- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
W każdym razie Olcia zdrówko, ja pije gin, bo winka nie mam, ale martini to mi tak ochotę narobilaś, że pewnie nastepnym raziem sie skusze,
Madziska pięknie Hania mówi :
Slicznie Zuza sobie razi, a jakie ma długie wloski.
Co do nocnikowania to tez uważam że za wczesnie dla naszych maluchów, ale myślę, że powinny sie przyzwyczajać , powoli, ważne żeby sie nie bały, bo pożniej jak już będa bardziej kumate to bedzie problem, ja tak gadam a sama jescze nie mam nocnika, w tyg musze kupić Wojtkowi.
To tak w skrócie co pisałam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Vestusiafajną ma Zuzia czapeczkę i widzę, że z chrupkami się nie rozstaje....Natalka ma bzika na punkcie 7days-ów
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
A wiecie, że Wojtek odkąd skonczył 2 miesiące to sam wyrzucił smoczka i nie używa, za to przykleja sie do roga od poduszki, jak go wsadza do buzki to wiem że zaraz bedzie odlot
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aleksandra hahahhaaha wiesz jak napisałaś... własnie pije czerwone piwo
Hahahaha bardzo śmieszne Wczoraj piłam piwo i mi sie pomerdało...albo wino juz na mnie działa
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na razie zmykam jeśc kolację bom głodna
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania spokojnie, nalej sobie drugiego w żałobie po tamtym
Zmykam oglądac film z mężusiem, żeby nie kwękał, że tylko internet i internet Jutro mnie nie ma bo jedziemy do znajomych. Miłego weekendu dziewuszki. Do poniedziałku
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie uwierzycie co zrobilam wylałam drugiego!!! chyba nie jest mi dane dzisiaj się napic to musi być jakiś znak
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chciałm spytac , ktora dzisiaj pije? Ja się dołączę bo mam takiego wkurwa , ze szkoda gadać!!!
Pójdę siedzieć za to ale wierzcie mi , ze któregos pieknego dnia ubije tego mojego dziada!!!! Jeszcze w alkoholizm przez łosia popadnę
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
W końcu mam chwile , bo Olo od rana wścieka jakiegoś dostał.Mała obudził po 10 minutach jej drzemki porannej i walczyła już potem do 12.Włączyłam muze na maxa i po 10 minutach tańcowania odpadła na dywanie , mam nadzieje ,że chwile dłuższą pośpi.
Olo ale natka broi.u mnie towarzystwo by po łapkach dostało za niszczenie książek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestaka z fryzurami mam dokładnie jak ty, strasznie się boje tych krótkich, bo trzeba je układać i skakać nad nimi .Mam nadzieje , że we wtorek nie zaszaleją mi z cięciem , ale z drugiej strony jak patrze na Pole i Maline , to czemu nie
Vestusia nie koniecznie 2 lata , ja zaszłam po 1.5 roku .to wszytko zależy od organizmu.a mam znajoma co po cc zaszła po 4mca w kolejną ciąże i tez wszystko oki było i nie miała małych dzieci.a możesz jakoś dokładniej przybliżyć losy tej koleżanki , co z nią i dzidziusiem
Własnie Kredeczko a co sie z toba dzieje??!!
OOo i w koncu sie pojawiła Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
EEEe Ania ja miałam dzis to samo .w nocy Relka sie obudziła i marudziła , musieliśmy robić mleko , a ona nie je w nocy.Nad ranem sie obudziła i wojowała właśnie.Fakt , ze Olo ja obudził.ale potem walczyła i myślałam , ze wyjdę z siebie i stanę obok!!!
Pola dokładnie w tych sprawach i chęci uczestniczenia w misji to ma się wolna rękę , bo nie to , ze on musi i koniec.Tam jest zupełnie inny świat!!!!nie dziwie sie , ze potem ci ludzie maja juz inna psychike inne podejście w "naszym" świecie łapią za wiechy
Mój tez by nie pojechał bo miała kategorie D.
Docia no rozwaliłaś mnie tym , że K. się bardziej przejmuje , że nie będzie mu spała niz tym , że małżonka idzie sama na balet Udanej i szalonej zabawy!!!!
Ja jak zwykle zacofana , co ta za film pierwsze słyszę??
hhehe to Zuzka zrobiła tatusiowi psikusa hehehe.
Docia zdanek , to taki pedancik , ale z jednej strony to jest dobrze.
Lenislawa jak zwykle cudowna i chyba nie bardzo na tym nocniku jej siedzieć Nawet za chrupki
Madziorska jestem tez takiego zdania co Vestusia .Zreszta co to kogo obchodzi kiedy zaszłaś w ciąże , to wasze życie i wy sobie je układacie po swojemu.
oj Vestak nie marudzi i gratki dla Zuzi za pierwszy kroczek
Buhhhhhhha dzięki z tego szoguna:)staram się staram , ale moja posty pozostawiaj wiele do życzenia , ale teraz się pilnuję i mam nadzieje , że już nie będę takie niezrozumiałe
Ola do psychologa bo jest taki nerwowy i ogólnie wiele rzeczy mi sie nim nie podoba , między innymi to , że nie jestem mi nic w stanie powiedzieć , co się w przedszkolu dzieje i tak ogólnie .Psycholożki jest z przedszkola za freee to będe korzystała z jej wiedzy.
Ale z waszych facetów to strojnisie u nas luz bluz.Ł do strojnisi nie należy.
Na razie nie mogę podejrzeć coś tych zaproszeń
Co do tego mleka to jestem przeciwniczką.Kiedyś czytałam artykuł pt"biała śmierć" no nie wzięłam sobie wszystkiego do serca , ale wole ograniczyć.Niech pija modyfikowane.Zreszta zaleceniami pediatrów jest jak najdłuższe , a najlepiej do 3rż karmienie dzieci mlekiem modyfikowanym.Poza tym moja mam pracuje w mleczarni od 25 lat i dokładnie wiem co w tych mlekach jest i uht omijajcie szerokim łukiem.
Madziorskie aż mnie zmroziła ta historia , to jest straszne nie wiem dokładnie jak żołnierze są werbowani na te misje , wiec już na ten temat nic nie napisze , bo nie mam nikogo znajomego w takiej sytuacji i całe szczęście
W twoim przypadku chyb bym zrobiła roczek w święta , no bo jak sam piszesz dostanie mala jeden prezent, ale akurat to chyba nie tak istotny argument.Ale przede wszystkim mniej zachodu by było, bo na święta i tak kupa roboty zawsze i gotowania i za jednym zamachem , byś miała ogarnięte na dwie imprezy.
A imprezka młodej mojej przypada w niedzielę, ale wolimy imprezować w sobotę(o ile w sumie dojdze do imprezy ale to inna już historia)
A co do pomarańczowych pampkow , to mi w miare odpowiadają, znaczy małej.Ale jak dla mnie to są strasznie malutkię coś w stylu zaniżona czy tam zawyżona numeracja I raczej ich nie kupuje wole activ baby w realu teraz kupiłam karton ten miejszy za 60zł
Pola , no co ty chcesz brat sie podzielił z siostra .To tylko nim dobrze świadczy:)
Vestusia nie ma spania , hehhe już Zuzanka sie o to postarała widzę
hehe dziewczyny nop proszę was z ta fucha , jestem w radzie rodziców od przeczkola.Raczej na wsi taka ze mnie ważna osoba nie jest
Polo jak dla mnie to była dzaga i jesteś , ale jak by mi ktoś powiedział ,że mam zgadywać kto to jest to mi huhu .Ale to pewnie przez fryz
Madzialskie ja nie wiem gdzie ty to wyczytałaś , ze dziecko najpierw raczkuje , a potem siada jest na odwrót raczej , a raczej na pewno.Moja młoda najpierw pełzała jak komandos właśnie , a jak już "wstała" na cztery to się bujała jakiś czas tył-przód , aż w końcu ruszyła.
Ufff normalnie nie mam juz siły was nadrabiać Od samego rana próbuję