- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Luska ale słodka ta twoja Aurelcia!!!!Super ubranko i super już chodzi!!!!W ogóle uwielbiam jak dzieciaki maja smoczka w buzi...tak słodko wtedy wyglądają...takie prawdziwe bobasy...niestety Natalka nigdy nie chciała ssać smoczka
Vestusia oj jedno piwko na pewno by ci nie zaszkodziło nawet przy antybiotykach:)Mnie M kupił ostatnio baileys'a o smaku ciasteczek i dodaje sobie trochę likieru do kawy!!!!!mmmmmmmmm pyszności!!!
aniaa też się wkurzyłam na ten mecz ,bo chciałam obejrzeć...i wkońcu poszłam spać po 20 no ale moje dziecię od 5 już nie śpi...nic sie nie zmieniło...jest rannym ptaszkiem(po mamie) i koniec..
Za 2 godz znowu do pracy...dziś jestem w grupie pre-school..masakra!!! 21 trzylatków
Lecę się trochę z moją małą pobawić
Buziaczki dla Wojtusia i Darusia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Wojtusiu, Darusiu sto latek dla Was chłopaki
Malina ha ha, nawet nie wiedziałam, że takie skarbonki istnieją
Polunia Ty się zaharujesz Kobieto! Tobie to faktycznie przyda się ten dzień piżamowy.
Emka miłej pracy.
Dziś w Pytanie na Śniadanie będą mówić o tym żłobku.
MAlina Dziecko drogie, czy mogłabyś pokazać jaki kombinezon masz dla Miśki? Mnie oczywiscie znowu nic się nie podoba. Zresztą nie ma co, bo za wiele tego nie ma. :/
Miłego dnia
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Wszystkiego Najpiękniejszego dla naszych dzisiejszych solenizantów - Wojtusia i Darusia!!!!!
O rany Polunia o tej godzinie to my zdecydowanie wszystkie spałyśmy Niezła jesteś.
O tej aferze to nawet nie mów, nie chcę się denerwować. Nie pojmuję jak można tak postępować. Faktycznie takie gadanie, żeby pracodawczyni jej nie rozpoznała - a co kuźwa niby nie wie, która doniosła? Nie wierzę. Raczej właśnie o opinię ludzi chodzi. No jak można być tak durnym i robić to, co nam każą chociaż nawet uważamy, że to złe. Ech. Brak słów.
Emcia ciesz się, że Natalka bez smoczka, przynajmniej nie musisz się martwić jak ją odsmoczkować
A komu chciałaś kibicować w meczu?
O, to dziś bardziej komunikatywnie będziesz miała z dzieciakami w pracy
Ucałuj Natalkę
Ja popijam kawkę i zajadam śniadanko. Zuzia w żłobku a my za jakieś dwie godziny będziemy się zbierać na oglądanie tego mieszkanka.
Wstawać!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Telewizor mi kuźwa nadal nie działa więc znowu nie obejrzę tego PnŚ!!!! AAAa!!!!
Aparat też nadal nie dziamie. No co jest?
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Vestusia POLSCE!!!!!! Eh ja tam wole być w baby roomie bo przynajmniej jet w miarę cicho i spokojnie a jak tak nagle 21 trzylatków zacznie ze sobą rozmawiać, bawić się itp to głowa pęka!!!! Powodzenia w szukaniu mieszkania!
Powiem weam, że mecz odwołali ale przynajmniej dzięki temu jest kupa śmiechu na fb!!!od rana padam ze śmiechu przeglądając linki na temat stadionu narodowego
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co blondynka jeszcze robiła jak wyłączyła wczoraj(dzisiaj) kompa??? Oglądał rozmowy w toku , pod koniec zaliczyłam łazienkę i summa summarum wylądowałam w wyrze o 4.15 a teraz nie do końca wiem jak się nazywam A i tak wstałam chwile po 7 a nie o 6 jak zawsze Czlowiek taki stary a taki glupi
Dziewczyny wiecie co mam zapierdal ale to na własne życzenie. W gruncie rzeczy to ja bardzo lubie moja roboę i lubie jak sie duzo dzieje . Ja to chyba za ojcem mam Jemu wszyscy sie dziwia , że ma 66 lat i mógłby nic nie robić tylko siedzieć i bąki zbijać a on wiecznie cos robi. Wstaje rano zakłada swoją smieszna czapke na czubek na wpoł łysej głowy i idzie cos grzebać
Najmniej szcześliwy to z tego powodu jest D bo musi popołudniami z dzieciakmi siedzieć Normalnie to by pewnie po teściówke coolnął ale ta jeszcze trochę chora i nie chce przyjechac zeby ogrów nie zarazić.
VESTA to sie nazywa złośliwośc rzeczy martwych;) Tv pewnie za chilę zalapie , gorzej z aparatem. A może tylko kiepski dzień miał
emka o boziu , 21 biegających ogrów Podziwiam , ocipialabym co nie znaczy , że bym ich wiązała
O tak , wstawki o wczorajszym meczu najlepsze No ale .... Polak potrafi
Vesta tylko żebyscie przy posredniku czy wlascicielu wyra nie testowali A tak serio to trzymam kciuki zeby Wam przypadło do gustu
Aaa , miałam napisać. Wczoraj dotarła kurteczka Poli. Jest bardzo ładna tylko na Pole chyba ciut za krótka. Muszę jej jeszcze raz dokladnie przymierzyć , w razie W wystawie z powrotem na allegro(czy ja mam w tym zdaniu byka orograficznego Vesta? ).
Dobra lecę spojrzec i m oże uda mi sie coś odpisać
Aaa Luska ja piszę w ten sam sposob co Ty ale wczoraj tez ni cholery nie mogłam odzyskać tego posta skasowanego Ale ja mam obok Alt-a taki klawisz dziwny , co jak go wcisnę jak mi sie paluch omsknie to wszystko sobie kasuję
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Polunia Ty Wariatko! Masz spać, kiedy tylko możesz.
Aaa, to po tatusiu jesteś taka ruchliwa
Pola, że tak się wtrąca- byka brak
Moje dziecię śpi. Jak nigdy o tej porze. :/
Już oglądnełam sobie dzisiejszą Julkę. Nie mogę z matki Moniki
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hahahaha , no tak , Malina ma rację. Zobacz ile prądu zaoszczędzisz
Malina ja bym chyba Patrykowi SZYJĘ ukręcila za te mandaty Zrób z Nim porzadek w piątek
Skarbonka z licznikiem , no u mnie to by nie przeszło bo ja jestem w gorącej wodzie kapana i bym spasowała z wrzucaniem do nie bo by mi pewnie za wolno rosło w niej
aniaa no fakt , mezulek pewnie cały nieszczęśliwszy , że mu mecz odwołali.
Luska cudne te Twoje ogry Aurelcia niczym prawdziwa księzniczka w tym zamku. Ale sie dzieciaki wyszalały , widac , ze zadowolone
madziorskie a gdzie Ty rodziłaś? Mnie na Polnej trzymali od poniedzialku do niedzieli , myslałam , ze jajo zniosę. Cos tam faktycznie jest z tym zwrotem kasy za pobyt pacjenta bo mi cos połozna mówiła jak marudziłam , ze tak długo. Chociaz u mnie to było akurat dlatego , że mam obciazoy wywiad z racji mojego serducha. Dostawalam zastrzyki na cos tam , juz nawet dokładnie nie pamietam na co , mówiłam , że sobie załatwie pieleniarkę żeby mi je w domu robila ale sie nie zgodzili bo musze byc pod obserwacją. A ta obserwacja to mierzenie cisnienia 2 razy dziennie gdzie normalnie mierzyli kazdej raz dziennie. Ot i cala obserwacja. Pomijając fakt , że lezałam na ginekologi już 10 dni przed cesarką...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ooo , widze , że część dziweczynek bedzie miała prawie identyczne spódniczki na roczek Ja jeszcze nie kupilam ale po imprezie jak troche kaski wpadnie to zaraz jade jej kupic ta kiecuchnę i musze pokombinowac co do tego i w gole muszę obkupić ogry moje
Fajnie , że Olo ma taki ores dobroci dla matki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wysylam i dziergam dalej , w ogóle to jest 9.40 a Pola jeszcze spi
O , wlasnie czytam , że Lenia tez jeszcze chrapie
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Wojtuś dziękuje bardzo za życzenia
Ja tylko na chwilkę, bo znowu mam nerwa, zmywarka się
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vetsa no jak po co otwierac żłobek? Dla kasy , przeciez na sklepie z kwiatkami by tyle nie zarobiły
No mi sie kiedys sięgneo od Maliny za nieukrywanie tekstu Generalnie to staram się w ten sposob robic , żeby odpowiadac tez w ukrytym tekscie . Jesli nie ukryje to przez moje roztargnienie
madziorskie to moze w tym grudniu w Szczecinie bedzie jakis mega specjalny kurs gotowania dla dzieci , żeby posilki były bardzo zdrowe i takie tam
Nie no , same obrusy to pikus , ja musialam mić kolo o średnicy 2,2m i to koło w jednym kawałku bez przeszycia na środku więc materiał musiał byc taki szeroki. No ale kupilam , nie jest to szczyt moich oczekiwań ale olac to
Zuzanka jak zwykle cudna , a co Ona tam obżera?
Luska no niestety Kacper pewnych rzeczy nie ruszy a ja mimo moich mega watpliwych zdolności kulinarnych staram mu sie zawsze jakies sensowne zarło ugotować warzywo do obiadu dorzucić. A D generalnie mam w nosie , jak nie chce czegos to jego problem. Tylko tą wątróbke mu odpuszczam bo on serio ma odruch wymiotny na jej widok
Te mebelki super , ja chcialam do Kacpra kiedys te z Meblika wlasnie ale jak mi w sklepie wycyndolili cene to tez spasowałam. Ale może teraz do Poli pomyśle , zobaczę jak z kasa bedzie. Zaoszczędzic na to nie zaoszczedże bo ja z tych co tyle ile w porfelu tyle wydane i odłożyc nie umiem. Nie no może na jakis bardzo konkretny cel , sumiennie odkladałam 200 stówki tygodniowo na eko groszek bo jakby mi przyszło we wrzesniu wycyndolic 4 koła na opał to bym chyba sie przewróciła
Dorcia , no boska jesteś , nie tylko w ręke Ci bylo goraco
Wlasnie kazałm isc Kacprowi Pole obudzic bo juz 10 a ta spi , to juz mega dziwne
Luska mogłas powiedziec , że Ty wyjatkowa Blondynka i maja Ciebie na fotel wziąć
No Ty zakręcie , w czyims lumpie do domu pojechać A te kurtki to identyczne były czy okularów znowu nie miałaś
Vestusiu moja droga - no tak jakby odnosnie Smack that
Musiałam sobie jeszcze raz obejrzec filmik z Zuzi tańcowaniem żeby ten "ruch nogą" w 26 sek zobaczyc o którym pisała Malina. No i faktycznie zawodowe to bylo
Ok , Kacper obudził Polę , zmykam , miłego dzionka , papa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wojtuws ma mega fryzure , matka pianki uzylas czy na cukier? Przystojniak
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Sto latek dla cłpaków
Vestusia ja zapomniałam dopisać , że Zuzka w piżamce wygląda bosko .Śliczną jest i kurcze on na prawdę ma już super czuprynkę
Vestka no pomyliłam kurtki , bo obie skayki i czarne itd . to wyprułam w niej.W samochodzie zdjęłam i dopiero w domu jak wieszałam skapłam się , że to nie moja.Ale na szczęście była jeszcze możliwość wymiany
Do tych spojlerów i ukrytych widomości to popieram.
Ania fajnie , ze Wojtuś już u siebie śpi , czym szybciej , tym lepiej .No a męża twojeg . to naprawdę szkoda .Dali plamę z tym meczem jak nie wiem.Na miejscu twojego męża to bym była tak wściekła!!!!
Eh wasze oko to wszystko wychywyci.ale ni kupowałam tych kolczyków , tylko mała na chrzest dostała .Miałam obawy jej założyć , bo one są takie wiszące , ale nosi już od dłuższego czasu i jest oki.
A ja też mam takie krzesełko jak malina , i też tam tylko jest ten pas między nóżkami , i w nim nie mogę Aureki na sekundę zostawić, bo zaraz wstaje, albo się przekręca.
Hhehe mnie też dziewczyny zbił z tropu , ale po poście ani zajarzyłam sie , że o Xfactor chodzi.
EE Malina czaderska ta skarbonka
Pola masz siły , nie ma co do tej godziny siedzieć noipieknie pospałas ,Ze mnie to by zombi było
No mnie tez szlag trafil , ja na ocenie oglądałam .A ta laska dla mnie jakaś chra.Chocaz powiem am ,, że jak ja bym była na jej miejscu ,owszem jeden przebolała bym chiwle w tej pracy.ale tyle co by mi by było potrzebne na nagrania , zeby był niezbity dowód i prosto z tego żłoba zadzwoniła bym po policje.
Szkoda , że nie mieszkam we wrocławiu , bo napradwe bym je zliczowała.
Vestka to powodzenia z tym mieszaniem
Emka szczerze współczuje tego siedzenia z 3 latkam , juz wole takie maluszki.Mam na codzień 3 latka i dziekuje bardzo
hehe Pola no ale ja to chyba od was lepsza jestem z tymi awanturami
Ania Wojtś jest cudasny hehe jak fyz ma zajebisty
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Oj Polunia no to nieźle wczoraj popracowałaś.
A włosy na gumę
kurdę musze uciekać bo marudząca się włączyła i zaraz mi tu wszytko wojciech pokasuje.
nie zostaje, bo rano jutro do pracy ma, a pociągiem pojechali, i nie da rady
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Wczoraj byłam tak padnięta, że nie odpalałam kompa. Postaram sie was nadrobic
Poczytałam, ale połowy zapomniałam.
Wszystkiego najlepszego dla Leni i chłopaczków
Wczoraj do Warszawy wieczorem jechałam z Mamą 1,5h!! W korku!! Przez ten cholerny mecz - ale i tak go odwołali - dobrze im tak!!
Młoda właśnie wstała, więc na razie znikam. A pazurki mam boskie. Wkleję wam później zdjęcie