BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #448387 przez aniaa_
Madziorskie to super, że będziesz urządząć pokoik dla Izuni  Wojtuś już swój ma i sypia w nim odkąd miał 3 miesiące.

Dorcia superowa Lenka  na 11 miesiecy 

Ja też nigdy nie jadlam makaronu z serem  a wątróbki tez nie robie bo nie lubię 

Polunia Ty to się narobisz  ale na swoim wiec jest satysfakcja

Jeny Wy takie cycete, a u mnie w porównaniu do Was to rodzyneczki 

No Vestusia fajnie, że ruszyliście coś z mieszkankiem, obyście szybko znaleźli i nowy roczek przywilai w nowym własnym mieszkanku  A zuza jak fajnie stoi, najważniejsze to zająć czyms nasze dzieciaki żeby nie myślały ze same stoją:0
Wojtka jak puszczam to się cieszy i iegnie do mnie szybko ale zrobi 2 czy 3 kroczki i na cztery leci ;/

ehhhMalina rzeczywiście drogie te mieszkania, u nas zawsze był problem z wynajęciem, bo jak już się coś znalazło to tylko do czerwca bo na sezon wiecznie wypad, ciężko u nas coś znaleźć na stałe.

Zuza ekstra robi tant tany jakbym wojtka widziała, Kurcze tez bym Wam Wojtka nagrala, ale nie umiem dodać filmu  wojtka ulubina pisenka to smerfne hity dubi dubi i gangam style kiedyś przez 20 min bylam zmuszona do słuchania tego, bo był ryk jak piosenka się kończyła.

No i oczywiście zdjęcia Zuzki tez super  szkoda kurcze tego aparatu, może ma jakąs zawiechę i się naprawi.

Ale Luśka widzę obkupiona  pewnie tez humor się poprawił 

Co do skarpetek to tez nie zakładam, zelezy w czym poloże, jak w piżamce to nie, ale częściej śpi w pajacu, albo spiochach.

No to może i dobrze, że Cie Luśka nie wzięli do tego pokazu, jak mieli cie opitolic nie wiedomo jak 

Wow 310 strona nareszcie

Luśka Aurelcia boska z Olem wiedomo, po mamie 

Co do meczu to szkoda mi tych chłopów co pojechali, mój tak przeżywał, że szok, tylko przygotowań i dupa, mimo, że się z nim dzisiaj pokółciłam to szkoda, jeny on przecież o 8 rano wyjechał i był cały w skowronkach, na=wet jak już tam dotarł, no ale co Polska, jak zawsze nie tak jak trzeba, po to ten dac jest żeby go użyc jak pada!!!!!

Ja do 24 odwołany !!!!!!!!!!! Szok !!!!!!!!!!!

Malina X-factor amerykański boski jest tam to robia dopiero szoł, a jakie czubki tem czasmi przychodzą, już nie raz plakalam ze śmiechu jak ich oglądałam 

Aurelcia jak pięknie ubrana no i jak chodzi cudnie  ehh ciekawe kiedy wojtus zacznie.

Hahahaha Vestusia naprawdę ???:) Oj ja chyba nie raczkowałam  Ale powiem Ci, że wiem jak się pisze „nienawidzę” nie wiem czemu napisałam inaczej 

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #448389 przez Dorciaition
Luśka, a co Tobie za fryz zaproponowali?
Oo poszlałaś na zakupach, fajnie.
Ha ha Kochana Zdanek kąpał psa i potem suszył, ale Lenia oczywiście najbardziej zainteresowana :)
Oo, ale dzieciaki miały super zabawę. Aurelcia jak zawsze cudna. Oluś też oczywiście. OO nowe kolczyki widzę :)
Luśa cudny ten Twój pędraczek. Jeju Ona taka malusieniuśka, a tak zapiernicza. Fajowa jest :)
Ojej Vestusia coś pecha dziś masz z tymi sprzętami.
Nie słyszłam o tym żłobku, jutro poczytam :/

O tak, chyba juz na następny dzień i Ivy było ok ;)

Zmykam już na serio. Miałam iśc dziś wcześniej spać.

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #448393 przez vestusia
Ha, ha Ania no ja padnę z Ciebie. Jesteś przekochana i widzę, że już grzecznie posta w Wordzie piszesz, bo się te śmieszne okienka pojawiają jak robisz w Wordzie buźki :D He, he, he.

Pewnie piłaś i dlatego tak Ci się napisał ten wyraz :D

Chłopy musiały się wkurzyć, to fakt. A Twój to pewnie zakłada, że to Twoja sprawka, że to wyczarowałaś :D

O, to nagraj Wojtka potem na youtube'a normalnie wrzucasz. Please.

Malina skąd wiedziałaś, że tak będzie? Wiek i doświadczenie robią swoje :D Chyba wszystkie o tym wiedziałyśmy ale Ty odważyłaś się o tym napisać he, he :D

Kurdę, w lodówce jest jeden browar od Piotrka, nie lubię browarów, ale może się napiję he, he :D

12 lata 2 miesiąc temu #448396 przez aniaa_
I dupa mecz przeniesiony na jutro, ciekawe co mój wymyśli, pewnie zły bo w czwr=artek na rano do roboty

12 lata 2 miesiąc temu #448398 przez Malina86
Hahaha ania__ widzialas jak Britney wywijala? Ona taka dziwna jakas... Jej mimika twarzy mnie rozwala :laugh:

Vestusia zapomnialam o tym krzeselku napisac...my nie mamy Klupsia, ale na tej samej zasadzie i tam jest tylko taki luzny pasek miedzy nogami i daje sobie reke uciac, ze Michaśka by z niego zwiala, a ze jest dosc wysokie to pewnie skonczylo by sie obitym lbem :laugh:
Pij piwo- zdrowe na nerki :)

12 lata 2 miesiąc temu #448400 przez vestusia
A jak Piotrek wróci i będzie chciał się napić i go nie będzie?

A kij mu w oko, wypiję za Wasze zdrowie i za te mandaty, które macie do płacenia.

Z tego Klupsia to tak właśnie wygląda to krzesełko, tylko ten sznurek między nogami. Misia to zdolna ja mam nadzieję, że Zuzia nie będzie miała takich pomysłów he, he, he :D

O nie kuźwa, przecież ja antybiotyki biorę! Nie mogę pić!!!!!!!!!! AAAAA!!!!

To idę wziąć tę tabletę i syropu się napiję. Jasna diupka.

12 lata 2 miesiąc temu #448401 przez aniaa_
No dobra jest, ale w poprzedniej edycji jak była Nicol i (zapomniałam jak ta druga miała :laugh: ) Lepsze byly :woohoo: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #448406 przez vestusia
Ja i tak nie wiem o czym piszecie.

Aniaa_ może Twój się "rozchoruje" żeby zostać tam normalnie do jutra he, he, he :D

12 lata 2 miesiąc temu #448408 przez aniaa_
Ehhh nic nie pisze, no ale co zrobic pogoda nie wybiera :)

12 lata 2 miesiąc temu #448421 przez vestusia
No jak ja jestem, to żadnej tu nie ma. Wiecie co.

To chyba zaraz będę szła spać, ten tv nadal nie działa, no trafi mnie coś. Wczoraj nie obejrzałam MjM i dziś też nie. Nawet o powtórce zapomniałam, ale pewnie i tak już tv nie działał :D

12 lata 2 miesiąc temu #448423 przez Malina86
Vesta chcialas prad oszczedzac to masz :laugh:

Moja mama ma w czwartek urodziny i kupilam jej wlasnie skarbonke z elektronicznym licznikiem, ktory rozpoznaje nominal i liczy kase i na nakretce sie wyswietla.

Do Patryka sie od wczoraj nie odzywam za te mandaty.

Tez bede zmykac.
Dobranoc :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #448426 przez aniaa_
Wow Malina fajowa ta skarbonka :), ale nie wiem czy ja powinnam miec taka co liczy, żebym wiedziała ile tam jest :)

12 lata 2 miesiąc temu #448427 przez vestusia
O ja Malina faktycznie Skarbonka wypasiona. Ja to też chyba nie mogłabym wiedzieć ile tam jest, bo by mnie korciło. I też przezroczystej bym nie mogła kupić he, he, he :D

No tak, oszczędzać chciałam, to mam :D

Ja powoli spadam :D

Dobranoc Laski

12 lata 2 miesiąc temu #448431 przez aniaa_
Dobranoc ja powoli tez mykam :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448442 przez polunia
Hej Kobitki :blink:
No w sumie to ja nie wiem do kogo to hej bo o tej godzinie juz wszystkie smacznie chrapią(2.55) :blink:

Właśnie skończylam robotę , to znaczy do domu wrociłam o 23.30 ale jeszcze papierzyska czekały i nie było zmiłuj :blink: Żeby nie bylo , że tak zaraz po powrocie usiadlam do dalszej roboty bo przeciez musiałam jeszcze Was poczytać :blink:

Sorry ale nie odpisze nic bo juz sił brak :dry:

Tyle tylko , że załapałam sie na nocna powtórke Uwagi. Noż ku...aaaa mać. Normalnie poryczałam się znowu. Jakbym dorwała takie suki to bym gołymi rekami udusiła. Boże skad takie cos , dosłownie COŚ bo tego człowiekiem nazwać nie idzie , się bierze???? Biedne , niczego niewinne dzieciaczki musiały sie tyle nacierpieć :( :( :( Znając nasze polskie prawo to pewnie bedzie kolejna afera która rozejdzie sie po kościach i żadnych większych konsekwencji swojego czynu zadna z nich nie poniesie. Do konca nie załapałam ale to chyba ta laska co tam pracowała ujawniła te zdjęcia :dry: Ale ona tez gadala jak potłuczona , kazali jej wiązać dzieci a ta jak to ciele robiła to bo niby to dla ich dobra było. Każdy normalny wie , ze to nie jest normalne. Ale co tam , jak każa to wiążę , byle robota była i dobrze płacili. A twarzy to niby nie ujawnia zeby była pracodawczyni jej nie rozpoznala i sie na niej nie zemściła. Tak , pewnie by ja związała i zakneblowała za to. Po mojemu to boi sie , że ludzie ja zlinczują za to , ze tez w tym brała udział. No to sie nagadałm , az mi sie z wrażenia spać odechciało!

Uciekam spać , papa :kiss:

Nie no , nie uciekam , dzis 17 wiec...

NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA WOJTUSIA I DARUSIA!!! BUZIAKÓW CAŁE MNÓSTWO CIOTKA PRZESYŁA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka