BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #448805 przez vestusia
Aniaa_ mi serio szkoda Twojego mężulka. No napalił się, cieszył się a tu taka wielka dupa. Naprawdę mi go szkoda. No ale co zrobić, takie rzeczy tylko w Polsce ;-)

No tak, następny minus - wyraz "zdążyć" pisze się przez "ż" :P

Dorcia a Ty czytaj i się ucz, co bym Ciebie nie poprawiała ha, ha, ha :D

Ojejor jeszcze się na mnie pogniewacie, że tak Was sprawdzam. Już nie będę, przepraszam ;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniaa_ jakbym dostała mieszkanie, np. z UM, no to bym też nie wybrzydzała i brała, co dają. No ale wiadomo, że jak już się ładować w kredyt no to chcemy wybrać najlepsze dla siebie miejsce ze względu na lokalizację, metraż, no a przede wszystkim cenę.

Ha, ha Wojtuś cwaniaczek. Zuzia ostatnio też rozwaliła klapkę od pilota, że ledwo się zamyka. Trzeba będzie pewnie przykleić taśmą.

Kurdę z tego kabla to nie mogę. Nie mogę przeżyć, że eMKi wczoraj nie obejrzałam.

Zuzia zasnęła po żłobku, jak wstanie i zje owocka to idziemy do kumpeli.

Muszę się przygotować merytorycznie więc odwiedzę Was później. Ciao!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #448820 przez Malina86
Czesc Kochane,

Daromirze i Wojciechu wszytskiego co najlepsze dla Was :kiss:

Przeczytalam, ale po lebkach ;)

Dorcia ja nie mam kombinezonu, tylko kurtke ze spodniami i to tez nie z kompletu, ale wieczorem wrzuce foty.
Lenka swietna na spacerze i super ma czapuche, gdzie kupilas? :laugh:

polunia zdjecia czap tez zrobilam, wrzuce potem.
Ja nie wiem czy Misi na Roczek zaloze ten komplecik bo to body mi sie troche malo wyjsciowe wydaje. Zobacze jeszcze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

lusia pogodzcie sie :blink:

Nachodzilysmy sie dzisiaj na spacerku, ale pogoda cudna! Taka jesien to lubie!

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448827 przez vestusia
No i Photoshop mi dziś szwankował. Kurka no :D

To ja wkleję Zuzi strój zimowy:

Tu kurteczka z Coccodrillo:

A tutaj spodnie, kolorek ciut ciemniejszy niż kurtka i z innego materiału, no ale za 5 zł to nawet się nie zastanawiałam ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #448833 przez Dorciaition
Aniaa kurka wcale się nie dziwię Twojemu małżowi, że sie wkurzył. Kurde, kasa stracona, czas też i nic z tego. :/

JEdzenie Leni raczej nie przez żabki, tak mi sie przynajmniej wydaje, bo jakieś słodki rzeczy to ona chętnie zje.

No Malina własnie o to mi chodziło, nie o kombinezon ;)

A ja właśnie mam w planie to założyć, choć bodziak może jakiś inny. A do tego taka krótką kamizelkę futerkową (jak znajde).

Czape mamy ze Smyka. Lenia se sama ją z półki ściągneła ;)

Vestusia
fajny kombinezon. Kurteczka i spodnie też, aż nie mogę uwierzyć, że za 5 zł. No to Zuzia do zimy gotowa :)

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #448850 przez aniaa_
Znowu ja :)

No Vestusia, Zuzia nieźle będzie wystrojona na zimę, my juz praktycznie też gotowi, tylko muszę jeszcze czapkę uszatkę kupić Wojtkowi co by mu było cipeło :)

A może nie dawaj Dorcia Leni nic słodkiego niech zgłodnieje :), ja wojtkowi daje slodkie dopiero jak zje kaszkę, mleko czy obiadek a pożniej daję dostaje owoc albo ciasto, jak nie zje to nie dosaje. no ewentualnie kawałek jabłka, nie dobra matka ze mnie co ????? :silly: :silly: :silly: :silly:

No i mąż przyjechal i jak zawsze mecz w tv ogląda hahahaha po co to tyle jechać :silly: teraz nich kase za bilet oddają!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #448853 przez Aleksandra
Vestusia śliczne ubranka na zimę. Ja mam dla Natalci kombinezon, płaszczyk i kurteczkę.

Młoda już po kolacji. Za jakieś pół godziny plum plum i spac :lol:

Ania zgadzam się - powinni oddac kasę za bilety. Ludzie z całej Polski jechali. Nie spodziewali się deszczu wieczorem jak cały dzień padało w Warszawie?? Smieszne i jednocześnie żałosne. A jaki jest wynik? Ja oglądam mini mini więc nie mogę przełączyc :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #448861 przez aniaa_
0:1 dla anglii oczywiście

12 lata 2 miesiąc temu #448864 przez Aleksandra
I graja pod zamkniętym dachem!! Ale obciach bo pogoda jest rewelacyjna!! Wiedziałam, że tak zrobią :lol: A że przegrywamy z Anglią to było do przewidzenia....

12 lata 2 miesiąc temu #448887 przez luska
POlunia to fakt poszło można by powiedzieć o totalna głupote, ale jak dla mnie tota głupota ma juz powazne drugie dno i dobrez ,że na swoim postawiłas i też robiłaś sobie"jaja"

U mnie były do rozmiaru 80 ten komplecik i ja kupiłam tą 80 , ale to jest naprawdę duże moja się w tym topi B)

Hhehe Vestusa hehe no dobra jesteś , hehehe To Zuzia cię załatwiła z tv :lol: :lol:

Ola paznokietki bardzo ładne , ale ty swoje masz bardzo ładne , bo ja moim to moge co najwyżej postraszyć

Natka tez śliczniocha

Ania hehe no twój brat to ostro coś musi łykać heheheAle małz pewnie wściekły

Vestka widze , że ty gotowa z zuzanka na zimę , a ja w proszku , Ale był w pepko fajny komplet i chyba go w końcu zakupię
Ja tam Aureśce tą kiecke na bank założę , co do góry to jeszcze nie mam pomysły ale myślałam wł ansie nad jakimś fajnym bolerkiem , żakietem czy cuś takiego.

Docia takie futerka był w h&m tylko ja wadziłam w brązie z różową kokardką , chyba.

EE dziołcy chyba jest remis

12 lata 2 miesiąc temu #448889 przez luska
A ja będe miała bal murzynów moje dzecijak poszly spać o 15.30 tak do teraz (18.42)śpją , ja jego , ale żal ich budzić.Dobrze , że dziadki są :P A ja skorzystałam , poszłam do sąsiadki (mama mojej psiapsiólki ) na kawke .Wiek z nią nie gadałam , a fajna kobitka

12 lata 2 miesiąc temu #448893 przez Aleksandra
Natalka właśnie zasnęła a ja się biorę za dżem/mus malinowy. Będę robic bez żelfixu więc mam nadzieję, że coś z tego mi wyjdzie :)

12 lata 2 miesiąc temu #448921 przez Dorciaition
Aniaa no biedny Twój meżuś. Chyba musisz mu to jakoś wynagrodzić :)

Luśka to myślisz, że rozmiar 74 kupić? Tak, te kamizelki były z H&M i Reserved. Chyba będzie pasować co?

Lenisława już śpi. Ja sobie obiecałam, że nie będę dziś za dużo przed kompem siedziała, wiec za chwilę zmykam się kąpać i do wyrka na tv :)

Buziaczki

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #448929 przez Aleksandra
Ja też zmykam, bo zarz będzie stękał, że znowu wieczór w internecie ;)

Miłej nocki :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #448940 przez madziorskie

12 lata 2 miesiąc temu #448941 przez madziorskie
noż.. napoisałam do Was na forum zrobiłam wyslij a nie wiem jakim sposobem wkleiło mi coś co pisałam na forum na fejsie!!!!!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka