- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- krzymina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
właśnie się poryczałam z nerwów bo maksymalnie mi cukier skoczył po zupie pomidorowej,już nie wiem co mam jeść,została mi tylko niegazowana woda
luska ty miałaś cesarkę? ja wolałabym naturalnie ale z wywaloną przepukliną w życiu mi nie pozwolą no i jeszcze ta cukrzyca...masakra
mi się podobają właśnie takie niespotykane imiona,których nie słyszy się na ulicy,podoba mi się też Aniela ale nie może być bo na podwórku już jest Amela więc jak będę wołała przez okno to pół podwórka będzie biegło
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Talinka
- Wylogowany
- gaworzenie
Nasza Maleńka waży 860g i póki co była ułożona główką w dół ale się pewnie jeszcze kilka razy obrócić zdąży
http://lb1m.lilypie.com/mwskp2.png?xacnD4L8I
- krzymina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pewnie niespodzianka też jest fajna,można wszystko kupować w kolorach neutralnych czyli białe,zielone i żółte,ja dostałam kilka ubranek od siostry granatowych i czerwonych po chłopaku i się tym zbytnio nie przejmuje,w końcu taki maluszek to bez przesady może być ubrany na kolorowo a wózek też się przeważnie kupuje w kolorach uniseks bo potem różowy ciężko jest odsprzedać,w ogóle różowych rzeczy typowo dla dziewczynki ciężko się potem pozbyć znaczy sprzedać no chyba że przez internet,bo większość kupuje uniseksy
- yasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
No a teraz wygniatam łóżko. Mąż się śmieje, że już zaczęło skrzypieć. I wkurza mnie, że nic nie mogę robić (dopadł mnie już chyba syndrom "wicia gniazda" W pon idę na kontrolę i jestem pełna nadziei, że wszystko będzie dobrze.
Aaa i termin wg obliczeń mam na 19 grudnia.
Pozdrawiam Was ciepło!
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Talinka no to super, że płeć potwierdzona.
Yasminek witamy na forum! Strasznie współczuję, że tak problemowo przechodzisz ciążę ale pomyśl, że jak już maleństwo się urodzi to będzie dla ciebie najcudowniejsza nagroda za cierpienia z ostatnich miesięcy. Tak czy siak trzymam kciuki, żeby ostatnia prosta przebiegła już gładko! A już wiesz czy chłopak czy dziewczynka?
A dzisiaj to miałam dwurożny brzuch na górze Mały się ułożył po turecku do góry nogami tak, że wystawały kolanka Śmiesznie to wyglądało. Chciałam strzelić fote i wam pokazać ale jak wstałam z łóżka to niuniek stwierdził, że mu się odwidziało i chyba się pupą odwrócił
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Krzymina Ja tez współczuję i cukrzycy i przepukliny
Yasminek witamy. Współczuje ze tak musisz cierpiec ale mam nadzieje ze juz wszystko bedzie dobrze.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
yasminek , teraz sie nacierpisz ale jaka właśnie za to nagrodę dostaniesz.Najważniejsze , ze wszytko tam na dole się pozamykało.Teraz leż odpoczywaj i się ciesz tym lenistwem puki możesz
Gagusia biorę Reni do ssania tyle , że nie wiem czy ty tam u siebie to dostaniesz, ale popytaj w aptekach o coś na zgagę dla kobiet w ciąż , a oprócz tego zimne mleko z lodówki duszkiem pije Albo kaszki mleczno -ryżowe bobovity(nie wiem czy w Anglii też są ale powinno coś w podobnego być)
- krzymina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Może i ciąża to piękny stan jeśli ktoś jest zdrowy,dla mnie to udręka,nie mogę się już doczekać i odliczam te 3 miesiące jeszcze żeby jak najszybciej minęły.
Także rozumiem Cię nawet nie wiesz jak bardzo.
- rojku
- Wylogowany
- pierwsze słowa
krzymina przepraszam, nie wiem, czy pisałaś, to Twoje pierwsze dziecko?
Na zgagę niestety nie mam wypróbowanych sposobów, bo jej nie mam
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny odpoczywajcie ile sie da!!
- krzymina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tak to moja pierwsza ciąża i ostatnia ponieważ jeśli bym chciała drugi raz zajść to muszę najpierw odczekać pół roku po urodzeniu,następnie poddać się operacji przepukliny (a jeszcze szczepienia na żółtaczkę),potem odczekać 2 lata po operacji i dopiero próbować a i tak nie ma pewności czy znów by mi nie wyszła a cukrzycę to bym miała murowaną i tak i tak,poza tym nie jestem już taka najmłodsza,sporo po 30-tce więc nie wiem czy zdecydowałabym się na drugą ciążę przed 40-tką,myślę że nie.
również nie wiem co może pomóc na zgagę bo tylko raz miałam i sama przeszła
to fakt w necie jest dużo fajnych rzeczy tylko za przesyłkę trzeba płacić a drugi minus że nie zobaczysz on line a często się okazuje że na zdjęciu coś wyglądało porządnie a potem przysyłają chiński badziewiak mimo zapewnień że to produkt np.polski
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z netam masz racje ale mi jak do tej pory nie przysłali bubla ani razu .A uwierz mi prawie wszystko mam z netu , wózek , wanienkę , ciuszki , zabawki, pościel itd itp.Większość z tych rzeczy to używane a ciuszki były z metkami często i gęsto
- krzymina
- Wylogowany
- pierwsze słowa