BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!

13 lata 6 miesiąc temu #201474 przez drynek88
Tygrysica komoda swietna tez wpadla mi w oko moze uda mi sie meza namowic na taka bo jest super:)
Łóżeczko tez rewelacja ja bede miala lozeczko zwykle z kolyska 2 w 1 ale nie mam go niestety jeszcze w domku i nie mam zdjec

..Natalia..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #201482 przez luska
Krzymina fanie , że masz zamiar walczyć o swoje zdanie.Masz racje nie daj się kobietko , a te argumenty co wypisałaś dla mnie osobiście by były wystarczając , aż nad .Zdrowie dzidzi najważniejsze :laugh:

Yasminek , fanie masz z tymi wynikami , tez niestety muszę się fatygować ponownie po badania ale co zrobić ;) Ale lubię ta kobietkę w laboratorium , dziś jak mnie zobaczyła to od razu zaciesz i "ooo p.Luiza to co dzis" hehehe

Czy ja wiem czy tak wszytko rozowe :P Ale chyba macie racje , teraz uwielbiam łazic po sklepach , bo moge sobie pozwolić na te słodkie sukienusie.Dzis nie omieszkałam wykorzystać sytuacji i zajrzałam do mojego komisu i oczywiscie wyszłam z bodziakami i spodenkami dresowymi , miałam jeszcze chrapkę na pajacyk i sukienusie , ale były w takich rozmiarach , ze raczej już mi starczy ;)

A co do gatkow to ja mam takie niebieskie siateczkowate, od cioci dostałam , wiec pewnie robota belli, bardzo wygodne ,mięciutkie, po cc tez się nadają :)

Dziewczyny łóżeczka są super no i cenowo tez fajnie fajnie.Dopiero sobie zdaje sprawę , ze za nasze sporo przepłaciliśmy :S

13 lata 6 miesiąc temu #201486 przez KasiaT
Tygrysica łóżeczko fajne :)
Krzymina sprytna ta kołyska, dobrze, że można bujaki odkręcić w razie co :)
Yasminek ja też odbieram wyniki w necie i nie powiem, świetna sprawa :blink:

Ja właśnie wrzuciłam do prania rzeczy dla bąbla. Wczoraj qmpela dała mi gondolę i chciałam ją przeprać ale nie za bardzo mi się chce :P Mam dziś straaaasznie leniwy dzień.... Synek chyba też bo jeszcze dziś ani razu nie kopnął tylko leniwie się przeciąga :laugh: Z kolei wczoraj rano dostał dość mocnej czkawki i chyba go trochę zirytowała bo zaczął niesamowicie wierzgać :blink:
A fotkę gondoli wrzucę jak będę miała stelaż (jest u znajomego, który wymieni wentyle w kołach bo przepuszczają)
A z poczty muszę odebrać 2 koszule do karmienia i szlafrok (tzn. mąż musi, bo tam jest taka duchota, że nie zamierzam tam chodzić).

Miłego dnia dziewczyny!

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #201505 przez tygrysica
Krzymina- super ta kołyska. ja jej wczesniej nie widziałam ;( a pewnie bym wzięła pod uwage. Świetne jest to, że możesz dostawic do łóżka i mieć opuszczony bok- bardzo wygodne do karmienia i bezpieczne dla dziecka- nie przygnieciesz ;)
Ja właśnie jestem na polowaniu na allegro ;)
A młody tez cos dzisiaj mało rozbrykany. Dzisiaj mam dzień w piżamie, bo legginsy mam w praciu a tylko w nich mi wygodnie :lol:
Zabieram się za obiad bo niedługo mój mąż wróci z pracy.

13 lata 6 miesiąc temu #201515 przez drynek88
ja tez to najlepiej w leginsach najwygodniej mi hhe
a obiadkami mamusia mnie wyrecza bo odkad musze lezec to ona robi:)wiec ja sie lenie i robie tylko to nco musze czyli pranie ,prasowanie, sprzatanie:)

..Natalia..

13 lata 6 miesiąc temu #201533 przez tygrysica
No ja dzisiaj miałam na obiad bigos od mojej mamy wiec tez sie nie urobiłam :laugh:
A mój mąż właśnie po obiadku znowu robi za "bohatera w swoim domu" - rozłożył sobie wszystkie częśći szafki na ziemi i studiuje instrukcje :lol: Ja bym od razu złożyła więc go denerwuję komentując :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #201629 przez krzymina
heh ja wchodzę już tylko w jedne spodnie dresowe nie napiszę Wam jaki rozmiar bo padniecie przed monitorami,ale stwierdziłam że na 2,5 miesiąca nie ma co już kupować większych spodni ciążowych bo co ja potem z nimi zrobię,wejdę w te ciążowe po porodzie co mam a potem mam nadzieję chudnąć.Może nie są zbyt seksowne bo się troszkę kolana powypychały ale niech się wstydzi ten kto widzi :-)

jezu ale bym zjadła bigos!!! dzisiaj po gotowanym mięsie i kaszy jaglanej miałam cukier 173!

13 lata 6 miesiąc temu #201818 przez yasminek
No, i są już wyniki. Glukoza na czczo 81,00 (70,00-105,00), a po dwóch godzinach 71,00. Za tydzień mam wizytę, ale wydaje mi się, że jest wszystko w porządku.

13 lata 6 miesiąc temu #201836 przez krzymina
Kochana!Masz idealną! Ja miałam 200 po 50 mg glukozy na czczo po 1 h

13 lata 6 miesiąc temu #201857 przez luska
yasminka ja miałam prawie idetyczny wynik:)

Wow krzymina 200 :ohmy: No to już nie jest poprawny wynik.

13 lata 6 miesiąc temu #202026 przez adiafora
Hej dziewczyny pomysł z kołyską super mi się marzy taka stara dębowa i do tego biała haftowana pościel , ale fanaberia nie:)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]

13 lata 6 miesiąc temu #202326 przez gagusia84
Hej dawno mnie tu nie było wiec czytania mam duzo :)

drynek88 masz racje jak sie decydujesz na dziecko to powinno sie teraz poswiecac czas dziecku a nie pracy. Wiec dziewczyny zastanówcie sie bo ten rok dziecka jest najwazniejszy.

krzymina nie słuchaj sie tesciowej bo to twoja decyzja czy bedziesz w domu z dzieckiem czy nie. Ja jak bym sie słuchała tesciowej to bym do głowy dostała.

Ja nie pracuje bo narazie tu idzie wyzyc z 2 dzieci bede dostawac rodzinne co miesiac i jeszcze ze mąz mało zarabia to taki dodatek co srode dostane na 2 dzieci wiec z dzieckiem bede ciagle. A mąz po urodzeniu dziecka chce wziasc 2 tygodnie wolnego zeby mi pomóc.

Ja to czasem niewiem co tu pisac bo tu w Angli jest zupełnie inaczej z ciązą niz w polsce wiec tylko czytam a mało pisze :(

13 lata 6 miesiąc temu #202331 przez luska
gagusia pisz nam jak jest u ciebie :) Poza tym jak się nie mylę to NaMa jest z wysp :)

13 lata 6 miesiąc temu #202332 przez luska
Adafiroa czemy fanaberie??Wiem o co ci chodzi też mi się coś takiego marzy :)

13 lata 6 miesiąc temu #202389 przez drynek88
Dziewczyny jak mozna dodac kilka zdjec naraz?

..Natalia..

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka