- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Ocho moja panna się obudziła.. więc przeciąganie ze spaniem nic nie dało.. pól godzinki tylko spała…
Wszystkiego najlepszego z okazji miesięcznicy! Buziaki od cioci i Izuni :*
Pomysł ze sztabką złota jest fajowy! Wiadomo złoto zawsze w cenie! A pieniążki na koncie to tak różnie..jak przyjdzie inflacja, deflacja czy jak to się zwie… to mogą stracić na wartości… zawsze lepiej w jakieś środki trwałe ładować kasiorke… My na razie wszelka kasę jaką Izabelin dostaje a już chyba 2,5 klocka się uzbierało odkładamy i mam zamiar za ta kasę urzadzić jej pokoik.. bo póki co swojego nie ma.. śpi u nas a wszelkie klunkry ma w salonie, a ciuszki w pokoju obok, w którym stoi drugie łóżeczko na dzienne drzemki, i część u nas w sypialni… a potem to pewnie tez na coś będziemy jej zbierać…
Vestusia u nas Bobodent w ogóle się nie sprawdza! Teraz niby „4” powinny wychodzić, a te podobno są straszne jeśli chodzi o wyrzynanie…
Z bujaka jestem zadowolona, chociaż najwięcej chyba mąż, bo bujak mamy w komputerowym i jak mąż na necie siedzi, albo coś tam robi na kompie to ja mu każę brać małą i on ja tam zabawia… a ja mam spokój by chatę ogarnąć, lub obiad ugotować, lub serial obejrzeć, lub po prostu poleniuchowac…
ok ja mam pranie rozwieszone, kuchnię ogarnięta po śniadanku, podłogi odkurzone, w kominku rozpalone, forum nadrobione więc czas na spacerek..
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Położyłam własnie Natalkę do łóżeczka...pośpi pewnie do 13 i później już dopiero będzie szła spać koło 19...
Na obiad mamy dzis makaron z białym serem z cynamonem i cukrem:)to się wysiliłam
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja tylko się przywitać chcuałam i złożyć życzonka dla Lenki
Wszystkiego najlepszego Lenko od Wojtusia i cioci
Nie mam pojęcia kiedy Was nadrobie, pewnie dopiero wieczorem, znowu sama dzisiaj z Wojciechem zostalam, bo mój małż pojechał do Warszawy na mecz Polska-Anglia !!!! i wróci dopiero jutro popołudniu, a tak mnie rano wk...ł że głowa mała, od rana tylko coś do roboty jest.
no nic do wieczorka tylko, za dużo nie naprodukujcie, żebym to miala szansę Was jakoś nadrobić.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia zdjęcia jak zwykle zajebiste
Zdjęcie z suszarka najlepsze , taka slodziara - łobuziara. A to co ma na sobie to pizamka tak? Fajowa A z Ciebie Mamuska jaka laska , ja się tam nie dziwię , ze Cie podrywali na tej imprezie
emka ale bym sobie zjadła taki makaron z serem. Jak Ty to robisz? U mnie nikt tego nigdy w domu nie robił , pamietam , ze jeszcze w podstawówce jak na obiady szkolne chodzilam to nam serwowali takie cos. Pyszne było
A ja smaże dzis sobie watróbke na obiad , D bedzie miał kotleta z pyrami i mizeria a Kacper zamiast mizerii brokula D jak widzi watrobke to mu się cofa , co ja gadam , on jak tylko wejdzie do domu i poczuje to juz się blady robi
Kurde Wy cos o tym zlocie piszecie a ja ni cholery nie moge sie doszukać gdzie o tym było I tak samo z cenami za przedszkole u Emki Pewnie z 10 stron temu
madziorskie no 2,5 tysiaka to juz całkiem przyzwoita kwota na urzadzenie pokoiku. Ja małej jeszcze nie robię. To znaczy ma swój pokój i tam wszystkie lumpki i rzeczy różne należące do niej ale jeszcze nie jest zrobiony pod mała krolewnĘ. Kacprowi robilismy pokoj tak w połowie mojej ciązy z Pola bo go stopniowo wyprowadzaliśmy z sypialni naszej. I chyba przypadł mu do gustu bo nie bylo problemu ze spaniem "u siebie".
No widzisz jaka zorganizowana kobita jesteś , wszystko porobione , forum nadrobine , super! Po co Ci gosposia jak się ze wszystkim wyrabiasz
Wysyłam i dziergam dalej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak Lenia to piżama. Nówka glanc
Też nigdy nie jadłam makaronu ze srem. Wątróbkę kiedyś, kiedyś. Krzysiu nie raz mówi, że by zjadł, ale ja nie potrafię zrobić :/ Trudna jest?
Jeju ile Ty tych obiadów gotujesz. Wcale się nie dziwię, że Poli dajesz słoiczki.
Moje dziecko jest dziś dziwnie grzeczna. Aż sprawdzałam czy gorączki nie ma. Spała tylko godzinę, ale cały czas sama się bawi
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z tą zawalona skrzynką to odznacz sobie subskrypcje w ustawieniach profilu i w ogóle nie beda przychodziły na pocztę.
PROFIL-MOJE SUBSKRYPCJE-tam masz okienka do zaznaczenia , zaznaczasz , klikasz usuń(pod tymi okienkami) i gotowe
Malina no masz ci babo placek z tymi mandatami , w dupę się idzie ugryźć. Tyle kasy debilom trzeba zapłacić
Aaa , wlasnie Dorcia czy Ty w końcu zapłaciłaś ten mandat od kanara?
No tak jak , ja bede miała "roboczy" weekend to ładna pogoda bedzie
emka przykre sytuacja u Siostry ale na bank wszystko będzie dobrze! Mojej znajomej córeczka od urodzenia praktycznie "chodzila" w takich jakby szelkach skórzanych , non stop w takiej pozycji jakby po turecku siedziała. Przez 8 m-cy non stop bo miała takie problemy z bioderkami. Zdejmowane tylko do kąpieli czy rehabilitacji. Po odstawieniu tych szelek bardzo szybko zaczęła chodzić , bez raczkowania bez pełzania. Teraz ma 3 latka i ani śladu po przejsciach z tamtego okresu. Ja sie nie dziwię , że siostra zaplakana. Kada by w ten sposób zareagowała ale bedzie dobrze! Trzymamy kciuki
vesta golonke ze skorą w nagrodę za dobrze wykonana pracę dostaniesz
Malina biedny ten york , nie dosc , że tacy wlasciciele to jeszcze operacja go czeka
madziorskie tak jak mówi Malina , gosposie , opiekunki dla dzieci i jeszcze kochanki dla mezów , zeby nie marudzili , a my wtedy mamy czas na forum
Dorcia no następna z E wyskoczyla. Boziu w kompleksy popadnę z tymi moimi pseudo-cyckami
madziorskie Izka boska , smiech bardzo zaraxliwy bo sama sie chichrałam do ekranu
madziorskie no to jak nie prze tel to moze telegramem te życzenia wyślij Zawsze możesz powiedziec ,że jakies szkolenie masz czy cuś
Ooo , jak chcesz zmniejszać cyce to ja troche od Ciebie przygarnę Zaraz pewnie i vesta bedzie chętna
Co do seriali i oglądania ich przez facetow to mój D ogladał "Prosto w serce"(chyba taki był tytuł , no ten z Muchą co leciał tak jak teraz Julka). Ja tego nie oglądalam bo mnie Mucha irytuje a ten patrzył sumiennie
Malina pokaz te swoje czapy , no Miskowe znaczy się. Ja juz dostaje kurwicy , wszędzie tylko paski i paski. A ja ta kurteczke co kupilam na allegro to ona w kratke jest(własnie gdzie ona - jeszcze nie dotarła ) , chciałam jakas gładka tak pod kolor mniej więcej i dupa. Poki co mamy taka jasniutka różową w paseczki szaro - białe. Kupilam rok temu w HM razem z takim szalikiem-kołnierzem ale za duża na nia była. Teraz jest akurat. Ale tam kratka a tu paski
Własnie , gdzie Luska???? Halo halo , żyjesz???
Wysyłam i dziergam dalej
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szukalam dużej serwety na stolik do szampana ale nie znalazłam , chyba takich wielkich z koła o srednicy przeszło 2 metry nie szyja . Musiałam kupic material i jechac zawieź do krawcowej. A znajdź tu jeszcze taki szeroki materiał Kupiłam w końcu ale jest trochę sliski , mam nadzieje , że kieliszki z niego nie zjadą przy przewożeniu
Jeszcze przy okazji pare afiszy andrzjkowych porozwieszałam.
Nie no , obiad jeden tylko dodatki inne bo Kacper mizerii nie zje.
A wątróbka tak ładnie na mnie w sklepie patrzyla ,że musiałam sobie kupić.
A zrobienie watróbki to prostsze niz barszcz Kroje na male kawalki dodaje troszke pieprzu , cebulki drobno pokrojonej i ciut ciut czosnku i wrzucam na patelnie. Smaże na malutkim ogniu , jakies 15 minut i jest gotowa.Pod koniec smażenia troszke solę. Aaa , ale wczesniej ją w mleku mocze żeby bardziej miękka była.
Ja mam zawsze schizę jak Pola za grzeczna. Może Lenia ma taki dzień , jak u Was taka pogoda jak u nas to całkiem możliwe , ze osowiała jest. U nas deszcz siąpi od rana , szaro buro , no do dupy
No i tyle , juz więcej nic z zaległości nie nadrobię bo musze obiad dokończyć a potem lecę do hotelu. A wieczorem to pewnie znowu mi się uzbiera kilka stron do przeczytania
Papa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Dorcia jak kumpela Ci pożyczy krzesełko to weź, moim zdaniem nie jest najgorsze, nawet jest oki.
No proszę jaka Lenisławka wystrojona!!!! No elegancki ma komplecik z tą kamizelką - zielony. I widzę, że Lenia ma spineczkę
Piżamka świetna! A ja akurat wczoraj też Zuzi taką fajną założyłam, wieczorem zrobię jej fotki, bo mi się w niej bardzo podoba
Ha, Zdanek jak zwykle pomysłowy ale widać, że Leni podobają się te jego pomysły
Mamuśka, aleś się wystroiła na imprę Elegansior! Zdanek powinien Cię mocno trzymać, żebyś mu nie uciekła Niech o Ciebie dba. No a w Selgrosie też z Ciebie niezła laseczka, czerwień Ci pasuje
Lenia to przeurocza, kurka już takie duże te nasze panny.
A mnie tak przyszło na myśl, bo oglądałam dziś zdjęcia Zuzi od urodzenia, żeby zrobić zaproszenie składające się z 12 zdjęć z każdego miesiąca. Żeby była taka historia zmian w wyglądzie i umiejętnościach Zuzi. Ale nie wiem czy dam radę coś tak fajnego zrobić. Wydrukować potem mogę nawet jakoś sama, no nie wiem, muszę pomyśleć.
Kurka zbyt wiele nie nadrobię.
Tylko tyle jeszcze, że ja nienawidzę wątróbki i tu mogłabym podać sobie łapkę z D. od Poluni. No wymiotuję od razu na sam smród. Odbrzydlistwo
Aniaa_ dasz radę a wieczorem do nas zajrzysz. Ja dziś pewnie też tu mniej będę, bo Zuzia nie da mi posiedzieć na kompie.
Generalnie przegadałam wiele rzeczy z Piotrkiem, wziął się w garść, podzwonił po ogłoszeniach (bo tak mnie gardło boli, że jak zaczynam mówić, to tylko je nadwyrężam i od razu lecę wymiotować, bo tak mnie szarpie). Grzecznie mu powiedziałam, że musimy ruszyć dupska i czym prędzej kupić mieszkanie, bo chcę się stąd wyprowadzić do końca roku, no najdalej zaraz po nowym roku. Żeby już być na swoim. Zrozumiał.
No a na koniec jeszcze mnie wykorzystał i se poszedł do roboty. Ekstra ;/
No to ja idę się malować i lecę po tę Zuzolindę. Mam nadzieję, że wyszalała się w żłobku i w domu da mi troszkę odetchnąć, bo nienajlepiej się czuję. Odezwę się później. Buziole!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Włąsnie próbuję sobie przypomnieć Twoje cycki, no i stwierdzam, że nie są jakieś mega małe.
Co do czapek to u mnie też odwieczny problem. Mam dla Leni zielony płaszczyk na zimę, no i żadna czapa do niego nie pasuje. ;/
Matko ile Ty masz spraw na głowie.
Faktycznie nie trudna ta wątróbka. Może raz upichce Krzysiowi. Ciekawe jak zareaguje.
Wczoraj zrobiła zupę pomidorową z ryżem, a, że on uważa, że zupa to nie obiad to na drugie zrobiłam jego ulubione spagetti, no i co? Cały wieczór przeżywał, że miał na obiad dwie zupy pomidorowe. Ocipieć można.
Vestusia ta kumpela to ma włąśnie takie krzesełko, co potem stolik do niego jest. Zobaczę.
Jeju jaki zielony komplecik z kamizelką?????
Zrób Zuzi koniecznie fotki. Ja to uwielbiam piżamki. Mama moja kupiłam kilka dni temu dla Leni. Duży rozmiar, ale już doczekać się nie mogę
A to te, co teraz ma allegro.pl/pizamki-pizamka-early-days-12...szt-i2700901566.html
Fajny pomysł z tymi zdjęciami na zaproszeniu. Tylko tak sobie myślę, czy te zdjęcia nie będą za malutkie? Mhm...
Ja już się zdecydowałam na zaproszenia, tylko teraz 3 zdjecia wyszukać- to będzie najtrudniejsze, bo też chce z różnych jej miesiąców.
Dobrze, że bob zrozumiał. Skoro się zdecydowaliście na to mieszkanie to trzeba działać. Trzymam kciuki. Ooo, i jeszcze Cię zmolestował zboczeniec jeden
Aa, co do żelu (tak jakoś zawsze mi sie kojarzycie;)) to nie kupujcie rozgrzewającego. No masakra jakaś
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No Zdanek to faktycznie mądry he, he, he, dwie zupy pomidorowe ha, ha, ha No coś w tym jest
O, a ja mam zieloną czapeczkę dla Zuzi Ale jesienną
Jak pożyczysz to krzesełko z tego Klupsia to mi koniecznie napisz, bo jak kupimy mieszkanie, to chcę zrobić dla Zuzi taki fajny komplet niektórych mebli z tego zestawu. Jak stolik okaże się fajny, to też go kupię.
No a żel rozgrzewający dlaczego zły? He, he, he
No tak, tego żelu to mi chyba nigdy nie zapomnicie. A Bob to jest cwaniak, jak go jajko swędzi to wie jak się podlizać. Pewnie jutro będzie znowu odpoczywał cały dzień zanim wyjdzie do pracy ha, ha, ha.
Jutro idziemy oglądać jedno mieszkanie Coś zaczynamy działać!
O ten komplecik to chodzi mi o te gacie z bluzą i na to ma Lenia różową kamizelkę. Fajnie to wygląda.
Za bardzo Was rozgrzał ten żel?
Właśnie wrzucam filmik jak Zuzia potrafi stać. Wiem, że szału nie ma i już to przerabiałyście, no ale ja cieszę się jak dziecko. No i drugi, jak Zuzia tańcuje. Oczywiście mnóstwo czasu schodzi zanim te filmy mi się wrzucą na youtube'a
O, jest jeden film. Nie śmiejcie się, że jak tak zacieszam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Te piżamki Dorcia superowe! Kurka jak wpłynie mi wypłata to zamówię Zuzi. A materiał fajny???
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj nie mów tak, że do gwiazdki będziesz czekać aż Natalka stanie. U dzieciaków to z dnia na dzień są zmiany, zresztą same to przecież widzimy. Ja tak bardzo bym chciała, żeby Zuzia umiała chodzić do pierwszych urodzin ale coś czuję, że w jej tempie to może do grudnia zacznie chodzić. No cóż.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa