- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
jeju jak ja nie mogę się doczekac jutra i swoich nowych pięknych pazurków! Tęskniłam za nimi...Mam jeszcze w planach kosmetyczkę - psiapsióła wykupiła dwa kupony na mikrodermabrazję i tylko musimy się umówic tak, żeby nasi faceci mogli zostac z dziecmi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Szybko sobie znalazlam postanowienie noworoczne
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Aniaa_ to poprawiłaś sobie humor spodniami Fajno!
Z tym oszczędzaniem to macie rację. Ja mam złą skarbonkę właśnie - z otwieranym spodem i co tam coś wrzucę, to nagle jest "czarna godzina" i Piotrek systematycznie ją opróżnia. Ale co ja mogę poradzić na to, że u nas taka bida z nędzą he, he, he
Ja nie wiem Aniaa_ co Ty robisz, że Ci się stare posty wklejają. No ale jak nowy laptop to super!
Coś do Maliny chciałam pisać, ale zapomniałam ha, ha, ha
Zuzanka wykąpana, odłożona do spania.
Mnie to się wydawało, że Zuzia chodzi względnie wcześnie spać - między 19 a 20, no ale Natalka to bije rekordy. Dla mnie to byłoby za wcześnie, dziś zresztą o 18 to Zuzia wstała
W ogóle to zdjęłam jej pampersa w łazience, bo szykowałam kąpiel. I patrzę na nią a ona oczy wielkie, zdziwione, i patrzy w dół... no zlała się! Się zdziwiła, bo leciało jej pewnie po nogach i była w wielkim szoku. Gapiła się w tę plamę na chodniczku dobrą chwilę he, he, he.
No i ja mam wieczór dla siebie
Malina zgadzam się - Dorcia to nie jest dobry wzór do oszczędzania Ona też ciągle rozpitala kasiurę
Co do roczku to faktycznie u Was też nie jest najciekawiej. Nie dziwię się, że teściów nie zaprosicie, po całej tej akcji to żadne z Was zapewne nie ma ochoty na nich patrzeć. Twoi rodzice pewnie tak samo myślą. Ech głupio tak.
Aniaa_ chciałam Ci napisać, żeś niezła - po co czekać na postanowienia noworoczne, zacznij od jutra To nazbieramy wspólnymi siłami na flaszki do Szczecina!
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też bym chciała, żeby Natalka chodziła spac np o 19-tej ale nie da rady. Jest juz tak marudna o 18-tej że lituje się nad nią. Po woli będę ją przeciągac do dobranocki. Jak jest Z to jest łatwiej bo przy nim tak nie jęczy ale nie zawsze jest w domu.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Vestusia przekonałaś mnie , to ty zaklej ten spod skarbonki super glue albo kropelką
u na Wojtek ma tak o 19, że juz taka maruda jest, że koniec 18 to jeszcze dla niego za wcześnie, zresztą od zawsze go tak uczyliśmy i tak mu zostało.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Nadrobiłam was po całym dniu i jestem na bieżąco
polunia w pracy jestem od 8.30 do 17...Mój M pracuje w systemie 4x4 czyli cztery dni w pracy(2 dniówki i 2 nocki)i 4 dni wolnego itd. W czasie dniówek Natalka zajmuje się Ola a kiedy ma nocki to śpi po pracy do 12 a później opiekuje sie Natalką..Mała chodzi spać kolo 18.30 więc w ciągu tygodnia prawie w ogóle jej nie widzę strasznie mi źle z tego powodu bo nie mam czasu ,żeby z nią przysiąść, pouczyć różnych słów, poćwiczyć chodzenie itp itd i w ogole mam mało czasu na zabawę z nią
Vestusia fajnie, ze dostałaś zwolnienie...u nas niestety, kiedy jest się na zwolnieniu dostaje się 20% wynagrodzenia...masakra no nie???
Mnie dziś głowa pęka...przyszedł do przedszkola nowy chłopczyk 13 miesięczny i cały dzień płakała za mamą...no a oprócz niego musiałam się zajmować jeszcze 5 innych 10 miesięcznych dzieciaczków...nie było łatwo.A wiecie co mama tego chłopca odwaliła??? Założyła 13 mies. dziecku kaftanik dla noworodka!!!!Jak to zobaczyłam to myślałam, ze padnę!!!!!tren chłopczyk ledwo w nim oddychał!Kretynka normalnie!!!!!!
Czeka na mnie góra prasowania...
A jutro dzień wolny bo Ola wyjechała do Polski na 10 dni i nie ma kto zająć się Natalką...Nawet nie wiecie jak się cieszę, że spędzę jutro dzień z moja małą.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My Natalki nie przyzwyczailiśmy, ona po prostu taka jest. Jest bardziej zorganizowana ode mnie
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaa_ Twoje posty robią się takie Luśkowe, bo coraz mniej je rozumiem ha, ha, ha Ale w miarę zakumałam o co Ci biega he, he, he
Dla mnie 18 to też właśnie wcześnie, tzn. bo jak chodzę do pracy to nie chcę, żeby Zuzia chodziła spać o 18, bo za krótko bym ją widziała. Ale też wypracowaliśmy sobie to, żeby dała radę do 19. Teraz potrafi zasnąć o 17, obudzić się o 18 i po 19 idzie znowu spać do rana (czyt. do 5-6 ha, ha, ha). A propos Ania rozbawiło mnie to, że powiedziałaś Wojtusiowi, że jeszcze nie wstajesz i ma spać ha, ha, ha. I że spał! Toż to sukces! Może ja też spróbuję tak Zuzi powiedzieć
Oj Emcia to faktycznie krótko Natalkę widzisz. Zresztą masz mimo wszystko męczącą pracę, cały czas z dzieciakami, to nawet możesz być zmęczona po całym dniu i nie mieć już siły na twórcze spędzanie czasu z Natalką. Na pewno nadrobicie z Natalką ten czas, choć rozumiem, że jest ciężko, bo jednak długo pracujesz.
20% wynagrodzenia? No ja pitolę! To faktycznie nie wolno chorować. Szok.
O tak, muszę wykombinować coś z tą świnką-skarbonką. Albo kupić inną, o której nie będzie wiedział Bob i której mi nie opróżni
To ja też zaczynam od za tydzień, tj. od kolejnej wypłaty, bo na razie to już i tak na oparach jadę, więc nie mam z czego oszczędzić he, he, he
Ja uciekam Laski. Rozścielam wyro i kładę się pod kołderkę. Za chwilę "Na Wspólnej" a potem "MjM"
Dobranoc Babeńki i do napisania jutro!
Bananoc i nie pijcie już lepiej za dużo Bo zanim dotrwamy do grudniowego weekendu, to zdążycie się tak wprawić, że ja padnę po dwóch drinach i nie dotrzymam Wam kroku
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Kurczę emka a Ty am do siebie do pracy nie mogłabys brać Natlii???
A z tym wynagrodzeniem to masakra, a narzekamy, że w Polsce źle
A mamy tego chlopca to nie będę komentować
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
A czego nie rozumiesz, poprawię, napiszę wielkimi literami
Vestusia za Twoje zdrówko dobranoc