- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- yasminek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- krzymina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
dziewczyny nie kupujcie takich prześcieradeł na Allegro,dzisiaj do mnie przyszły,nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać
po pierwsze chciałam je przeprać w ręku-słuchajcie cała wanna niebieskiej wody tak schodzi farba i to z każdego,tragedia!
przecież jak się dziecko spoci to całe zafarbuje! i na dodatek nie wiem czy nie będzie miało uczulenia na te barwniki!
po drugie tak wyłazi z tego frota że cała łazienka i pół chałupy jest we frotowych kłakach,mało wanna się od nich nie zapchała,to jak je potem prać w pralce?przecież się filtr zatka
prześcieradła idealnie nadają się na posłanie dla psa teściów,żenada
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ale z kolei kopnął mnie zaszczyt wyrzucenia żelazka

Tym sposobem zostałam kopnięta zaszczytem pożyczenia od teściowej jej zapasowego żelazka, które de facto miałam ochotę wywalić za okno po pierwszym użyciu...
Wprawdzie miałam dostać żelazko na imieniny od matki ale myśl o tym, że miałabym wytrzymać z tym pseudożelazkiem do końca listopada powoduje, że skacze mi ciśnienie...

I tym sposobem jutro jedziemy zakupić nowe żelazko

- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
hehe a co do zelazka to nie pozyczylabym od tesciowej he nawet w najgorszym wypadku wolalabym kupic swoje nowe
A teraz mam pytanie czy pierzecie wszystkie ciuszki nowe dla dzidziusia? bo ja tak i bynajmiej wiem ze mozna pozbyc sie w ten sposob jakis bakterii albo cos, a moja bratowa mowi ze nie prala nowych a wy co o tym sadzicie?
Nie wiem ale ciagle napina mi sie brzusio teraz, meczy mnie to, co troszke pochodze to czuje sie bardzo zmeczona ociezala taka czy tez tak macie?
Pozdrawiam milego wieczorku
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Akurat tak wyszło, że musiałam, bo nie miałam jak koszuli wyprasować. Mimo wszystko liczyłam, że jakoś da rade.... nie dało

Co do ociężałości to też się tak czuję... w końcu to 7 miesiąc więc mamy prawo tak się czuć

A jeśli chodzi o pranie nowych rzeczy... sorry ale ja sobie tego nie wyobrażam, żeby nie prać... i stwierdzenie, że się nie prało nowych rzeczy skwitowałabym wymownym milczeniem... przecież nie wiadomo kto tego dotykał... a jeśli zapakowane, nie macane to przecież zawsze jakiś pył czy coś z produkcji zostaje na materiale... Troszkę dziwne podejście twojej bratowej jak dla mnie...
- krzymina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

ja będę wszystko prała nowe począwszy od ubranek a skończywszy na powłoczkach pościelowych a to dlatego że sama jak sobie coś kupię z ciuchów to mam alergię skórną jeśli założę nowe nieuprane
wiecie co mam przewalone,jeszcze jakaś infekcja mi się przyplątała w miejscu intymnym albo to od hormonów,nie wiem,ale mam taki świąd/suchość że oszaleję (Clotrimazol kupiłam)a wizyta dopiero 5.10
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Co do prania ubranek nowych być inaczej nie może:)
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- krzymina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- krzymina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
ale jak jest w żelu to nawet lepiej bo wygodniej
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Sie pochwalę -- upiekłam wczoraj pierwszy raz w zyciu ciasto- nie lubiłam slodyczy, ale w ciąży pokochałam

I jeszcze sie pochwalę, że w nowym Wproscie i Newsweeku są reklamy Krakowskiego Kredensu ze zdjęciem mojego autorstwa ;D
A z innej beczki - do moich ulubionych seriali właśnie dołączył Spartacus- się wciągnęłam

A wczoraj jak wyszłam na osiedle na zakupy to ledwie się dokiwałam do domku

- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dziewczyny ja to tez ciagle mam w tych swerach intymnych problem moze nie hemoroidy ale stany podgrzybiczne wczesniej gina dawala mi na to tabletki dopochwowe ale ostatnio powiedzialam jej ze naprawde dbam o to miejsce a tabletki nic nie daja niestety w ciazy wszystkiego mozna zlapac czepiaja sie wszystkie bakterie ale powiem wam szczerze ze uzywam plynow do higieny intymnej AA przemywajac sie 3 razy dziennie i stosujac żelu "Provag żel" jest w dozowniku i jest to bardzo skuteczny na podraznienia, suchosc itd. trzeba uwazac zmieniac czesto recznik (oczywiscie nikt inny nie moze go uzywac)

A mam do was pytanie czego uzywacie do depilacji miejsc intymnych? bo z tym mam akurat problem probuje wszystkiego i zawsze mam te miejsca podraznione stosowalam juz tyle kremow ze juz naprawde nie wiem co mozde byc skuteczne dla kobiet w ciazy moze sa jakies specjalne specyfiki czy mozecie mi pomoc?
Dzisiaj mam fajny dzien bo jestem 7 lat z mezem w zwiazku jestem ciekawa coz za niespodzianke mi zrobi hehe albo zapomni pewnie jak to faceci:/
- krzymina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
więc staram się unikać takiej traumy tym bardziej że od kilku dni coraz gorzej się czuję,trochę jak w I trymestrze,zaczyna mnie mdlić,chce mi się cały czas spać (ale nie mogę spać ani w nocy ani w dzień) i czuję się jak słoń a do tego płakać mi się chce,dopada mnie jakaś deprecha i zwątpienie,może to wszystko przez te moje choroby,nie wiem...
Co do ciast to się nie wypowiadam bo mi nie wolno nawet na nie spojrzeć więc myślenie o nich wywołuje u mnie ślinotok bo jestem cały czas głodna przez tą dietę.
Drynek88 stosuję od kilku lat Lactovaginal w płynie -nigdy nie miałam po nim żadnych sensacji,ręcznik mam swój,nie siadam na obce deski sedesowe i na prawdę o to dbam a mimo to coś jest nie tak.
Acha Drynek wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy,też niedawno obchodziliśmy swoją.
Tygrysica Ty się kiwasz jak pingwin a ja się toczę jak kula bilardowa

acha,mój mąż planuje zakupy dla dzidziusia na grudzień,ciekawe jak ja się dotoczę,nie wyobrażam sobie tego,nie mam nawet kurtki w którą się w zimę zmieszczę