę się zbierać po ZUzolindę do żłoba i pewnie zajrzę tu później, bo Gremlin mi nie pozwoli.
A, telewizor działa. Okazało się, że Zuzia wyszarpała kabel ale od dekodera ha, ha, ha a ja wczoraj z mopem czyściłam tam przy talerzu na balkonie, bo myślałam, że deszcz napadał i coś tam się popsuło. Piotrek naprawił ale Zuzia nie może nic tam szarpać ha, ha, ha. Aparata natomiast dalej nie chce odsłonić tego co osłania obiektyw. Chyba to wyrwę i nie będzie tego w ogóle, nosz kuźwa.
To zbieram się, do napisania
O, jest i Lenka! Cudna i jaki ma kubraczek z czapeczką A nie za ciepło jej w tej czapeczce? Wygląda na dość grubą???
Ok lecę!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia ten strój to w Smyku był. Taka spódniczka jak baletnica różowa i do tego bodziak w komplecie. U mnie nie było rozmiaru, ale mam nadzieję, że w innym sklepie znajdę, a jak nie to zmolestuje którąś z Was.
Ha ha dobre z tym telewizorem
A czy przypadkiem jeśli oglądasz mieszkanie z kimś z biura to nie musisz podpisywać umowy, że nie skontaktujesz się samodzielnie z właścicielem mieszkania? My takie coś raz podpisywaliśmy. Dla biura to gwarancja, ale dla nas było to do dupy i szukaliśmy czegoś na własną rękę. Nawet poprzyklejaliśmy ogłoszenia w miejscach, gdzie interesowało nas mieszkanie.
No ta czapa na dziś faktycznie cieplutka, ale nie było tak źle. Lenia i tak w porównaniu do innych dzieci to była cienko ubrana.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Humor mam lepszy od kiedy mam pazurki no i moje nastawienie do samej siebie jest lepsze
Zaraz wrzuce foty na kompa to wam sie pochwalę a co!!
Dorcia Lenia ślicznie wyglądała na spacerku
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie Mój nie został na meczu, bo jutro na rano do pracy, a pojechali pociągiem, i nie zdąrzyłby do roboty.
A Lencia jest po prostu cudna, jak ona się pięknie smieje i jaka ma fajną kurteczkę
No to nasze dzieciaczki razem będa obchodzić, zresztą raczej im już tak zostanie
No ja nie pomoge jeśli chodzi o organizację, bo ja wszystko będę w domu robiła, ale gdyby obiad był w restauracji, to zaprosiłabym do domu na ciasto później.
Vestusia co do poprawiania to ja jestem przyzwyczajona, bo mam właśnie taką przyjaciółkę która wiecznie wszytkich poprawia, jeśli chodzi o wymowę :0
Vestusia ale Ci Zuzia psikusa zrobiła hahahahahahaha
Super Olu, że humorek dopisuje
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestka Cię znowu poprawi
Szkoda, że tego meczu nie było, Twój jechał na marne.
Ja miałam podobnie chrzciny- w restauracji obiad i ciasto, a w domu dalsza cześc, tj picie i kolacja
A w ogóle to jak zdrówko?
Lenia mnie dobija. Właśnie wciskałam jej obiad. Zjadła 1/3 słoiczka. Ach
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania faktycznie Twój brat musi miec nie złe prochy Troszkę mu sie pomerdało
Dziś Natalka wyjątkowo ładnie zjadła obiad i deserek a teraz poszła spac, bo na spacerze oka nie zmrużyła. Wolała bawic się kocem...
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
No to Dorcia rzeczywiście sporo daliście, za mieszkanie, u nas tez podobnie ceny stały, ale ostatnio poszły sporo w dół, nawet o 50 tys.
Olu wcalę się nie dziwię dlaczego masz taki dobry humorek, tez taki miałabym na Twoim miejscu.
Co do meczu to mój bardzo zły, bo nigdy nie był na meczu reprezentacji!!! Od sierpnia mi o tym gadał, karte klubu kibica zalatwiał i w ogóle napalony był jak nie wiem, a na rocznice mu kupiłam(mało romantyczny prezent, ale cieszył się jak dziecko i mine była jego bezcenna jak dostał) koszulkę reprezentacji Polski z jego nazwiskiem i numerem, kapelusz też mnieła wiec przygotowany był i co dupa,
Wojtek posiał mi gdzies klepkę od telefonu i teraz bateria lata, no nie wytrzymam, juz z jednym pilotem tez tak zrobił i znależć nie można.
kurczę biedna Lencia nie chce jeść, może to przez ząbki, Wojtek też ma czasami teki dni, ale nie daje mu na siłe, poźniej nadrabia, dzisiaj np. na śniadanie to wciągnął całą miseczkę kaszi i poprawił bananem o rozmiarze xl, ale on tak ma że je je je, a pożniej ma dni że nie ma ochoty.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie może jak zrobic dżem bez dżemfiksu? Mam maliny ale nie kupiłam żadnego żelfiksu i nie chce mi sie leciec tylko po to do sklepu...