- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Ja jestem na zwolnieniu lekarskim więc do roboty będzie mnie ciężko zarobić. A poza tym to chyba nie mogę sobie dorabiać na boku ha, ha, ha
Polunia to jak się rozkręci to będzie zasuwać ostro, więc może na te 2 m-ce uda się jeszcze kupić coś fajnego. Faktycznie niezbyt drogiego, ale sama zobaczysz jak to w praniu wyjdzie.
Ha, moje cycory to takie pełniejsze A ha, ha, ha
A Zuzia dziś się puściła na ciut dłużej niż wczoraj, normalnie widzę postępy Ale jak widzi aparat to od razu schodzi do parteru i zaciesza. Ciężko było mi jej dziś zdjęcia porobić.
No a zajebiaszcza to mi wyszła pomidorówka choć prawdę mówiąc nie wiem jak smakuje, bo straciłam zmysł smaku Ale wygląda na smaczną, więc zajadam
Ależ mi się spać chce. A Zuzanna oczywiście marudzi.
Ubrałam ją wyjściowo do zdjęć i co? I akurat musiała sobie paluchy za głęboko wsadzić do buzi i się wyrzygała troszkę na piękne, jasnoróżowe rajtuzy. I jak ja mam ją stroić jak ona mi takie nr robi??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś zauważyłam, że Nati próbuje sama stac i coraz dłużej już stoi a jak upadnie na pupe to już nie płacze. Dzielna dziewczynka
Polunia zgadzam sie z twoją teorią zajebistości
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No dosyć tych zdjęć, bo i tak wszystkie prawie takie same
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
A niby dlaczego ja nie mogłabym Ciebie uczyć oszczędzania?
Miśka smutna bez taty. Tęskni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj, Polunia zdrówka dla Polci. To teraz taki okres dupowaty.
Luśka no liczymy na jakies fotki fryzury po pokazie.
Polunia fajowe te butki. Polcia jaka minka Ona chyba też ciągle uśmiechnięta co?
No Vestusia Ty Pipko, ale miła jesteś. A bez alkoholu to nie jestem fajna
Zdanek Leni nie przewinie jak zrobi kupę. On ogólnie nie lubi jej przewijać, no ale czasami to zrobi. Nie chce mi się już gadać mu na ten temat, bo tylko się wpieniam. Ostatnio przy teściu mówiłam o tym, że Krzysiu nie przewija, a ten, że też tego nie zrobił. Wow
No, sama byłam w szoku, ale ciągle jakiś gbur się kręcił koło mnie. To pewnie przez cycki
Oj, ja nie lubię mleka, a szczególnie tego od krowy.
Vestusia Ty masz piękną wagę. Dżaga z Ciebie jak nic.
Ja macałam Patryka??? Nie pamiętam
Bobowi tak samo jak Krzysiowi potrzebne jest czasami mocne palnięcie w łeb.
Ty się kuruj Kochana. Czosnek, cytrynka, miód.
Madziorskie oby Izka dziś lepiej spała. Pewnie jej się coś śni nie miłego. Ja to się na nią napatrzeć nie mogę. Taka drobniutka, ciągle uśmiechnięta blondi. Cudna jest.
Aniaa pisz w Wordzie i kopiuj co jakiś czas.
Madziorskie rozumiem Cię. Ja też ostatnio zaczynam pisać posta i skończyć nie mogę.
Malina no Miśka naprawdę zdolniacha. Ale widziałam w Powidzu, że ona z takim zaciekawieniem wszystkich słucha. Lenia to nie ma czasu, bo ciągle musi się wiercić.
Ojeju to Adrian zrobił Tobie niespodziankę z tym piwskiem. :/
Vestusia dobrze, że na zwolnieniu jesteś. W pracy pewnie się bardzo ucieszą, no ale nic –zdrówko jest najważniejsze, no i fajnie, bo z nami jesteś
Opowiadaj co ten Bob znowu nabroił.
No Zuzia pięknie sobie radzi już. Bravo! Leni coś zaniemogła
A na fejsie pięknie wystrojona. Dawaj nam tu więcej fotek.
Polunia chętnie bym Tobie pomogła, ale nie ruszam się stąd. Może jakoś wirtualnie?
Ha ha dobre z tą zajebistością. A my to najzajebiściejsze jesteśmy
U nas pogoda taka se. Byłyśmy na spacerku, a teraz czekamy na tatę Zrobiłam dziś Leni pierwszy raz kisiel. Za chwile spróbujemy. Ciekawe czy jej zasmakuje.
Mama moja już mi wysyła linka, co chce żeby kupiła Leni. Nie mogę się doczekać tego roczku
I Vestusia tak samo jak Tobie marzy mi się żeby Lenia już w swoje urodzinki biegała
Dziś taki smutny dzień... Ale na szczeście jest Lenia, dzięki której jestem szcześliwa, bo bez niej to pewnie nie dałabym rady.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to czasami jak na Z nie ryknę to gadanie nic nie da. Przestałam rozmawiac, jak coś mi lezy na wątrobie to mu to wygarniam prosto w oczy i jest rezultat
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najlepszy był Patryk
Ha, Lenia nie ma czasu to jest tekścior ha, ha, ha Ale fakt, Lenia taka zajęta wszystkim.
No a Krzyś to ma minusa jak stąd do Gdańska co najmniej Jak to ani razu nie przewinął kupsztala? No wiesz Ty co. Piotrek zrobi ze Zdankiem porządek!
Serio to same wiemy, że jak maluchy były noworodkami, to te kupska były prawie że bezwonne. A jak zaczęły się marcheweczki i inne cuda, to dopiero były smrody. No Zdanek to widać jak ta Hrabianka Daisy He, he, he
A teściu też palnął, też ma się czym chwalić.
Ha, przynajmniej masz cycusie duże, to się chłopy gapiły Widzisz
Ty mi też nie wkręcaj, że ja Dżaga, bo na fotach widziałam.
Kuźwa, może chociaż Sarnie udało się zrobić jakieś fajne zdjęcia, ale widać zaginęła ona w akcji...
A o Bobie nie piszę, nie będę się wkurzać bardziej. Gbur z niego i tyle. Powiedział, że się wyprowadzi dziś ale jakoś na tyle się zmobilizował, że... w końcu wyprał swoje pranie! WOW! Od ponad tygodnia zalegało w koszu, ja już wczoraj przy okazji dorzuciłam do swojego prania kilka jego rzeczy, bo raz, że brakło mi choćby do połowy wsadu, a dwa, że nie mieszczą się już jego rzeczy w koszu na brudy. No ciołek i tyle.
Więcej fotek dałam wyżej
O kisiel, zdaj nam tu relacje jak tam Lenisławka zareagowała.
Mamcia widać też cieszy się na roczek Leni i prezenty szykuje. Nic tylko pozazdrościć.
Roczek Zuzi to będzie chyba jakiś smutny w porównaniu do Waszych. Ja nadal nie wiem jak go zorganizować, kogo zaprosić. Wszystko nie tak. Ech. Chyba kupię torta i sami z Piotrkiem będziemy świętować urodziny Zuzi Ech ciągle mi smutno, nawet chrztu Zuzia nie miała, bo tak to byliby chociaż rodzice chrzestni... ech dupa blada.
Dorciu nie smuć się. Wiem, że dziś smutny dzionek ale jest Lenia. Alanek też zawsze będzie w Twoim serduszku, tam jest i będzie miejsce specjalnie dla niego. Tulę mocno.
Zuzia chyba zasnęła. No marudziła przeokropnie. Najgorsze, że czuję się jak wyładowana bateria i sama mam ochotę iść już spać.
A, Madziorskie no uśmiałam się z Twojego hasła odnośnie tego tam no wytrysku czy jakoś tak ha, ha, ha
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Luśka z tym podobieństwem to różnie mówią! Większość twierdzi, że wykapany tatuś
a czasami słyszę że podobna do mmnie.. chyba zależy jaką minę zrobi..
O, o ten tekścior! No muszę go zapamiętać
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja czekam na Z bo będziemy pic whiskey z colą. Whiskey mam, ale coli nie....może zacznę bez ale z lodem...Która sie do mnie dołącza??
Młoda juz spi. Wykapałam ją, nawet głowę umyłam i nic jej do oczków nie naleciało ale awantura była. Chyba jej kupię rondo do kapieli.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia Mysle czesto o Alanku.
Co do oszczedzania to jakos nie wydajesz mi sie kompetentna w tej kwestii
Ja zaczelam zbierac wszystkie 5-cio zlotowki, wrzucam do skarbonki i bedzie dla Misi na prezent na Gwiazdke. Moja mama tak zbiera i od kwietnia do teraz ma prawie 2 tys!
Vestusia u nas na Roczku za to beda tylko jedni dziadkowie, tesciow nie prosze. Chrzestnego zaprosze chyba, chociaz tez sie zastanawiam bo ostatnio widzial Misie na chrzcie. Takze jak widzisz tez zajebiscie.
U nas pogoda dupna, bylysmy na spacerku prawie trzy godziny, troche kropilo, ale co tam. Misia pospala, a teraz szaleje na calego.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Cały dzień w słusku byłam z miomi chłopami, oczywiście ten starszy mnie tak wyprowadził z równowagi, że pierdzielnełam drzwiami od samochodu i sobie poszlam, a w miedzy czasie kupiłam 2 pary spodii w h&m i od razu mi złość na niego przeszła
Vestusia nie denarwuj się na boba nie ma sensu, chociaz w sumie ........... jak poźniej można fajnie sie godzić
Dziewczyny G D ludzie!!!!! Ja jak u mnie jest C to mój rekord życiowy.
Ale się usmiałam z Zuzi, i jej różowych rajstop.
Śliczna Zuzia i jaka duża jest, a jakie ma długie włosy, ja myślałam, że na roczejk pójde z wojtekiem do fryzjera pierwszy raz, ale w sumie nie ma za bardzo co obcinać, tylko z boku jakieś kudły można podciąć to chyba sama to zrobie.
kurde mam nowego laptopa i nie mam jeszcze Worda wlasnie, ale piszę w notatniku i juz drugi raz zdarzyło mi się, że jak skopiowalam to co napisalam i wkleilam to okazało się, że jest to stary post, który pisałam wcześniej, nie wiem jakim cudem, bo przecież ich nie zapisuje.
Vestusia ja tez nie mam jeszcze nic na roczek zorganizowanego, i nie wiem dokładnie ile osob bedzie, a tak naprawdę nie wiem kogo zapraszac, bo mogłoby sie dużo ludzi uzbierać, ale nie wiem vzy chce, a tak poza tym to organizacyjnie tez nie wiem co zrobic do jedzenia itp.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
My Wojtka dopiero po 19 zaczynamy kąpać. i cwaniak budzi się o 5 dzisiaj tez to zrobil, ale wzialam go do siebie i powiedziałam: Mama jeszcze nie wstaje, idzie spać, iii zasnął i tak do 7 spaliśmy jeszcze. :)_
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zaczelam zbierac wszystkie 5-cio zlotowki, wrzucam do skarbonki i bedzie dla Misi na prezent na Gwiazdke. Moja mama tak zbiera i od kwietnia do teraz ma prawie 2 tys!
Ja też zbieram drobne (1,2,5), po każdych zakupach wrzucam do skarbonki juz chyba od roku ale nawet tam nie zaglądam. Czekam do grudnia i albo kupimy coś Natalci albo coś dla na wszystkich. Szału pewnie tam nie ma...i tak apropo, to gdzie ja ją przełożyłam przy gruntownym sprzataniu
Ania o której bym Natalki nie kładła zawsze wstaje 6-6.30. Ona ma swój wewnętrzny zegar i przychodzi godzina 18-sta i spi. Obudzi sie pewnie z raz na piciu i tyle
O jezzzu jak ja dawno whiskey nie piłam, aż mnie potrzepało po pierwszym łyku
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Też miałam się za to wziąść ale nie mam skarbonki a musze miec taka co się nie otwiera
Dobrze masz z ta Olcią.
Kurde ja to whiskey samego z lodem nie dalabym rady z cola tak Zdrówko Olcia, ja wieczorkiem jak Wojtek pójdzie spać na winko się skuszę
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój teśc jak rzuciła palenie (po 30 latach!!) to odkładał do skarbonki przez rok 5-ciozłotówki i za ta kasę kupili aparat fotograficzny chyba ale sporo tego było
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa