- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ubic Was tylko za ta weekendowa produkcje!
Podczytywalam z telefonu, ale nie obiecuje, ze dzisiaj odpisze, bo spac mi sie juz chce, a poza tym mam humor do dupy i chyba nie ciezko sie domyslic dzieki komu...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
polunia poki pamietam- w sprzeczce z D. o Patryka prace oboje mieliscie po troche racji, bo A. ma swoja dzialalnosc, ale pracuje na zlecenie Niemca.
emka witaj, kope lat Fajnie, ze jestes Buziaki dla slicznoty Natalki
Dorcia nakupilam dla Miśki- kurtke zimowa i spodnie zimowe, dwa bodziaki, cztery pary spodnio-leginsow, cztery bluzki, dwa dresy, czapke na zime (kolejna ), dwie pary rekawiczek, szalik, spoichy cieple na zime do spania, dwie pary rajstop grubych, jedne cienkie, skarpetki i pewnie cos o czym jeszcze zapomnialam A jeszcze gryzaka i zabawke do wanny. Obiecalam sobie, ze to juz koniec z zakupami na jesien/zime. Jeszcze stroj na Roczek, ale sie kuzwa nie moglam zdecydowac, bo za duzo mi sie podobalo. Wkurzylam sie z ta marynarka co mialam kupic, bo sie okazuje, ze najmniejsza jest na rozmiar 104 I teraz moja wizja legla w gruzach. No, ale nic pusta jak dzban jestem z tymi zakupami, szlaban od teraz Nuczcie mnie oszczedzania, bo ja umiem tylko wtedy jak nie mam kasy Dorcia, ale Ty to mnie nie nauczysz
Michalina mi dzis utopila pilota od telewizora w wiadrze z woda do mycia podlogi!
Co do zjazdu to powiem Wam szczerze, ze ja nie wiem co to bedzie dalej i gdzie ja bede. Jak bede w Niemczech to watpie, ze przyjade, a nawet z Polski to sie bede bala pociagiem jechac, moze jakis bus jezdzi... no nie wiem. No i zostawiac Patryka na weekend w obecnej sytuacji tez mi sie srednio usmiecha. Ciezko mi powiedziec teraz co i jak.
Ide poczytac jeszcze to moze cos skrobne.
Miśka jak zobaczyla dzisiaj, ze A. torby pakuje to tak zaczela beczec, ze nie moglam jej uspokoic. Rece tylko do niego wyciaga i "tata papa". No buczala niesamowicie, patrzec na to nie moge...
madziorskie tak to ja
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I jeszcze mi tu o płaczącej Misce pisze , nie no chyba sobie zaaplikuje jakies ziołówki jak Luska bo cos nie halo ze mną
Spadam , rano poczytam , może do rana zaczne juz normalnie funkcjonować.
Miłej nocki , papa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lusia Aurelka na filmiku boska! Moga sie scigac teraz nasze Dziewczyny na dwoch Miśka mi w piatek spieprzala na placu zabaw Sasiadki w szoku byly, ze taki szczyl maly i tak zapyla
Vestusia zdrowka dla Ciebie i prosze slodki dziubek Panny Zuzanny ucalowac
polunia minka Poli w foteliku zarabista. No widac, ze zadowolona jest z zakupu Kurcze tak sobie mysle, ze nawet jej sie dobrze nie przypatrzylam w Powidzu
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może na kolejnym "rodzinnym zjeździe" dłużej pozwolę jej zostać
emka ja tez oglądałam skok , nawet moje dzieci poszły z tego powodu dzisiaj później spać bo matka z ojcem nie mieli czasu na umycie ich
aniaa no widze , że i Wojtus sie zabiera do strtu na dwóch
madziorskie co ja słyszę , dola przez wagę...ja Cie proszę , to ja juz powinnam w depresje wpaść
luska napisał:
Madziorska tahehe no sorki wiem , wiem te moje poty , pewnie juz wracaja do siebie , bo mnie juz się pilnuję
Czytałam to zdanie chyba ze 4 razy i mysle , o jakie SPOJLER poty chodzi ))))) Nie no , Luska uwielbiam te Twoje POTY
Dorcia no prosze Cię , ja tam pamietam , że to Ty wpadłas na pomysł sprawdzenia jak tam Adrian sie czuje
madziorskie no super Izka śpi , pewnie jej mama za duzo fotek robiłas i ja lampa błyskowa razila
Nic wiecej nie nadrobię , przeczytane było wszystko ale oko mi sie klei bardzooooooo , uiciekam spać, dobranoc
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
madziorskie zdjecie Izuni spiacej w lozeczku slodkie
Opilam sie wina, ide spac.
Dobranoc!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O , pierwsza Ale moje dzieci jeszcze spią
Dziś Zuzankowe święto A więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! CAŁE MNÓSTWO BUZIAKÓW
mALINA pisalas na fb , że nie wierzysz , że przyjedziemy do Szczeciena. Luska na fb zaprpopnowała imprezowanie w Szczecinie , ja chwilę wczesniej tutaj też rzuciłam hasło. Wydaje mi sie , że dla Dorci czy Ani nie bedzie to mialo większego znaczenia. Ciekawe jak Vestusia? A i Madziorskie się deklarowała , to co ze Szczeciniem? Piszesz się? Tylko musisz nam Malina jakąs miejscówkę w Szczecinie znaleźć
Dobra uciekam bo roboy kupe mam , miłego pisania , papa
P.s. Nad postem pokazuje , ze napisany przeszło 7 godzin temu Ale ja wczoraj cos tutaj nadziergałam i w koncu wycięłam i [przeniosłam do tego posta wyżej , noto dzis sobie wykorzystałam puste pole Normalnie ja bym to zaradnościa albo sprytem nazwała
Aaa , vestusiek jak tam samopoczucie? Poszłas do pracy czy jednak zostałas i będziesz z nami pisać
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje dziecko dziś zaszalało i śpi już ponad 12 godzin!!!!!tylko się cieszyć
Dzisiaj znowu do pracy o masakra jak mi się nie chce...tak mi szkoda tych wszystkich dni, których nie mogę spędzać z Natalką
Malwinano to was nieźle teściu urządził... pamiętaj , że czasami nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło wiem,ze teraz sie przejmujesz i szukasz właściwego rozwiązania z tej sytuacji, ale kiedy już wszystko się ułoży, będziesz w duchu myślała "jak dobrze, że wreszcie nie mamy teściów na głowie" Trzymamy za was z Natalką kciuki
Zuzanko wszytskiego naj naj ..roczek coraz bliżej
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emka Pola tez spała przeszło 12 godzin. Jak padła wczoraj 0 20.30 (no przecioeż musiała zobaczyć "skok z kosmosu" ) tak wstała dziś o 8.45
Do ktorej jesteś w pracy? I kto jest z Natalka w tym czasie?
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Pola chodziło mi o to , że ja znowu cos napisałam ona zamiast on i Madziorska zwróciła na to uwagę
Ale ty to jesteś mega zakupocholiczka jeżeli chodzi o Misię
Normalnie mnie rozwaliłaś na łopatki jak napisałaś o Misi i jej reakcji na pakowanie się A.
Hehe Malina masz racje by normalnie sprint był .Coś czuje , że z Michasi to takie loferek -uciekacz będzie.
Sto lat sto lat niech żyje , żyje nam ........panna Zuzanka
normalnie za miesiąc będzie miałą roczek ja pierdziele , normalnie nie mogę u wieżyc dziewczyny , że nasze dzieciaki za chwile będa roczniakami!!!!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jaaaa , zakupy , na mnie cały czas wisi zakup butów dla Kacpra , tylko ciekawe kiedy mam jechać??? Mam imprezę w sobotę wiec znowu tydzień latania!
No własnie , pewnie jak tutaj wrócę w poniedziałek to przy obecnej produkcji będę ze 30 styron do tyłu , podczytaywać pewnie będę ale z pisaniem dupaaa bedzie , juz mi xle z tego powodu
No tak , u mamusi najlepiej Chcociaz troche sobie odsapaniesz zarobiona kobito
Aaa , kupiłam wczoraj przez przypadek mojej córce buty zimowe w CCC , miałam dylemat ogromny czy je brac czy nie , bo ani to skóra ani żadnej membrany ale co tam . Zanim mała zacznie sama chodzić to pewnie jeszcze troche potrwa więc zaraz nie musi mieć z górnej półki. Ale ładne są Fotke wrzucę zaraz
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)