BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #445993 przez aniaa_
No cholera jasna napisałam posta i go niema

W każdym razie Olcia zdrówko, ja pije gin, bo winka nie mam, ale martini to mi tak ochotę narobilaś, że pewnie nastepnym raziem sie skusze,

Madziska pięknie Hania mówi ::)

Slicznie Zuza sobie razi, a jakie ma długie wloski.

Co do nocnikowania to tez uważam że za wczesnie dla naszych maluchów, ale myślę, że powinny sie przyzwyczajać , powoli, ważne żeby sie nie bały, bo pożniej jak już będa bardziej kumate to bedzie problem, ja tak gadam a sama jescze nie mam nocnika, w tyg musze kupić Wojtkowi.

To tak w skrócie co pisałam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #445994 przez vestusia
Jejor jakie Natalcia ma cudne i ciemne włoski :D Jest przeurocza :D Faktycznie podobna do Ciebie (chyba na fejsie wklejałaś zdjęcie siebie jak byłaś mała). No cudna :D Śliczna dziewczynka :D Mała Dama :D

12 lata 2 miesiąc temu #445995 przez emkapl84
Aleksandra hahahhaaha wiesz jak napisałaś... własnie pije czerwone piwo :laugh: :laugh: ja chyba dziś sobie daruje winko....chociaż nigdy nic nie wiadomo...noc jeszcze młoda ;)
Vestusiafajną ma Zuzia czapeczkę i widzę, że z chrupkami się nie rozstaje....Natalka ma bzika na punkcie 7days-ów :lol: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #445996 przez Aleksandra
Musze kiedyś spróbowac gina z tonikiem bo jeszcze nigdy nie piłam.

12 lata 2 miesiąc temu #445998 przez aniaa_
Emka śliczna Natalka

A wiecie, że Wojtek odkąd skonczył 2 miesiące to sam wyrzucił smoczka i nie używa, za to przykleja sie do roga od poduszki, jak go wsadza do buzki to wiem że zaraz bedzie odlot :)

12 lata 2 miesiąc temu #445999 przez Aleksandra
emkapl84 napisał:

Aleksandra hahahhaaha wiesz jak napisałaś... własnie pije czerwone piwo :laugh: :laugh:

Hahahaha bardzo śmieszne :laugh: Wczoraj piłam piwo i mi sie pomerdało...albo wino juz na mnie działa B)

12 lata 2 miesiąc temu #446000 przez aniaa_
Olu nie z tonikiem, bo mega ale to mego glowa boli na drugi dzień, umrzeć można, ale ze sprite nie ma kaca i jest pyszny :)

12 lata 2 miesiąc temu #446003 przez emkapl84
Natalka nigdy nie chciała smoczka...może raz albo dwa razy coś tam possała i się dławiła...za to ostatnio zadecydowała, że musi się o 23 budzić i domaga się mleka!!!!!tak już od 1.5 miesiąca mam...próbowałam dawać soczek, ignorować itp nic nie pomogło....wrzask przez 2 godziny dopóki nie dostanie mleka....ach te dzieci!!!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #446004 przez aniaa_
WIECIE CO?? Powinna być taka opcja jak na czacie czy gg, że jak ktos posta napisze a ten co jest online to dostaje sygnał :):):)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #446006 przez Aleksandra
To nawet lepiej bo nie lubię toniku za bardzo ale sprita przeżyje. Chyba sobie kupię za jakiś czas i będę drinkowac :silly:

Na razie zmykam jeśc kolację bom głodna :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #446009 przez aniaa_
Smacznego, noooo
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
wylałam drina!!!!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #446041 przez Aleksandra
Alee się najadłam, jak dzika świnia :lol:

Ania spokojnie, nalej sobie drugiego w żałobie po tamtym :silly:

Zmykam oglądac film z mężusiem, żeby nie kwękał, że tylko internet i internet :silly: Jutro mnie nie ma bo jedziemy do znajomych. Miłego weekendu dziewuszki. Do poniedziałku :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #446053 przez aniaa_
Pa Olu miłego weekend.

Nie uwierzycie co zrobilam ;) wylałam drugiego!!! chyba nie jest mi dane dzisiaj się napic to musi być jakiś znak

12 lata 2 miesiąc temu #446057 przez polunia
Helołłłł Dziewuszki :blink:

Chciałm spytac , ktora dzisiaj pije? Ja się dołączę bo mam takiego wkurwa , ze szkoda gadać!!!
Pójdę siedzieć za to ale wierzcie mi , ze któregos pieknego dnia ubije tego mojego dziada!!!! Jeszcze w alkoholizm przez łosia popadnę :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #446059 przez luska
hej kochana

W końcu mam chwile , bo Olo od rana wścieka jakiegoś dostał.Mała obudził po 10 minutach jej drzemki porannej i walczyła już potem do 12.Włączyłam muze na maxa i po 10 minutach tańcowania odpadła na dywanie , mam nadzieje ,że chwile dłuższą pośpi.

Olo ale natka broi.u mnie towarzystwo by po łapkach dostało za niszczenie książek ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vestaka z fryzurami mam dokładnie jak ty, strasznie się boje tych krótkich, bo trzeba je układać i skakać nad nimi .Mam nadzieje , że we wtorek nie zaszaleją mi z cięciem , ale z drugiej strony jak patrze na Pole i Maline , to czemu nie

Vestusia nie koniecznie 2 lata , ja zaszłam po 1.5 roku .to wszytko zależy od organizmu.a mam znajoma co po cc zaszła po 4mca w kolejną ciąże i tez wszystko oki było i nie miała małych dzieci.a możesz jakoś dokładniej przybliżyć losy tej koleżanki , co z nią i dzidziusiem

Własnie Kredeczko a co sie z toba dzieje??!!

OOo i w koncu sie pojawiła Madzia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

EEEe Ania ja miałam dzis to samo .w nocy Relka sie obudziła i marudziła , musieliśmy robić mleko , a ona nie je w nocy.Nad ranem sie obudziła i wojowała właśnie.Fakt , ze Olo ja obudził.ale potem walczyła i myślałam , ze wyjdę z siebie i stanę obok!!!

Pola dokładnie w tych sprawach i chęci uczestniczenia w misji to ma się wolna rękę , bo nie to , ze on musi i koniec.Tam jest zupełnie inny świat!!!!nie dziwie sie , ze potem ci ludzie maja juz inna psychike inne podejście w "naszym" świecie łapią za wiechy

Mój tez by nie pojechał bo miała kategorie D.

Docia no rozwaliłaś mnie tym , że K. się bardziej przejmuje , że nie będzie mu spała niz tym , że małżonka idzie sama na balet ;) Udanej i szalonej zabawy!!!!

Ja jak zwykle zacofana , co ta za film pierwsze słyszę??

hhehe to Zuzka zrobiła tatusiowi psikusa hehehe.

Docia zdanek , to taki pedancik , ale z jednej strony to jest dobrze.
Lenislawa jak zwykle cudowna i chyba nie bardzo na tym nocniku jej siedzieć ;) Nawet za chrupki

Madziorska jestem tez takiego zdania co Vestusia .Zreszta co to kogo obchodzi kiedy zaszłaś w ciąże , to wasze życie i wy sobie je układacie po swojemu.

oj Vestak nie marudzi i gratki dla Zuzi za pierwszy kroczek

Buhhhhhhha dzięki z tego szoguna:)staram się staram , ale moja posty pozostawiaj wiele do życzenia , ale teraz się pilnuję i mam nadzieje , że już nie będę takie niezrozumiałe :lol:

Ola do psychologa bo jest taki nerwowy i ogólnie wiele rzeczy mi sie nim nie podoba , między innymi to , że nie jestem mi nic w stanie powiedzieć , co się w przedszkolu dzieje i tak ogólnie .Psycholożki jest z przedszkola za freee to będe korzystała z jej wiedzy.

Ale z waszych facetów to strojnisie u nas luz bluz.Ł do strojnisi nie należy.

Na razie nie mogę podejrzeć coś tych zaproszeń :angry:

Co do tego mleka to jestem przeciwniczką.Kiedyś czytałam artykuł pt"biała śmierć" no nie wzięłam sobie wszystkiego do serca , ale wole ograniczyć.Niech pija modyfikowane.Zreszta zaleceniami pediatrów jest jak najdłuższe , a najlepiej do 3rż karmienie dzieci mlekiem modyfikowanym.Poza tym moja mam pracuje w mleczarni od 25 lat i dokładnie wiem co w tych mlekach jest i uht omijajcie szerokim łukiem.

Madziorskie aż mnie zmroziła ta historia , to jest straszne :( :( nie wiem dokładnie jak żołnierze są werbowani na te misje , wiec już na ten temat nic nie napisze , bo nie mam nikogo znajomego w takiej sytuacji i całe szczęście

W twoim przypadku chyb bym zrobiła roczek w święta , no bo jak sam piszesz dostanie mala jeden prezent, ale akurat to chyba nie tak istotny argument.Ale przede wszystkim mniej zachodu by było, bo na święta i tak kupa roboty zawsze i gotowania i za jednym zamachem , byś miała ogarnięte na dwie imprezy.

A imprezka młodej mojej przypada w niedzielę, ale wolimy imprezować w sobotę(o ile w sumie dojdze do imprezy ale to inna już historia)

A co do pomarańczowych pampkow , to mi w miare odpowiadają, znaczy małej.Ale jak dla mnie to są strasznie malutkię :dry: coś w stylu zaniżona czy tam zawyżona numeracja B) I raczej ich nie kupuje wole activ baby w realu teraz kupiłam karton ten miejszy za 60zł

Pola , no co ty chcesz brat sie podzielił z siostra .To tylko nim dobrze świadczy:)

Vestusia nie ma spania , hehhe już Zuzanka sie o to postarała widzę :lol:

hehe dziewczyny nop proszę was z ta fucha , jestem w radzie rodziców od przeczkola.Raczej na wsi taka ze mnie ważna osoba nie jest :P

Polo jak dla mnie to była dzaga i jesteś , ale jak by mi ktoś powiedział ,że mam zgadywać kto to jest to mi huhu .Ale to pewnie przez fryz

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Madzialskie ja nie wiem gdzie ty to wyczytałaś , ze dziecko najpierw raczkuje , a potem siada :P jest na odwrót raczej , a raczej na pewno.Moja młoda najpierw pełzała jak komandos właśnie , a jak już "wstała" na cztery to się bujała jakiś czas tył-przód , aż w końcu ruszyła.

Ufff normalnie nie mam juz siły was nadrabiać :P Od samego rana próbuję

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka